Γαύρος - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
1
1%
Σαστρε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κεντζιόρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βιετετσκα
1
1%
Ότο
1
1%
Καμαρά
39
48%
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζίφκοβιτς
2
2%
Κωνσταντέλιας
3
4%
Τάισον
2
2%
Σαματα
29
35%
Μπάμπα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μεϊτέ
1
1%
Ντεσποντοφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσαλόφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πελκας
3
4%

Σύνολο ψήφων: 82

marsantos

Re: Γαύρος - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από marsantos »

giapas έγραψε:...
Πονόματο , περιφερόμενα πτώματα στο γήπεδο και σάκος του μποξ για γαυροκουλα.
Μπορεί να γράφω πολλά αισιόδοξα, αλλά αυτό που λες είναι ένα υπαρκτό σενάριο το οποίο αν συμβεί θα σημαίνει πολλά πράγματα για όλον τον οργανισμό και όχι μόνο για το αγωνιστικό.
Είμαι αισιόδοξος όμως πως δε θα συμβεί.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

DIAMANTIS99 έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Συγκράτησα δύο φράσεις από το ποντκαστ.
1. Η εμφάνιση στο βουκουρέστι ήταν ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ
2. Χθές προσπάθησε η ομάδα να κρατήσει τα προσχήματα δείχνοντας κάποια μεγαλύτερη διάθεση (γιατί δεν τους έπαιρνε να δείξουν τέτοια προσβλητική αδιαφορια δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τρεις μέρες θα πω εγώ)
Το αποτέλεσμα είναι και στις δύο περιπτωσεις η ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Η επαναλαμβανόμενη αποτυχία.
Μέχρι πότε αυτός ο κόσμος θα κάνει υπομονή ?
Σιγουρα ο οργανισμος αποτυχανει και κανει λαθη όπως καθε οργανισμος που δουλευει . Αλλα πριν μιλησει ο οποιοσδηποτε ,ας δει την μεγαλη εικονα. Ο οργανισμος ΠΑΟΚ τα τελευταια 10 χρονια , ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. Οποιος δεν το βλεπει , ή δεν καταλαβαινει ή ειναι εμπαθης.
Για τον κοσμο , θα έλεγα πως εκτος απο την υπομονη , καλο θα ηταν να παει και στο γηπεδο να βοηθησει την ομαδα εμπρακτα , ( με χρημα ,ογκο και φωνη) και όχι μονο στο πληκτρολογιο. Ειναι ντροπη ο κοσμος του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ να μην μπορει να κανει ενα soldout . Οι δικαιολογιες δέ , ειναι για γελια και για κλαματα
Ωχ μωρέ με τον κόσμο, δεν βαρεθήκατε;

17.000 διαρκείας πήρε ο κόσμος εκ των οποίων τα μισά είναι από επαρχία και εξωτερικό, άνθρωποι δηλαδή που τα πήραν συνειδητά γνωρίζοντας ότι θα πάνε σε ελάχιστα ματς. Και τα πήραν παρόλα αυτά με την λογική να στηρίξουν την ομάδα.

Σε όλα τα εκτός Ευρωπαϊκά ο κόσμος ήταν εκεί κατά χιλιάδες και στήριζε την ομάδα.

Εχει αρχίσει να κουράζει όλο αυτό το πράγμα πραγματικά.

Και στην τελική ο κόσμος τα έκανε «σκατα» το καλοκαίρι με λανθασμένες και αργοπορημένες μεταγραφές;

Ή ο κόσμος δεν μπορεί να το βρει με τίποτα αγωνιστικά φέτος σπάζοντας το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο;
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Kαμία σχέση η χθεσινή εμφάνιση συγκριτικά με την εμφάνιση της ομάδας στο Βουκουρέστι. Απλά,και πάλι δεν ήταν αρκετή για να πάρουμε αποτέλεσμα.
'Ετσι όποως έγινε, ο εντός έδρας αγώνας με τον Αστέρα είναι κρισιμότατος,ώστε να μπούμε αρχικά στην τετράδα και έπειτα να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την τρίτη θέση από τον Παναθηναικό. Η τρίτη θέση βγάζει γιουρόπα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ομάδα μεσοαμυντικά δεν βρίσκεται στο επίπεδο της υπόλοιπης.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Κάθε σφάλμα που έκανε η ομάδα από το καλοκαίρι και μετά, το έχει βρει μπροστά της. Πιο πρόσφατο, με τη θλάση τού Ότο και την κούραση τού Μπάμπα, σε λίγο θα παίζω εγώ ακραίο μπακ.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Δεν ξέρω πόσο φιτ είσαι, αν δεν είσαι όμως φρόντισε να γίνεις γιατί μπαίνεις! :) :) :lol:
Άβαταρ μέλους
Polis4

