Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από moican4 »

Συμφωνω καρχαρια.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Γιατί δηλαδή ο Κούπερ να είναι καλύτερος;
Ειναι ψέματα πως όποιος και να πήγε στη Βαλένθια από το 99 ως το 2004 έκανε παπάδες;
Είναι ψέματα πως εκείνη η ομάδα έπεζε καλό ποδόσφαιρο ανεξάρτητα από το ποιον είχε προπονητή;
Είναι ψέματα πως αν εξαιρέσει κανείς τον Benitez (που δεν μπορώ να τον αξιολογήσω) όλοι οι άλλοι προπονητές που πέρασαν από Βαλένθια και είχαν καλό όνομα μετά πάτωσαν;
Έχουμε ένα προπονητή που δουλεύει, δε κλέβει, μάλιστα κλέβει παίκτες από την Πόρτο (Λίνο, Βιερίνια), έχει χημεία με τη διοίκηση, έχει αρνηθεί 2-3 φορές τα χρήματα και θέσεις από άλλες ομάδες ακόμη και από την πατρίδα του τη στιγμή που τον αμφισβητούμε και για αυτό πεισμώνει να μας αποδείξει ότι αξίζει, δε μας παράτησε όπως άλλοι οι οποίοι ''έχουν καθαρή τη συνήδεισή τους'', τον αποθεώνουν όλοι οι παίκτες ακόμα και ,ετά το τέλος της καριέρας τους και άλλα πολλά και εμείς κολλάμε στο ότι δεν κερδίζει ντέρμπυ τη στιγμή που στα μισά ματς είμασταν με δέκα και στα άλλα μισά όντως δεν είμασταν καλοί αλλά πότε είμασταν στο λεκανοπέδιο καλοί.
Έχω να χάσω από κατώτερους αντιπάλους πάνω από 1,5 χρόνο.
Μας πείραξε η Ευρώπη και δε βλέπουμε ότι όποιος ξέρει να κλωτσίσει μπάλα και να κόψει δένδρο έχει έρθει και πήρε αποτέλεσμα στην Τούμπα τα τελευταία δέκα χρόνια. Νορβηγοί, Ομάδα από Ισραήλ, ούγγροι, τσέχοι, ελβετοί, πορτογάλοι (μπενφίκα)....
Ε λοιπόν μπάλα δε βλέπουμε έτσι; όταν ερχότανε ο Εθνικός και έκανε το 0-1 βλέπατε μπάλα; όταν έπερνε δύο ισοπαλίες ο Εθνικός από τον ΠΑΟΚ τη χρονιά που έπεφτε κατηγορία με τους 8 βαθμούς του; Όταν καστοριά, αγροτικός αστέρας, Αγ. νικόλαος σε απέκλειε έβεπες μπάλα; όταν πλήρωνες για περουβιανούς, παίκτες από ονδούρα, ιάπωνες, αυστραλοκροάτες (γέρμαν) τότε ξέραμε τι παίρνουμε; Ακόμη και όταν έπαιζες μπαλάρα χρεώθηκες και κόντεψες να καταστραφείς. Όταν βγήκες Τσαμπιονς Λίγκ δεν κέρδιζε με μισό μηδέν όλα τα ματς; Δεν έχασες ενώ προηγήθηκες από το βάζελο στην τούμπα; Δεν κόντεψε να σε κάνει χαζό ο λυμπερόπουλος μόνος μες την τούμπα από την τρικυμιώση αεκ της χρονιάς εκείνης;
AnYyway ξεχνάμε εύκολα...
Δεν μικράινω τον ΠΑΟΚ, απλά θυμίζω πόσο μικρός έφτασε να είναι ο ΠΑΟΚ.....

