Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από DamoN »

Μαλακα δεν μπορεί να φάγαμε τέτοιο γκολ.
Μου θύμισε τώρα που είδα την φωτό την αμυντική λειτουργία της κούλας στο 2-0 του Πριγιοβιτς που από το πουθενά ματος πριγιο έβαλαν γκολ
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Η αντίδραση του Σβαμπ στο δεύτερο γκολ του γαύρου είναι σχεδόν η ίδια με εκείνη στο γκολ του Οντουμπάτζο στην Τούμπα, όταν βλέποντας την μπάλα να πηγαίνει σε αυτόν, τον άφησε να την κοντρολάρει, να την στρώσει και να σουτάρει. Βέβαια στην προχθεσινή φάση του γκολ τα πράγματα έγιναν κάπως πιο γρήγορα.
Για τέτοιες και ανάλογες περιπτώσεις απαιτείται αμυντικό χαφ που θα έχει ταχύτατη αντίδραση και αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν διαθέτει τέτοιον.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Βέβαια η συγκεκριμένη φάση,όπως και η φάση με τον οντουμπατζο , περισσότερο δείχνουν αργή αντίληψη πάρα αργά πόδια .
Γενικά ο σβαμπ σε εκείνο το σημείο του γηπέδου έχει δείξει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα...και εν μέρει είναι λογικό αφού τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του έπαιζε πιο ψηλά
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Άποψη μου για ροστερ 2025.
Καμία ανανέωση, πώληση Κοταρσκι Ντεσποτοφ προσωπική εκτίμηση στα 4+μπόνους ο Βούλγαρος και 7+ ποσοστό μεταπώλησης ο Ντομινίκ.
Κρατάμε ως δεδομένα 12 μύρια και 18 από τον Τζημα ,πιστεύοντας ότι τα χρήματα που είμαστε μεσα 16 μύρια καλύφθηκαν από την Ευρώπη 13.7 ,τα 2 του Κουλιερακη λόγω μπόνους και από την πιθανή πώληση Τισουνταλι κοντά στο 1.5. Επίσης από την ομάδα φεύγουν βαριά συμβόλαια 1+ μυριου και παίχτες που αυτή τη στιγμή δεν είναι ούτε στο rotation όπως ο Κολει και ο Μπακαγιοκο.
Τερματοφυλακες
Μεταγραφη(λογικα ο Γεωργιανός)
Τσιφτσης
Μοναστηρλης

ΑΜΥΝΑ
Σαλιακας
Τσαπρας
Κεντζιορα
Βιετεσκα
Σορενσεν( 26 χρονος Αριστεροποδαρος από Μιντιλαντ)
Γιουρασεκ(δανεικος)
Μπαμπα
Κωττας

Κέντρο
Καμάρα
Πενια
Μαριν
Λιουμπισιτσ
Καλουζινσκι(Ανταλιασπορ 22 χρονων)

Μεσοεπιθετικα
Ζιφκοβιτσ
Ιβανουσεκ
Σορετιρε
Πελκας
Ντελιας
Λίντον Μαινα( Κολωνια)

Επιθετικοί
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΦΟΡ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ
Κουλουρης
Μια τελευταία ευκαιρία στον ΤΣΑΛΟΦ αλλιώς ΜΥΘΟΥ
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Δηλαδή με 7 μυρια θα είστε ευχαριστημένοι να πουληθεί ο κοταρσκι;
Εγώ λέω να δώσουμε και ‘μείς 7 αν βρούμε έναν στο επίπεδο του κοταρσκι , άλλωστε παβλενκα-Τσιφτσής-γεωργιανος σύνολο παίζει να κοστίσουν 4-5 μυρια συνολικα.

Δεξί μπακ θα ήθελα κ εγώ τον σαλιακα αν υπάρχει περίπτωση. Τον έχω σε τρομερή εκτίμηση
renegade

Psagmenos4 έγραψε:Άποψη μου για ροστερ 2025.
Καμία ανανέωση, πώληση Κοταρσκι Ντεσποτοφ προσωπική εκτίμηση στα 4+μπόνους ο Βούλγαρος και 7+ ποσοστό μεταπώλησης ο Ντομινίκ.
Κρατάμε ως δεδομένα 12 μύρια και 18 από τον Τζημα ,πιστεύοντας ότι τα χρήματα που είμαστε μεσα 16 μύρια καλύφθηκαν από την Ευρώπη 13.7 ,τα 2 του Κουλιερακη λόγω μπόνους και από την πιθανή πώληση Τισουνταλι κοντά στο 1.5. Επίσης από την ομάδα φεύγουν βαριά συμβόλαια 1+ μυριου και παίχτες που αυτή τη στιγμή δεν είναι ούτε στο rotation όπως ο Κολει και ο Μπακαγιοκο.
Τερματοφυλακες
Τσιφτσης
Μοναστηρλης

ΑΜΥΝΑ
Σαλιακας
Τσαπρας
Κεντζιορα
Βιετεσκα
Γιουρασεκ(δανεικος)
Μπαμπα
Κωττας

Κέντρο
Καμάρα
Πενια
Μαριν
Λιουμπισιτσ

Μεσοεπιθετικα
Ζιφκοβιτσ
Ιβανουσεκ
Σορετιρε
Πελκας
Ντελιας
Λίντον Μαινα( Κολωνια)

