ΠΑΟΚ - FCSB 13/02, 22:00, CosmoteSports
Re: ΠΑΟΚ - FCSB 13/02, 22:00, CosmoteSports
Συγνώμη ρε παιδιά... αλλά είναι δυνατό οι άλλοι να παίζουν θέατρο από το πρώτο λεπτό πέφτοντας λες και παθαίνουν ηλεκτροπληξία και να βγάζει κόκκινη στον Τάισον για σήκωμα χεριού από τα τριάντα μέτρα;;;;;;
Ρε είμαστε σοβαροί;;;; Ρε αυτό είναι ΚΑΡΑΣΤΗΣΙΜΟ!!!!
Ρε είμαστε σοβαροί;;;; Ρε αυτό είναι ΚΑΡΑΣΤΗΣΙΜΟ!!!!
ΠΑΟΚ - FCSB 13/02, 22:00, CosmoteSports
Αλλος εβγαλε μαλλον ασιστ στον Ντελια ολομόναχοPhotis έγραψε:Αγαπητέ Ρασβαν, η ομάδα πατάει καλά. Ο διαιτητής είναι απαράδεκτος αλλά από την αρχή παίζει εχθρικά, αλλά ο Ταισον είναι απαράδεκτος. Εκτός του ότι είναι ο χειρότερος μας παίκτης, είναι και συνέχεια εριστικός και διαμαρτυρεσαι χωρίς λόγο. Καιρός να μπαίνει και κάποιος άλλος στη θέση του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 13 Φεβ 2025, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δεν εκανε καν διαμρτυρια .το μουνοπανο εκανε χειρονομια στον Ταισον και καλα να σταματησει και ο Ταισον απλα σηκωσε το χερι του.
-
Αν όχι στημένος απλά λίγος, προσπαθεί δήθεν να επιβληθεί και γάμησε το ματς
Σε καμία περίπτωση δεν ήταν κάρτα ούτε καν για πρώτη κάρτα αυτή η χλιαρή διαμαρτυρία από τα 50 μέτρα. Ούτε ο Κάκκος που λέτε τέτοια απόφαση. Εκεί ο Σορλέν τουλάχιστον ήταν κοντά του και υπήρχε ένταση λόγω της απόστασης.
Κακή συνολική απόδοση του Τάισον, ήταν φάντασμα και ήθελα να γίνει αλλαγή, ειδικά μετά την κάρτα. Ομως η αποβολή ήταν μια απόφαση τηε UEFA mafia.
Κακή συνολική απόδοση του Τάισον, ήταν φάντασμα και ήθελα να γίνει αλλαγή, ειδικά μετά την κάρτα. Ομως η αποβολή ήταν μια απόφαση τηε UEFA mafia.
Πραγματικά κλαίγονται και κάνουν θέατρο σε κάθε φάση και δεν τους έχει βγάλει μια κάρτα.
Και βγάζει στον Τάι που είναι μισό γήπεδο μακριά .
Γμημενο σκουπίδι
Και βγάζει στον Τάι που είναι μισό γήπεδο μακριά .
Γμημενο σκουπίδι
Πότε μου δεν υπήρξα τόσο πουτανας γιος για να μου αξίζει να μου το ευχηθούν . Αν υπάρξω να την φάω την ευχή μου .Aye4 έγραψε:Εσείς οι δύο εχετε προβλήματα μέσα σας για να γράφετε τέτοια κι ούτε σας έχει τύχει ακόμη να πάθετε το ίδιο για να το λέτε με τόση αφέλεια. Με αγάπη σας το λέω.chri5ti9 έγραψε:Συμφωνώboogeyman77 έγραψε:Μας σφάζει μες στο σπίτι μας ο πουτανας γιός που να φιλήσει ότι αγαπάει παγωμένο
-
- Επικοινωνία:
Συγγνώμη. Βγήκα εκτός εαυτού. Τέτοια οργή για σφαγή έχω να νιώσω από εκείνον τον πισωγλεντι τον Ποουλσονdragon έγραψε:δεν φταιει οτι αγαπαει.. κοψτε τις μαλακιεςboogeyman77 έγραψε:Μας σφάζει μες στο σπίτι μας ο πουτανας γιός που να φιλήσει ότι αγαπάει παγωμένο
-
Μπασταρδε Βελγίδα πουτανα τίποτα άλλο
2-0 στα μπασταρδα της στεαουα παμεεεεεεε
2-0 στα μπασταρδα της στεαουα παμεεεεεεε
- thomas Murg
Είναι φοβερό πάντως πόσο γρήγορα ακυρώνουν γκολ του ΠΑΟΚ.
Εσύ τι διαφορετικό είδες? Δεν είδες ένα διαιτητή να παίζει εχθρικά και τον Ταισον να μην κάνει τίποτα στο παιχνίδι? Οι υπόλοιποι καλοί είναι..Dimitrisou έγραψε:Αλλο ματς βλεπεις φιλε?Photis έγραψε:Αγαπητέ Ρασβαν, η ομάδα πατάει καλά. Ο διαιτητής είναι απαράδεκτος αλλά από την αρχή παίζει εχθρικά, αλλά ο Ταισον είναι απαράδεκτος. Εκτός του ότι είναι ο χειρότερος μας παίκτης, είναι και συνέχεια εριστικός και διαμαρτυρεσαι χωρίς λόγο. Καιρός να μπαίνει και κάποιος άλλος στη θέση του...

-
Αρα καθε φορα που λεει ενας παικτης ασε μας ειναι κιτρινη με τη λογικη σου?Magpies4 έγραψε:Λυπάμαι για τον Σορετίρε. Πραγματικά αδικείται ο παίκτης για να παίζει ο Τάισον.
Καθαρή αποβολή, κι εγώ θα τον απέβαλα.
Δεν καταλαβαίνω την επιλογή Σβάμπ στο κέντρο ενώ υπάρχουν Οζντόεφ Καμαρά.
Δυσκολα θα τελειωσουμε το ματς με 10 παιχτες.Θα εχουμε κι αλλη αποβολη.Καλυτερα να κανουμε αλλαγη τον Σβαμπ όσο προλαβαίνουμε.
Πιο σιχαμενη ομαδα και από την ξανθη,το τσιρκο του μπεκαλι.
Πιο σιχαμενη ομαδα και από την ξανθη,το τσιρκο του μπεκαλι.
Πραγματικά ρε φίλεbillagorn έγραψε:Απο την αποβολη του Σορλεν εχω να δω τετοια ηλιθια αποβολη νοπανο