4. Sergio Peña
Re: 4. Sergio Peña
Φαίνεται αρκετά καλός.
Βέβαια η αξία του θα φανεί σε βάθος χρόνου.
Σίγουρα ΔΕΝ είναι αμυντικό χαφ. Οι πάσες του είναι πολύ καλές φαινόταν απο την αρχή. Στο πρέσινγκ άγνωστο. Να τον δούμε και αυτόν σε ντέρμπι, μακάρι δίπλα στον Μειτέ.
Σίγουρα ΔΕΝ είναι αμυντικό χαφ. Οι πάσες του είναι πολύ καλές φαινόταν απο την αρχή. Στο πρέσινγκ άγνωστο. Να τον δούμε και αυτόν σε ντέρμπι, μακάρι δίπλα στον Μειτέ.
-
Δεν νομίζω να μπορεί να σταθεί σε ντέρμπι σε 2αδα στα χαφ. Ο παίχτης είναι μανούλα για τέτοια ματσ με Λαμία Σέρρες κτλπ για να ξεκινάει σωστά από τα χαφ η επίθεση με αλλαγές πλευρών και να είναι πάντα δίπλα ως στήριγμα. Στα ντέρμπι νομίζω μπορεί να βοηθήσει μόνο ως 3ος στα χαφ. Μια πολύ καλή λύση στο ροτεσιον ,ότι πρέπει για αντί Σβαμπ. Σε περίπτωση που γίνουν τα αυτονόητα δηλαδή κρατήσουμε Μειτε Καμαρα Οζντοεφ Πενια, πρέπει προσεκτικά να γίνει κίνηση για 5ο χαφ που θα έχει ότι δεν έχουν οι υπόλοιποι δηλαδή νεαρός ταχυδυναμικος ,καθαρό 6αρι.Aed έγραψε:Φαίνεται αρκετά καλός.
- theodorsalonika
δηλαδη πηραμε εναν που κανει για τριτοτεταρτος? μαλιστα!!!αι να δουμε ποσους τριτοτεταρτους θα εχουμε στην ομαδα μας του χρονου!!!
Σαν να βιαζομαστε λιγακι να του δωσουμε θεση στην ιεραρχεια των χαφ. Ποιος μας λεει οτι δεν θα αποδειχτει λιρα εκατο και δεν θα βρεθει ιεραρχικα στην πρωτη δυαδα των χαφ; Δυο παιχνιδια εχει παιξει ολα κι ολα και προλαβε να δειξει ηδη καλα στοιχεια. Με χαμηλης δυναμικοτητας ομαδες (Λαμια) και ειδικες καταστασεις (Οφη) βεβαια. Γι αυτο υπομονη, μονο ο χρονος θα δειξει.
- Montrealiotis
Ε πως μπορεί να μπει στην δυάδα των χάφ με σικ της που μέχρι τα 29 του έπαιζε στην μαλμε αντί του Μειτε, Καμαρα ή Οζντοεφ; Όλοι παίκτες με υψηλές παραστάσεις και με συμβόλαια αντίστοιχα της καριέρας τους.
-
Βέβαια και θα πάρεις παίχτες και για 3ο 4ους. Ειδικά στα χαφ που θες φρεσκάδα και διαφορετικά χαρακτηριστικά ανάλογα τον αγώνα. Μακάρι σε κάθε θέση να είχαμε εναν δύο τιμιους για ροτεσιον.theodorsalonika έγραψε:δηλαδη πηραμε εναν που κανει για τριτοτεταρτος? μαλιστα!!!αι να δουμε ποσους τριτοτεταρτους θα εχουμε στην ομαδα μας του χρονου!!!
Θεωρώ ότι η ιεραρχία στα χαφ είναι περισσότερο δική μας κουβέντα παρά πρααγματικό γεγονός. Δεν πιστεύω ότι ο Λούτσος μέχρι να έρθουν Μειτέ και Πένια είχε ιεραρχία μεταξύ Οζντόεφ, Καμαρά και Σβαμπ.
Όταν θα υπάρξει πολυκοσμία μπορεί και να φανεί κάτι αλλά με δυο ματς τη βδομάδα και αναγκαστικό (?) ροτέισον αυτά πάνε περίπατο. Αυτά μπορεί να τα λέει η Κούλα που έχει 4-5 αμυντικά χαφ και παίζει ένα ματς.