Επιθετικοί
Κουλουρης
Προπονητή? Γιατί ο λουτσέσκου θα έχει πάθει εγκεφαλικό :lol:
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Ενα Tomas Zorn ως τεχνικός διευθυντής για μας αληθεύει άραγε;
Γράφτηκε από μπόλικους μη δημοσιογράφους σε σχόλια.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Είχε ακουστεί προπερσι αυτός, για τι ρόλο στην ΠΑΕ δεν θυμάμαι.
renegade

theo86 έγραψε:Ενα Tomas Zorn ως τεχνικός διευθυντής για μας αληθεύει άραγε;
Γράφτηκε από μπόλικους μη δημοσιογράφους σε σχόλια.
Στην γειτονιά μου πάντως λένε ότι κάναμε πρόταση τον ρεμπε αλλά αυτός θέλει να συνεργαστεί ως εξωτερικοί συνεργάτης
Psagmenos4

renegade έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε:Άποψη μου για ροστερ 2025.
Τερματοφυλακες
Τσιφτσης
Μοναστηρλης

ΑΜΥΝΑ
Σαλιακας
Τσαπρας
Κεντζιορα
Βιετεσκα
Γιουρασεκ(δανεικος)
Μπαμπα
Κωττας

Κέντρο
Καμάρα
Πενια
Μαριν
Λιουμπισιτσ

Μεσοεπιθετικα
Ζιφκοβιτσ
Ιβανουσεκ
Σορετιρε
Πελκας
Ντελιας
Λίντον Μαινα( Κολωνια)

Επιθετικοί
Κουλουρης
Προπονητή? Γιατί ο λουτσέσκου θα έχει πάθει εγκεφαλικό :lol:
O προπονητής θα πρέπει η να δουλέψει το ροστερ που θα μπορεί όντως να δουλέψει για 2 3 χρόνια αφού μιλάμε για καλές ηλικίες αλλά όχι εντελώς πιτσιρίκια και πειράματα από λατινική Αμερική, ρωσσιες κτλπ. Αν δεν θέλει να δουλέψει με ένα ροστερ καλής ηλικίας με ταχύτητα και την εμπειρία βέβαια θα πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος.
M.O Ηλικίας 26.6
Αρχηγοί: Ζιφκο,Πελκας,Κεντζιορα,Ντελιας,Μπαμπα
ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΦΟΡ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Κριστόφ Πιοντεκ..δώσε τισουνταλι και λεφτά..τον παίκτη ας τον ψήσει ο Πέλκας..
Psagmenos4

:cry:
Dimitrisou έγραψε:Κριστόφ Πιοντεκ..δώσε τισουνταλι και λεφτά..τον παίκτη ας τον ψήσει ο Πέλκας..
Αυτός έχει κοντά στα 5μυρια συμβόλαιο δυσκολα θα έρθει.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε 5 ξένα χαφ. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει και άλλος ξένος στόπερ πέρα από τον Βιετέσκα, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Λόβρεν έχει διετές συμβόλαιο και κυρίως ότι από πίσω έρχονται οι μικροί (Κωττάς, Μπαταούλας, ίσως και Πιτσώτης) που πρέπει να βρουν χώρο. Επίσης δεν υπάρχει λόγος δεύτερο τερματοφύλακα να έχεις ξένο και να πιάνει θέση στη λίστα. Πιστεύω στα μπακ θα γίνει προσπάθεια να έρθει ο Γιαννούλης και να έχει η ομάδα δύο μόνο ξένους, αλλιώς θα πάμε στους τρεις. Το ερωτηματικό είναι ποια θα είναι η τριάδα των φορ, όπου αποκλείεται να φύγουν και οι τρεις υπάρχοντες - δεν είμαι τόσο σίγουρος για το μέλλον του Τσάλοφ.
Και το τελευταίο: έτσι και αποχωρήσουν το καλοκαίρι Ντέλιας και Τάισον, η ομάδα χάνει το 90%, τουλάχιστον, της αρχής της μέσης και του τέλους του δημιουργικού παιχνιδιού της στο τελευταίο τρίτο. Ιδίως το ταχύτατο κάθετο κουβάλημα μπάλας που κάνει ο Τάισον είναι αναντικατάστατο, είτε για αντεπίθεση είτε για ρήγμα σε οργανωμένη άμυνα, και καλό είναι αυτό το χαρακτηριστικό να το ψάξουμε και σε χαφ.
Psagmenos4

Για Φορ καλές περιπτώσεις που έχω βρει είναι ο διεθνής Σουηδός Isac Lidberg και ο Τσέχος Jan Kuchta.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Miles έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε 5 ξένα χαφ. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει και άλλος ξένος στόπερ πέρα από τον Βιετέσκα, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Λόβρεν έχει διετές συμβόλαιο και κυρίως ότι από πίσω έρχονται οι μικροί (Κωττάς, Μπαταούλας, ίσως και Πιτσώτης) που πρέπει να βρουν χώρο. Επίσης δεν υπάρχει λόγος δεύτερο τερματοφύλακα να έχεις ξένο και να πιάνει θέση στη λίστα. Πιστεύω στα μπακ θα γίνει προσπάθεια να έρθει ο Γιαννούλης και να έχει η ομάδα δύο μόνο ξένους, αλλιώς θα πάμε στους τρεις. Το ερωτηματικό είναι ποια θα είναι η τριάδα των φορ, όπου αποκλείεται να φύγουν και οι τρεις υπάρχοντες - δεν είμαι τόσο σίγουρος για το μέλλον του Τσάλοφ.
Και το τελευταίο: έτσι και αποχωρήσουν το καλοκαίρι Ντέλιας και Τάισον, η ομάδα χάνει το 90%, τουλάχιστον, της αρχής της μέσης και του τέλους του δημιουργικού παιχνιδιού της στο τελευταίο τρίτο. Ιδίως το ταχύτατο κάθετο κουβάλημα μπάλας που κάνει ο Τάισον είναι αναντικατάστατο, είτε για αντεπίθεση είτε για ρήγμα σε οργανωμένη άμυνα, και καλό είναι αυτό το χαρακτηριστικό να το ψάξουμε και σε χαφ.
Ωραίος μπρο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”