υγ συγγνώμη για το πολύ μπλα μπλα μου

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

ενοχλησε φαινεται το οτι ειπε οτι ΔΕΝ εχει σκοπο να φυγει απο τον Π.Α.Ο.Κ...και "υπαρχει" ο κινδυνος της ανανεωσης.!!! .. :lol: :lol: δεν πειραζει... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

teod1980 έγραψε: Μας πείραξε η Ευρώπη και δε βλέπουμε ότι όποιος ξέρει να κλωτσίσει μπάλα και να κόψει δένδρο έχει έρθει και πήρε αποτέλεσμα στην Τούμπα τα τελευταία δέκα χρόνια. Νορβηγοί, Ομάδα από Ισραήλ, ούγγροι, τσέχοι, ελβετοί, πορτογάλοι (μπενφίκα)....
Ε λοιπόν μπάλα δε βλέπουμε έτσι; όταν ερχότανε ο Εθνικός και έκανε το 0-1 βλέπατε μπάλα; όταν έπερνε δύο ισοπαλίες ο Εθνικός από τον ΠΑΟΚ τη χρονιά που έπεφτε κατηγορία με τους 8 βαθμούς του; Όταν καστοριά, αγροτικός αστέρας, Αγ. νικόλαος σε απέκλειε έβεπες μπάλα; όταν πλήρωνες για περουβιανούς, παίκτες από ονδούρα, ιάπωνες, αυστραλοκροάτες (γέρμαν) τότε ξέραμε τι παίρνουμε; Ακόμη και όταν έπαιζες μπαλάρα χρεώθηκες και κόντεψες να καταστραφείς. Όταν βγήκες Τσαμπιονς Λίγκ δεν κέρδιζε με μισό μηδέν όλα τα ματς; Δεν έχασες ενώ προηγήθηκες από το βάζελο στην τούμπα; Δεν κόντεψε να σε κάνει χαζό ο λυμπερόπουλος μόνος μες την τούμπα από την τρικυμιώση αεκ της χρονιάς εκείνης;
AnYyway ξεχνάμε εύκολα...
Δεν μικράινω τον ΠΑΟΚ, απλά θυμίζω πόσο μικρός έφτασε να είναι ο ΠΑΟΚ.....
:pano: :pano: :pano: :pano:
Θα μου επιτρέψεις μιά ερώτηση...
Αφού αυτά που έχεις να θυμάσαι απ' τον ΠΑΟΚ είναι τα παραπάνω-τα οποία προφανώς για να τονίζονται καθε τρεις και λίγο(όχι μόνο από σένα αλλά από πολλούς),έχουν χαρακτηρίσει το Σωματείο έτσι μέσα σου- για ποιόν ακριβώς λόγο έγινες ΠΑΟΚ??

Και κάτι ακόμα...όταν γινόταν όλα αυτά που λες στην Ελλάδα με τους βάζελους και τα χανούμια, η διαιτησία μας πήγαινε καλά ή χοροπηδούσαμε ομαδικώς?? γιατί μ' αυτά που ακούω τελευταία θα αρχίσω να πιστεύω ότι μόνο με τον Σάντος αδικούμαστε, ενώ παλιά φταίγανε τα πάντα εκτός απ' τους διαιτητές....
το να βρίσκουμε δικαιολογίες μόνο σήμερα δεν μας τιμά καθόλου...
Οπως και το να ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει μόνο παρόν και ελπίζω και μέλλον αλλα ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ το οποίο και ένδοξο-και με πολύ κατώτερους παίκτες ;) - ήταν και αυτό ήταν που μας έκανε να είμαστε ΠΑΟΚ...και κάθε άλλο παρά μας τιμά να το ξεφτιλίζουμε, προσπαθώντας να ομορφύνουμε το παρόν.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

+35
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το παρελθον φιλε οργουελ το τιμας ,το σεβεσαι αλλα ποτε δεν θα μπορεσεις να ξαναγυρισεις πισω..Υπαρχουν σελιδες του παρελθοντος που ηταν ντροπιαστικες απο μονες τους ,και με κατωτερους παικτες και με ανωτερους ..Τοτε δεν ησουν Π.Α.Ο.Κ δηλ..? Μην λεμε οτι θελουμε...Ολα αυτα που αναφερει ο teod δηλαδη δεν ειναι παρελθον αλλα κατι αλλο..?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Παρ 13 Νοέμ 2009, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

