Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Δημοσίευση από free4 »

Λοιπόν, επανέρχομαι...
Μίλι, Παλάσιο, Παπαδόπουλος vol2!

Σήμερα αποφάσισα να γράψω χωρίς καμίαμδόση ουτοπίας ή φαντασίας, αλλά έχοντας σα γνώμονα το τι ισχύει πραγματικά και τι, πιθανότατα, θα μπορούσε να γίνει!!
Θα ξεκινήσω με το θέμα ψηλού, καθώς αυτό των πλέι μέικερ χρίζει περαιτέρω ανάλυσης..
Το ότι προπονείται στο Παλατάκι ο Λάζαρος (δεν ξέρω αν όντως γίνεται ακόμη αυτό), όπως είναι λογικό, πυροδότησε κάποιες σκέψεις όσον αφορά το κατά πόσο θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις και θα καταφέρει να προσεγγύσει (οικονομικά κυρίως) τον παίκτη. Βέβαια, θα με πείτε, ποια ομάδα (πλην γαυροβάζελου) δε θα ήθελε να έχει σαν προσθήκη στο ρόστερ της παίκτη σαν το Λάζο..
Αν δούμε το θέμα όμως τελείως ψυχρά κι αντικειμενικά, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει, για να φέρει το Λάζο στο Παλατάκι, πρωτίστως να αποδεσμεύσει έναν από τους 2 ψηλούς του (ο Ντρόμπνιακ δε φεύγει με τίποτε!!), είτε δηλαδή τον Χέλιγουελ, είτε τον Γκετσέφσκι..

Τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, από τα δείγματα γραφής που έδωσε η ομάδα, συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών παιχνιδιών, δείχνουν ότι ο μεν Αυστραλός είναι ο παίκτης που θα μπει στην αρχή για να φθείρει όσο μπορεί την αντίπαλη φροντ λάιν, ο δε Σκοπιανός, είναι ο παίκτης που θα προσθέσει όγκο στη ρακέτα ή θα τραβήξει τον αντίπαλο ψηλό μαζί του προς τα έξω αφήνονταας κενό χώρο προς τα μέσα..

Σύμφωνα με όσα έχουμε δει, πιθανότατα, αυτός που θα μας κουνούσε μαντήλι θα ήταν ο δεύτερος..
Ας όψεται βέβαια και η υπηκοότητα του (παρότι δεν έχει αναπαραχθεί σε ζήτημα, ευτυχώς), αλλά και το γεγονός ότι μερικές στιγμές δείχνει τόσο αδρανής και τεμπέλης, κυρίως αμυντικά (τελευταίες φάσεις με Μαρούσι) που κοστίζουν την ομάδα και επισκιάζουν τα όσα θετικά μπορεί να κάνει επιθετικά.

Για να μπορέσεις όμως να διώξεις έναν παίκτη χρειάζονται μερικά χρήματα όμως παραπάνω σαν αποζημίωση για να σπάσεις το συμβόλαιο του παίκτη. Δεν μπορείς να αναιρείς όμως έτσι μία μεταγραφή που κάνεις προς το τέλος έτσι απλά και να βγαίνεις από πάνω κερδισμένος.. Αρα μιλάμε για διπλό χάσιμο.. Χρόνου (που φάγαμε μέχρι να αποσπάσουμε την υπογραφή του) και κυρίως χρήματος!! Γιατί προσθέστε την αποζημίωση του Σκοπιανού (μιλάμε πάντα σε φιλολογικό επίπεδο), αλλά και την αμοιβή του Λάζου (ή οποιουδήποτε Λάζου) και κάντε την τελική σούμα.. Σίγουρα το ποσό που βγαίνει είναι δυσθεώρητο μπροστά στον προυπολογισμό που έχει γίνει..

Και παμε τώρα στη δύσκολη περίπτωση του Ουίλιαμ Ειβερι, ενός παίκτη που τα διαπιστευτήρια του έδιναν την εντύπωση ενός παίκτη με όλα τα χαραλτηριστικά που ήθελε ο Σούλης, αλλά με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του δεν έχει αποδείξει τίποτα από όλα όσα τον προσάπταν τα ρεπορτάζ σχετικά με την αξία του.

