ΠΑΟΚ-ΟΑΡΗΣ 75-63 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Maurice_Escargot
Re: ΠΑΟΚ-ΟΑΡΗΣ 75-63 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Η εικονα του γηπεδου και η συνεχης ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ κ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στην ομαδα απο 6500 κοσμο εχει να κανει και με την προχθεσινη ημερα. Σαν ο κοσμος μεταξυ μας να ανοιχτηκαμε, να γιναμε μια αγκαλια. Το ενιωσα κι εγω.
Χθες ηταν μια μετρια εμφανιση για τα δεδομενα της ομαδας στα πρωτα 30 λεπτα. Στο 4ο δεκαλεπτο οι παιχτες μας βγαλανε πεισμα και ανεβασανε τον ρυθμο στα γνωστα στανταρντς, ενω η αυτοθυσια κι ενεργεια στην αμυνα ηταν αποστομωτικη. Εξαφανισανε Τολιοπουλο και τους (ανυπαρκτους ετσι κι αλλιως) ψηλους του Αρη, ενω ο μονος παιχτης που πραγματικα πιστευω οτι ειναι game changer, ο Woodbury, εχασε κρισιμα σουτ.
Η πορεια του Henderson ειναι πραγματικα αξιοσημειωτη και στις δυο πλευρες του παρκε. Για εμενα, MVP παλι ο Κατσιβελης - εχει παρα πολυ μπασκετ μεσα του και ειναι ο ηγετης της ομαδας.
Το πιο σημαντικο παιχνιδι της χρονιας ειναι μπροστα μας. Ειμαι βεβαιος πως ο κοσμος θα κανει το Φριμπουργκ Παλατακι. Ακομη και με ηττα, δεν πρεπει να απογοητευτουμε. Στις 12 Μαρτιου οι 6500 θα πρεπει να ειναι 8500!
Χθες ηταν μια μετρια εμφανιση για τα δεδομενα της ομαδας στα πρωτα 30 λεπτα. Στο 4ο δεκαλεπτο οι παιχτες μας βγαλανε πεισμα και ανεβασανε τον ρυθμο στα γνωστα στανταρντς, ενω η αυτοθυσια κι ενεργεια στην αμυνα ηταν αποστομωτικη. Εξαφανισανε Τολιοπουλο και τους (ανυπαρκτους ετσι κι αλλιως) ψηλους του Αρη, ενω ο μονος παιχτης που πραγματικα πιστευω οτι ειναι game changer, ο Woodbury, εχασε κρισιμα σουτ.
Η πορεια του Henderson ειναι πραγματικα αξιοσημειωτη και στις δυο πλευρες του παρκε. Για εμενα, MVP παλι ο Κατσιβελης - εχει παρα πολυ μπασκετ μεσα του και ειναι ο ηγετης της ομαδας.
Το πιο σημαντικο παιχνιδι της χρονιας ειναι μπροστα μας. Ειμαι βεβαιος πως ο κοσμος θα κανει το Φριμπουργκ Παλατακι. Ακομη και με ηττα, δεν πρεπει να απογοητευτουμε. Στις 12 Μαρτιου οι 6500 θα πρεπει να ειναι 8500!
μια μικρη τουμπα ειδα και ακουσα, φοβερη κερκιδα και συνθηματα απο τα παλικαρια..και φυσικα θα πω
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ
- thomas Murg
Η νίκη ήταν πολύ σημαντική για να μην μπούμε και σε τυχόν περιπέτειες. Ο ρούλης δεν έχει τόσο κακή ομάδα όσο δείχνει η θέση του. Είχε πολλούς τραυματισμούς και ...ανισόρροπο ρόστερ. Ο Τζούστον θα τους βοηθήσει πολύ. Μπράβο στο σκάουτινγκ της ομάδας. Κλείσανε Γούντμπερι και τον Τολιό και σχόλασε το πανηγύρι.
Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού η ομάδα μας με υπομονή έβγαζε πολύ ωραία παίκτη ελεύθερο για σουτ και δυστυχώς πολλά από αυτά τα ελεύθερα δεν μπήκαν. Ειδικά από τον Κρούζερ. Προφανώς δεν ήταν στη μέρα του χθες όπως και ο Ρέινολτς. Ο Μάσιμο βρήκε τον τρόπο και αξιοποίησε και τους δυο με άλλους τρόπους πιο αποτελεσματικούς. Με κοψίματα κάτω από το καλάθι ο Κρούζερ έβαλε κρίσιμα καλάθια σε σημείο που έγειρε η πλάστιγγα.
