7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
480 μοίρες περιστροφή, για να βρεις, που είναι η μπάλα, στο τσαφ του Τσιντωτα.
Επίσης πως κατάφερες κι έχασες το γκολ στο 10'λεπτο,που πήγε η μπάλα στα δοκαρι.
Με το αριστερό δεν μπορούσες?
Δεν μου άρεσες σήμερα, όπως δεν μου άρεσαν πολλοί σήμερα, εκτός του Παβλενκα Σαματα κ αμυντικής γραμμής.
Επίσης πως κατάφερες κι έχασες το γκολ στο 10'λεπτο,που πήγε η μπάλα στα δοκαρι.
Δεν μου άρεσες σήμερα, όπως δεν μου άρεσαν πολλοί σήμερα, εκτός του Παβλενκα Σαματα κ αμυντικής γραμμής.
Εσύ φταίς.
Τα κάνεις να φαίνονται τόσο εύκολα με αποτέλεσμα να την ακούς.
Δεν μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο με τις εκτινάξεις τερματζηδων για να δείξουν υπερπροσπάθεια;
-
- Mr Ξερόλας 2019
renegade έγραψε:Εσύ φταίς.
Οκ ήταν πάρα πολύ καλός.
-
Αφού η μπάλα ήταν κολλημένη στο δεξί πως να την κάνει με το αριστερό;theo-drama έγραψε:480 μοίρες περιστροφή, για να βρεις, που είναι η μπάλα, στο τσαφ του Τσιντωτα.
- Μπαρκαρούτσος
Άμα δεν μάθεις να σουτάρεις καλύτερα επιτέλους, θα κάτσεις στον ΠΑΟΚ για πάντα.
Καθόλου δεν με χαλάει, αλλά βελτίωσε πια τα σουτ!! Αδικείς τον εαυτό σου!
Καθόλου δεν με χαλάει, αλλά βελτίωσε πια τα σουτ!! Αδικείς τον εαυτό σου!
Ορεξάτος εχθές, έπαιξες πολύ καλά, είχες και ένα δοκάρι (το προσπάθησες πολύ να μην σκοράρεις σε εκείνη την φάση), καλές και σωστές πάσες, καλή συνεργασία με συμπαίχτες σου.
Εμφανή η αδυναμία σου στον όγκο, τζατζάρισμα και κάτω είσαι, αλλά προφανώς και αυτό το αέρινο στιλ να οφείλεται στο στεγνό κορμί σου.
Εμφανή η αδυναμία σου στον όγκο, τζατζάρισμα και κάτω είσαι, αλλά προφανώς και αυτό το αέρινο στιλ να οφείλεται στο στεγνό κορμί σου.
Το πρόβλημα Γιάννη είναι πλέον το εξής. Αυτά που κάνεις τα κάνεις να φαίνονται τόσο απλά που όλοι περιμένουν στην γωνία για αυτό που δεν θα κάνεις.
Το θέμα είναι ότι αυτά που κάνεις τα κάνει μέσα στο γήπεδο το 0.00001% των παικτών του πρωταθλήματος (και όχι μόνο του δικού μας)
Το θέμα είναι ότι αυτά που κάνεις τα κάνει μέσα στο γήπεδο το 0.00001% των παικτών του πρωταθλήματος (και όχι μόνο του δικού μας)
Άτυχος άλλη μια φορά φέτος. Θα μπορούσε άνετα να έχει γράψει νούμερα χθες.
- ΑποστόληςΑ
Η SL δεν του μέτρησε την ασίστ στο 2-0, οπότε παραμένει στις 2 ασίστ φέτος.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Luigi Vampa έγραψε:Αφού η μπάλα ήταν κολλημένη στο δεξί πως να την κάνει με το αριστερό;theo-drama έγραψε:480 μοίρες περιστροφή, για να βρεις, που είναι η μπάλα, στο τσαφ του Τσιντωτα.
Αν ξαναδείς την φαση πολλές φορές, θα καταλάβεις τι λέω.
Πριν από την τελευταία τριπλά, νομίζω ότι μπορούσε,με το αριστερό να σουτάρει.
Εκεί που μετέφερε την μπαλα, ηταν αργά, τον έκλεισε λίγο κι ο αμυντικός, οπότε λογικό να καταλήξει έτσι η φάση.
Πήγε να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα.
Γενικά περιμένω, λόγω του αδιαμφησβητητου ταλέντου του, να τελειώνει καλύτερα τις τελικές του.
Για να εκτοξευθεί.
Άμα ήταν σε καμία ευρωπαϊκή ομάδα από τα τέσσερα - πέντε μεγάλα πρωταθλήματα, θα τον είχαν βάλει να δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ τα τελειώματα και το σουτ
Τι παιχταρα είσαι ρε πουστη,τι κουβαλημα μας έχεις ρίξει φέτος.Ενα ματς έλειψες και ξεχάσαμε τι σημαίνει ατομική ενέργεια,τρεμουμε στην ιδέα ότι θα φύγεις