Άρχισαν οι κόντρες για το ντέρμπι (ο θεός να το κάνει) της Κυριακής.ΑποστόληςΑ έγραψε:ms dos: λειτουργικό πρόγραμμα της δεκαετίας του 80 (καταργήθηκε από τα windows).theo-drama έγραψε:...Αιντε ΓΙΑΝΝΕ ντος απανατούν.
5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Χρονια σου πολλα ρε Γιανναρε!!!Χωρις αλλους τραυματισμους!!
Χαιρομαι πολυ που σε βλεπω να ανεβαινεις σε καθε ματς.Συνεχισε να δουλευεις στο ψυχολογικο κομματι γιατι απο ποιοτητα εχεις μπολικη!
Σε θελουμε παντα δυνατο και μεσα στην ομαδα!!!
Χαιρομαι πολυ που σε βλεπω να ανεβαινεις σε καθε ματς.Συνεχισε να δουλευεις στο ψυχολογικο κομματι γιατι απο ποιοτητα εχεις μπολικη!
Σε θελουμε παντα δυνατο και μεσα στην ομαδα!!!
-
Για εμένα ο καλυτερος σημερα κ πολυ ανεβασμένος αμυντικα. Αν εμπαινε κ το γκολ που έβγαλε το τέρμα τους...
- Kabamaru11
- hasio_john
Σήμερα μόνο εσύ ξεχώρισες μέσα στην .... αφηρημένη τέχνη που απολαύσαμε στο γήπεδο!
Πολύ κρίμα που στην ΣΟΥΤΑΡΑ που έκανες, ο τερματάς τους έκανε την καλύτερη απόκρουση της χρονιάς.
Πολύ κρίμα που στην ΣΟΥΤΑΡΑ που έκανες, ο τερματάς τους έκανε την καλύτερη απόκρουση της χρονιάς.
Α ρε Γιάνναρε από κάποια στιγμή και μετά όλοι αφέθηκαν πάνω σου να δημιουργήσεις με τις 40αρες σου.
Μπράβο για σήμερα
Μπράβο για σήμερα
-
Ο μόνος που εμφανίστηκε σήμερα μαζί με τον Ντελια λίγο. Πλέον διαβάζει τις φάσεις και έχει καλή αντίληψη στα αμυντικά.
Σε μια κακή χρονιά ως τώρα που δε μπορώ τίποτα θετικό να βρω ή να μου αλλάξει γνώμη ότι ο συνδυασμός Σαββίδη - Λουτσέσκου μόνο από τύχη μπορούν να δημιουργήσουν ομάδα για πρωτάθλημα, ο Μιχαηλίδης είναι η μόνη θετική είδηση.
Χωρίς να σημαίνει ότι είναι το σεντερ μπακ που θα ήθελα , έχει όμως εμφανή σημάδια βελτίωσης μέσα στη σεζον.
Χωρίς να σημαίνει ότι είναι το σεντερ μπακ που θα ήθελα , έχει όμως εμφανή σημάδια βελτίωσης μέσα στη σεζον.
- buffalobill4
Πάει ο ΠΑΟΚ και δίνει 2 μύρια σε κολει λοβρεν αντί να επενδύει στον Μιχαηλίδη και στους επόμενους. Πεταμένα λεφτά. Κάθε ματς και καλύτερος Γιάννη.
-
Ο έτερος Γιάννης της σημερινής ανατροπής με τις μπαλιές του.
Ο άλλος ο Ντέλιας.
Μπράβο παλικάρι μου!
Ο άλλος ο Ντέλιας.
Μπράβο παλικάρι μου!