Δημοσίευση από Polis4 »

[youtube]kRgNxsdWqic[/youtube]
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Miles έγραψε:Αυτά που λέει ο vs40, για τα 4 χρόνια ένας τίτλος μόνο;
Σε 4 χρόνια παίζονται 4 πρωταθλήματα και 4 κύπελα για 4 μεγάλες ομάδες, σχεδόν ισάξιες. Βέβαια ο βαζελος ηταν πολύ πίσω αυτα τα χρόνια στη μετά Μπεργκ εποχή. Άρα με απλή αριθμητική ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει 1 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο. Ειδικά εκείνο που η χάρτινη επαιζε από την αρχή με 10 παίκτες. Ή ας το έπαιρνε φέτος, και ας βγούμε 4οι στο πρωτάθλημα. Είσαι ο πρωταθλητής 2024 οχι καμία ομαδουλα. Επειδή παλιά είχαμε Γουμενους πρέπει να μειώνουμε τον ΠΑΟΚ και το πόσο συχνά πρέπει να σηκώνει τίτλους;

Στην πρώτη του θητεία ο Ραζβαν τα πήρε όλα και επαιζε άλλο τελείως ποδόσφαιρο. Καμία σχέση με τιτι τακα και Νταντας με φοκους στο υψηλό ποσοστό επιτυχών πασών. 0/8 ντέρμπι φέτος, ενώ πέρυσι που το σήκωσε επαιζε άλλο ποδόσφαιρο, στο τελευταίο διάστημα της σεζόν. Αυτό το τικι τακα τον έχει καταστρέψει, δεν το βλέπει;
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

Ωχ μωρέ με τον κόσμο, δεν βαρεθήκατε;

17.000 διαρκείας πήρε ο κόσμος εκ των οποίων τα μισά είναι από επαρχία και εξωτερικό, άνθρωποι δηλαδή που τα πήραν συνειδητά γνωρίζοντας ότι θα πάνε σε ελάχιστα ματς. Και τα πήραν παρόλα αυτά με την λογική να στηρίξουν την ομάδα.

Σε όλα τα εκτός Ευρωπαϊκά ο κόσμος ήταν εκεί κατά χιλιάδες και στήριζε την ομάδα.

Εχει αρχίσει να κουράζει όλο αυτό το πράγμα πραγματικά.

Όχι δεν κουράστηκα. Είμαι ένας από τους επαρχιώτες που πήρα διάρκειας ,έχω έρθει Σε 9 παιχνίδια κάνοντας κάθε φορά 700 χλμ πάνε έλα , είμαι χαμηλόμισθος υπάλληλος και σπουδαζω2 παιδιά..
Γι'αυτό τα περί στενότητας , βροχής (ημαρτον) και άλλες πίπες δεν τα ακούω..
Έχω . μάθει στα 60 χρόνια μου πρώτα να είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου και μετά να κουνάω το δάχτυλο. Αν η εικόνα της Τούμπας σε ικανοποιεί αδερφέ, δικαίωμα σου. Εμένα η εικόνα της με στεναχωρεί. Επίσης δικαίωμα μου
Άβαταρ μέλους
Bobby Sands -4-

Δημοσίευση από Bobby Sands -4- »

....απο εμενα πικρα και μονο πικρα, ΓΙΑΤΙ δεν εχτισαν το καλοκαιρι. υβρις;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν καταλαβαινόμαστε δυστυχώς Διαμαντη.

Ξαναλέω η ΠΑΕ πούλησε 17Κ διαρκείας, ένας αριθμός που μόνο μικρός δεν είναι.

Και δεν επικαλέστηκα προσωπικά καμία απολύτως δικαιολογία. Ούτε χιόνια, ούτε βροχές, ούτε καταιγίδες.

Πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος γιατί επαναλαμβάνω ακόμα μια φορά ότι η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι διέθεσε 17Κ διαρκείας σε ένα πλήρως απαρχαιωμένο και ακατάλληλο γήπεδο.

Την ίδια ώρα στην Αττική η ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς (μακράν της δεύτερης στην Ελλάδα) έχει 23Κ σε σύγχρονο γήπεδο και η ΑΕΚ 25Κ σε γήπεδο 2 ετών.

Ο δε βαζελος με ηχηρές και πανάκριβες μεταγραφές έδωσε..6Κ.

Όλα αυτά επαναλαμβάνω στην Αττική που ζει σχεδόν το 70% του πληθυσμού της χώρας.

Ο κόσμος στήριξε το καλοκαίρι μια χαρά. Το πόσοι μπορούν να πάνε στο γήπεδο είναι άλλο θέμα καθώς όπως είπα αν όχι τα μισά αλλά ένα 40% είναι αγορασμένα από άτομα της επαρχίας ή του εξωτερικού.

Οπως, επίσης, στήριξε μαζικά και στα εκτός της Ευρώπης κάτι το οποίο προτιμησες να αγνοήσεις στην δευτερολογία σου.

Για μένα, δε νοείται να μιλάει κανένας για «μη στήριξη του λαού του ΠΑΟΚ» στην ομάδα.

Μπορείς εννοείται να έχεις την άποψη σου, κανένας δεν στο απαγορεύει προφανώς.

Τι να κάνουμε, όμως, που τόσο οι αριθμοί όσο και οι συγκρίσεις που βγαίνουν από αυτές είναι ξεκάθαρες.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δεν χρειάζεται να γίνεται αποπροσανατολισμός από το πρόβλημα

Τι σχέση έχει ο κόσμος, με τις φετινές αποτυχίες
Εγώ λέω καμία

Ο ίδιος κόσμος ήταν και πέρσι και λιγότερος ως προς τα διαρκείας και πήραμε πρωτάθλημα

Αλλού είναι το πρόβλημα

Το να μην ικανοποιεί έναν άνθρωπο μεγαλύτερο σε ηλικία η σημερινή εικόνα της Τούμπας, το καταλαβαίνω, γιατί έχει βιώσει άλλες πιο ένδοξες κερκίδες παλαιότερα, αλλά για τον αποκλεισμό από την Στεάουα, το αρνητικό ρεκόρ στα ντέρμπι και όλη αυτό που ζούμε φέτος, το να ανοίγουμε συζήτηση για τον κόσμο, το βρίσκω προσωπικά τελείως παρελκυστικό - αποπροσανατολιστικό από το κυρίως πρόβλημα
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Καλα και περυσι που το πηραμε δεν ειχαν καλυτερη εικονα οι εξεδρες εδω που τα λεμε.

Παραμενει προβληματικο παντως το γεγονος οτι ο ναος δεν γεμιζει σχεδον ποτε και οτι στα συνθηματα συμμετεχει το 1/3 του γηπεδου.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Αυτή είναι πλέον η εικόνα των γηπέδων γενικότερα, όχι μόνο της Τούμπας, εν έτη 2025.

Κι εγώ, όπως όλοι οι 40+, νοσταλγώ τις κερκίδες που είχαμε μεγαλώνοντας αλλά ο χρόνος περνάει, τα πράγματα αλλάζουν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δεχτούμε.

Από την άλλη δεν νοσταλγώ καθόλου τις μπουκες, τις ρετσινες στα κόρνερ, τους τζαμπατζήδες και τις αμέτρητες τιμωρίες της ομάδας.

Αν για να εκλείψουν όλα αυτά το τίμημα είναι μια πιο ήσυχη Τούμπα προσωπικά το αγοράζω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Γιατί πραγματικό πρόβλημα στην ομάδα δημιουργούσαν αυτά που αναφέρω πιο πάνω και όχι αν γεμίζει το γήπεδο σε κάθε ματς ή ποιο ποσοστό της κερκίδας φωνάζει συνθήματα.
Zudu 4 PAOK

Δημοσίευση από Zudu 4 PAOK »

Θα τα ξαναπούμε γαύροι, θα τα ξαναπούμε σύντομα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”