To γιατί έγινα ΠΑΟΚ δε νομίζω ότι έχει σχέση με όσα έγραψα. Γιατί δεν ήμουνα κάποιο παιδάκι που επειδή κέρδιζαν τα γκαλάκια έπρεπε να γίω ρούλης ή επειδή ο βάζελος έπερνε τα πρωταθλήματα έπρεπε να γίνω βάζελος.
Δε θα διδάξω ΠΑΟΚ εγώ. Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω για όλους. Εγώ λέω πως τα βλέπω.
Δε θα αλλάξω ομάδα αν δεν πέρνουμε τίτλους ούτε θα αλλάξω ομάδα αν φύγει ο προπονητής.
Ξέρω που πατάω και που πηγαίνω και αν δεν θέλω να φτάσω την κατάσταση της αεκ με προπονητές (φερέρ, μπαγεβιτς) και με οφειλές τρελές πρέπει να πορευτώ με ότι μπορώ.
Σχετικά με το Σάντος τώρα είναι προπονητής του ΠΑΟΚ. Όταν πάψει να είναι και έρθει κάποιος άλλος τότε θα μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις. Ως τότε δεν είναι καιρός για ρίσκα...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Το σωματείο μέσα μου κερδίζει την ρεάλ στην έδρα της και την μπαρτσελόνα ακόμα και με δεξί μπακ το σιδηρόπουλο και επιθετικό τον μαριφαλίεφ...
αλλά η πραγματικότητα είναιελάχιστα διαφορετική
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Για να ελαφρύνω το κλίμα, πριν εκτροχιαστεί και πάλι κι έχουμε γκρεμοτσακίσματα..
Με τον Σέρζιο, ο Φερνάντο θα κάνουν παπάδες στο στήσιμο της ομάδας, εδώ είμαστε και να μου το θυμηθείτε!!!

ΥΓ. Και σταματήστε μερικοί να νοιώθετε πως ο Σάντος μικραίνει την ομάδα..
Εμείς τη μικραίνουμε με τις αντιλήψεις μας!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

γιατι εγινα ΠΑΟΚ ? σιγουρα οχι για τις τεραστιες επιτυχιες μας κανανε παρα πολλες κηδειες ολα τα χωρια της αττικης απολλων αθηνων 12 χρονια χωρις νικη.....στον οφη στο ηρακλειο ειχαμε 22 χρονια να κερδισουμε
και σπασαμε την παραδοση με το 3-2 με αγγελο ......
για μενα ΠΑΟΚ σημαινει αντιδραση στο κατεστημενο με καθε τροπο σημαινει Μακεδονια Ποντος Μικρα Ασια......
οι επιτυχιες μας ειναι σποραδικες αλλα μοναδικες ειχαμε την τεραστια ομαδα του 1970 αλλα απο το 1980 μετα τι
ειχαμε ? τον τεραστιο κοσμο μας η ομαδα ηταν τις περισσοτερες φορες μετρια αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα για μας
.....Ο ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΕ ΓΑΒΡΟΣ.....
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

ORWELL , MAXIMUS
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜOD ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΝΞΕΙ ΑΥΤΟ????
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 250 ΕΩΣ 262 ΕΧΕΤΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (στην 256 οχι!!! :lol: :lol: :lol: τωρα το ειδα!!!)
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ (ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ ΗΛΙΚΙΑ) ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???

ΥΓ1. κεφαλαια για γινει παρατηρηση απο mod
ΥΓ2. εαν κουρασε μονο εμμενα η επαννελημενη γνωμη τους ας ενημερωθω σας παρακαλω..
ΥΓ3. εαν αυτο ονομαζεται δημοκρατια του forum κλπ... θα πρεπει να ενημερωθουν καποιοι οτι δημοκρατια ειναι να λες την γνωμη σου...οχι ομως και να επαναλαμβανεσε σε σημειο που να γινεσε κουραστικος..