Η περίπτωση του χαρακτηρίζεται δύσκολη για δύο λόγους. Πρώτον γιατί μιλάμε για ένα θέμα που έχει ξεφύγει από τα στενά όρια της παραφιλολογίας και πλέον μιλάμε για αυξημένες πιθανότητες αποχώρησης του από την ομάδα. Και δεύτερον, γιατί πλέον ο μάνατζερ του, βλέποντας ότι η ΚΑΕ δεν κάνει καμιά κίνηση μπροστά στον ενδεχόμενο διασυρμό- παραφιλολογία του τελευταίου μήνα ότι ο πελάτης του μένει ή φεύγει, αισθάνεται πως από ηθικής πλευράς τουλάχιστον, η ΚΑΕ ότι κι αν πράξει πρέπει να αποζημιώσει αυτή την παθητική της στάση, με τα δημοσιεύματα, όπως αναφέρει ο ίδιος, να δημιουργούν δυσμενές κλίμα για τον παίκτη. Προσθέστε και τους δύο μισθούς (Οκτωβρίου- Νοεμβρίου από 10.000 έκαστος) στον παίκτη και αντιλαμβάνεστε ότι και σήμερα να αποφασιστεί η αποδέσμευση του παίκτη, τότε ένα σημαντικό ποσό πρέπει να εκταμιευθεί από τα ταμεία της ΚΑΕ για τον παίκτη. Γιατί νομίζετε άλλωστε ο κ. Κανώτας βγαίνει και λέει συνεχώς ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του οποιουδήποτε? Μάλλον επειδή έχει μεγαλύτερη και λεπτομερέστερη γνώση του θέματος από εμάς!!

Κι άντε βρίσκουμε την άκρη και φαύγει ο Ειβερι, τί γίνεται μετά?
Ως γνωστόν, ο Σούλης θέλει έναν πολυσύνθετο παίκτη με ικάνότητα τόσο να οργανώνει, όσο και να εκτελεί εξίσου καλά.. Από τα όσα ονόματα έχουν παίξει κατά καιρούς για την ομάδα μας (Λου, Μιλισάβλιεβιτς, Παλάσιο) κανείς δε νομίζω ότι γυάλισε το μάτι του κόουτς. Ο μεν Λου, που πιθανότατα θα ήθελε περισσότερο συγκριτικά με του άλλους δύο ο Σούλης, ήταν μάστερ στην οργάνωση και την άμυνα, αλλά από εκτελεστική δεινότητα σχεδόν άφαντος. Ο δε Μίλι, με ηλικία σχετικά μεγάλη, αμυντική ανεπάρκεια κι έναν πρόσφατο τραυματισμό αμφιβόλου προεεύσεως και ααποτελέσματος κι ο Παλάσιο με εξαιρετική αντίληψη του χώρου οργανωτικά, αλλά όχι σταθερή απόδοση και φυσικά πιο ακριβός.

Κατά πόσο ο Παλάσιο θα έπεφτε από τα χρήματα της Κίμκι για να δεχθεί τις 70 έως 120 χιλιάδες δολλάρια που της προσφέρει η ΚΑΕ? Γιατί μέσα σε δύο χρόνια, ο Αμερικάνος, μαζί με την αποζημίωση, πήρε συνολικά πάνω από 2 εκατομμύρια δολλάρια και σίγουρα θα ήθελε, αν μη τι άλλο, αν όχι να παραμείνει στα ίδια στάνταρ, να μείνει τουλάχιστον σε ψηλό επίπεδο και να καταφέρει πολύ σύντομα να κερδίσει ακόμη ένα καλό συμβόλαιο ή και τη μετακόμιση του προς το ΝΒΑ και πάλι.

Αρα, πιο το τελικό συμπέρασμα??
Μενουμε μάλλον ως έχουμε κι αφήνουμε τα σενάρια, απλώς να παίζουν!!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

για τον παπαδοπουλο συμφωνω οτι ειναι καπου εκει το επιπεδο του δηλαδη για γαυρο αλλαγη ας πουμε
ειναι πολυ καλος επιθετικα ο παπαδοπουλος σαν παιχτης γιατι εχει φοβερη τεχνικη για το υψος του
υστερει αμυντικα λιγο σε υψηλο επιπεδο γιατι δεν εχει πολλα αθλητικα προσοντα
σε εμας εννοειται θα ειναι ενα πολυ μεγαλο συν επιθετικα
αλλα συν θα ειναι και αμυντικα σε σχεση με τον σκοπιανο που δεν μπορει να παρει τα ποδια του οπως τον ειδα εγω

ο σολομον για μενα ανετα θα επαιζε εστω αλλαγη στον βαζελο(εδω παιζει ο καλαθης και ο βεργινης)
και στον γαυρο θα διεκδικουσε με τεοντοσιτς για την βασικη πενταδα πιστευω
αν ερθει στον ΠΑΟΚ ο σολομον μπορει να βαζει 20-25 ποντους χαλαρα σε καθε ματς
βασικα τετοιο μαυρο σκορερ και ηγετη ισως και να μην ειχαμε ποτε στη θεση του πλει μεικερ

βασικα ομως εννοειται θα ειναι πολυ μεγαλη υπερβαση αν τους φερουμε

και το εχω πει απο τη μερα που ηρθε ο μαρκοπουλος οτι ειναι πολυ μεγαλος προπονητης και ειμαστε πολυ τυχεροι που τον εχουμε

αξιζει μια υπερβαση με αυτον τον προπονητη γιατι θα πιασει τοπο
με λαζο σολομον εγω την ευρωλιγκα την εχω σιγουρη

ασος και σεντερ ειναι οι βασικες θεσεις για το μπασκετ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Για Σολομον δεν ειπα τιποτε γιατι το όνομα του δε συνδεθηκε ποτέ με τον ΠΑΟΚ εστω και σε φιλολογικό επίπεδο!!
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

εγω παντως ετσι που το κοβω δεν θα κανουμε καμια αλλαγη στο ροστερ.....
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

για τον σολομον γραφει σημερα η εξεδρα οτι ο ΠΑΟΚ παγωσε τις συζητησεις με παλασιο γιατι ο σουλης θελει σολομον
Άβαταρ μέλους
enrique_

Δημοσίευση από enrique_ »

εγω παντως πιστευω πως αν θελουμε να κανουμε το κατι παραπανω.... ειναι πιο σημαντικο να ενισχυθουμε στους
ψηλους παρα στον ασσο ...... χρειαζομαστε center επειγοντως !!!!!!
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Ενας παράγοντας του Ηρακλή είπε μολις τώρα στον Πετρουλάκη πως ο ΠΑΟΚ δίνει όσα χρήματα δίνει ο Ηρακλής στην προκαταβολή του!
Αλλά επείσης είπε πως ο μανατζερ του δεν ήταν σύμφωνος!
Μακάρι πάντως να έρθει! Θα είναι μια πολύ μεγάλη μεταγραφή!
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Lakistuta έγραψε:Πως το λενε να δεις οι αμερικανοι?
"No money no funny"...νομιζω....
εδω δεν ξερουμε αν θα βγει οικονομικα η χρονια ρε παιδια με αυτους που εχουμε....
εγω δεν θελω υπερβαση απο τη διοικηση...αν βρεθει καποιος προσωπικα και πει "πληρωνω το συμβολαιο του Λαζαρου" τοτε ενταξει,αλλα αυτο το "πααρε αυτον και εκεινον και θα ειμαστε 8.000+5.000 απο εξω" ειναι ουτοπιες
Πες τα ρε Lakistuta γιατί όλοι εδώ μέσα ή είναι στον κόσμο τους ή νομίζουν πως έχουμε τον Γιαννακόπουλο πρόεδρο..
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Πραγματικά προβληματίζομαι με το επίπεδο των οπαδών μας κάποιες φορές που καταπίνουν αμάσητο τον παπά που τους πουλάνε εφημερίδες και ραδιόφωνα..Ναί ρε διοικούντες φέρτε μας με τα 1800 μας διαρκείας τον Παλάσιο κι επειδή φέτος γίναμε υπερομάδα και δεν έχουμε χρέη φέρτε μας και τον Παπαδόπουλο..Λες και έχουμε λύσει όλα τα άλλα τα προβλήματα..

