2. Mohamed Mady Camara

Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτήν την αόριστη λογική "να εκμεταλλευτούμε τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη".
Εχετε αναρωτηθεί μήπως η αξιοποίηση των χαρακτηριστικών ενός παίκτη μπορεί να ακυρώσει τα χαρακτηριστικά των υπολοίπων;

Η λογική του να υποταχθεί/προσαρμοστεί η ομάδα στα χαρακτηριστικά ενός παίκτη ισχύει για όλους τους παίκτες κι όχι μόνον για έναν. Αν είναι έτσι τότε αυτό ισοδυναμεί με το να συνδυάζονται τα χαρακτηριστικά των παικτών και όχι να εκμεταλλευτούμε τα χαρακτηριστικά του ενός. Και γιατί να είναι αυτός ο ένας ο Καμαρά ή ο Ντεσπόντοφ π.χ. και όχι ο Ντέλιας; Και γιατί να είναι αυτός ο Χ και όχι ο Μιχαηλίδης ή ο Αντρίγια; Ο στόχος είναι να φτιάξουμε ομάδα και όχι να εκμεταλλευτοούμε τα χαρακτηριστικά ενός συγκεκριμένου παίκτη. Γιατί αν σου κλέισουν αυτόν τον παίκτη ή τραυματιστεί ή πάρει κάρτες, τι θα κάνει η ομάδα; Το κέντρο σκέψης δεν είναι ο παίκτης, είναι η ομάδα, εκτός κι αν είμαστε μάνατζέρ του.

Μήπως δηλαδή "σωσουμε" τον Καμαρά, τον Χ, τον Ψ και έπειτα χρειαστεί να αλλάξουμε τους υπόλοιπους δεκαπέντε;
Και τι θα έχουμε καταφέρει στο ενδιάμεσο;

Κάθε προπονητής έχει μια λογική και έναν τρόπο να συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των παικτών του. Ποιά είναι ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά του Καμαρά που δεν εκμεταλλευόμαστε; και τι θα σήμαινε αυτό συνολικά για το παιχνίδι της ομάδας με τον συγκεκριμένο προπονητή;
Και πώς ακριβώς θα εκμεταλλευόσασταν εσείς τα ανεκμετάλλευτα χαρακτηριστικά του Καμαρά τα οποία παραμένουν άγνωστα και δεν μας λέτε ποιά είναι αυτά;

ΥΓ. Το ερώτημα του Patron πιο πάνω είναι το σωστό ερώτημα. Αυτό πρέπει να απαντηθεί πρώτα. Αν το απαντήσουμε θα έχουμε καταλάβει πολλά περισσότερα και για την ομάδα και για τον Καμαρά.
Ξέρετε για ποιόν λόγο ήθελε (άν ήθελε) ο προπονητής τον Καμαρά; και με ποιό σκεπτικό τον χρησιμοποιεί στην ομάδα;
Αν δεν το ξέρετε, τότε πώς κάνετε κριτική;
Αν το ξέρετε, πείτε το και σε μας για να κατανοήσουμε την κριτική σας και να την αποδεχτούμε.
Απλά πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Παρ 21 Φεβ 2025, 10:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εγώ βλέπω πως έρχονται παίχτες στον ΠΑΟΚ που έχουν αριθμούς και διακρίσεις από εκεί που ήρθαν, αλλά ξαφνικά εδώ τους βγάζουμε (κάνουμε) όλους άχρηστους! Εννοείται είναι φυσιολογικό να σου γίνει στραβή, για παράδειγμα να πάρεις 6 νέους παίχτες που στατιστικά θα σου βγει ο ένας παλτουδάκι! Εμείς όμως έχουμε πλέον μια ντουλάπα γεμάτη παλτά, μήπως το πρόβλημα είναι αλλού??? Μήπως άλλοι / άλλος ευθύνεται για το χάλι αυτό και όχι οι ίδιοι οι παίχτες?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι διαβαζουμε? Εμεις θα απαντησουμε για ποιον λογο τον ηθελε ο προπονητης και με ποιο σκεπτικο τον χρησιμοποιει? Ας απαντησει αυτος και για τον Καμαρα και για τους περισσοτερους φετος που εμφανιζονται ομαδικα κατωτεροι των περιστασεων.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Ποιά είναι τα παλτά που έχουμε φίλε μου hasio_john;
Δεν θέλεις να τα ονομάσεις;
Πώς θα καταλάβουμε την σκέψη σου αν δεν μας πεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Παρ 21 Φεβ 2025, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

