Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Αρχηγέ σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην ομάδα.

Κύριε Διευθυντά, σιδεροκέφαλος.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

πάμε γερά...καλή επιτυχία στο πόστο σέρτζιο...ήταν για μένα το ιδανικότερο σενάριο
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

καλη επιτυχια αρχηγε, με πολυ δουλεια και λιγοτερο εγω.......

ο ΠΑΟΚ πανω απολα στα πορτογαλικα πως ειναι???? 8-) 8-)
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

PAOK sobre todos

:opaokara: 8-)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ενας απο τους πλεον γνωστους και μεγαλους παιχτες ανα την Ευρωπη, αποφασισε μετα απο 2 χρονια στην ομαδα μας ως ποδοσφαιριστης , να προσφερει τις υπηρεσιες του απο ενα ακομη υπευθυνο και ισως πιο δυσκολο ποστο.
Αρχηγε σε ευχαριστουμε για οσα προσεφερες και για οσα ( ελπιζουμε) θα προσφερεις μελλοντικα.

Υ.Γ. Στο ιδιο ποστο : Χρυσικοπουλος( γαυρος) - Κοντης ( ερπετο)- Αντωνιου( βαζελος)- (?) (πριγκηπισσα)- ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ( ΠΑΟΚ) . Ε, οπως και να το δει κανεις ,στα ποιοτικα - τουλαχιστον - χαρακτηριστικα ειμαστε καπως πιο μπροστα.!!!

Υ.Γ. 2 Δεν ξερω αν ειναι η δικη μου αισθηση αλλα κατι μου λεει οτι κινουμαστε σε αλλο πλεον επιπεδο και μηκος κυματος.
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

γνωριζουμε αν θα παιξει για τελευταια φορα με αρη ?
Άβαταρ μέλους
Brainiac4

Δημοσίευση από Brainiac4 »

Ειναι ο αγαπημένος μου παίκτης απο το εξωτερικό και ειμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που ενας τέτοιος ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ κλείνει την καριέρα του ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ!!! Προβλέπω πως θα γίνει το ίδιο με τους ΜΟΥΣΛΙ , ΓΚΑΡΣΙΑ και ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ στο μέλλον!!! ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟ Νο 7 ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ Η ΣΤΟΝ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ , ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΣΕΡΤΖΙΟ ... ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ 7 ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΣΕΡΤΖΙΟ!!!

Αλλάξαμε επίπεδο μάγκες!!!!!!!!!!!!!!
Η νίκη επί του Σκώληκα ειναι 100% αφιερωμένη στον ΣΕΡΤΖΙΟ!!! ΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ , ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΚΟΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ............... ΝΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕΡΤΖΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 7 ΑΠΟ ΠΙΣΩ ( Η ΦΑΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ 9ΟΙ ...ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΤΖΙΟ!!) :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

kass4 έγραψε:δυο λόγια ακόμα :

Όποιος θέλει ας κρατήσει στη μνήμη του το παιχνίδι με την Χέρενφειν και την αντίδραση του όταν έγινε αλλαγή .
Εγώ θα θυμάμαι εκείνο το γκολ που ανάγκασε τον Νικοπολίδη να κοιτάζει τ’ αστέρια.
Όποιος θέλει ας θυμάται την κόκκινη στο Βικελίδης κι ας τον κράξει ξανά.
Εγώ θα τον θυμάμαι να χτυπά το χέρι του στο στήθος και να δείχνει τον δικέφαλο σε χιλιάδες αφιονισμένα σκουλήκια.
Όποιος θέλει ας θυμάται ότι θέλει, εγώ θα θυμάμαι ότι στην ομάδα μου έπαιξε μπάλα ο Σέρτζιο Κονσεισάο
κι έβαλε ένα χεράκι να την βγάλει απ’ τη λάσπη.
Μόνο που θα λυπάμαι που έφυγε χωρίς να σηκώσει ένα τρόπαιο στον ουρανό της Τούμπας
Και θα εύχομαι να το κάνει από την καινούρια του θέση.

+7
Και τι δεν θα 'δινα να τον δω να σηκώνει την κούπα στο ΟΑΚΑ
Κρίμα που δεν θα τον δούμε μια τελευταία φορά μέσα στο γήπεδο... :( (αν και οι περισσότεροι χαίρονται ιδιαιτέρως γι αυτό...)
να τον αποχαιρετήσουμε και όπως αξίζει σε έναν μεγάλο παίκτη όπως αυτός αν μη τι άλλο.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

τελικά νήοθω και εγώ δικαιωμένος που πήρα φέτος την φανέλα του.
μόλις την πλήρωσα κaι πήγα για το τύπωμα ακόμα δεν είχα αποφασίσει πιο θα βάλω .
καλά που ήμουν κάπου 5 στην σειρά.πρώτα έλεγα SORLIN μετά GARCIA (αν και η περσινή ήταν και αυτή με garcia)και φτάνοντας στο παιδί που τύπωνε την φανέλα σκέφτηκα ότι είναι απαράδεκτο να έχει περάσει ένα τέτοιο μεγάλο όνομα από τον ΠΑΟΚ και να μην έχω μια φανέλα του.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ SERGIO ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

πς και που, σε φέρε μας κανέναν POSTIGA η κανέναν NUNO ASIS :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

μέσα στην πρόβλεψη για ακόμη μια φορά

http://sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp? ... 2009&cid=6
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

καλη επιτυχια SERGIO στα νεα σου καθηκοντα........
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Sergio respect για οσα προσφερες στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

η παρουσια και η αναγνωριση του του στα καλύτερα γηπεδα της ευρωπης ειναι εγγυηση για την ομαδα μας..Καλη επιτυχια αρχηγε...Εχεις πολλη δουλεια... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

nyxteridas έγραψε:μέσα στην πρόβλεψη για ακόμη μια φορά

http://sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp? ... 2009&cid=6

xaxa0xa0xaxa0xa0x00a0xa δεν υπάρχει λέμεεεεεεε
στο πρωτοσέλιδο λέει οτι είναι έτοιμος με αρη και ο σέρτζιο σταμάτησε..χα0χα0χ0α0χ0α0χα0
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”