Για την προετοιμασία της ομάδας απο την στιγμή που πήραμε το πρωτάθλημα; ΔΕΝ έγινε.
Για τις μεταγραφές; Δεν έγιναν.
Για την προχειρότητα σε όλο τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ;
Όλα αυτά έδειξαν με τον ποιό σκληρό τρόπο, σε τί επίπεδο απο επαγγελματικής άποψης βρίσκεται ό,τι έχει σχέση με την ομάδα.
Το ποιό απλό είναι να δείχνουμε στον προπονητή και να λέμε, ότι αυτός είναι υπεύθυνος.
Το ψάρι βρωμάει πάντα απο το κεφάλι. Δεν μπορώ να ξέρω, τί υπάρχει ή υπήρχε μεταξύ των υπευθύνων και αυτό δεν μας αφορά.
Ρεαλιστικά: Απο τώρα πρέπει να αρχίσει ο προγραμματισμός για την νέα ομάδα για του χρόνου.
Αν δεν το κάνουν και τώρα, ΟΠΟΙΟΣ και να είναι υπεύθυνος, πρέπει να πάρει τα μπογαλάκια του και να εξαφανιστεί.
Χρειαζόμαστε τουλάχιστον δέκα παίχτες. και αυτό σημαίνει, ότι τουλάχιστον δεκα-δεκαπέντε παίχτες να αποχαιρετήσουν.
Σάστρε, Ότο, Μπράντον, Τσάλοφ, Σαμάτα, Σβάμπ, Κόλευ, Λόβρεν, Θυμιάνης, Ντεσπότοφ, Τάισον (38 ετών-ίσως για δέκα-δεκαπέντε λεπτά, αν μείνει) και μερικοί άλλοι, ΔΕΝ μπορούν.
Θα έλεγα και ο Κετζιόρα που είναι μεν φιλότιμος, αλλά κάνει φοβερά λάθη. Ίσως αν τον κρατήσουν σαν δεύτερο ή τρίτο δεξί μπακ ή σαν τέταρτο σέντερμπακ. Χρειαζόμαστε γρήγορους παίχτες, πεινασμένους, με στοιχειώδη τεχνική, να μπορούν να γυρίζουν και να κοιτάζουν πίσω τους ρε παιδί μου και να μήν την δίνουν την μπάλα άμεσα, απο φόβο να μην την χάσουν.
Χρειαζόμαστε παίχτες έξυπνους, που να μπορούν να καταλαβαίνουν και τα συστήματα του προπονητή και να τα αφομοιώνουν γρήγορα και που να μπορούν να παίρνουν και πρωτοβουλία στο παιχνίδι και να μή παίζουν μόνο πάνω-κάτω και τίποτ΄άλλο.
Είναι πολλά και δύσκολα τα θέλω, αλλά μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε, ΑΝ ΑΡΧΪΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ τον προγραμματισμό της ομάδας και όχι απο τα επόμενα Χριστούγεννα.