joshua έγραψε:Τι διαβαζουμε? Εμεις θα απαντησουμε για ποιον λογο τον ηθελε ο προπονητης και με ποιο σκεπτικο τον χρησιμοποιει? Ας απαντησει αυτος και για τον Καμαρα και για τους περισσοτερους φετος που εμφανιζονται ομαδικα κατωτεροι των περιστασεων.
Όταν κάνεις κριτική, ναι θα πρέπει να απαντήσεις.
Περίεργο σου φαίνεται;
Είναι δυνατόν εγώ να κάνω κριτική σε σένα χωρίς να έχω καταλάβει τον τρόπο που σκέφτεσαι, την λογική σου, το γιατί και πώς; Σε τι ακριβώς θα κάνω κριτική; Στις φαντασιώσεις που έχω στο κεφάλι μου;
Αν δεν έχω καταλάβει πρέπει πρώτα να σε ρωτήσω.
Αν σε ρωτήσω και μου απαντήσεις τότε μπορώ να σου κάνω κριτική.
Δεν μπορείς να κάνεις κριτική σε κάποιον αν δεν έχεις καταλάβει πρώτα τι κάνει και γιατί το κάνει. Στοιχειώδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Παρ 21 Φεβ 2025, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O οπαδος κριτικαρει την εικονα στο γηπεδο. Το οτι προσπαθει να μπει στο μυαλο του προπονητη η οποιουδηποτε αλλου για να την εξηγησει ειναι ενα μπονους που καποιοι χρησιμοποιουν κατα το δοκουν. Θα μπορουσε απλα να μεινει στο αποτυχατε ολοι παικτες και προπονητης χωρις να το ψαχνει παραπανω αλλα ουτε αυτο αρεσει.
Οταν καποιοι μιλουσαν για τις κακες επιλογες παικτων της διοικησης προς υπερασπιση προπονητη δεν ενοχλουσε.Οταν μιλανε για τις επιλογες του ιδιου του προπονητη ενοχλει.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Θα μπορούσες να αναφερθείς ξεκάθαρα σε μένα, θα το εκτιμούσα.

Από που προκύπτει ότι ενοχλούμαι όταν κάνουν κριτική στον προπονητή;
Ενοχλούμαι όταν κάνουν κριτική χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτε από αυτά που κάνει ο προπονητής.
Και μάλιστα την αδυναμία τους αυτή να την κάνουν και θεωρία, όπως έκανες μόλις εσύ.

Σε ότι με αφορά λοιπόν, έγραψα πολλές φορές και έκανα κριτική στην διοίκηση για τις επιλογές παικτών που ήταν για μένα λανθασμένες.
Το έκανα όμως αφού πρώτα ή παράλληλα εξέθεσα την άποψή μου για το πώς νομίζω ότι σκέφτεται η διοίκηση. Δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί. Αυτό σημαίνει ότι εάν η διοίκηση δεν σκέφτεται έτσι όπως υποθέτω, τότε κάνω εγώ λάθος.

Μπορείς να ψάξεις και να ξαναδείς όλες μου τις δημοσιέυσεις και εδώ και παλιότερα στο πορτοκαλί σάιτ.
Επί 8 χρόνια σε κάθε μου σχόλιο, εκθέτω πλήρως την άποψή μου, εξηγώντας το τι και το γιατί. Λες να είναι τυχαίο;

Η κριτική που έχω δεχτεί αφορά το εάν τα σχόλιά μου είναι μακροσκελή ή όχι!!! Για να είμαι ακριβής και δίκαιος υπάρχουν αρκετοί (ευτυχώς) που κριτικάρουν επί της ουσίας.

