11. Taison Barcellos Freda

Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 15529
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από aivas19 »

-Paoktzis έγραψε:Είσαι πόσο; 36 χρόνων; εμπειρία έχεις, μπορείς να μου πεις που είναι το μυαλό σου;. Έχεις πάρει κίτρινη, το ημίχρονο τελείωσε γιατί να δώσεις δικαίωμα ρε φιλε. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς λίγο καθαρά; Γιατί κρέμας την ομάδα γαμ@. Δεν γυρνάει ο κόσμος από γύρω σου. Και αντε πες ο διαιτητής είναι ότι ναναι εσύ τι κανεις; Κρεμασες την ομάδα και τους παίκτες σου. bye bye πρόκριση τώρα. Κράξτε με όσο θέλετε. Ο διαιτητής σαφώς και ήταν τραγικός αλλά η συμπεριφορά του Ταισον είναι απαράδεκτη..και το θέμα είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά. Κάτι πρέπει να γίνει. Δηλαδή αυτός ο τύπος δεν μπορεί να κάτσει μια φορά παγκο; Τι θα κάνει μπουλινγκ; Στο βίντεο από τι κατάλαβα πρέπει να βρίζει, τον ακούει ο διαιτητής και συμβαίνει μετά το κακό. Δηλαδή εντάξει.. ηρέμησε και παίξε για την ομάδα ρε φιλε.
Δεν εδωσε δικαιωμα
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis
Δημοσιεύσεις: 4534
Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τι λέτε μωρέ; Δεύτερη κίτρινη γιατί σήκωσε το χέρι του και διαμαρτυρήθηκε γιατί κακώς δεν του έδωσε ο διαιτητής φάουλ; Για ποια εμπειρία, ηλικία και κουραφέξαλα μιλάτε;
Άβαταρ μέλους
nunies4
Δημοσιεύσεις: 16713
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από nunies4 »

Και λάθος να έκανε ,που εδώ δεν έκανε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρεμάσουμε τον παίκτη ούτε αυτός να νιώθει έτσι.
Ελπίζω να είναι της κακης ψυχολογικής στιγμής
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-
Δημοσιεύσεις: 406
Εγγραφή: Πέμ 15 Ιουν 2023, 12:35

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Ειναι ψυχολογικα ρακος ο ανθρωπος και αυτο τον αποτελειωσε..τωρα σοβαρα ειδατε εσεις δευτερη κιτρινη και ποσο μαλλον για αποβολη για αυτο που εκανε;αυτα γινονται σε καθε ματς ..αν ηταν ετσι ολες οι ομαδες θα ειχανε αποβολη για ενα ασε μας..σκια του εαυτου του ναι το δεχομαι αλλα οχι να τον χτυπαμε για εχθες ..
ΤΑΙΣΟΝ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ..
Άβαταρ μέλους
astral
Δημοσιεύσεις: 8873
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από astral »

Φίλε το εξοργιστικο είναι ότι οι αντίπαλοι έκαναν τα ίδια και χειρότερα σε κάθε μαρκάρισμα από την αρχή του ματς και δεν έδωσε τίποτα.
Μας έκαψε ο κομπλεξικος π@παρας
Άβαταρ μέλους
hasio_john
Δημοσιεύσεις: 10350
Εγγραφή: Σάβ 13 Δεκ 2008, 21:16
Τοποθεσία: ΧΑΝΙΑ

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από hasio_john »

Montrealiotis έγραψε:Τι λέτε μωρέ; Δεύτερη κίτρινη γιατί σήκωσε το χέρι του και διαμαρτυρήθηκε γιατί κακώς δεν του έδωσε ο διαιτητής φάουλ; Για ποια εμπειρία, ηλικία και κουραφέξαλα μιλάτε;