ΥΓ1. Δημήτρη Κατσίβελη, σ'αγαπάω ρε μλκ! Πόσο ΠΑΟΚ είσαι και δεν το ήξερες τόσα χρόνια.
ΥΓ2. Τακιανέ, είδες αγόρι μου πώς κλείνεις τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Ρούλη και τον βγάζεις από το παιχνίδι;
Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού η ομάδα μας με υπομονή έβγαζε πολύ ωραία παίκτη ελεύθερο για σουτ και δυστυχώς πολλά από αυτά τα ελεύθερα δεν μπήκαν. Ειδικά από τον Κρούζερ. Προφανώς δεν ήταν στη μέρα του χθες όπως και ο Ρέινολτς. Ο Μάσιμο βρήκε τον τρόπο και αξιοποίησε και τους δυο με άλλους τρόπους πιο αποτελεσματικούς. Με κοψίματα κάτω από το καλάθι ο Κρούζερ έβαλε κρίσιμα καλάθια σε σημείο που έγειρε η πλάστιγγα.
ΥΓ1. Δημήτρη Κατσίβελη, σ'αγαπάω ρε μλκ! Πόσο ΠΑΟΚ είσαι και δεν το ήξερες τόσα χρόνια.
ΥΓ2. Τακιανέ, είδες αγόρι μου πώς κλείνεις τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Ρούλη και τον βγάζεις από το παιχνίδι;
είδα το ματς σε επανάληψη στο ertflix και για την τρίτη περίοδο δε μου φάνηκε ότι παίξαμε χειρότερα ή διαφορετικά. Απλά σε 2 επιθέσεις του Άρη φάγαμε το 3ποντο στο τέλος τους χρόνου και έτσι κατάφεραν να μας περάσουν προσωρινά. Στις επόμενες 2 αντίστοιχες προσπάθειες η μπάλα φυσιολογικά δε μπήκε οπότε κάναμε το μικρό σερί που μας ξαναέδωσε το προβάδισμα.
- kataramenos5
Χθες στο παλατακι ο μικρος εψησε και 4 φιλαρακια να πανε.
Τέσσερα 16χρονα που γουσταρανε αυτο που ζησανε(γι αυτο φωναζουμε για τις κερκιδες) και σιγουρα θα κολλησουν.Αυξανεσθε και πληθυνεσθε.....
Τέσσερα 16χρονα που γουσταρανε αυτο που ζησανε(γι αυτο φωναζουμε για τις κερκιδες) και σιγουρα θα κολλησουν.Αυξανεσθε και πληθυνεσθε.....
- Μπαρκαρούτσος
Εεεε μαλακία. Δεν τους είπες ότι παλιά είχαμε Μπάνε και Cliff; Να μη πηγαίνουν άδικα. Ας κρατήσουν τα λεφτά να πηγαίνουν ποδόσφαιρο. Τι να δουν μωρέ τώρα στο μπάσκετ;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Έναν Πόρτερ είχαμε και ο τσιπης ο πρόεδρος ούτε έκανε προσπάθεια να τον κρατήσει.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εεεε μαλακία. Δεν τους είπες ότι παλιά είχαμε Μπάνε και Cliff; Να μη πηγαίνουν άδικα. Ας κρατήσουν τα λεφτά να πηγαίνουν ποδόσφαιρο. Τι να δουν μωρέ τώρα στο μπάσκετ;
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Μη μη μη.Mitsospaoki4 έγραψε:Τελικά σώσαμε την κατηγορία;
- Μπαρκαρούτσος
To έχω πει και θα το ξαναπώ.
Εκεί μέσα με 8500 καυλωμένους, δεν χάνω από κανέναν.
Φέρτε μου τη Real Madrid. Φέρτε το γαύρο με την Κυρία Τσ@ρ0ύχ@. Διάολε, παραλίγο να κερδίσω το βάζελο σε άδειο γήπεδο.
Εκεί μέσα με 8500 καυλωμένους, δεν χάνω από κανέναν.
Φέρτε μου τη Real Madrid. Φέρτε το γαύρο με την Κυρία Τσ@ρ0ύχ@. Διάολε, παραλίγο να κερδίσω το βάζελο σε άδειο γήπεδο.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Με 5 Forrester στην 5δα, θα μπαίνεις playoff κάθε χρόνο.
Ο άνθρωπος θα κυνηγήσει και μπάλα που θα φτάσει στο κυλικείο.
Μαζί του πάω στον πόλεμο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Και με την πανεμορφη παρακαμερα καπου εδω κλειδωνει. MVP Χεντερσον.