Από την άλλη, ψάχνω να βρω ένα, ας πούμε, δικό σου σχόλιο όπου να φαίνεται ολοκληρωμένη μια άποψή σου. Δεν βρίσκω.
Είμαι ελέυθερος λοιπόν να συμπεράνω: είτε δεν έχεις άποψη, είτε έχεις αλλά δεν τη λες. Αν δεν έχεις, όλα καλά, ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος. Αν έχεις όμως και δεν τη λες τότε αυτό σημαίνει είτε κουτοπονηριά και προσπάθεια χειρισμού, είτε ότι δεν είσαι σίγουρος γι αυτήν σου την άποψη. Αν ισχύει το πρώτο, και πάλι όλα καλά, ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος.
Αν ισχύει το δεύτερο, που αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε σένα και στις περισσότερες περιπτώσεις, νομίζω πως άδικα αυτολογοκρίνεσαι. Δεν έγινε και τίποτα αν η άποψή σου δεν είναι ολοκληρωμένη ή είναι λανθασμένη. Ο μόνος τρόπος να γίνει ολοκληρωμένη και σωστή είναι να την εκφράσεις πλήρως και να αποδεχτείς την κριτική. Εκεί νομίζω πως βρίσκεται το πρόβλημα γενικά, όχι μόνον σε σένα. Φοβούνται οι περισσότεροι να κάνουν λάθος γιατί θεωρούν ότι η κριτική θα αφορά το πρόσωπό τους. Το καταλαβαίνω, όλη η εκπαίδευση που παίρνουμε από μικρά παιδιά εκεί στοχεύει, να μας φοβίσει με το λάθος. Να συνδέσει το λάθος με το πρόσωπο, αλλά το λάθος δεν σημαίνει τίποτε για την αξία του προσώπου. Το λάθος είναι ο μόνος τρόπος που έχει κανείς για να προχωρήσει. Είναι φίλος, δεν είναι εχθρός.
Σε όλη μου τη ζωή έκανα λάθη, ορισμένα πολύ μεγάλα. Η στάση μου ήταν πρώτα να τα καταλάβω και έπειτα, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, να τα...επιταχύνω!!! όχι να τα σταματήσω αλλά να τα ολοκληρώσω μεχρι τέρμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να πάω με πλήρη επίγνωση στο επόμενο...λάθος! Εφτασα λοιπόν στα εξήντα ένα μου να κάνω πολύ λιγότερα λάθη αλλά ευτυχώς κάνω ακόμη.
Ίσως λοιπόν η κριτική μου σε σένα να είναι ένα ακόμη λάθος, γιατί ο στόχος μου είναι να σε κάνω να ανοιχτείς και να μιλήσεις-γραψεις περισσότερα. Θα φανεί.

