Πολύ σωστό έχει καταντήσει αηδία να το ψάχνεις με το μεγεθυντικό φακό και να μοιράζεις κάρτες με το τσουβάλι.marsantos έγραψε:Δεν ξέρω γιατί στοχοποιήθηκες έτσι από τον διαιτητή.
Ούτε η πρώτη κάρτα ήταν. Ο Γκασπερίνι προχθές τα είπε άψογα. Το ποδόσφαιρο αλλοιώνεται από αυτήν την προσέγγιση επαφών.
Δε γίνεται το στιγμιαίο, ακούσιο μικροπατηματάκι να δίνεται κίτρινη. Δεν έχει σηκώσει τη πόδι να πάει με ορμή. Προσπαθεί να προλάβει να τσιμπήσει τη μπάλα και τον πατάει στην άκρη του ποδιού. Δεν ήταν κίτρινη αυτό το μαρκάρισμα όπως δεν ήταν κίτρινη και το μαρκάρισμα του Μπάμπα στο ΟΑΚΑ.
Όσο για τη δεύτερη κίτρινη, είναι αδιανόητο να έχει δοθεί τέτοιο πράγμα.
Δε γίνεται να αλλοιώνεται μια νοκ άουτ αναμέτρηση με το έτσι θέλω. Τώρα το γιατί η ομάδα γονατίζει σε οτιδήποτε δύσκολο της συμβαίνει και αδυνατεί να δείξει σημάδια ανθεκτικότητας και υπεράσπισης όταν η κατάσταση ζορίζει είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί.
Αυτό είναι άλλη κουβέντα όμως.
Χθες θα εξασφαλιζόταν μια πρόκριση που ίσως άλλαζε τη χρονιά για τον ΠΑΟΚ και ένας διαιτητής αποφάσισε να αλλοιώσει την ροή των γεγονότων.
11. Taison Barcellos Freda
Re: 11. Taison Barcellos Freda
100%. Και ναι ειναι πλεον φανερο οτι η φετινη ομαδα εχει μπολιαστει με τον φοβο. Δεν εχει την περυσινη πιστη. Το βλεπεις πως οπισθοχωρει οταν προηγειται για να κρατησει σκορ σχεον πανικοβλητοι ακομα και με μικρες ομαδες στην Τουμπα, το βλεπεις πως δεν μπορει να ανταπεξελθει οταν μενει με 10 παικτες και το βλεπεις πως πληρωνει ολα τα αμυντικα λαθη που κανει.marsantos έγραψε:Δεν ξέρω γιατί στοχοποιήθηκες έτσι από τον διαιτητή.
Ούτε η πρώτη κάρτα ήταν. Ο Γκασπερίνι προχθές τα είπε άψογα. Το ποδόσφαιρο αλλοιώνεται από αυτήν την προσέγγιση επαφών.
Δε γίνεται το στιγμιαίο, ακούσιο μικροπατηματάκι να δίνεται κίτρινη. Δεν έχει σηκώσει τη πόδι να πάει με ορμή. Προσπαθεί να προλάβει να τσιμπήσει τη μπάλα και τον πατάει στην άκρη του ποδιού. Δεν ήταν κίτρινη αυτό το μαρκάρισμα όπως δεν ήταν κίτρινη και το μαρκάρισμα του Μπάμπα στο ΟΑΚΑ.
Δε γίνεται να αλλοιώνεται μια νοκ άουτ αναμέτρηση με το έτσι θέλω. Τώρα το γιατί η ομάδα γονατίζει σε οτιδήποτε δύσκολο της συμβαίνει και αδυνατεί να δείξει σημάδια ανθεκτικότητας και υπεράσπισης όταν η κατάσταση ζορίζει είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί.
Χθες θα εξασφαλιζόταν μια πρόκριση που ίσως άλλαζε τη χρονιά για τον ΠΑΟΚ και ένας διαιτητής αποφάσισε να αλλοιώσει την ροή των γεγονότων.
Αυτο φυσικα δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το εμετικο χθεσινο κορακι.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ
-
- Mr Ξερόλας 2019
giapas έγραψε:Εμένα η άποψή μου είναι ότι ο μετριόκακος φέτος Ταισον είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να τρέξει κατά μέτωπο με τη μπάλα , να μη μπουρδουκλωθεί και να δημιουργήσει φάση.
Μακάρι να είχαμε κάποιον καλύτερο αλλά ακόμα και σε αυτή τη κατάσταση , με την εμπειρία , τις τοποθετήσεις του , τις συνεργασίες στα αριστερά και το κουβάλημα της μπάλας στο επιθετικό transition είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος και για αυτό τον βάζει ο προπονητής.
Δε πάω τη κουβέντα για πέρυσι , αλλά για το τι έχει κάνει φέτος. Δε βλέπω κάποιον στο ροστερ στη θέση του να μπορεί να προσφέρει περισσότερα.
Κι εγώ το ίδιο.
-
- Mr Ξερόλας 2019
marsantos έγραψε:Δεν ξέρω γιατί στοχοποιήθηκες έτσι από τον διαιτητή.
++++
Είχαμε σε όλα αυτά κ εξέχουσες προσωπικότητες της ΟΥΕΦΑ στην Τούμπα χθες.
Ξεκαθαρα αυτο εγινε.Mīngus έγραψε:Εμένα πάλι μου φάνηκε ότι ο μπετόστοκος ρεφ είχε ξεχάσει ότι ο Ταίσον έχει κάρτα και το συνειδητοποιεί αφού του βγάζει τη 2η.
Έτσι είναιgiapas έγραψε:Εμένα η άποψή μου είναι ότι ο μετριόκακος φέτος Ταισον είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να τρέξει κατά μέτωπο με τη μπάλα , να μη μπουρδουκλωθεί και να δημιουργήσει φάση.
Μακάρι να είχαμε κάποιον καλύτερο αλλά ακόμα και σε αυτή τη κατάσταση , με την εμπειρία , τις τοποθετήσεις του , τις συνεργασίες στα αριστερά και το κουβάλημα της μπάλας στο επιθετικό transition είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος και για αυτό τον βάζει ο προπονητής.
Δε πάω τη κουβέντα για πέρυσι , αλλά για το τι έχει κάνει φέτος. Δε βλέπω κάποιον στο ροστερ στη θέση του να μπορεί να προσφέρει περισσότερα.
Ακόμα και φέτος τον προτιμώ χαλαρά έναντι του πολύ Ντελια
-
Αυτό το δεν μπορώ να συνεχίσω δεν το καταλαβαίνω πάντως
Δεν μπορείς κάτσε πάγκο αγόρι μου να παίζεις κανένα εικοσάλεπτο και είμαστε οκ είμαι σίγουρος πως από τον πάγκο αν έρθει θα αποδίδει καλύτερα από αυτό που βλέπουμε έως τώρα φέτος
Δεν μπορείς κάτσε πάγκο αγόρι μου να παίζεις κανένα εικοσάλεπτο και είμαστε οκ είμαι σίγουρος πως από τον πάγκο αν έρθει θα αποδίδει καλύτερα από αυτό που βλέπουμε έως τώρα φέτος
- PAOKevolution
Τάισον, σήκω, πάρε φόρα και πήδα τους! Μην πέφτεις! Μια ακόμα ευθεία έμεινε. Είσαι δυνατός.
Ο Τάισον έιναι που είναι χάλια γιατί ξέρει ότι το ποδοσφαιρικό ταξίδι τελειώνει, δεν του βγαίνει η χρονιά, τρώει δυο καμπάνες για το πούλμαν, γίνεται κι αυτό χθες με το βελγικό πουλί....τον αποτελείωσε ψυχολογικά...
Κάτι μου λέει ότι σε κανα δυο βδομάδες θα θυμίσει τον περυσινό Τάισον και θα κάνει το φινάλε που του αρμόζει!
Κάτι μου λέει ότι σε κανα δυο βδομάδες θα θυμίσει τον περυσινό Τάισον και θα κάνει το φινάλε που του αρμόζει!
Ο Τάισον είναι παικταρα και έχει τουλάχιστον άλλη μια χρονιά πολύ υψηλού επιπέδου.
Η κούρσα που κάνει ,όπως την κάνει στο ακυρωθέν γκολ δεν είναι κάτι που μπορούν πολλοί να την κάνουν.
Κακώς αισθάνεται άσχημα και έπρεπε από την πρώτη στιγμή όλη η ομάδα να του ξεκαθαρίσει ότι δεν έκανε τίποτα για να αισθάνεται τύψεις
Η κούρσα που κάνει ,όπως την κάνει στο ακυρωθέν γκολ δεν είναι κάτι που μπορούν πολλοί να την κάνουν.
Κακώς αισθάνεται άσχημα και έπρεπε από την πρώτη στιγμή όλη η ομάδα να του ξεκαθαρίσει ότι δεν έκανε τίποτα για να αισθάνεται τύψεις
ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!!!
Αυτή η κατάρα της φυλής μας ....να μην αγαπάμε αυτά και αυτούς που έχουμε και πάντα να λαχταράμε αυτό που έχει ο δίπλα.
Αυτή η κατάρα της φυλής μας ....να μην αγαπάμε αυτά και αυτούς που έχουμε και πάντα να λαχταράμε αυτό που έχει ο δίπλα.
- hasio_john
Θα συμφωνήσω εν μέρη όμως..adamroxas έγραψε:Επιβάλλεται να σηκωθείς μεγάλε... Και θα σηκωθείς...
Θα πρέπει να ξεκουραστεί στον πάγκο (ψυχικά - σωματικά) και να χρησιμοποιηθεί στα πλεί, εκεί που θα σηκωθεί και θα του είναι και σηκωμένη! Αλλά όταν ο ίδιος βγαίνει δημόσια και λέει φτάνει κουράστηκα δεν μπορώ, εεε τότε θα είναι άρρωστο αν συνεχίσει ο προπονητής να τον έχει βασικό! Ο ίδιος ο παίχτης το ζητάει..
- PAOKevolution
Εντωμεταξύ, να πούμε πως στη φάση που δέχεται τη δεύτερη κίτρινη, του γίνεται ξεκάθαρο φάουλ.