70. Mbwana Ally Samatta
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
Εγώ είμαι με Τσιριγιωτη.
Σήμερα δεν μου άρεσε.
Κι ας βάλει κ χατ τρικ.
Η απόδοση ενός παίκτη κι ας είναι σέντερ φορ, για μένα δεν μετριέται με τα γκολ.
Πάρα ταύτα για του χρόνου, τον θέλω στην ομάδα.
Σήμερα δεν μου άρεσε.
Κι ας βάλει κ χατ τρικ.
Η απόδοση ενός παίκτη κι ας είναι σέντερ φορ, για μένα δεν μετριέται με τα γκολ.
Πάρα ταύτα για του χρόνου, τον θέλω στην ομάδα.
- kataramenos5
Ακομα στα χαμενα ειναι.Δε το πιστευει κι ο ιδιος καλα καλα φαινεται στη φατσα του. Δε ξερει πως να το διαχειριστει.
Άμα συνεχίσει να παστελώνει έτσι μέχρι το τέλος, θα τον κανονίσει μια μεταγραφή ο μανατζέρ του στην Αραβία, με τουλάχιστον ένα εκατομμύριο το χρόνοrenegade έγραψε:Αν δεχτεί 3-4 κατοστάρικα συμβόλαιο ας μείνει για τρίτος
Τουλάχιστον ξέρεις ότι θα δίνει το 100% και δεν θα γκρινιάζει αν δεν παίζει,κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον τρίτο
- ΑποστόληςΑ
- PAOK - 1926-
Αυτό το αστείο με την αποθέωση του ακόμα και όταν βάζει γκολ στην προθέρμανση πρέπει να σταματήσει. Απο την στιγμή που ο παίχτης μας αντιμετωπίζει με σοβαρότητα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε το ίδιο .
Μπράβο Αλι συνέχισε έτσι .
Μπράβο Αλι συνέχισε έτσι .
- loukas karadimos
ο Αλι ειναι το απολυτο παραδειγμα του τι πρεπει να κανει ο οπαδος και τι ο αθλητης
παιρνουμε το 200% απο αυτον τον ανθρωπο γιατι ημασταν ολοι διπλα του και τον εκανε να το ξαναπιασει απ την αρχη, και να που το βρισκει
ελπιζω το καλοκαιρι να μην τον ανανεωσουμε και απ ολα αυτα να κρατησουμε οσα εχουν συμβει ως μαθημα για το μελλον
οχι γιατι δεν τον εκτιμω ως αθλητη. ισα ισα τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυτιμα, απλα δεν τον επιστευομαι σε βαθος χρονου και θεωρω οτι ενα Ακπομιζον φορ μας ταιριαζει παραπανω
παιρνουμε το 200% απο αυτον τον ανθρωπο γιατι ημασταν ολοι διπλα του και τον εκανε να το ξαναπιασει απ την αρχη, και να που το βρισκει
ελπιζω το καλοκαιρι να μην τον ανανεωσουμε και απ ολα αυτα να κρατησουμε οσα εχουν συμβει ως μαθημα για το μελλον
οχι γιατι δεν τον εκτιμω ως αθλητη. ισα ισα τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυτιμα, απλα δεν τον επιστευομαι σε βαθος χρονου και θεωρω οτι ενα Ακπομιζον φορ μας ταιριαζει παραπανω
Προσοχη λεοντα. Μη σε ξεγελα που ακουσες ισως για πρωτη φορα το ονομα σου στην Τουμπα. Αρκει ενα χαμενο τετ α τετ, μια στραβοκλωτσια για να γυρισουμε στις εργοστασιακες, στην κερκιδα. Μονο μια προκριση στο Βουκουρεστι με χαραγμενο πανω της το ονομα σου θα σου εξασφαλισει πραγματικη υποστηριξη απο τους οπαδους. Γι αυτο το νου σου, αφρικανικο λιονταρι. Δεν επαναπαυομαστε ουτε λεπτο.