Σβαμπ 38 αγώνες 2119'
Καμαρά 39 αγώνες 2391'
Οζντόεβ 35 αγώνες 2495'
Επί των 3 δεν θεωρώ ότι είναι εξώφθαλμες οι διαφορές και μπορεί κάποιος να χρηστεί 1η επιλογή και κάποιος 3η. Δεν είναι οι διαφορές χαοτικές (όπως πχ με Μπακαγιόκο και Θυμιάνη - που ο ένας δεν αποτελεί μέρος της ομάδας σχεδόν από την πρώτη στιγμή και ο άλλος είναι παίχτης back up ομάδας).
Όταν θα υπάρξει πολυκοσμία μπορεί και να φανεί κάτι αλλά με δυο ματς τη βδομάδα και αναγκαστικό (?) ροτέισον αυτά πάνε περίπατο. Αυτά μπορεί να τα λέει η Κούλα που έχει 4-5 αμυντικά χαφ και παίζει ένα ματς.
Σβαμπ 38 αγώνες 2119'
Καμαρά 39 αγώνες 2391'
Οζντόεβ 35 αγώνες 2495'
Επί των 3 δεν θεωρώ ότι είναι εξώφθαλμες οι διαφορές και μπορεί κάποιος να χρηστεί 1η επιλογή και κάποιος 3η. Δεν είναι οι διαφορές χαοτικές (όπως πχ με Μπακαγιόκο και Θυμιάνη - που ο ένας δεν αποτελεί μέρος της ομάδας σχεδόν από την πρώτη στιγμή και ο άλλος είναι παίχτης back up ομάδας).
Αδερφε Moentrialiotis προσωπικα δεν θα ελεγα οτι η αποσταση μεταξυ του Πενια και των υπολοιπων ειναι τοσο χαωδης σε επίπεδο καριερας και αξιας. Για την ακριβεια μετα τον Mady ειναι ο χαφ που κοστολογειται περισσοτερο απο ολους στο transfermarkt, παραδειγματος χαριν, ενω εχει και 44 συμμετοχες, τις περισσοτερες ως βασικος, με την εθνικη του. Απο την αλλη, οπως διαπιστωσαμε το καλοκαιρι, το επιπεδο της προηγουμενης ομαδας του δεν ειναι και τοσο χαμηλοτερο απο της δικης μας.
Επισης, θεωρω οτι εχουν βαση και οσα γραφει ο φιλος Sardan. Δηλαδη, ολα θα εξαρτηθουν απο το αν θα καταφερει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις του Ρασβαν. Αν δηλαδη του δωσει οσα ζηταει, τοτε δεν βρισκω λογο να καθιερωθει σωνει και ντε ως 3-5ος χαφ. Μπορει πολυ απλα να επιλεγεται κατα περιπτωση, επι ισοις οροις, αναλογως τα στοιχεια του καθε αντιπαλου και της τακτικης που επιθυμει να εφαρμοσει σε καθε παιχνδι ο Ρασβαν.
Ο χρονος θα δειξει. Αυτο που παντως θα πρεπει να κρατήσουμε ειναι πως με τον ερχομο του προσθετει ορισμενα νεα στοιχεια στο κεντρο μας που οι υπολοιποι τα διαθετουν σε μικροτερο βαθμο και σιγουρα πως δεν μοιαζει με πρωην παιχτη, αλλα με κανονικο παιχτη.
Επισης, θεωρω οτι εχουν βαση και οσα γραφει ο φιλος Sardan. Δηλαδη, ολα θα εξαρτηθουν απο το αν θα καταφερει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις του Ρασβαν. Αν δηλαδη του δωσει οσα ζηταει, τοτε δεν βρισκω λογο να καθιερωθει σωνει και ντε ως 3-5ος χαφ. Μπορει πολυ απλα να επιλεγεται κατα περιπτωση, επι ισοις οροις, αναλογως τα στοιχεια του καθε αντιπαλου και της τακτικης που επιθυμει να εφαρμοσει σε καθε παιχνδι ο Ρασβαν.
Ο χρονος θα δειξει. Αυτο που παντως θα πρεπει να κρατήσουμε ειναι πως με τον ερχομο του προσθετει ορισμενα νεα στοιχεια στο κεντρο μας που οι υπολοιποι τα διαθετουν σε μικροτερο βαθμο και σιγουρα πως δεν μοιαζει με πρωην παιχτη, αλλα με κανονικο παιχτη.
Με 7 στα 9 υπόλοιπα ματς να είναι ντέρμπι, δεν γίνεται να μη δοκιμαστεί, όταν μάλιστα ο προπονητής έχει μιλήσει, ή έτσι νομίζω, για τη δυσκολία να βγει σωστά η μπάλα μπροστά από τον χώρο του κέντρου. Του χρόνου θα είναι αργά.sn0ufel4 έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση ειδικά σε αυτή τη φάση να παίξει αυτός ο παίκτης σε ντέρμπι στη δυάδα του κέντρου. Μόνο σαν ψευτοδεκαρι όπως μπήκε στα τελευταία λεπτά με οφη
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εμένα πάντως μου άρεσαν, τα χαρακτηριστικα στοιχεία που έχει ως παίκτης κ μάλιστα λείπουν, απο τα υπόλοιπα χαφ μας.
Τα πράγματα είναι απλα:
Ειναι του επιπέδου του ΠΑΟΚ;
Αν ναι, τοτε γιατι προτιμαται ο ανετοιμος Μειτε και ο γερο-Στεφαν;
Αν οχι, τοτε γιατι τον φεραμε;
Θα μου πειτε τι ψαχνω να βρω κι εγω τωρα...
Ειναι του επιπέδου του ΠΑΟΚ;
Αν ναι, τοτε γιατι προτιμαται ο ανετοιμος Μειτε και ο γερο-Στεφαν;
Αν οχι, τοτε γιατι τον φεραμε;
Θα μου πειτε τι ψαχνω να βρω κι εγω τωρα...
- theodorsalonika
Ο Λουτσέσκου τον ήθελε αυτόν εδώ τον παίκτη;
Εγώ υποθέτω όχι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος
Προφανώς θα συμφώνησε
Όσους θέλει πραγματικά ο Λουτσεσκου από τις μεταγραφές που έρχονται, τους βάζει να παίξουν κατευθείαν, όπως τον Πέλκα και τον Μεϊτέ
Αυτός ο παίκτης σε δυάδα χαφ δεν στέκεται, σε δύσκολο παιχνίδι, στα μικρά ναι
Σε τριάδα στέκεται, αλλά δεν παίζουμε με 3 χαφ
Μάλλον τον Σιωπή ήθελε ο Λουτσέσκου και του έφεραν αυτόν που μοιάζει στο ύψος
Δυστυχώς, συνεχίζουν να έρχονται παίκτες που δεν ταιριάζουν σε αυτό παίζουμε, γιατί παίζουμε μόνο ένα συγκεκριμένο πράγμα, που δεν αλλάζει ποτέ
Εγώ υποθέτω όχι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος
Προφανώς θα συμφώνησε
Όσους θέλει πραγματικά ο Λουτσεσκου από τις μεταγραφές που έρχονται, τους βάζει να παίξουν κατευθείαν, όπως τον Πέλκα και τον Μεϊτέ
Αυτός ο παίκτης σε δυάδα χαφ δεν στέκεται, σε δύσκολο παιχνίδι, στα μικρά ναι
Σε τριάδα στέκεται, αλλά δεν παίζουμε με 3 χαφ
Μάλλον τον Σιωπή ήθελε ο Λουτσέσκου και του έφεραν αυτόν που μοιάζει στο ύψος
Δυστυχώς, συνεχίζουν να έρχονται παίκτες που δεν ταιριάζουν σε αυτό παίζουμε, γιατί παίζουμε μόνο ένα συγκεκριμένο πράγμα, που δεν αλλάζει ποτέ
- Montrealiotis
Νομίζω ότι ανήκει στην κατηγορία παικτών που δεν ήθελε/επελεξε. Πριν παραιτηθεί, ήταν ο μόνος παίκτης που είχε ακουστεί και θα ήταν η μοναδική μεταγραφή. Μετά την δήλωση παραίτησης του, ήρθαν 3 δικοί του παίκτες. Το θέμα είναι ποιοι ήταν αυτοί που είχαν αποφασίσει, «μονοι τους» να φέρουν, μόνο, τον λίγο κατ εμε, Πενιά; Τι φάση; Αισθάνθηκαν τόσο δικαιωμένοι με τις καλοκαιρινές μεταγραφές;