ΥΓ. Δεν το κάνω επειδή είμαι καλός άνθρωπος, δεν είμαι. Από την άλλη δεν έχω και κάποια "κρυφή ατζέντα" όπως λέμε. Ξεκάθαρα το κάνω για μένα, προσπαθώ να εκμεταλλευτώ όσο το δυνατόν περισσότερο τις γνώσεις του καθενός εδώ μέσα γύρω από το ποδόσφαιρο (αλλά και άλλα πράγματα) ώστε να βελτιώσω την δική μου γνώση. Θέλω να καταλαβαίνω σε βαθος και πλάτος όσα συμβαίνουν, αυτό είναι το ίρτζι μου. Αυτό με ενδιαφέρει, το αν κάποιος άλλος αποκομίσει όφελος ή όχι αφορά εκείνον κι όχι εμένα. Γι αυτό και ζητάω επίμονα να εκθέτει κανείς αναλυτικά την σκέψη του. Το ζητάω γιατί με ωφελεί. Τόσο απλά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το ζησαμε και αυτο μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα να γραψει καποιος για μενα οτι δεν εχω αποψη και ενα σκασμο αλλες σαλτσες που αν εμπαινα στη διαδικασια να ασχοληθω θα γινομουν αντιστοιχα προσβλητικος και ακομα περισσοτερο και δεν το θελω...Θελεις αποψη για τον Καμαρα? Ο Λουτσεσκου επελεξε Καμαρα οχι γιατι ηθελε τα χαρακτηριστικα του, αλλα γιατι πολυ απλα ηταν διαθεσιμος παικτης καποιας εγνωσμενης αξιας με εμπειρια και παραστασεις απο το ελληνικο πρωταθλημα, κατι που θα μειωνε σε μεγαλο βαθμο τον χρονο προσαρμογης του,ενα προσον που για τον Ραζβαν της τεραστιας ανασφαλειας στην επιλογη νεων παικτων,για τον Ραζβαν που ο ιδιος παραδεχεται οτι αργει να ενταξει παικτες στο συνολο ειναι δωρο εξ ουρανου.

Υ.Γ Το να γραφεις σεντονια τιγκα στην αερολογια για να το πω ευγενικα δεν σημαινει αυτοματα οτι αυτα εμπεριεχουν και διατυπωση αποψης με την οποια αξιζει να ασχολουνται ολοι.Μπορει να σου ειναι δυσκολο να το καταλαβεις αλλα μια χαρα αποψη διατυπωνεται σε 3 λεξεις...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Jean Valjean έγραψε:Θα μπορούσες να αναφερθείς ξεκάθαρα σε μένα, θα το εκτιμούσα.

Από που προκύπτει ότι ενοχλούμαι όταν κάνουν κριτική στον προπονητή;
Ενοχλούμαι όταν κάνουν κριτική χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτε από αυτά που κάνει ο προπονητής.
Και μάλιστα την αδυναμία τους αυτή να την κάνουν και θεωρία, όπως έκανες μόλις εσύ.

Σε ότι με αφορά λοιπόν, έγραψα πολλές φορές και έκανα κριτική στην διοίκηση για τις επιλογές παικτών που ήταν για μένα λανθασμένες.
Το έκανα όμως αφού πρώτα ή παράλληλα εξέθεσα την άποψή μου για το πώς νομίζω ότι σκέφτεται η διοίκηση. Δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί. Αυτό σημαίνει ότι εάν η διοίκηση δεν σκέφτεται έτσι όπως υποθέτω, τότε κάνω εγώ λάθος.

Μπορείς να ψάξεις και να ξαναδείς όλες μου τις δημοσιέυσεις και εδώ και παλιότερα στο πορτοκαλί σάιτ.
Επί 8 χρόνια σε κάθε μου σχόλιο, εκθέτω πλήρως την άποψή μου, εξηγώντας το τι και το γιατί. Λες να είναι τυχαίο;

Η κριτική που έχω δεχτεί αφορά το εάν τα σχόλιά μου είναι μακροσκελή ή όχι!!! Για να είμαι ακριβής και δίκαιος υπάρχουν αρκετοί (ευτυχώς) που κριτικάρουν επί της ουσίας.

