FCSB-ΠΑΟΚ 20/2, 19:45 CosmotesportsHd
- sourmenetes
- Moderator
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: FCSB-ΠΑΟΚ 20/2, CosmotesportsHd
Δώστε τα όλα και μην αδικήσουμε πάλι τους εαυτούς μας.
Είμαστε καλύτερη ομάδα.
Είμαστε καλύτερη ομάδα.
- hasio_john
Ότι και να γίνει, αξίζουν ΜΟΝΟ μπράβο στην ομαδάρα μας για την πορεία της ως εδώ!
Νομίζω μπορούμε με σοβαρότητα να περάσουμε τα σιχάματα εκεί που είναι μέσα στην ειρωνεία και υπεροψία.
Αν ήμουν προπονητής θα τους έβγαζα τελείως το άγχος, θα τους έκανα τούρμπο την ψυχολογία για να κλείσουν τα στόματα των σιχαμένων και θα έβαζα την καλύτερή μου 11δα που δεν θα ήταν να φυλάξω τα νώτα μου, αλλά φουλ αρχιδάτη να τους σκίσω τα ράμματα!
Το μόνο που φοβάμαι, είναι μην δούμε πάλι τίποτε αλχημείες των κορακιών με κάρτες από το πουθενά ή γαργάρες στο βαρ, είναι αδιανόητη η αντιμετώπιση που έχουμε.
Νομίζω μπορούμε με σοβαρότητα να περάσουμε τα σιχάματα εκεί που είναι μέσα στην ειρωνεία και υπεροψία.
Αν ήμουν προπονητής θα τους έβγαζα τελείως το άγχος, θα τους έκανα τούρμπο την ψυχολογία για να κλείσουν τα στόματα των σιχαμένων και θα έβαζα την καλύτερή μου 11δα που δεν θα ήταν να φυλάξω τα νώτα μου, αλλά φουλ αρχιδάτη να τους σκίσω τα ράμματα!
Το μόνο που φοβάμαι, είναι μην δούμε πάλι τίποτε αλχημείες των κορακιών με κάρτες από το πουθενά ή γαργάρες στο βαρ, είναι αδιανόητη η αντιμετώπιση που έχουμε.
- PAOKevolution
Πολύ δύσκολο ματς.
Ο κυριότερος λόγος, ο καιρός.
Επομένως, γαμιέται ο καιρος και ο ολυμπιακός.
Προσοχή στα παιδιά που θα πάνε. Όσοι πάνε, τόσοι να γυρίσουν.
Ο κυριότερος λόγος, ο καιρός.
Επομένως, γαμιέται ο καιρος και ο ολυμπιακός.
Προσοχή στα παιδιά που θα πάνε. Όσοι πάνε, τόσοι να γυρίσουν.
- PAOK_Antarctica
Το πρώτο ματς μέχρι το 45' είχε εικόνα για 2-0 ή 3-0.
Αν είμαστε σοβαροί δεν φοβόμαστε τίποτα.
Πάμε και ό,τι γίνει.
Προσωπικά πιστεύω στην ομάδα.
Πάμε και ό,τι γίνει.
Η ομάδα φαίνεται να βρίσκει το δρόμο της και άρχισε επειτέλους να επανέρχεται η ψυχολογία και μαζί και η απομάκρυνση της γκίνιας....
Είμαι πολύ αισιόδοξος για το ματς. Θεωρώ ότι θα την πάρουμε την πρόκριση πιο εύκολα απ' ότι πιστεύουμε.
ΥΓ Καλό δρόμο και καλή επιστροφή σε όσους πάνε στο Βουκουρέστι!
Είμαι πολύ αισιόδοξος για το ματς. Θεωρώ ότι θα την πάρουμε την πρόκριση πιο εύκολα απ' ότι πιστεύουμε.
ΥΓ Καλό δρόμο και καλή επιστροφή σε όσους πάνε στο Βουκουρέστι!
Γυρισα χθες απο Βουκουρεστι. Εχει -3 και χιονιζε τρεις μερες συνεχεια. Την Κυριακη επεσε το ματι μου σε μια τηλεοραση οπου επαιζε η Στεαουα (μαλλον για πρωταθλημα) σε λευκο, χιονισμενο γηπεδο. Οι συνθηκες θα ειναι ιδιαιτερες. Θελει πολλη προσοχη.
Τσαλοφ εφτασε η ωρα. Κρυο, χιονια, χρωματιστες μπαλες...Το στοιχειο σου. Μπες και @@@@ τους
- Amsterdamer_87
Σημερα στην Ρουμανια (Κονσταντζα) το χιονι σταματησε,θερμοκρασια -3..
Στο Βουκουρεστι -5..
Δειχνει να ηρεμει ο καιρος..
Στο Βουκουρεστι -5..
Δειχνει να ηρεμει ο καιρος..
Τρίτη και φαρμακερη. Εύχομαι να έχουμε την τύχη της Στεάουα που σε δύο αγώνες έχει πετύχει 3 γκολ χωρίς να κάνει ούτε μισή φάση. Το παιχνίδι θέλει υπομονή, ουσιαστικά ελάχιστος στόχος είναι μια απλή νίκη για να πάει παράταση, δεν πρόκειται για κάτι ακραίο. Κομβικό να προηγηθούμε και να μην έχουμε απρόοπτα.
Υ.γ. τα φορ μας ζεστάθηκαν, δε φοβάμαι τίποτα
Υ.γ. τα φορ μας ζεστάθηκαν, δε φοβάμαι τίποτα
Κρίμα που λείπει ο Καντουρί να κάνει κανένα σλάλομ.
Με Πέλκα, Ντέλια και Ζίφκο η τριάδα, μη φοβάστε.
Με Πέλκα, Ντέλια και Ζίφκο η τριάδα, μη φοβάστε.
this is the wayPAOK_Antarctica έγραψε:Το πρώτο ματς μέχρι το 45' είχε εικόνα για 2-0 ή 3-0.
Πάμε και ό,τι γίνει.
-
Αυτό που φοβάμαι είναι το ότι θα περάσουν ατιμώρητες από τα κοράκια οι γυφτο-βλαχο-ψευτο-μαγκιές τους, όπως έγινε και στην Τούμπα με το μ@@νόπανο που κλώτσησε εκτός φάσης τον Σαμάτα και τον Μπιλιγκέα ή όπως τον λένε που έσπρωξε τον Μιχαηλίδη και τον τραυμάτισε και δεν βρέθηκε ένας δικός μας να του χώσει μια κλωτσιά προς το τέλος του αγώνα και να τον στείλει στις διαφημιστικές πινακίδες, μην πω και στα κάγκελα. Άι σιχτίρ με την συναδεφικότητα που δείχνουμε και το fair play.