8. Soualiho Meïté
Re: 82. Soualiho Meïté
Είχε και ο Θωμαρέης ανάμειξη στο καλοκαιρινό σήριαλ με τον Μεϊτέ?GINOLA έγραψε:O "Οτετζης" τι λεει;
Πφφφφ..
- ramolimendo
Δηλαδη αν παίξει και τώρα καλά το καλοκαίρι θα ξαναέχουμε το ίδιο σήριαλ μεταγραφής?
- abc_o_ karpouzas
τελικα το οτι δεν ηρθε δεν εφταιγαν οι ...10..δραχμες που δεν του διναμε παραπανω??

<<<<<<<<<<<<Για το γεγονός ότι πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον ΠΑΟΚ:
«Αυτό που είχα με τον ΠΑΟΚ πέρσι ήταν απίστευτο! Οι συμπαίκτες, ο προπονητής, η στήριξη των οπαδών της ομάδας. Τα πάντα είναι τέλεια στον ΠΑΟΚ. Όταν με πήρε ο Παναθηναϊκός, πήρα τηλέφωνο τον κόουτς και του είπα 'σε παρακαλώ βρες μια λύση να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ'»
Για το αν είναι ένα κίνητρο γι' αυτόν ότι ο Λουτσέσκου ευχαρίστησε δημόσια τον πρόεδρο για την μεταγραφή του:
«Ναι, είναι. Είμαι ένας ανταγωνιστικός παίκτης, είμαι μαχητής. Είμαι χαρούμενος που πήραμε το πρωτάθλημα πέρσι, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να είμαστε και φέτος μέσα στους στόχους. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, την Μαρία και τον προπονητή που με έφεραν εδώ και συνεχίζω στον ΠΑΟΚ».>>>>>>>>>>>>>>

«Αυτό που είχα με τον ΠΑΟΚ πέρσι ήταν απίστευτο! Οι συμπαίκτες, ο προπονητής, η στήριξη των οπαδών της ομάδας. Τα πάντα είναι τέλεια στον ΠΑΟΚ. Όταν με πήρε ο Παναθηναϊκός, πήρα τηλέφωνο τον κόουτς και του είπα 'σε παρακαλώ βρες μια λύση να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ'»
Για το αν είναι ένα κίνητρο γι' αυτόν ότι ο Λουτσέσκου ευχαρίστησε δημόσια τον πρόεδρο για την μεταγραφή του:
«Ναι, είναι. Είμαι ένας ανταγωνιστικός παίκτης, είμαι μαχητής. Είμαι χαρούμενος που πήραμε το πρωτάθλημα πέρσι, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να είμαστε και φέτος μέσα στους στόχους. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, την Μαρία και τον προπονητή που με έφεραν εδώ και συνεχίζω στον ΠΑΟΚ».>>>>>>>>>>>>>>