Φέρτε τους όλους τους παιχταράδες, αλλά αν τον Φεβρουάριο αρχίσουν να φεύγουν και το καλοκαίρι ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ βρίζετε πάλι τη διοίκηση γιατί δε βρήκε λεφτά να τους πληρώσει και μετά ψάχνετε πάλι για νέο πρόεδρο-μεσσία, εγώ τότε θα γυρίσω και θα κατηγορήσω ΕΣΑΣ ΠΟΥ έχετε μάθει μόνο να ΖΗΤΑΤΕ χωρίς να βλέπετε την πραγματικότητα..Ποια είναι αυτή??? Σε λίγο έχουμε και το χρέος του Πεδουλάκη να διακανονίσουμε..Θυμηθείτε πόσα είναι ακόμα (όχι να διακανονιστούν, αλλά να πληρωθούν!!!)

Υ.Γ. Εκτός από τα 9 κατορθώματα της διοίκησης που αναφέρω πριν μια σελίδα, να προσθέσω στο επικοινωνιακό και τη συνέντευξη που επιτέλους βγήκε κάποιος και κατονόμασε πράγματα και καταστάσεις από προηγούμενες διοικήσεις, καθώς και την περαιτέρω εκμετάλλευση του γηπέδου με τη συναυλία των PET SHOP BOYS από την οποία θα μπούν στα ταμεία της ΚΑΕ 50.000 ευρώ...Άντε βρε να τα δώσουμε προκαταβολή στον Παλάσιο κι αυτά μπας και έρθει..! :redcard:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

trikaliotis δύο λόγια για τα γραφόμενά σου: 1) τι ακριβώς επίπεδο οπαδών νομίζεις οτι διαθέτουμε?? της dortmund που γεμίζουν 75000 γήπεδο όντας οι τελευταίοι των τελευταίων στη γερμανία ή βάσκοι της caboral με 9000 διαρκείας στο μπάσκετ??? είμαστε ένα λαικό, λαικότατο σωματείο με οπαδούς από τα χαμηλότερα και φτωχότερα στρώματα. άρα ούτε απόφοιτους του eaton θα δεις όπως η arsenal ούτε καν του anatolia... 2) υπάρχει τεράστια διαφορά απο το τι θέλω, τι οραματίζομαι μπασκετικά και τι ζητάω. για παράδειγμα κάποιοι δε θέλουν τον ταπούτο στην ομάδα αλλά στο γήπεδο τον χειροκροτούν (κάποιοι...). αυτό είναι οπαδός. εμείς εδώ μέσα συζητώντας μπασκετικά (και μόνο) και βλέποντας τα παιχνίδια από κοντά (εγώ προσωπικά 2 έως τώρα) είδαμε έναν avery έως και αδιάφορο και ένα κενό μέσα στη ρακέτα τεράστιο. είπαμε λοιπόν οτι αυτά ειναι τα προβλήματα της ομάδας και οτι αν λυθούν θα είμαστε super!!! Επιπλέον νομίζω οτι αυτά τα προβλήματα δε λύνονται εκ των έσω. Το να έχεις έναν αμερικάνο αδιάφορο είναι παράλογο ενώ οι heliwell, drobnjiak, gecevski δεν μπαίνουν στη ρακέτα ούτε για αστείο. οπότε καταλήξαμε οτι θα ήταν καλό να γίνουν 2 κινήσεις. εδώ μεσα το λέμε. μεταξύ μας. συζητώντας μπασκετικά και μόνο μπασκετικά. αν δεν αποκτηθούν οι 2 παίκτες που λέμε εμείς θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε την αγάπη μας. ΑΝ αυτοί οι 2 παίκτες δεν είναι ο palacio και ο λαζος και είναι ο τσιάκος και ο κυρίτσης ξερω γω π.χ. εμείς παλι εκεί θα είμαστε για να χειροκροτήσουμε (ΕΜΕΙΣ εννοώ αυτούς τους μπασκετικά σκεπτόμενους-κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα..). τα ονόματα αυτά έτσι κι αλλιώς δεν τα βγάλαμε εμείς στη φόρα. τα διαβάσαμε και τα σχολιάσαμε. τα διαβάσαμε από προπαγανδιστικές εφημερίδες??? ναι οκ μαζί σου (δες σε προηγούμενα Post μου την άποψή μου για τη δημοσιογραφία και δη αυτή της ΘΕσσ/νίκης).Αλλά και πάλι. 10 χρόνια είμαστε οι ανυπόληπτοι του ελληνικού πρωταθλήματος. Το αν ασχολούμαστε με τον solomon μας μάρανε???? Πάντως επαναλαμβάνω άλλο συζητάω (ιδίως αυτά τα 10-12 παιδιά που γράφουμε καθημερινά εδώ μέσα για την ανιδιοτελή καψούρα μας) και άλλο ζητάω. ΔΕΝ ζήτησε κανείς τίποτα από μεταγραφές και αλλαγές στο budget. Κουμάντο κάνω μόνο στην δικιά μου τσέπη. Εγώ αυτό που ζήτησα μόνο το είδα με τον τριανταπεντάρη και το Μαρούσι. Επιτέλους μπάσκετ με καρδιά!!!Εμένα αυτό μου φτάνει...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ενα ενδιαφέρον κείμενο από το fcpaok:

ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ....

Πρόταση με συγκεκριμένες και αδιαπραγμάτευτες απολαβές έκανε ο ΠΑΟΚ στον πρώην NBAer και Παρτιζάνο, Μιλτ Παλάσιο. Το πλάνο της εξυγίανσης και της αναγέννησης του σωματείου είναι η άμεση προτεραιότητα και δεν θα παρεκκλίνει ούτε για τον Μάικλ Τζόρνταν. Έτσι, αν η ΚΑΕ καταφέρει να κλείσει τον συγκεκριμένο παίκτη με αυτά τα λεφτά (130χιλ. λέγεται), θα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία, αφού πέρυσι ο Παλάσιο έκανε 2ετές συμβόλαιο με 1,75 εκατομμύρια το χρόνο στην Κίμκι και πήρε 750χιλ. για να το σπάσει....

Η απόφαση για την αντικατάσταση του Έιβερι είναι ειλημμένη. Η αποκαρδιωτική εμφάνιση του στο Μαρούσι ήταν και το τέλος των ευκαιριών γι αυτόν...

Όσο κι αν στην ΚΑΕ κρατούν χαμηλούς τόνους, γιατί ο Έιβερι μπορεί και αύριο να είναι ο πλέι μέικερ της ομάδας, κοσκινίζουν την αγορά για να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Μια από αυτές και ο Μιλτ Παλάσιο, με τον οποίο οι επαφές είναι σε πιο προχωρημένο επίπεδο.

Φυσικά, το να ρίξει ένας παίκτης σαν τον Παλάσιο τις απαιτήσεις του τόσο χαμηλά είναι κάτι δύσκολο, όσο κι αν ο ατζέντης του διατυμπανίζει συμφωνίες και κλεισίματα.

Στην αρχή της σεζόν ο Παλάσιο τα είχε βρει με την Παρτιζάν για να επιστρέψει, αλλά δεν πήγε ποτέ στο ταξίδι της ομάδας στην Αμερική, αναγκάζοντας τον Βουγιόσεβιτς να τον διώξει.

Με αυτό σαν δεδομένο, η πρώτη μου ένσταση είναι ότι ο παίκτης ελέγχεται πειθαρχικά.

Η δεύτερη μου ένσταση είναι ότι πέρυσι στην Κίμκι ήταν κακός και έφυγε, ενώ παρόλο που έκανε καλή χρονιά στην Παρτιζάν, ήταν αρκετά ασταθής. Ενώ δηλαδή έβαζε για πλάκα 28 πόντους στον βάζελο στο Βελιγράδι, την επόμενη αγωνιστική έμενε στα χαμηλά. Στο Top-16 της σεζόν 2007-2008 είχε βγει ΜVP του Μαρτίου και highlights μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video.

Πίσω του ο Παλάσιο έχει μια μεγάλη καριέρα ρολίστα στο NBA, με δεκαετή θητεία σε 7 ομάδες, 4.8 πόντους, 2.5 ασσίστ και 1.8 ριμπάουντ.

Όπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο, αρέσκεται πολύ στις μπούκες και στο παιχνίδι κοντά στο καλάθι. Ένσταση νούμερο 3: ο Παλάσιο μοιάζει πάρα πολύ με τον Μονρό στο στυλ παιχνιδιού. Το τρίποντο το επιχειρεί κατά περίπτωση και όχι με μεγάλη επιτυχία. Γνώμη μου πως η ομάδα χρειάζεται έναν καλύτερο σουτέρ για να ανοίγει τις άμυνες για Μονρό και Γκρέγκορι και όχι ακόμα έναν μπουκαδώρο.

Ένσταση νούμερο 4: Λάθη...Πολλά λάθη...Ο Παλάσιο έκανε γύρω στα 4 λάθη στην Ευρωλίγκα, τα οποία εν μέρει δικαιολογούντα από το υψηλό επίπεδο. Επίσης γνώμη μου ότι χρειάζεται ένας καλύτερος οργανωτής, αφού ο Παλάσιο φέρνει πιο πολύ σε 2άρι.

Εν κατακλείδει, επειδή στην ΚΑΕ σκάνε συνεχώς φιρμάνια από δεξιά κι αριστερά κι επειδή δεν μπορούν να ξέρουν τι ξημερώνει, καλύτερα να δωθούν λιγότερα λεφτά σε κανένα κολλεγιόπαιδο λαβράκι που θα τρέχει πάνω-κάτω το γήπεδο, παρά να δωθούν παραπάνω λεφτά για έναν καλό 32χρονο σε αμφίβολη κατάσταση.

Αν θεωρούν όμως ότι αξίζει τον κόπο να πάρουν έναν καλό παίκτη, εγώ αντί του Παλάσιο έχω να προτείνω τον Που Τζέτερ που έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα και πέρυσι έκανε παπάδες στη Μενόρκα με 16 πόντους μ.ο. ή τον Γουίλ Μπλέιλοκ που κόπηκε πρόσφατα από τους Πίστονς.

Γνώμη μου ότι το ρίσκο δεν αξίζει τον κόπο προς το παρόν...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Αυτό που μου άρεσε είναι ότι στο ποστ του παλοκ ήρθε καπάκι αυτό του φρεε4: ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ... :opaokara:
Παλοκ συμφωνώ με αυτά που έγραψες αλλά όταν μιλάμε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να τον ξεχωρίζουμε. Άλλος ο μπασκετικός και άλλος ο ποδοσφαιρικός. Και επειδή κάποιοι θα μου την παίσουν και θα μου πουν πως είναι ο ίδιος, όχι δεν είναι. Πόσα διαρκείας έχει το "λαϊκό" ποδόσφαιρο και πόσα το μπάσκετ? Με άλλα λόγια, τα λαϊκά στρώματα (κόσμος του ΠΑΟΚ) στηρίζει και με το παραπάνω το ποδόσφαιρο (μην ξεχνάμε την αύξηση του Μ.Κ.) ενώ στο μπάσκετ βρίσκει ωραίες δικαιολογίες για να απέχει (όχι πως τα διοικητικά δεν επηρεάζουν αλλά όταν αγαπάς και πονάς δεν γυρίζεις την πλάτη).
Για τις μεταγραφές, όπως έχω γράψει πολλές φορές, πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα τα οικονομικά μας. Από την άλλη, η διοίκηση όταν ανέλαβε, δήλωσε πως οικονομική εξυγίανση χωρίς καλά ομάδα δεν γίνεται. Με τα λίγα δεδομένα που έχουμε μέχρι τώρα (3 αγωνιστικές) βλέπω πως με δύο μεταγραφές (δεν μιλάω για ακριβές) στο 1 και 5 μπορούμε να πάμε για πολύ μεγάλα πράγματα. Και ρωτάω. Αν μπούμε τετράδα, με 8.000 κόσμο σε όλα τα play off, δεν θα κάνουμε απόσβεση? Αν γίνει και κανένα τρελό, και βγούμε ευρωλίγκα, δεν θα έχουμε τεράστιο οικονομικό κέρδος. Από την άλλη, μπορεί να (ξανα)βάλει η διοίκηση το χέρι στην τσέπη και κάτι να στραβώσει. Ίσως δηλαδή να μην πάμε καλά αγωνιστικά και τα εισοδήματα να μην είναι αυτά που θέλουμε. Δεν θα μπούμε "μέσα" πιο βαθιά και δεν θα πάμε πιο κοντά στον γκρεμό?
Εμπιστεύομαι την διοίκηση και το προπονητικό τιμ. Είμαι σίγουρος πως θα κάνουν το καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

