Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
απο ελλαδα χθες κλεινεις λιαβα, τσαπρα και νους,σιφουεντες
αγορα βιετεσκα, μαριν..λυκογιαννη(μην ονειρευεστε τον βασικο με συμβολαιο γιαννοιυλη
και πας για τοπ αριστερο εξτρεμ τυπου ιβανουσεκ, αγορα φορ νορμαλ συγχρονου, δεξι μπακ τοπ, στοπρ τοπ,
εξοδος ολων οσων λιγουν τα συμβολαια.. και πωληση ντεσποτοφ με μινιμουμ 5 , κοταρσκι με 5-6...
συνολο πρεπει να δωθουν για αγορες 10-12 εικ ..
1,5 βιετεσκα, 1 νους, 2 συνολικα για τσαπρα, λιαβα, νους και αλλα 8-9 για λοιπες θεσεις..
αγορα βιετεσκα, μαριν..λυκογιαννη(μην ονειρευεστε τον βασικο με συμβολαιο γιαννοιυλη
και πας για τοπ αριστερο εξτρεμ τυπου ιβανουσεκ, αγορα φορ νορμαλ συγχρονου, δεξι μπακ τοπ, στοπρ τοπ,
εξοδος ολων οσων λιγουν τα συμβολαια.. και πωληση ντεσποτοφ με μινιμουμ 5 , κοταρσκι με 5-6...
συνολο πρεπει να δωθουν για αγορες 10-12 εικ ..
1,5 βιετεσκα, 1 νους, 2 συνολικα για τσαπρα, λιαβα, νους και αλλα 8-9 για λοιπες θεσεις..
-
Chaves απο παναιτωλικο , μακραν καλυτερος του γιουγκεσασβιλι
Ο σιφουεντες όντως είναι καλός αλλά πέφτει πάνω στον πολύ καλύτερο Μειτε
Τερματοφυλακας 1,82;;;;;;;;;;;;;;;;JORDAN THOMAS FAN έγραψε:Chaves απο παναιτωλικο , μακραν καλυτερος του γιουγκεσασβιλι

Για 2ο-3ο μπακ και 5ο χαφ και εγώ τον θέλω .Eagle1980 έγραψε:Λιαβας
Θα μπει και λίστα μια χαρά
-
Και ο raya της arsenal τοσο ειναι. Αφου τα στατιστικα του ειναι κλασης ανωτερα τι πειραζει το υψος;nunies4 έγραψε:Τερματοφυλακας 1,82;;;;;;;;;;;;;;;;JORDAN THOMAS FAN έγραψε:Chaves απο παναιτωλικο , μακραν καλυτερος του γιουγκεσασβιλι![]()
Σε πρώτη φάση αγοράζεις Τσάπρα, τον πολυθεσίτη Λιάβα, Κουλούρη, Βιετέσκα και Ουρτάδο. Σέντερ μπα υπάρχουν πολλές επιλογές από ελεύθερους. Αριστερό μπακ Γιαννούλη ή Κυριακόπουλο αν και αντικειμενικά η περίπτωση Γιαννούλη είναι πιο δύσκολη. Φέρνεις ελεύθερους 2 χαφ από τους Μαρίν, Λιούμπισιτς και Πάμπλο Ροσάριο και γίνεσαι σούπερ στο άξονα. Αριστερό εξτρέμ ο Μάινα. Για βασικό επιθετικό πραγματικά δεν ξέρω, ας κάνουν ότι θέλουν.
- john4serres
Το ρεπορταζ προχθες ελεγε Ουρτάδο τέλος. Ο ΠΑΟΚ δεν προχωραει για την αποκτηση του.
Ουτε στη ρήτρα, ούτε σε παζαρια.
Περίεργο γιατί έδειξε καλά στοιχεία.
Αφου είναι έτσι πρέπει να πάμε σε παίκτη πρότζεκτ με παραπλήσια στοιχεία.
Αφου είναι έτσι πρέπει να πάμε σε παίκτη πρότζεκτ με παραπλήσια στοιχεία.
-
- Επικοινωνία:
Να πω ότι πέφτω από τα σύννεφα; Ποιός Hurtado τώρα 21 χρονών.... Έχω Samatta 32( ; ) λέμεjohn4serres έγραψε:Το ρεπορταζ προχθες ελεγε Ουρτάδο τέλος. Ο ΠΑΟΚ δεν προχωραει για την αποκτηση του.

-
- Επικοινωνία:
Έχεις ακριβώς την ίδια οπτική για το πώς βλέπω πως θα έπρεπε η καλύτερα πως θα ήθελα να κινηθούμε μεταγραφικά. Center back πράγματι έχει πολλές καλές επιλογές στα μέτρα μας. Στα φορ θα ήθελα επιτέλους έναν δολοφόνο τύπου Ducksch.Ettien26 έγραψε:Σε πρώτη φάση αγοράζεις Τσάπρα, τον πολυθεσίτη Λιάβα, Κουλούρη, Βιετέσκα και Ουρτάδο. Σέντερ μπα υπάρχουν πολλές επιλογές από ελεύθερους. Αριστερό μπακ Γιαννούλη ή Κυριακόπουλο αν και αντικειμενικά η περίπτωση Γιαννούλη είναι πιο δύσκολη. Φέρνεις ελεύθερους 2 χαφ από τους Μαρίν, Λιούμπισιτς και Πάμπλο Ροσάριο και γίνεσαι σούπερ στο άξονα. Αριστερό εξτρέμ ο Μάινα. Για βασικό επιθετικό πραγματικά δεν ξέρω, ας κάνουν ότι θέλουν.
Τέλος υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Ζαγαριτη, Μπαλογιάννη που τις θεωρώ οκ για μπακ απ' καθώς και η περίπτωση του Nuss που μοιάζει χρυσή ευκαιρία μπροστά στα πόδια μας.
το παλικαρι απο την γεωργια εχει εξοδο? ή κανει εξοδους μεσολογγιου?
καημο το εχω να δω τερματοφυλακα του ΠΑΟΚ να βγαινει και να γραπωνει την μπαλα...
καημο το εχω να δω τερματοφυλακα του ΠΑΟΚ να βγαινει και να γραπωνει την μπαλα...
-
- Επικοινωνία:
Είναι το παλικάρι που έφαγε το γκολ από το κέντρο από τον Despodov! Μάλλον από εκεί τον έβαλε στο μάτι το τρομερό scouting team που έχουμε
Θες κι άλλα; Τρώει μέσο όρο 2 γκολ ανά αγώνα.....σε μια βέβαια όχι και τόσο καλή άμυνα.Αν ήταν να έπαιρναν φθηνή λύση για αντί Kotarski από Ελλάδα ας κοιτούσαν τον Chaves του Αγρινίου.
Πραγματικά αδιανόητη επιλογή. Χίλιες φορές Τσιφτσης

Πραγματικά αδιανόητη επιλογή. Χίλιες φορές Τσιφτσης