70. Mbwana Ally Samatta
- kataramenos5
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
Απ τους ελαχιστους ξεκουραστουςΑποστόληςΑ έγραψε:Από τους ελάχιστους διακριθέντες.
Πάτα την βρε Αλί μου στον ζίφκο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 23 Φεβ 2025, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δηλαδή ο μοναδικός με καλή φυσική κατάσταση;kataramenos5 έγραψε:Απ τους ελαχιστους ξεκουραστουςΑποστόληςΑ έγραψε:Από τους ελάχιστους διακριθέντες.
- theodorsalonika
Το ότι στα τελευταία ματς είναι ο βασικός δείχνει την κατάσταση των φορ όλη την προηγούμενη χρονιά και γιατί τους άλλαζε σε κάθε ματς.
- hasio_john
Ναι αλλά δεν πάει έτσι μάγκες, πρέπει όλοι να παίρνουν τον χρόνο τους για να βρίσκουν ρυθμό!
Συμφωνώ ότι (και) σήμερα ήταν διακριθής, αλλά δεν σημαίνει πως οι υπόλοιποι είναι μ@λ@κες και πρέπει να παίζουν 5λεπτα! Γιατί χτύπα ξύλο να τραυματιστεί ο Σαμάταρος στα πλει, οι υπόλοιποι θα κουτουλάνε και θα τους βρίζουμε και από πάνω. Για μένα άλλη μια τραγική διαχείριση του προπονητή, που μπορεί να βλέπει τώρα τον Τανζανό να πετάει, αλλά στην στραβή θα μείνει με το Αλί στο χέρι!
Μπράβο πάντως στον Σαμάταρο, μαζί με τον Καμαρα ήταν οι 2 που φαινόντουσαν κανονικοί ποδοσφαιριστές με όρεξη και σεβασμό στην φανέλα.
Συμφωνώ ότι (και) σήμερα ήταν διακριθής, αλλά δεν σημαίνει πως οι υπόλοιποι είναι μ@λ@κες και πρέπει να παίζουν 5λεπτα! Γιατί χτύπα ξύλο να τραυματιστεί ο Σαμάταρος στα πλει, οι υπόλοιποι θα κουτουλάνε και θα τους βρίζουμε και από πάνω. Για μένα άλλη μια τραγική διαχείριση του προπονητή, που μπορεί να βλέπει τώρα τον Τανζανό να πετάει, αλλά στην στραβή θα μείνει με το Αλί στο χέρι!
Μπράβο πάντως στον Σαμάταρο, μαζί με τον Καμαρα ήταν οι 2 που φαινόντουσαν κανονικοί ποδοσφαιριστές με όρεξη και σεβασμό στην φανέλα.
Μην τα γυρίζουμε τώρα ότι πρέπει να γίνεται rotation στον φορ τόσο εκτεταμένο, γιατί μέχρι τώρα τον κράζατε που εναλλάσει τους παίχτες και κάνει αλλαγή στο 60' τον φορ. Ο φορ είναι σαν τον τερματοφύλακα, ένας πρέπει να είναι ο βασικός.
Πάντως χωρίς να έχω καταλήξει για τις δυνατότητες του παίκτη καθώς μου φαίνεται ένα κλικ κάτω σε αθλητικοτητα από όταν πρωτοηρθε, είναι φανερό πως η ομάδα είναι λειτουργική με αυτόν μέσα όπως είναι φανερό πως είχε δίκιο ο προπονητής που ήθελε 3 φορ φια να δουλέψει καλύτερα.
- theodorsalonika
Είχε δίκιο ο προπονητής που ήθελε τρία φορ.για να δουλέψει καλύτερα;δηλαδή τι άκριβως δούλεψε;μπορείς να μας εξηγήσεις να το καταλάβουμε;
Νομίζω πως στο ότι επιτέλους εδώ και 5 παιχνίδια έχουμε τον ίδιο φορ βασικό