Ξέρεις κάτι?
Υπάρχουν πολλά τόπικ που έχουν καταστραφεί ολοσχερώς κι άλλα από τα οποία έχουν διασωθεί πολύ λίγα. Τόπικ που είχαν σημασία αλλά δσεν υπάρχουν..
Εγώ πράγματι δε θέλω ούτε καν να βλέπω την ενότητα, λόγω χάρη 2007-2008 στο ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι κανείς πλέον δεν την επισκέπτεται..
Το να είναι κάτι κλειδωμένο σημαίνει μπες δες και φύγε..
Εμένα όμως θα με άρεζε οτιδήποτε θέμα υπάρχει να είναι ενεργό, να μπορεί κάποιος να σχολιάσει..
Δε μιλάω για τόπικ όπως η ΑΜΘ, για λόγους που είναι προφανείς..
Μιλάω για τόπικ όπως φετινούς αγώνες όπως το τόπικ "Η προοπτική του CHAMPIONS LEAGUE", όπως το "Αη Βασιλης - Επιθυμιες, ευχες, ποθοι προσδοκιες για τον ΠΑΟΚ ", το "Πολυτεχνείο" που είναι κι επίκαιρο ή άλλα όπως το "Πέτζα Στογιάκοβιτς", το "Τηλεοπτικά δικαιώματα" στο ποδόσφαιρο, το "Online εισιτήρια μέσω net.", το "Ήταν ο Μπάτμαν ο χειρότερος πρόεδρος της ιστορίας ή όχι;;;", το "Αγιά Σοφιά", το "Παραολυμπιονίκης δηλώνει ΠΑΟΚ" και πολλά ακόμη που βαριέμαι να ψάχνω.. Αφήστε βρε ανοιχτά να μπαίνει όποτε θέλει ο κόσμος μέσα να γράψει την άποψη του.. Ούτε να φαν θέλουν ούτε να πιουν..
Ακόμη και τα τόπικ για τα σχόλια στα ματς καλό θα ήταν να ήταν ανοικτά..
Μπορεί κάποιος για μια βδομάδα να μην έχει ιντερνετ ή να μην είναι εδώ, γιατί λοιπον να μην έχει τη δυνατότητα να σχολιάζει κάτι έστω κι ετεροχρονισμένα??
Ξέρετε ότι όλα τα λέω καλοπροαίρετα..
ΥΓ. Νόβι εσύ έτσι δουλεύεις?? Αγκαζέ με το πισι?