Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rexaris έγραψε:Θα το ψάξω αλλά νομίζω σήμερα γράφτηκε ιστορία. Ή κάναμε νίκη ρεκόρ ατην Τούμπα ή ισοφαρίσαμε τη νίκη ρεκόρ.
ισοφαρισε τη νικη που ειχε με την Καστορια 7-1 το 1974-1975
Και το 2000-2001 ειχαμε κερδισει την Καλαμάτα 7-1.Μεσα ημουν.
Και γω ήμουν γ Λυκείου τότε μέσα ήμουν. Και θυμάμαι φύγαμε πριν το 7ο γκολ.
Η σημερινή νίκη είναι η μεγαλύτερη στο πρωτάθλημα απο θέμα διαφοράς τερμάτων
Rexaris έγραψε:Λοιπόν το έψαξα και το 7-0 σήμερα είναι η μεγαλύτερη νίκη σε ολόκληρη την ιστορία του ΠΑΟΚ σε παιχνίδι πρωταθλήματος είτε εντός είτε εκτός!!!
στην ιστορια του πριν απο το σημερινο ειχε ξανακερδιση στην Τουμπα την Καστορια την περιοδο 1974-1975 με 7-1 ειμουνα μεσα τοτε 11 χρονων δεν ειναι το σημερινο η μεγαλυτερη νικη στη Τουμπα απλως ισοφαρισε το 7-1 της νικης με τη Καστορια τοτε στη Τουμπα
Μαγικός ΠΑΟΚ!!!
Πιάσανε σχεδόν όλα!!!
Να ανέβει η ψυχολογία και μαζί να έρθει η πρόκριση.
Ο Πένια σε δύσκολα παιχνίδια ως τρίτο χάφ θα εχει σημαντικό ρόλο. Σήμερα έκανε σπουδαίο ματς. Ζητούσε μπάλα. Έρχονταν πάντα στους ακραίους βοηθώντας το ξεμπλοκαρισμα και το άνοιγμα του γηπέδου.
Χρήσιμο ξεμπουκωμα και για την Πέμπτη και για τη συνέχεια και πολύ σημαντικές οι επιστροφές με γκολ και οι αντιδράσεις των παικτών.
Φαίνεται το κλίμα να αλλάζει σιγά σιγά.
12-0 στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και συνεχίζουμε
Αν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα μέσα στον γαύρο που δυστυχώς θα παίξουμε μετά από ευρωπαϊκό όλα μπορούν να γίνουν
Ντελιας μαγεία
Σαματαρος non stop
Χάρηκα με Πενια Τσαλοφ Σόλα και Ζίφκοβιτς
Πελκας έχει γυρίσει πιο ώριμος
Τάισον κακή ψυχολογία έχει ακόμα
Όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή. Θα σταθώ σε ορισμένους για ειδικούς λόγους, διαφορετικούς για τον καθένα.
Πρώτα στον Ντέλια, που ήταν για μένα MVP.
Εκανε σήμερα ένα εξαιρετικό τελείωμα. Το πρώτο του γκολ με συρτό πλασέ στην ρίζα του δοκαριού είναι γκολ παίκτη παγόσμιας κλάσης. Δεν ξέρω δηλαδή πόσο διαφορετικό πλασέ θα έκανε ένας Νειμάρ από την ίδια θέση. Τελεία.
Έπειτα ο Σάστρε. Ο Σάστρε είναι ένας καλός παίκτης, σπάνια πολύ καλός και λιγότερο σπάνια μέτριος. ¨Ομως σε μια δουλεμένη ομάδα αυτοί ακριβώς οι παίκτες είναι που κάνουν τη διαφορά. Ο Σάστρε είναι ο ορισμός του παίκτη backup που έχει εμπειρία, καλή γνωση της ομάδας, των συστημάτων και των συμπαικτών. Η γνώμη μου είναι πως τέτοιοι παίκτες πρέπει να γεράσουν στην Τούμπα. Είναι 27 χρονών, κρατήστε τον μέχρι τα 37 (που λέει ο λόγος). Δεν προκειται να δημιουργήσει πρόβλημα, ξέρει που βρίσκεται, ξέρει πως δεν είναι πρωτοκλασάτος παίκτης και θα βάζει πάντοτε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Ο ΠΑΟΚ είναι το ταβάνι του και το ξέρει, και ξέρει επίσης πως δεν θα βρει πουθενά καλύτερα να παίρνει πρωταθλήματα, κύπελλα και να παίζει αξιορεπώς στην Ευρώπη, επομένως θα σκιστεί να παραμείνει. Θα παίρνεις ένα 6-7 από αυτόν και καμιά φορά κι ένα 8, φυσικά θα έχεις και τα 5άρια του. Αντίστοιχος ήταν κι ο Ράφα Σοάρες, λιγότερο καλός από τον Σάστρε νομίζω, αλλά εξίσου χρήσιμος. Τέτοιοι παίκτες είναι που αποτελούν την συγκολλητική ουσία σε μια ομάδα που έχει συνοχή, αυτοί δημιουργούν τη συνοχή.
Όποιος παρατήρησε τις κινήσεις του Αντρίγια απόψε θα διαπίστωσε για ποιόν λόγο είναι και αυτός παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ο δεύτερος που διαθέτουμε.
Ο Μπάμπα είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Οι θέσεις που παίρνει όταν η ομάδα βρίσκεται στην επίθεση και οι κινήσεις του στον χώρο είναι πολύ καλύτερες από τις αμυντικές του θέσεις και κινήσεις κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω και με εκπλήσει συνεχώς.
Το τελείωμα του Σαμάτα ήταν πολύ καλό, του Τσάλοφ επίσης.
Ο Πέλκας είναι πολύ χρήσιμος και όπως εγραψαν κι άλλα παιδιά, νιώθει..
Ο Σορετιρε έδειξε να στέκεται καλά στο τακτικό επίπεδο, βελτιώνεται σε αυτόν τον τομέα συνεχώς, πιστεύω πως του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος.
Ο Λουτσέσκου πήρε το ΟΚ από τον Ιβάν να καθαρίσει το ρόστερ από τους παίκτες που σπάζουν την συνοχή. Αυτό έχω καταλάβει. Ίσως είναι αργά, ίσως και όχι. Θα δείξει. Οι αποψινοί πανηγυρισμοί πάντως από όλους τους παίκτες μαζί, δείχνουν κάτι.
Θα κλείσω με μια αναφορά στον ΒΑΡ που απ'ότι διαβάζω ήταν ο Σιδηρόπουλος. Αει στον κόρακα, γελοίε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Κυρ 16 Φεβ 2025, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.