Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται για τον εισαγγελέα Σάββατο να είναι ένοχοι όλοι οι δικοί μας αλλά Πέμπτη να ξαναγίνονται αθώοι κ να δίνουν παρών με FCSB…
Κοντός ψαλμός αληλλουια αυριο τα σπουδαία θα δούμε την θέση του ΙΒΑΝΑΡΟΥ !!!gika έγραψε:Κατ’ αρχήν αν γίνει αυτό δεν θα κάνει τίποτα άλλο η ΠΑΕ από το να πουλήσει τους 5 παίκτες το καλοκαίρι και να βρει προπονητή. Τα Grexit και τα σχετικά αν ήταν να τα κυνηγούσαμε θα ήταν 8 χρόνια πριν, όχι τώρα που ο Ιβαν έχει βάλει καμία 100 εκατομμύρια επιπλέον.Rexaris έγραψε:Έχετε καταλάβει οτι οι βαρύτερες τιμωρίες εναντίον Λουτσέσκου, τιμ και παικτών έρχονται;
Όχι μόνο αυτό αλλά οι άνθρωποι κινδυνεύουν να έχουν και ποινικό μητρωο.
Φανταστείτε πχ να πρέπει ο Λουτσέσκου και ο Κεντζιόρα να πρέπει να δίνουν το παρόν στο αστυνομικό τμήμα την ώρα των αγώνων.
Ο δικηγόρος κ. Σημαιοφορίδης (ο παλιός μίστερ αράουτ για μας τους παλιούς) είπε οτι για να βάλουν τους περιοριστικούς όρους που έβαλαν, θα πει οτι ο εισαγγελέας είναι σχεδόν σίγουρος για την καταδίκη των κατηγορουμένων.
Να δω την ΠΑΕ να είναι προετοιμασμένη αυτή τη φορά και να έχει συμμάχους.
Απο εκεί και πέρα μου φαίνεται αδιανόητο. Ας βάλουμε και 3 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον παίκτη του ΟΦΗ για την «επίθεση» και τις «σωματικές και ψυχολογικές βλάβες» στον Κωνσταντελια με το τάκλιν που έκανε.
Στο φιναλε πόσες φορές θα τιμωρηθούν παίκτες και προπονητής για το ίδιο πράγμα;
- BlackMagicPAOK
Αυτό το έχω κι εγώ απορία.
Για το ίδιο "παράπτωμα" ο Λουτσεσκου τιμωρήθηκε 2 φορές!!
Από διαφορετικά όργανα...
Τώρα τι θεωρούν βιαοπραγια.... είναι ανεξήγητο...
Για το ίδιο "παράπτωμα" ο Λουτσεσκου τιμωρήθηκε 2 φορές!!
Από διαφορετικά όργανα...
Τώρα τι θεωρούν βιαοπραγια.... είναι ανεξήγητο...
-
Ο Λουτσέσκου ήδη τιμωρήθηκε δύο φορές για το ίδιο "παράπτωμα" και η κλήση από τον Σπυρόπουλο, μετά από καταγγελία-επιστολή του wannabe χοντροβαγγέλα, ήρθε ακριβώς τη στιγμή που τελειώνει η τιμωρία των 45 ημερών από την ΕΠΟ. Αν επιβληθεί ποινή θα είναι η τρίτη. Κάτι που ασφαλώς μας βάζει σε σκέψεις για μεθόδευση εκ μέρους του συστήματος.
Για να δούμε τι θα δούμε αύριο στη σύσκεψη
Για να δούμε τι θα δούμε αύριο στη σύσκεψη
Αγόρασε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο την ώρα που είναι από τους πρώτους στο νησί;potamda έγραψε:Αν γράψω ότι ο τραγουδιαρης είναι απλά μπροστινός του κουμπάρου του, του χοντρού, ο οποίος πλέον βρήκε τρόπο να ελέγχει τα πάντα με όλους τους προέδρους δικούς του και γαύρους, θα ακουστεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας;
-
Επειδή έχω χάσει επεισόδια, δεν τελειώσαμε με τις τιμωρίες;
- Amsterdamer_87
Λογικα τον Βενγκα Βενγκο να γινεται ρομπα..Chilenos_4 έγραψε:Για να δούμε τι θα δούμε αύριο στη σύσκεψη
Ναι ρε παιδια, σε ποια τρίτη τιμωρια αναφέρεστε;nikos ioannidis έγραψε:Επειδή έχω χάσει επεισόδια, δεν τελειώσαμε με τις τιμωρίες;
- figurehead4
Φοβερό! Υπέροχο!billagorn έγραψε:στο βρωμερο σιχαμα που ειναι το ΠΟΚ, ο γαυρος ειναι το κεφαλι, ο βαζελος το σωμα και αυτοι ειναι ο κ@λος.