για τα οικονομικά και τις δυνητικές μεταγραφικές κινήσεις η απάντηση έρχεται από το ίδιο το team της ομάδας: http://www.metrosport.gr/archives/35840
όσον αφορά την ευρωλίγκα κώστα το χουμε ξαναπεί. δυστυχώς τα οικονομικά οφέλη είναι (σχετικά) ψίχουλα. πάντως το ξεκαθαρίζουμε νομίζω: δεν ζητάει κανείς υπέρβαση (ίσως θα το ζητούσαμε με 8000 διαρκείας), θα θέλαμε ενίσχυση στο 1 και 5 γιατί λογικά εκ των έσω δεν μπορεί ο σούλης με τρυκ να τα καταφέρει.αν όχι εμείς πάλι εδώ μαζί για μια ζωή...μαθημένα τα βουνά στα χιόνια

μου άρεσε πολύ η μπασκετική άποψη του free4. από αυτά που είδαμε έως τώρα στα 4-5 ματς ζητάμε οπωσδήποτε οργάνωση, τρίποντο (πού πολύ βασικό πέλον στο μπασκετ) και παιχνίδι (αμυτνικό και επιθετικό) μέσα στη ρακέτα. όσον αφορά τον άσσο, συμφωνώ κι εγώ οτι ο Palacio (ας πούμε οτι μπορούσαμε να πάρουμε όποιον θέλαμε οικονομικά) δεν είναι ιδανική λύση. νομίζω θες έναν παίκτη γρήγορο που να τρέχει την ομάδα (νομίζω αυτό μπορεί ν α είναι ένα από τα ατού μας φέτος), θα έλεγα ψηλό σχετικά (όχι σαν τον row δηλαδή) γιατί και η υπόλοιπη περιφέρειά μας είναι κοντή ο ποιός να είναι συνεπής αμυντικά και στο τρίποντο. Σουτ ο Palacio δεν έχει είναι δεδομένο, ούτε τρέχει. οπότε και εγώ μπασκετικά καθαρά θα έλεγα όχι. το ίδιο ισχύει και για τον solomon (ο οποίος κατά τα άλλα είναι τρομερός και φοβερός scorer). για τον pooh jeter δεν έχω άποψη. τον είδα λίγο με τον γαύρο και μου φάνηκε καλός αλλά κοντοπούτανος. τον άλλον δεν τον ξέρω καθόλου. πάντως φαίνεται οτι ψάχνουμε να βρούμε το καλύτερο και δεν είναι μόνο τα λεφτά που μας κρατάνε. εγώ αυτό πιστεύω ερμηνεύοντας και τις δηλώσεις σοιύλη, team manager κλπ.
Άβαταρ μέλους
blackmagic

Δημοσίευση από blackmagic »

διαβαζω να γραφετε για τα λιγα διαρκειας,εγω εχω παρει διαρκειας αν και το μετανιωσα...το λαθος με τον ειβερι ποιος το εκανε?ενα λαθος που εκανε κρα γιατι αν εβλεπε καποιος μπασκετ θα καταλαβεναι οτι ο παικτης δεν εναι καλος οθτε σε μικρες ομαδες...αυτα τα λαθη ως ποε θα τα πληρωνουμε?βλεπω οτι με 2 παικτες παμε για ψηλα αλλα ετσι παμε για χαμηλα χαρη στα λαθοι τους φτανει η ασυλια ας αφηναν τον Μπανε να αναλαβει
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

enrique_ έγραψε:εγω παντως πιστευω πως αν θελουμε να κανουμε το κατι παραπανω.... ειναι πιο σημαντικο να ενισχυθουμε στους
ψηλους παρα στον ασσο ...... χρειαζομαστε center επειγοντως !!!!!!
αδερφε με τον μπαρμπα στο αβαταρ σου τι γινεται? υπαρχει καμια ελπιδα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”