Η 2η κάρτα που πήρε ήταν βγαλμένη από τα έγκατα της παράγκας και της μαλακίας που δέρνει τον συγκεκριμένο διαιτητή, ωστόσο αν μπορούσα να μπω στο μυαλό του σάπιου κορακιού θα έλεγα πως του την έβγαλε για παρατεταμένης διάρκειας διαμαρτυρίες με κερασάκι που του είπε φτάνει και αυτός σήκωσε το χέρι από ένα χιλιόμετρο! ΔΕΝ δικαιολογείται σε ΚΑΜΙΑ όμως περίπτωση που πήρε την κάρτα, εδώ όμως μπαίνει και ο ρόλος ενός διαβασμένου προπονητή που έπρεπε να τον είχε βγάλει άμεσα εφόσον σερνόταν, διαμαρτυρόταν και είχε απέναντί του στημένο κοράκι-καρτάκια! Ο Ηλίας Χαραλάμπους από την άλλη μεριά όντως πιο διαβασμένος, τους άλλαζε σαν πουκάμισα όσους είχαν κάρτες, είναι απλή η λογική καμιά φορά.
Όπως και να έχει, τώρα χρειάζεται ΣΤΗΡΙΞΗ ο Τάισον, αλλά αν θέλετε και την γνώμη μου θα ήταν καλό να ξεκουραστεί στον πάγκο για λίγο καιρό, σωματικά και ψυχικά, ως τα πλέι που θα τον χρειαστούμε! Εννοείται μόνος μου τα λέω, θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε συνεχώς βασικό. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-
Δημοσιεύσεις: 406
Εγγραφή: Πέμ 15 Ιουν 2023, 12:35

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Ταισον κατσε λιγο ηρεμησε..μας χρωστας ενα τελευταιο last dance με σαμπα ..βαλτα ολα στην ακρη και μπες για ενα τελευταιο χορο να τους γαμησουμε ολους και το καλοκαιρι να επιστρεψεις στην πατριδα σου ..εισαι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ και το ξερουμε ολοι ..εμεις σε πιστευουμε οτι μπορεις να το γυρισεις ..εσυ;αντε παικταρα μου..
icue
Δημοσιεύσεις: 7446
Εγγραφή: Δευ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από icue »

Ο Ταισον ειχε μια απλη διαμαρτυρια πεσμενος κατω. Στην συνεχεια φευγει το σκουπιδι ο Βελγος προς το κεντρο και δεν βλεπω τον Ταισον να κανει το παραμικρο. Αφου εχει απομακρυνθει καμια 50αρια μετρα γυρναει ξανα προς τον Ταισον και του λεει σταματα και ο Ταισον απλα σηκωνει το χερι και ενω ξερει οτι εχει ηδη μια (αστεια επισης) κιτρινη παει εκδικητικα και του βγαζει δευτερη.

Δυο περιπτωσεις υπαρχουν. 'Η ειναι βιονικος και ακουσε κατι στα 50 μετρα απο τον Ταισον σε γεματο γηπεδο ή θυμηθηκε οτι εχει κιτρινη ο Ταισον και προσπαθησε σαν αντιπαλος παικτης να του εκμαιευσει την δευτερη κιτρινη. Προφανως και η απαντηση ειναι απλη.

Το οτι η διαιτησια μας περναει πριονοκορδελα στην Ευρωπη ειναι φως φαναρι και πιστευω οτι εχει να κανει με τον ιδιοκτητη και με τι εικονα περνανε μερικοι προς τα εξω. Οχι δικοι μας για να μην παρεξηγηθω. Και το οτι δεν βγαζουμε κιχ στην Ευρωπη, μου δειχνει οτι το ξερουμε και οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο. Ξεκαθαρα. Εχουμε δει να μας παιζουν κοντρα σε πιο εμπορικες ομαδες παλαιοτερα κατι που συμβαινει σε ολες τις ομαδες, αλλα να σε παιζουν κοντρα σε Βοσνιους, Σουηδους και Ρουμανους την ιδια χρονια, δεν εχει ξανασυμβει.
Leonardo10
Δημοσιεύσεις: 2217
Εγγραφή: Δευ 05 Ιουν 2023, 12:10

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Τέτοια αποβολή δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου, δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί κιόλας. Αποβολή με δύο κίτρινες μέσα σε 10 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και η δεύτερη για διαμαρτυρία, αλλά από την αρχή της χρονιάς μόνο νεύρα είναι, μόνο νεύρα
Άβαταρ μέλους
Mīngus
Δημοσιεύσεις: 7746
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από Mīngus »

Εμένα πάλι μου φάνηκε ότι ο μπετόστοκος ρεφ είχε ξεχάσει ότι ο Ταίσον έχει κάρτα και το συνειδητοποιεί αφού του βγάζει τη 2η.
Άβαταρ μέλους
vasgias
Δημοσιεύσεις: 730
Εγγραφή: Τετ 31 Μάιος 2023, 16:44
Τοποθεσία: Από τον ΟΤΕ

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από vasgias »

Έγινε ξεκάθαρα αυτό. Φαίνεται από το πόσο αργεί να το συνειδητοποιήσει.
giapas
Δημοσιεύσεις: 10505
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από giapas »

Εμένα η άποψή μου είναι ότι ο μετριόκακος φέτος Ταισον είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να τρέξει κατά μέτωπο με τη μπάλα , να μη μπουρδουκλωθεί και να δημιουργήσει φάση.