Ως ποτε θα σκουπιζει τον κ@λο του ενα βρωμερο σιχαμα οπως το ΠΟΚ?

Έγραψες φίλε.

Οι 10 μερες δεν ηταν τιμωρια, ηταν επιβολη περιοριστικων ορων και προηγειται της ποινης απο την διωξη. Αν καταλαβα καλαDaskalos_4 έγραψε:Ναι ρε παιδια, σε ποια τρίτη τιμωρια αναφέρεστε;nikos ioannidis έγραψε:Επειδή έχω χάσει επεισόδια, δεν τελειώσαμε με τις τιμωρίες;
-
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π
Όντως τώρα το διαπίστωσα. Άρα να φανταστώ, τους χάνουμε όλους μέχρι το τέλος της χρονιάς;aivas19 έγραψε:Οι 10 μερες δεν ηταν τιμωρια, ηταν επιβολη περιοριστικων ορων και προηγειται της ποινης απο την διωξη. Αν καταλαβα καλαDaskalos_4 έγραψε:Ναι ρε παιδια, σε ποια τρίτη τιμωρια αναφέρεστε;nikos ioannidis έγραψε:Επειδή έχω χάσει επεισόδια, δεν τελειώσαμε με τις τιμωρίες;
Έχω να κάνω την εξής παρατήρηση.
Έχουμε όλα αυτά τα χρόνια δοκιμάσει τον <συνεταιρισμό> με όλους του ποκ.
Το αποτέλεσμα το ίδιο , κάθε φορά και ένα τρύπημα ένα στήσιμο στον τοίχο.
Ξεκινήσαμε με βάζελο ...μας πήραν το κύπελο απο τα χέρια...συνεχίσαμε με χανούμια....μας έκλεψαν το πρωτάθλημα....τώρα με γαύρο..και αναμένω τα αποτελέσματα...ήδη έχουμε απωλέσει προπονητή τεχνικό τιμ και παίκτες για τόσο καιρό.
Πάντως ότι και να συμβαίνει εναντίον μας ο Ιβαν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να τους δείξει ότι όλοι πρέπει να σκέφτονται πως θα γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς και πάλι εμεις πληρώνουμε το τίμημα της διαδικασίας αυτής.
Έχουμε όλα αυτά τα χρόνια δοκιμάσει τον <συνεταιρισμό> με όλους του ποκ.
Το αποτέλεσμα το ίδιο , κάθε φορά και ένα τρύπημα ένα στήσιμο στον τοίχο.
Ξεκινήσαμε με βάζελο ...μας πήραν το κύπελο απο τα χέρια...συνεχίσαμε με χανούμια....μας έκλεψαν το πρωτάθλημα....τώρα με γαύρο..και αναμένω τα αποτελέσματα...ήδη έχουμε απωλέσει προπονητή τεχνικό τιμ και παίκτες για τόσο καιρό.
Πάντως ότι και να συμβαίνει εναντίον μας ο Ιβαν με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να τους δείξει ότι όλοι πρέπει να σκέφτονται πως θα γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς και πάλι εμεις πληρώνουμε το τίμημα της διαδικασίας αυτής.
Σήμερα πρέπει να τεθούν τα ζητήματα με το όνομά τους !!!
- BlackMagicPAOK
"άσκησε ποινική δίωξη για τα γεγονότα του πάρκινγκ".
Τι σημαίνει αυτό;
Θα δικαστούν; Και τότε θα βγει η κανονική τους τιμωρία; και αυτό πχ μπορεί να γίνει στην διάρκεια των πλευ οφ;
Και τι προβλέπεται; πχ ποινή με αναστολή, πρόστιμο..
Τα περιοριστικά μέτρα έχουν το νόημα να μην προξενησουν ξανά αυτό για το οποίο κατηγορούνται;
Ρε μας έχουν τρελάνει..
Τι σημαίνει αυτό;
Θα δικαστούν; Και τότε θα βγει η κανονική τους τιμωρία; και αυτό πχ μπορεί να γίνει στην διάρκεια των πλευ οφ;
Και τι προβλέπεται; πχ ποινή με αναστολή, πρόστιμο..
Τα περιοριστικά μέτρα έχουν το νόημα να μην προξενησουν ξανά αυτό για το οποίο κατηγορούνται;
Ρε μας έχουν τρελάνει..