Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
διάβασα την ομιλία του.
Καλύτερα, δεν θα μπορούσε να αποτυπώσει την κατάσταση.
Θα ήθελα να ήξερα τι απάντησαν οι άλλοι, μετά την ομιλία του Σαββίδη.
Πόσα κιλά σέρνεις ρε συ Ιβάν.
Ελπίζω να αισθάνονται λίγο ντροπή όσοι βρήκαν ευκαιρία να ειρωνευτουν το " γινόμαστε σοφότεροι" ή αυτοί που ελαφρά την καρδία μίλησαν για τους επόμενους.
Ελπίζω να αισθάνονται λίγο ντροπή όσοι βρήκαν ευκαιρία να ειρωνευτουν το " γινόμαστε σοφότεροι" ή αυτοί που ελαφρά την καρδία μίλησαν για τους επόμενους.
-
Τιποτα φίλε ήταν ο τελευταιος απλα ψηφισαν . Το καλο ειναι οτι εχουν ωριμάσει κατα κάποιον τρόπο οι άλλοι δυο προεδροι Αλαφουζος και Μαρινάκης . Μην ξεχασουμε περσι οτι ο Αλαφουζος ήθελα να κάνει μηνυση στον Λουτσε και την πήρε πίσω . Θα φτιάξουν τα πράγματα ,φετος δεν ξέρω αν καταφερουμε να πάρουμε πρωτάθλημα αλλα η χαρτινη δεν θα το πάρει.gpap5 έγραψε:διάβασα την ομιλία του.
Εχουμε πιαστεί κότσος too many times, είμαστε μονιμως οι μόνοι που τιμωρούμαστε, και σε όλες τις περιπτώσεις αυτές φαίνεται να τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις. Θες το φετινό με τον Ραζβαν, θες την πολυιδιοκτησια, θες το ότι κατέβαιναν οι άλλοι για να μην παίξουν, θες τον κάθε ορισμό διαιτητή ή ημερομηνιών για τους αγώνες κοκ.theo-drama έγραψε:Gika
Είναι δυνατόν να μην ήξερε, σοβαρά το πιστευες(ετε), αυτό το πράγμα.
Τι να πω.
Δύο ήταν τα τινά, να μην ήξερε ή σαν άλλος Ιησούς να γυρνούσε το άλλο μάγουλο.
Ε σήμερα ισχυρίστηκε το δεύτερο για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ξεκάθαρα διαφωνώ με τις αποφάσεις του, αλλά θα ήταν χειρότερο να μην ήξερε.
Υγ: Να τονίσω το αυτονόητο ότι είμαι ευγνώμων στον Ιβαν έτσι; Μην παρεξηγηθει το ότι διαφωνώ με τις αποφάσεις του.
- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
gika έγραψε:Εχουμε πιαστεί κότσος too many times, είμαστε μονιμως οι μόνοι που τιμωρούμαστε, και σε όλες τις περιπτώσεις αυτές φαίνεται να τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις. Θες το φετινό με τον Ραζβαν, θες την πολυιδιοκτησια, θες το ότι κατέβαιναν οι άλλοι για να μην παίξουν, θες τον κάθε ορισμό διαιτητή ή ημερομηνιών για τους αγώνες κοκ.theo-drama έγραψε:Gika
Είναι δυνατόν να μην ήξερε, σοβαρά το πιστευες(ετε), αυτό το πράγμα.
Τι να πω.
Δύο ήταν τα τινά, να μην ήξερε ή σαν άλλος Ιησούς να γυρνούσε το άλλο μάγουλο.
Ε σήμερα ισχυρίστηκε το δεύτερο για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ξεκάθαρα διαφωνώ με τις αποφάσεις του, αλλά θα ήταν χειρότερο να μην ήξερε.
Υγ: Να τονίσω το αυτονόητο ότι είμαι ευγνώμων στον Ιβαν έτσι; Μην παρεξηγηθει το ότι διαφωνώ με τις αποφάσεις του.
ΤΑ εσωτερικά(οργάνωση στα διοικητικά κ αγωνιστικά) μας είναι άλλο θέμα.
Εκεί έχουμε θέματακια, τα όποια ( λαθάκια του) τα ξέρει κ πιστευω ότι θα τα λύσει.
Στα άλλα τα εξωτερικά καλά τα πάει.
Πρέπει αλλιώς να γίνει μέντιουμ, στο τι μπορεί να σκαρφιστουν.
ΥΓ.
ΙΒΑΝ....
όταν έγινε όμως αυτό με τον Αλμειδα, ηταν ο τιγρουλης πρόεδρος, με τον οποίο είχατε "άλλο" κώδικα επικοινωνίας, παρότι αυτός ήταν ημιτασιον ΠΟΝΤΙΟΣ.
- smoothcriminal1926
Επίσης αν ο Μαρινάκης είπε αυτά που γράφτηκαν στο Βένγκα , τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για τις κούλες από ότι φαίνονται.
Κι εκεί που είπε για τις χάρτινες π@τ@νες ότι με ένα κλικ θα μπορούσε να έχει τον Αλμειδα στη φυλακή, πόσο τους πόνεσε τις γ@μι@λες. Και ότι έπεσαν για να γλυτώσουν χρέη και ότι εγώ ποτέ δε ζήτησα να γίνω φίλος σας.
Δώσε πόνο ρε Ιβαν
Δώσε πόνο ρε Ιβαν
- PAOK_Antarctica
Σχετικά με την ιστορία λοιπόν: Ο Αλμέιδα θα μπορούσε να είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη με ένα κλικ των δακτύλων μου. Όταν επικοινώνησαν μαζί μου οι συνεργάτες μου, είπα σε καμία περίπτωση. Είναι φυσιολογική αντίδραση, μπορεί κάτι να του είπαν και να αντέδρασε. Συμβαίνουν αυτά τα περιστατικά. Δεν μπορούμε να δείξουμε φωτογραφίες όταν έπιασε αστυνομικό από το λαιμό, ή επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο. Εγώ είπα όχι.
Ελπιζω τουλάχιστον τώρα να σταμάτησει ο κόσμος να βαράει τα σαμάρια.
Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται στην ομάδα χωρίς να το εγκρίνει ο Ιβάν. Τίποτα.
Ελπίζω να το κατάλαβε και ο τελευταίος πλέον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_Antarctica την Δευ 10 Φεβ 2025, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άρθρο από αρδ κιτρινιαρικου χρώματος με τίτλο "Μόνοι μας και όλοι σας" έρχεται σε 3.. 2.. 1..
Άλλη μια φορά που είμαστε περήφανοι να έχουμε για πρόεδρο τον Ιβάν Σαββίδη, έναν άνθρωπο με επίπεδο που δεν έχουν διανοηθεί οι χαμω
Άλλη μια φορά που είμαστε περήφανοι να έχουμε για πρόεδρο τον Ιβάν Σαββίδη, έναν άνθρωπο με επίπεδο που δεν έχουν διανοηθεί οι χαμω
-
- Επικοινωνία:
Τι σφάξιμο με βαμβάκι ήταν αυτό Γιάνναρε;
Άργησες αλλά άστραψες & βροντηξες.
Υποκλίνομαι
Άργησες αλλά άστραψες & βροντηξες.
Υποκλίνομαι