Από την άλλη, ψάχνω να βρω ένα, ας πούμε, δικό σου σχόλιο όπου να φαίνεται ολοκληρωμένη μια άποψή σου. Δεν βρίσκω.
Είμαι ελέυθερος λοιπόν να συμπεράνω: είτε δεν έχεις άποψη, είτε έχεις αλλά δεν τη λες. Αν δεν έχεις, όλα καλά, ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος. Αν έχεις όμως και δεν τη λες τότε αυτό σημαίνει είτε κουτοπονηριά και προσπάθεια χειρισμού, είτε ότι δεν είσαι σίγουρος γι αυτήν σου την άποψη. Αν ισχύει το πρώτο, και πάλι όλα καλά, ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος.
Αν ισχύει το δεύτερο, που αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε σένα και στις περισσότερες περιπτώσεις, νομίζω πως άδικα αυτολογοκρίνεσαι. Δεν έγινε και τίποτα αν η άποψή σου δεν είναι ολοκληρωμένη ή είναι λανθασμένη. Ο μόνος τρόπος να γίνει ολοκληρωμένη και σωστή είναι να την εκφράσεις πλήρως και να αποδεχτείς την κριτική. Εκεί νομίζω πως βρίσκεται το πρόβλημα γενικά, όχι μόνον σε σένα. Φοβούνται οι περισσότεροι να κάνουν λάθος γιατί θεωρούν ότι η κριτική θα αφορά το πρόσωπό τους. Το καταλαβαίνω, όλη η εκπαίδευση που παίρνουμε από μικρά παιδιά εκεί στοχεύει, να μας φοβίσει με το λάθος. Να συνδέσει το λάθος με το πρόσωπο, αλλά το λάθος δεν σημαίνει τίποτε για την αξία του προσώπου. Το λάθος είναι ο μόνος τρόπος που έχει κανείς για να προχωρήσει. Είναι φίλος, δεν είναι εχθρός.
Σε όλη μου τη ζωή έκανα λάθη, ορισμένα πολύ μεγάλα. Η στάση μου ήταν πρώτα να τα καταλάβω και έπειτα, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, να τα...επιταχύνω!!! όχι να τα σταματήσω αλλά να τα ολοκληρώσω μεχρι τέρμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να πάω με πλήρη επίγνωση στο επόμενο...λάθος! Εφτασα λοιπόν στα εξήντα ένα μου να κάνω πολύ λιγότερα λάθη αλλά ευτυχώς κάνω ακόμη.
Ίσως λοιπόν η κριτική μου σε σένα να είναι ένα ακόμη λάθος, γιατί ο στόχος μου είναι να σε κάνω να ανοιχτείς και να μιλήσεις-γραψεις περισσότερα. Θα φανεί.

ΥΓ. Δεν το κάνω επειδή είμαι καλός άνθρωπος, δεν είμαι. Από την άλλη δεν έχω και κάποια "κρυφή ατζέντα" όπως λέμε. Ξεκάθαρα το κάνω για μένα, προσπαθώ να εκμεταλλευτώ όσο το δυνατόν περισσότερο τις γνώσεις του καθενός εδώ μέσα γύρω από το ποδόσφαιρο (αλλά και άλλα πράγματα) ώστε να βελτιώσω την δική μου γνώση. Θέλω να καταλαβαίνω σε βαθος και πλάτος όσα συμβαίνουν, αυτό είναι το ίρτζι μου. Αυτό με ενδιαφέρει, το αν κάποιος άλλος αποκομίσει όφελος ή όχι αφορά εκείνον κι όχι εμένα. Γι αυτό και ζητάω επίμονα να εκθέτει κανείς αναλυτικά την σκέψη του. Το ζητάω γιατί με ωφελεί. Τόσο απλά.
Λες 8 χρόνια όμως, χωρίς παρεξήγηση, ενω έχεις εγγραφεί εδώ από το 2024.
Κατι δεν πάει καλά ή κάνω λάθος.

Με ποιο όνομα γράφεις, τόσα χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Παρ 21 Φεβ 2025, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

joshua έγραψε:Το ζησαμε και αυτο μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα να γραψει καποιος για μενα οτι δεν εχω αποψη και ενα σκασμο αλλες σαλτσες που αν εμπαινα στη διαδικασια να ασχοληθω θα γινομουν αντιστοιχα προσβλητικος και ακομα περισσοτερο και δεν το θελω...Θελεις αποψη για τον Καμαρα? Ο Λουτσεσκου επελεξε Καμαρα οχι γιατι ηθελε τα χαρακτηριστικα του, αλλα γιατι πολυ απλα ηταν διαθεσιμος παικτης καποιας εγνωσμενης αξιας με εμπειρια και παραστασεις απο το ελληνικο πρωταθλημα, κατι που θα μειωνε σε μεγαλο βαθμο τον χρονο προσαρμογης του,ενα προσον που για τον Ραζβαν της τεραστιας ανασφαλειας στην επιλογη νεων παικτων,για τον Ραζβαν που ο ιδιος παραδεχεται οτι αργει να ενταξει παικτες στο συνολο ειναι δωρο εξ ουρανου.