-
- Mr Ξερόλας 2019
Πάνε μας στους 16....
Κ μετά προσπάθησε.... για τους 8.
Ααα κ που σαι....
Έχουμε κ το Πρωταθλημα.
Μόνο την υγεία σου να χεις ΣΟΥ.
Κ μετά προσπάθησε.... για τους 8.
Ααα κ που σαι....
Έχουμε κ το Πρωταθλημα.
Μόνο την υγεία σου να χεις ΣΟΥ.
100% δικαίωση ζινολα.
Και ο ίδιος ο Μειτε το δήλωσε για προσωπικά προβλήματα που δε μπορούσε να λύσει.
Επίσης , ο σοφός με γνώσεις πάλι μέσα έπεσε κατηγορώντας με ειρωνείες το ζινολά για το Μειτε. Δε πέρασαν δα και πολλές σελίδες ...
Και ο ίδιος ο Μειτε το δήλωσε για προσωπικά προβλήματα που δε μπορούσε να λύσει.
Επίσης , ο σοφός με γνώσεις πάλι μέσα έπεσε κατηγορώντας με ειρωνείες το ζινολά για το Μειτε. Δε πέρασαν δα και πολλές σελίδες ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 12 Φεβ 2025, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- loukas karadimos
Καλά το συζητάμε
GINOLA = ευαγγέλιο
Νομίζω ότι κάποιοι λοιδορούν αυτά τα παιδιά με σκοπό να κάνουν κακό στο φόρουμ
Ξεκάθαρες κουβέντες από το βουνό, ελπίζω να μην μας αρχίσει τα κόλπα το καλοκαίρι
Και δω είναι το σπίτι ΣΟΥ
GINOLA = ευαγγέλιο
Νομίζω ότι κάποιοι λοιδορούν αυτά τα παιδιά με σκοπό να κάνουν κακό στο φόρουμ
Ξεκάθαρες κουβέντες από το βουνό, ελπίζω να μην μας αρχίσει τα κόλπα το καλοκαίρι
Και δω είναι το σπίτι ΣΟΥ
Εντάξει, καταλαβαίνω ότι πρέπει να υπάρχει και η απαραίτητη πνευματική ικανότητα για να αντιληφθεί κάποιος αν κάτι είναι ειρωνικό ή όχι.
Υγ ποτέ δεν αμφισβητησα τις πληροφορίες του ζινολα, εξάλλου τις έχω επικαλεστείς ρακέτες φορές.
Με τις απόψεις του διαφωνώ.
Υγ2 τελικά ήταν εύκολο να έρθει το καλοκαίρι και κάποιοι δεν ήθελαν ή ήταν δύσκολο...όπως ο ίδιος ο παίκτης ανέφερε?
Υγ3 μέχρι και στον ύπνο σου με βλέπεις καημένε
Υγ ποτέ δεν αμφισβητησα τις πληροφορίες του ζινολα, εξάλλου τις έχω επικαλεστείς ρακέτες φορές.
Με τις απόψεις του διαφωνώ.
Υγ2 τελικά ήταν εύκολο να έρθει το καλοκαίρι και κάποιοι δεν ήθελαν ή ήταν δύσκολο...όπως ο ίδιος ο παίκτης ανέφερε?
Υγ3 μέχρι και στον ύπνο σου με βλέπεις καημένε

Σίγουρα υπάρχουν κάποια δεδομένα, αλλά και κάποιες λεπτομέρειες που δεν ξέρουμε. Φαίνεται να υπάρχει μια αντίφαση ανάμεσα στα λεγόμενα του Λουτσέσκου, που μιλούσε για μεταγραφές που δεν ήθελε ο Γιώργος το καλοκαίρι, και τις σημερινές δηλώσεις του παίχτη. Επίσης, σίγουρα ο Μεϊτέ δεν υπήρχε περίπτωση να πει ότι ήθελε να έρθει από το καλοκαίρι και δεν τον ήθελε η ομάδα. Εμείς γνωρίζουμε τα γεγονότα, λίγο πολύ, μέχρι τα τέλη Ιουλίου, μετά το ματς με τους Βόσνιους και τα ήξεις αφήξεις του παίχτη. Το μυστήριο είναι τι έγινε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο παίχτης έκανε άνοιγμα, όταν είδε ότι θα ξέμενε χωρίς ομάδα, και έφαγε άκυρο από τη διοίκηση. Μόνο έτσι κολλάει το όλο παζλ. Ο ginola μπορεί να μας πει μιας και η υπόθεση φαίνεται να τελείωσε ευνοϊκά.
- Kabamaru11
Σημασια ρε παιδια δεν εχει ποιος την εχει μεγαλυτερη για να μπαινετε σε τετοιες αντιπαρεθεσεις.Σημασια εχει πως ο παικτης ειναι ΕΔΩ,καυλωμενος,δυνατος (με φωνη Σημιτη).
Μακαρι η εφιαλτικη,κακιστη κ ανουσια μεταγραφικη περιοδο του καλοκαιριου να μην επαναληφθει ξανα.
Μακαρι η εφιαλτικη,κακιστη κ ανουσια μεταγραφικη περιοδο του καλοκαιριου να μην επαναληφθει ξανα.