Ότι να 'ναι!!!!!
- ContrerasPablo
-
blackterror4
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Τα σημαδια που μας στελνει το σουτζουκομπιφτεκακι μας ειναι εθαρυντικα οτι ακομα ΖΕΙ,ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ,αλλα θα πρεπει να τον φερουμε πισω διοτι σημερα εξω απο το πρωθυπουργικο μεγαρο χιλιαδες θαυμαστριες του ΝΤΤΡΙΜΙΔΗ οπως η ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ,ΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΚ,ΤΖΕΝΑ ΤΖΕΙΜΣΟΝ,ΣΑΚΙΡΑ,ΣΑΣΑ ΓΚΡΕΙ,ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ,ΚΑΡΤΣΩΝΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ουρλιαζαν και απετουσαν τον επαναπατρισμο του στον πλανητη ΓΗ,ταυτοχρονα σκιζαν τα εσωρουχα τους και τα καιγανε,ως ελαχιστο φορο συμπαραστασης προς τον πρωθυπουργο των πρωθυπουργων,τον βασιλεια των βασιλειαδων,το θαυμα της φυσης,τον αρχιγετη,μουσιγετη,νικηφορο ΝΤΡΙΜΙΔΗ.
Τα εσωρουχα που σκίζαν, ήταν απο το συρτάρι τους ή αυτά που φορούσαν?? Κι εσύ κολοφαρδε ήσουν μπροστά???
-
blackterror4
ΟΧΙ,βρε τα φορουσαν και τα βγαλαν,αλλα δεν αγγιξα καμια γτ ολες ειναι φανατικες ΝΤΡΙΜΙΔΙΚΕΣ,ανηκουν στο ΤΑΓΜΑ ΟΡΚΙΖΜΕΝΩΝ ΝΤΡΙΜΙΔΙΚΩΝ,εξαλου εγω εχω την ΜΟΝΙΚΑ.Λιγο ματι πηρα μονο.

- aspromauri
Μετά από τέτοιες εκδηλώσεις είστε σίγουροι ότι επιθυμείτε την επιστροφή του σουτζούκου????!!!!! Έτσι θα χάσετε και τις μελλοντικές που θα είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικές!!!!!!!!!!blackterror4 έγραψε:Τα σημαδια που μας στελνει το σουτζουκομπιφτεκακι μας ειναι εθαρυντικα οτι ακομα ΖΕΙ,ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ,αλλα θα πρεπει να τον φερουμε πισω διοτι σημερα εξω απο το πρωθυπουργικο μεγαρο χιλιαδες θαυμαστριες του ΝΤΤΡΙΜΙΔΗ οπως η ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ,ΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΚ,ΤΖΕΝΑ ΤΖΕΙΜΣΟΝ,ΣΑΚΙΡΑ,ΣΑΣΑ ΓΚΡΕΙ,ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ,ΚΑΡΤΣΩΝΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ουρλιαζαν και απετουσαν τον επαναπατρισμο του στον πλανητη ΓΗ,ταυτοχρονα σκιζαν τα εσωρουχα τους και τα καιγανε,ως ελαχιστο φορο συμπαραστασης προς τον πρωθυπουργο των πρωθυπουργων,τον βασιλεια των βασιλειαδων,το θαυμα της φυσης,τον αρχιγετη,μουσιγετη,νικηφορο ΝΤΡΙΜΙΔΗ.
- dreamwarrior
ΤΕΣΤ...............ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΤ..............
1-2
1-2
1-2
ΕΛΗΞΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1-2
1-2
1-2
ΕΛΗΞΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- dreamwarrior
ΑΧΜ........................
Είναι κανείς εδώ;;;;;
Με ακούει κανείς;;;;;;
Ρε σεις τι νομουθύελλα είναι αυτή εδώ πέρα;;;;;
Αν θέλει κανείς να ζήσει αυτή την εμπειρία να με αλλάξει please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι κανείς εδώ;;;;;
Με ακούει κανείς;;;;;;
Ρε σεις τι νομουθύελλα είναι αυτή εδώ πέρα;;;;;
Αν θέλει κανείς να ζήσει αυτή την εμπειρία να με αλλάξει please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- aspromauri
- dreamwarrior
Έχω μια ΠΕΛΩΡΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ να ξαναδώ τα ότι να 'ναι φιλαράκια μου.....
Ειδικότερα μου έχουν λείψει τα κεφτεδάκια και τα ντολμαδάκια της ασπρόμαυρης!!!!!!
Επίσης ο αδερφός νοβιτουλακουλινάκος και ο επίσης ξάδερφος Σωτομητσίδης.........
Ειδικότερα μου έχουν λείψει τα κεφτεδάκια και τα ντολμαδάκια της ασπρόμαυρης!!!!!!
Επίσης ο αδερφός νοβιτουλακουλινάκος και ο επίσης ξάδερφος Σωτομητσίδης.........
- aspromauri
- dreamwarrior
Ένα σύννεφο σκιάζει τις επιθυμίες μου......
4 κροταλίες και 28 εμπορογαμόσαυροι είναι στο διάβα μου και με εμποδίζουν να αλλάξω λάμπες στην κεντρική πλατεία............
Ένας λαίμαργος διαβάτης μου προσφέρει απλόχερα ένα πιάτο γιαουρτλού αλλά εγώ αντιστέκομαι σθεναρά!!!!!
και ρωτώ λοιπόν......
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
4 κροταλίες και 28 εμπορογαμόσαυροι είναι στο διάβα μου και με εμποδίζουν να αλλάξω λάμπες στην κεντρική πλατεία............
Ένας λαίμαργος διαβάτης μου προσφέρει απλόχερα ένα πιάτο γιαουρτλού αλλά εγώ αντιστέκομαι σθεναρά!!!!!
και ρωτώ λοιπόν......
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
- aspromauri
- dreamwarrior
Σας παρακαλώ....στείλτε καμία πίτσα η κανά κοντοσούβλι γιατί έχω πεθάνει της πείνας.......
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dreamwarrior την Παρ 13 Νοέμ 2009, 15:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
να πεθανέος κύριε, να πεθανέος!!!dreamwarrior έγραψε:...γιατί έχω πεθάνεο της πείνας.......
...