miburosaito έγραψε:Επιτρεψτε μου να εξηγησω γιατι νομιζω οτι εκανε ματσαρα η ντε Βιβερ
Πρωτον, το φοβερο leadership που εχει (που λειπει απο τις υπολοιπες) αλλα ΚΑΙ οι πολυ καλες αμυνες που βγαζει (οπως και ολη η ομαδα ειναι καλη σε αυτον τον τομεα). Μπορει να εκανε καποιες λαθος πασες/τροχιες/ταχητητα αλλα οχι κατι παραπανω απο το συνηθισμενο. Ισα ισα αν καποιος ξαναδει το ματς, θα προσεξει οτι δεν εχει κανει περισσοτερες απο την Ντ Ιουλιο, ισως να εκανε και λιγοτερες.
Το ηγετικά χαρακτηριστικά της είναι αδιαμφισβήτητα και εμφανίζονται σε κάθε αγώνα. Η αμυντική της παρουσία εκπληκτική, απλά κατά την ταπεινή μου άποψη ο χαρακτηρισμός "ματσάρα" για τη χθεσινή εμφάνιση αυτής της καταπληκτικής παίκτριας μου φάνηκε υπερβολικός, διότι έχει κάνει πράγματι ματσάρες φέτος. Η τύπισσα έχει ανεβάσει τον πήχη στα ουράνια!! Κατά τα άλλα συμφωνώ σ' αυτά που έγραψες και χθες για την επίθεση. Η Ντρπα υπερφορτώθηκε και στο τέλος παρέδωσε πνεύμα. Πρέπει να της πιστωθεί ότι αμυντικά "σκοτώνεται" παρά την ηλικία της και δεν κοροϊδεύει. Η Μπάκα δεν ήταν καλή και δεν υπάρχει εναλλακτική επιθετική. Η Κλέπκου είναι για άλλες δουλειές. Πάντως το παιχνίδι κρίθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες και η ομάδα έδειξε ότι αν λειτουργήσουν κάποια πράματα μπορεί να κοντράρει και να νικήσει τον γαύρο και οποιοδήποτε, απλά σε αγώνες ανά 3 ημέρες όπως τα πλέι οφ φοβάμαι ότι θα κλατάρουμε από την κούραση. Ένιγουεϊ παιχνίδι πάμε παιχνίδι και βλέπουμε.
Σκλαβοπάζαρο κανονικό ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και δη γυναικών...