Μακάρι να είχαμε κάποιον καλύτερο αλλά ακόμα και σε αυτή τη κατάσταση , με την εμπειρία , τις τοποθετήσεις του , τις συνεργασίες στα αριστερά και το κουβάλημα της μπάλας στο επιθετικό transition είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος και για αυτό τον βάζει ο προπονητής.

Δε πάω τη κουβέντα για πέρυσι , αλλά για το τι έχει κάνει φέτος. Δε βλέπω κάποιον στο ροστερ στη θέση του να μπορεί να προσφέρει περισσότερα.
marsantos
Δημοσιεύσεις: 2754
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2020, 16:22

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από marsantos »

Δεν ξέρω γιατί στοχοποιήθηκες έτσι από τον διαιτητή.
Ούτε η πρώτη κάρτα ήταν. Ο Γκασπερίνι προχθές τα είπε άψογα. Το ποδόσφαιρο αλλοιώνεται από αυτήν την προσέγγιση επαφών.
Δε γίνεται το στιγμιαίο, ακούσιο μικροπατηματάκι να δίνεται κίτρινη. Δεν έχει σηκώσει τη πόδι να πάει με ορμή. Προσπαθεί να προλάβει να τσιμπήσει τη μπάλα και τον πατάει στην άκρη του ποδιού. Δεν ήταν κίτρινη αυτό το μαρκάρισμα όπως δεν ήταν κίτρινη και το μαρκάρισμα του Μπάμπα στο ΟΑΚΑ.
Όσο για τη δεύτερη κίτρινη, είναι αδιανόητο να έχει δοθεί τέτοιο πράγμα.
Δε γίνεται να αλλοιώνεται μια νοκ άουτ αναμέτρηση με το έτσι θέλω. Τώρα το γιατί η ομάδα γονατίζει σε οτιδήποτε δύσκολο της συμβαίνει και αδυνατεί να δείξει σημάδια ανθεκτικότητας και υπεράσπισης όταν η κατάσταση ζορίζει είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί.
Αυτό είναι άλλη κουβέντα όμως.
Χθες θα εξασφαλιζόταν μια πρόκριση που ίσως άλλαζε τη χρονιά για τον ΠΑΟΚ και ένας διαιτητής αποφάσισε να αλλοιώσει την ροή των γεγονότων.
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-
Δημοσιεύσεις: 406
Εγγραφή: Πέμ 15 Ιουν 2023, 12:35

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Εγω θελω να πιστευω οτι ο ψυχολογος ρασβαν θα κανει την δουλεια του και θα δουμε εναν ταισον απο τα παλια για την τελευταια στροφη ..δεν πιστευω οτι μπορει καποιος αλλος ανθρωπος περα του ρασβαν αυτη την στιγμη να τον επαναφερει ..
Άβαταρ μέλους
vasgias
Δημοσιεύσεις: 730
Εγγραφή: Τετ 31 Μάιος 2023, 16:44
Τοποθεσία: Από τον ΟΤΕ

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Δημοσίευση από vasgias »

giapas έγραψε:Εμένα η άποψή μου είναι ότι ο μετριόκακος φέτος Ταισον είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να τρέξει κατά μέτωπο με τη μπάλα , να μη μπουρδουκλωθεί και να δημιουργήσει φάση.

Μακάρι να είχαμε κάποιον καλύτερο αλλά ακόμα και σε αυτή τη κατάσταση , με την εμπειρία , τις τοποθετήσεις του , τις συνεργασίες στα αριστερά και το κουβάλημα της μπάλας στο επιθετικό transition είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος και για αυτό τον βάζει ο προπονητής.

Δε πάω τη κουβέντα για πέρυσι , αλλά για το τι έχει κάνει φέτος. Δε βλέπω κάποιον στο ροστερ στη θέση του να μπορεί να προσφέρει περισσότερα.
+1926. Σε όλα. Θα φύγει αυτός και ο Ντέλιας και θα ξαναδούμε ντου από ποδοσφαιριστή μας μετά από 100 χρόνια και αν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”