Υ.Γ Το να γραφεις σεντονια τιγκα στην αερολογια για να το πω ευγενικα δεν σημαινει αυτοματα οτι αυτα εμπεριεχουν και διατυπωση αποψης με την οποια αξιζει να ασχολουνται ολοι.Μπορει να σου ειναι δυσκολο να το καταλαβεις αλλα μια χαρα αποψη διατυπωνεται σε 3 λεξεις...
Κάνεις λάθος για αερολογια που λες,οτι τα λέει έστω κ ευγενικά, μόνο που δεν είναι ευγενικό να το λες, σε κάποιον που προσπαθεί όντως τις περισσότερες φορές ευγενικά να γράφει.
Το ότι γράφει σεντόνια οκ, για να τεκμηριώσει-εξηγήσει.
Αλλά κι εσύ λίγα σεντόνια δεν έχεις γράψει κ δεν είναι όλα σωστά....αυτά που λες.
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Εγώ άλλου στέκομαι...
Σεντόνια και 61 ετών...
Goran64???

Μην παρεξηγηθω, πλακιτσα κάνω :D
κι εγώ απολαμβάνω τα κείμενα του Val jean θεωρώ ότι είναι πάντα εμπεριστατωμένα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ουδέποτε διεκδίκησα καποιου είδους αλάθητο ίσα ισα που οκ ολίγες φορές έχω απολογηθεί για λαθος εκτιμήσεις. Από εκεί και πέρα σε αντίθεση με ότι γράφτηκε πιο πάνω οπότε έχω γράψει σεντόνι το έχω κάνει για να εκφράσω άποψη σωστή η λαθος. Σεντόνι αερολογιαςμε μονο περιεχόμενο προσπαθεια να ψυχανεμισω άγνωστους ανθρώπους σε μενα δεν έχω γράψει ποτέ. Ο τύπος έγραψε ότι δεν με έχει δει να εκφραζω άποψη ποτέ και αυτο το κάνω είτε από κουτοπονηρια είτε υπό το φόβο να κάνω λάθος και να εκτεθώ...Δεν περιγράφω άλλο...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

billagorn έγραψε:Εγώ άλλου στέκομαι...
Σεντόνια και 61 ετών...
Goran64???

Μην παρεξηγηθω, πλακιτσα κάνω :D
κι εγώ απολαμβάνω τα κείμενα του Val jean θεωρώ ότι είναι πάντα εμπεριστατωμένα

Γκοραν = 9.5 χρόνια θα είχε εδώ μέσα, όχι 8.

Οσον αφορά τα σεντόνια μοιάζουν λίγο.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

joshua έγραψε:Ουδέποτε διεκδίκησα καποιου είδους αλάθητο ίσα ισα που οκ ολίγες φορές έχω απολογηθεί για λαθος εκτιμήσεις. Από εκεί και πέρα σε αντίθεση με ότι γράφτηκε πιο πάνω οπότε έχω γράψει σεντόνι το έχω κάνει για να εκφράσω άποψη σωστή η λαθος. Σεντόνι αερολογιαςμε μονο περιεχόμενο προσπαθεια να ψυχανεμισω άγνωστους ανθρώπους σε μενα δεν έχω γράψει ποτέ. Ο τύπος έγραψε ότι δεν με έχει δει να εκφραζω άποψη ποτέ και αυτο το κάνω είτε από κουτοπονηρια είτε υπό το φόβο να κάνω λάθος και να εκτεθώ...Δεν περιγράφω άλλο...
Γιατί τσίμπησες; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ένα από τα πολλά ελαττώματα μου...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”