συγνωμη απο τους δυο αδερφους...ΠΑΟΚ ειστε..αλλα και γκρινιες ειστε...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Isaak the Greek έγραψε:...Και για να το γενικευσω ακομα πιο πολυ.....Οταν η διοικηση του ΠΑΟΚ μου δειξει οτι γραφει στα @@ της τα καπριτσια του εκαστοτε οπαδου -και μαλιστα να του το δειχνει μεσα στα μουτρα- , τοτε θα ξερω οτι εχω την καλυτερη διοικηση που περασε ποτε απο τον ΠΑΟΚ.Περα απο τις δικες μας χαζομαρες και καφενειακη κουβεντα που ειναι παντα υγειης και οξυνει το πνευμα και τα μαλωματα μας αρκετες φορες (γιατι ειμαστε κι αρσενικα) , νομιζω πως αυτο ειναι ολο το ζουμι.Να εχουμε διοικηση που για το καλο του ΠΑΟΚ να γραφει στα @@ της ακομα κι εμας τους ιδιους
Ο προηγούμενος πρόεδρος βγήκε και είπε "όποιος δε γουστάρει τα μούτρα του (Σάντος) να μην έρχεται στο γήπεδο", τι ήθελες να κάνει και κακά για να καταλάβουμε;

Υ.Γ. Ευτυχώς που υπάρχουν οι Orwell και Maximus

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

κλασικα τα ιδια κ τα ιδια...κρατατε γερα καποτε θα χασει ο ΠΑΟΚ κ θα διωξει τον Σαντος γιατι ετσι μας εχει διδαξει η ιστορια εχετε υπομονη??γιατι θ'αργησει...βασικα καντε κ καμια προταση πειτε μας ποιον θα θελατε??μην λετε μονο να φυγει αυτο ειναι το ευκολο πειτε μας ποιον να φερουμε στη θεση του???
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

ABOLEYTOI έγραψε:
Isaak the Greek έγραψε:...Και για να το γενικευσω ακομα πιο πολυ.....Οταν η διοικηση του ΠΑΟΚ μου δειξει οτι γραφει στα @@ της τα καπριτσια του εκαστοτε οπαδου -και μαλιστα να του το δειχνει μεσα στα μουτρα- , τοτε θα ξερω οτι εχω την καλυτερη διοικηση που περασε ποτε απο τον ΠΑΟΚ.Περα απο τις δικες μας χαζομαρες και καφενειακη κουβεντα που ειναι παντα υγειης και οξυνει το πνευμα και τα μαλωματα μας αρκετες φορες (γιατι ειμαστε κι αρσενικα) , νομιζω πως αυτο ειναι ολο το ζουμι.Να εχουμε διοικηση που για το καλο του ΠΑΟΚ να γραφει στα @@ της ακομα κι εμας τους ιδιους
Ο προηγούμενος πρόεδρος βγήκε και είπε "όποιος δε γουστάρει τα μούτρα του (Σάντος) να μην έρχεται στο γήπεδο", τι ήθελες να κάνει και κακά για να καταλάβουμε;

Υ.Γ. Ευτυχώς που υπάρχουν οι Orwell και Maximus

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ
Εχεις απολυτο δικιο....Ποιος εφυγε ομως στο τελος?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Σκεψου πριν πουλησεις πνευμα ;)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

free4 έγραψε:Για να ελαφρύνω το κλίμα, πριν εκτροχιαστεί και πάλι κι έχουμε γκρεμοτσακίσματα..
Με τον Σέρζιο, ο Φερνάντο θα κάνουν παπάδες στο στήσιμο της ομάδας, εδώ είμαστε και να μου το θυμηθείτε!!!

ΥΓ. Και σταματήστε μερικοί να νοιώθετε πως ο Σάντος μικραίνει την ομάδα..
Εμείς τη μικραίνουμε με τις αντιλήψεις μας!!
Σωστότατος αδελφέ free4.
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”