ΠΑΟΚ- Fcsb 1-2, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ- Fcsb 1-2, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το μόνο που έχω να πω είναι πως σ αυτό το μνπνακι το Μπεκαλι πρέπει να το βουλωσουμε μια και καλή την ερχόμενη εβδομάδα.
Κανείςdragon έγραψε:Μήπως ξέρουμε ποιοι από αυτούς χάνουν το 2 ματς λόγω καρτών
Δεν υπάρχει λόγος για άγχος στην ρεβάνς. Κατεβάζεις την ομάδα με όσο περισσότερους αναπληρωματικούς γίνεται.
Τα δύσκολα είναι στο πρωτάθλημα.
να φανταστουμε οτι ειναι τυχαιο γεγονος ο ορισμος κυπριου παρατηρητη σε ματς που ο προπονητης της μιας ομαδας ειναι κυπριος,ο μονος στις 3 ευρωπαικες διοργανωσεις , τυχαιο γεγονος επισης οτι με αυτον παρατηρητη φαγαμε την σφαγη της αγγλιδας στο αμστερνταμ και του ειχε βαλει πολυ καλο βαθμο,το ιδιο πιστευω θα κανει και στον βελγο.
οσο και αν το πρωτο μπορω να το θεωρησω τυχαιο ,ναι γιατι και εμας μας εχουν σφυριξει ρουμανοι,οχι απλα παρατηρητες, το δευτερο δηλαδη οτι ηταν και στην σφαγη του αμστερνταμ παρατηρητης και εβαλε καλο βαθμο στον ποουσον μονο υποπτο μου μοιαζει με βαση και τα χθεσινα.
οσο και αν το πρωτο μπορω να το θεωρησω τυχαιο ,ναι γιατι και εμας μας εχουν σφυριξει ρουμανοι,οχι απλα παρατηρητες, το δευτερο δηλαδη οτι ηταν και στην σφαγη του αμστερνταμ παρατηρητης και εβαλε καλο βαθμο στον ποουσον μονο υποπτο μου μοιαζει με βαση και τα χθεσινα.
- john4serres
- Been thanked: 3 times
Για την επόμενη φάση είναι 10! παίκτες στο όριο.cellophan έγραψε:Κανείςdragon έγραψε:Μήπως ξέρουμε ποιοι από αυτούς χάνουν το 2 ματς λόγω καρτών
Και οι 10 αγωνίστηκαν προχθές, είναι από τους πρωταγωνιστές.
Ίσως παίξει ρόλο στα μαρκαρισματα, λέω εγώ. Να τους τσιγκλησουμε εμείς αυτή τη φορά.
- Eagle1980
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 1 time
Όταν είχες εικόνα ομάδας πρίν βγεί ο Ταισον , να τους βάλεις 3 γκόλ... δεν το παρατάς το θέμα Ευρώπη για χιλιους και έναν λόγους Ετιεν26 .Αν δεν μπορώ να πάρω την διαλυμένη φέτο Λαμία πάλι δεν αξίζουμε για τίποτα.Ettien26 έγραψε:Δεν υπάρχει λόγος για άγχος στην ρεβάνς. Κατεβάζεις την ομάδα με όσο περισσότερους αναπληρωματικούς γίνεται.
Για το αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον γαύρο αναφέρεται υποθέτω ο Ετιέν
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk