5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Παίκτες σαν τον μιχαηλίδη πάντα θα κάνουνε λάθη, απλά θα μειώνεται η συχνότητά τους.
Ο μιχαηλίδης παίζει ποδόσφαιρο από πίσω, δεν κάνει τον τσιρίλο. Ένα κακό control, μία λάθος εκτίμηση και θα γίνει το λάθος. Αυτό είναι το τίμημα όταν θέλεις να παίξεις κανονικό ποδόσφαιρο.
Τα στοιχεία που έχει όμως δεν τα βρίσκεις και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερός που μετά τον κουλιαράκη έχει αυτόν
Ο μιχαηλίδης παίζει ποδόσφαιρο από πίσω, δεν κάνει τον τσιρίλο. Ένα κακό control, μία λάθος εκτίμηση και θα γίνει το λάθος. Αυτό είναι το τίμημα όταν θέλεις να παίξεις κανονικό ποδόσφαιρο.
Τα στοιχεία που έχει όμως δεν τα βρίσκεις και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερός που μετά τον κουλιαράκη έχει αυτόν
-
- Επικοινωνία:
Άριστος έως τον τραυματισμό του.
Θύμισε τον παίκτη στην προ Κουλιερακη εποχή που θεωρούνταν το next big thing στα στόπερ.Μακαρι να μην είναι κάτι σοβαρό και να συνεχίσει από εκεί που το άφησε στα τελευταία παιχνίδια. Παίκτης γέννημα θρέμμα της ομάδας που είναι απαραίτητος ακόμα και ως ρεζέρβα.
Ελπίζω να το πάρει προσωπικά με την ατιμώρητη πουστια που του έκανε εκείνο το ρουμανικό ταγαρι και αφού καρφώσει το δεύτερο γκολακι της πρόκρισης να του ξηγηθει το ίδιο νόμισμα για να μη πω κανένα κουτουλιδι αλά Quaresma και φανώ υπερβολικός
Θύμισε τον παίκτη στην προ Κουλιερακη εποχή που θεωρούνταν το next big thing στα στόπερ.Μακαρι να μην είναι κάτι σοβαρό και να συνεχίσει από εκεί που το άφησε στα τελευταία παιχνίδια. Παίκτης γέννημα θρέμμα της ομάδας που είναι απαραίτητος ακόμα και ως ρεζέρβα.
Ελπίζω να το πάρει προσωπικά με την ατιμώρητη πουστια που του έκανε εκείνο το ρουμανικό ταγαρι και αφού καρφώσει το δεύτερο γκολακι της πρόκρισης να του ξηγηθει το ίδιο νόμισμα για να μη πω κανένα κουτουλιδι αλά Quaresma και φανώ υπερβολικός
-
- Επικοινωνία:
Το έχω πάθει κι εγώ κάποτε σε αγώνα ( μπάσκετ)στα νιάτα μου.Προφανως από την σύγκρουση έκοψε τα χείλη με τα δόντια τουchri5ti9 έγραψε:Είδα καλά ; Κρεμόταν το μισό χείλος του ;
- hasio_john
Με το που βγήκε ένιωσα ότι θα χάσουμε ..., μεγάλο κρίμα να ξέρεις/διαισθάνεσαι ότι χωρίς αυτόν στην άμυνα θα έχεις μπλεξίματα! Καλή ανάρρωση παιχταρά, γρήγορα σιδερένιος όπως πριν.
Όσο για το @ρχίδι που σ' έσπρωξε, του ""εύχομαι"" τα καλύτερα!
Όσο για το @ρχίδι που σ' έσπρωξε, του ""εύχομαι"" τα καλύτερα!

Μιλαμε για σουπερ γκαντεμη. Καθε μα καθε φορα που φαινεται να σταθεροποιει την αποδοση του, ερχεται ενας τραυματισμος και τον αφήνει πισω. Μακαρι να ειναι ενταξει και να αγωνιστει την Κυριακη.
Ναι ρε Δάσκαλε το ίδιο θα έλεγα . Οπότε πάει να πιάσει απόδοση και να παίζει εξαιρετικά ή θα τραυματιστεί ή θα συγχρονιστούν οι πλανήτες και θα γίνει κάτι που θα του ρίξει την ψυχολογία .
Παικταρα γαμω την τρέλα μου περαστικά και την Πέμπτη (αν είσαι καλά ) να τους ρημάξεις .
Παικταρα γαμω την τρέλα μου περαστικά και την Πέμπτη (αν είσαι καλά ) να τους ρημάξεις .
Η διαφορά με τις άλλους τραυματισμούς ήταν ότι χθες τραυματίστηκε από ανήθικη και αντιαθλητική συμπεριφορά συναδέλφου του. Μιας και είναι επίκαιρο, αυτό που είναι έκανε ο παίκτης της Στεάουα είναι για παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα. Παίκτη να νευριάζει και να γρονθοκοπεί έχω δει. Παίκτη να πηγαίνει με τις τάπες να κόψει τη μπάλα σε συναθλητή του έχω δει. Παίκτη όμως που σπρώχνει πισώπλατα αντίπαλο για να προκαλέσει σύγκρουση μεταξύ δύο παικτών που τρέχουν με χίλια προς τη μπάλα δεν έχω δει.
Χθες ένιωσα πως βλέπω ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ μιας ομάδας ποδοσφαιρικής από τη μία και μιας ομάδας που συμπεριφερόταν όπως ο μαυροφορεμένος σύλλογος στην ταινία Καράτε Κιντ. Καμία ηθική αναστολή προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα.
Γιάννη εύχομαι περαστικά.
Κρίμα γιατί αυτό το ανήθικο περιστατικό ήταν ένα από τα παράδοξα που συνέβησαν χθες προκειμένου ένα παιχνίδι που πιθανότατα θα μας έδινε την πρόκριση από τον πρώτο κιόλας αγώνα κατέληξε με αυτόν το δυσάρεστο αποτέλεσμα.
Πρώτα από όλα όμως, Γιάννη περαστικά σου.
Θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα τα πράγματα αν βρίσκατε κεφάλι με κεφάλι με τόση ορμή.
Χθες ένιωσα πως βλέπω ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ μιας ομάδας ποδοσφαιρικής από τη μία και μιας ομάδας που συμπεριφερόταν όπως ο μαυροφορεμένος σύλλογος στην ταινία Καράτε Κιντ. Καμία ηθική αναστολή προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα.
Κρίμα γιατί αυτό το ανήθικο περιστατικό ήταν ένα από τα παράδοξα που συνέβησαν χθες προκειμένου ένα παιχνίδι που πιθανότατα θα μας έδινε την πρόκριση από τον πρώτο κιόλας αγώνα κατέληξε με αυτόν το δυσάρεστο αποτέλεσμα.
Θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα τα πράγματα αν βρίσκατε κεφάλι με κεφάλι με τόση ορμή.
Εγω δεν μπορω να καταλαβω τους κανονισμους.
Εχει ενα τραυματισμο που οδηγει σε αναγκαστικη αλλαγη και προερχεται απο υπουλο σπρωξιμο του αντιπαλου. Για την ακριβεια επικυνδυνο παιξιμο. Ειναι σαν το μπασκετ να εχει πηδηξει ο αλλος και εσυ να περιμενεις απο κατω να προσγειωθει στο ποδι σου για να σπασει τους αστραγαλους του.
Το ΒΑΡ δεν μπορει να παρεμβει σε τετοιες περιπτωσεις. Ποια η τιμωρια του παικτη που εκανε επικυνδυνο για την σωματικη υγεια του αντιπαλου παιξιμο;
Γιανναρε και θα παιξεις και θα προκριθεις!!!!
Εχει ενα τραυματισμο που οδηγει σε αναγκαστικη αλλαγη και προερχεται απο υπουλο σπρωξιμο του αντιπαλου. Για την ακριβεια επικυνδυνο παιξιμο. Ειναι σαν το μπασκετ να εχει πηδηξει ο αλλος και εσυ να περιμενεις απο κατω να προσγειωθει στο ποδι σου για να σπασει τους αστραγαλους του.
Το ΒΑΡ δεν μπορει να παρεμβει σε τετοιες περιπτωσεις. Ποια η τιμωρια του παικτη που εκανε επικυνδυνο για την σωματικη υγεια του αντιπαλου παιξιμο;
Γιανναρε και θα παιξεις και θα προκριθεις!!!!
- ΑποστόληςΑ
- PAOK_Antarctica
Δεν θα μπορουσαμε να περιμενουμε καλυτερη νοοτροπια απο μια ομαδα που ειναι δευτερη στον πινακα με τις περισσοτερες κιτρινες (34!) και τα περισσότερα φαουλ (132!) στη διοργάνωση. Μια ομαδα που σε καθε της παιχνιδι βγαζει το πολυ 1-2 ευκαιρες για γκολ, μια ομαδα που ο προεδρος της ανακοινωνει την ενδεκαδα 3 μερες πριν τον αγωνα.marsantos έγραψε: Χθες ένιωσα πως βλέπω ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ μιας ομάδας ποδοσφαιρικής από τη μία και μιας ομάδας που συμπεριφερόταν όπως ο μαυροφορεμένος σύλλογος στην ταινία Καράτε Κιντ. Καμία ηθική αναστολή προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα.
Sorry αλλά από σένα δεν περίμενα τέτοιες υπερβολές.marsantos έγραψε:Η διαφορά με τις άλλους τραυματισμούς ήταν ότι χθες τραυματίστηκε από ανήθικη και αντιαθλητική συμπεριφορά συναδέλφου του. Μιας και είναι επίκαιρο, αυτό που είναι έκανε ο παίκτης της Στεάουα είναι για παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα. Παίκτη να νευριάζει και να γρονθοκοπεί έχω δει. Παίκτη να πηγαίνει με τις τάπες να κόψει τη μπάλα σε συναθλητή του έχω δει. Παίκτη όμως που σπρώχνει πισώπλατα αντίπαλο για να προκαλέσει σύγκρουση μεταξύ δύο παικτών που τρέχουν με χίλια προς τη μπάλα δεν έχω δει.
Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο σπρώξιμο του ρουμάνου.
Αυτά γίνονται και ήταν μία ένστικτόδες αντίδραση που κάνουν οι περισσότεροι παίκτες που χάνουνε το sprint, να σπρώξουν δηλαδή από πίσω. Δεν υπάρχει αυτός ο τέλειος υπολογισμός που πιστεύετε και θεωρείται ότι το σπρώξιμο έγινε επί τούτου για να προκαλέσει ζημιά
Περαστικά στον Μιχαηλίδη. Πάνω που βρήκε πατήματα τον τελευταίο μήνα, ήρθε πάλι τραυματισμός από το πουθενά. Ελπίζω να επανέλθει γρήγορα πίσω.
- john4serres
Rene ίσως έχεις δίκιο. Δεν είχα διάθεση να ξαναδώ τη φάση και ίσως είμαι επηρεασμένος από το πώς κύλησε ο αγώνας.renegade έγραψε: ...
Sorry αλλά από σένα δεν περίμενα τέτοιες υπερβολές.
Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο σπρώξιμο του ρουμάνου.
Αυτά γίνονται και ήταν μία ένστικτόδες αντίδραση που κάνουν οι περισσότεροι παίκτες που χάνουνε το sprint, να σπρώξουν δηλαδή από πίσω. Δεν υπάρχει αυτός ο τέλειος υπολογισμός που πιστεύετε και θεωρείται ότι το σπρώξιμο έγινε επί τούτου για να προκαλέσει ζημιά