Την Πέμπτη επισφραγιζεις την εδραιωση σου στην ενδεκαδα. Την Πέμπτη βουλωνεις το στομα του Ρουμανου Βενγκα. Την Πεμπτη κοβεις και τα τελευταια γελακια στην κερκιδα. Το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον. Ηρθε η ωρα σου
Την Πέμπτη επισφραγιζεις την εδραιωση σου στην ενδεκαδα. Την Πέμπτη βουλωνεις το στομα του Ρουμανου Βενγκα. Την Πεμπτη κοβεις και τα τελευταια γελακια στην κερκιδα. Το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον. Ηρθε η ωρα σου

Δεν μου αρέσει σαν παίχτης και θεωρώ ότι έχει κριθεί τον τελευταίο 1,5 έτος. Είναι ΟΜΩ΅άψογος επαγγελματίας και δεν κορόιδεψε ΠΟΤΕ. Ότι έχει το δίνει...
Δεν τον θέλω ούτε για 3ο φορ του χρόνου και ας βάλει και άλλα 10 γκολ. Στη χειρότερη ας μείνει με 300-400 χιλιάρικα για 3ος. Φοβάμαι ότι θα έχουμε πάλι νέα περίπτωση ΜΟυργκ, που έβγαλε φωτιές 3μήνες και τον κατσικωθήκαμε.
Δεν τον θέλω ούτε για 3ο φορ του χρόνου και ας βάλει και άλλα 10 γκολ. Στη χειρότερη ας μείνει με 300-400 χιλιάρικα για 3ος. Φοβάμαι ότι θα έχουμε πάλι νέα περίπτωση ΜΟυργκ, που έβγαλε φωτιές 3μήνες και τον κατσικωθήκαμε.
-
Ας φερομασταν στον Μιχαηλιδη, τον Ντεσποντοφ κτλ κτλ κτλ το ιδιο, και θα βλεπαμε τα αποτελεσματα.
Μπραβο στον Σαματα για τις τελευταιες εμφανισεις, ας βοηθησει τουλαχιστον τωρα, να βγαλει λιγα απο τα σπασμενα
Μπραβο στον Σαματα για τις τελευταιες εμφανισεις, ας βοηθησει τουλαχιστον τωρα, να βγαλει λιγα απο τα σπασμενα
Προσοχή, σου φαίνεται ότι κάνει μέτριο ματς γιατί έχουν κοπεί οι πολλές γιόμες όπου χρειαζόταν να μονομαχήσει με τον αντίπαλο στόπερ, το καλό στοιχείο δηλαδή που έδειχνε τον προηγούμενο καιρό και τον "έσωζε" όταν ήταν άσφαιρος. Γενικά, δεν ακουμπάει πια πολλές φορές την μπάλα εκτός περιοχής, όσο πρώτα.sn0ufel4 έγραψε:Εντωμεταξύ σήμερα έκανε πολύ μέτριο ματς σε σύγκριση με προηγούμενα
- navigator11
Στο Βουκουρέστι λογικά ξεκινάει και πάλι βασικός. Θα συνεχίσει τη ρελανς; 

- Kabamaru11
Sardan έγραψε:Δεν μου αρέσει σαν παίχτης και θεωρώ ότι έχει κριθεί τον τελευταίο 1,5 έτος. Είναι ΟΜΩ΅άψογος επαγγελματίας και δεν κορόιδεψε ΠΟΤΕ. Ότι έχει το δίνει...
Συμφωνω απολυτα,ας τελειωσει με το καλο η χρονια θετικα για την ομαδα κ ας χωρισουν οι δρομοι μας,θα τον θυμομαστε με χαμογελο.Του χρονου ας μεινει ο Τσαλοφ,ας αποκτηθει ενας διαφορετικου τυπου απο τον Ρωσο κ για τριτος φορ ενας απο την Β ομαδα (ειτε με αγορα του Ουρταδο,ειτε με προωθηση ενος εκ των Γκιτερσου Μυθου).