Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από jibbie »

με την επιφυλαξη του ενδεχομενου να παιζουμε καποιο πενταδιαστατο σκακι προηγμενης νοημοσυνης, θα τολμησω να πω οτι δεν νοειται η σταση μας στο ολο θεμα με τις τιμωριες φετος να περιοριζεται στην προσληψη του Κουγια, και στις φοιτητικες ανακοινωσεις της ΠΑΣΠ ΚΚ.

ΕΠΟ, CAS, UEFA, FIFA, κτλ, του μουνιου το πανηγυρι απο πραγματα που μπορουμε να κανουμε και απλα κοιταμε σαν χανοι.

αν ειναι να τρωμε φλοκια και να μη σηκωνουμε τονους για να παιρνουμε δουλιτσες, ας μας το πουν να ξερουμε τι να περιμενουμε.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Καλά αυτά για σκαλιά, ταβλια κ μπριτζ τα αντιπαρερχομαι.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Εγώ δεν θέλω να κάνουμε καμία καταγγελία στην ουέφα.
Χόρτασα από βαρύγδουπες καταγγελίες επί γουμενοπαγώνιδων να πάνε στο καλάθι των αχρήστων.

Η ουέφα είναι γνωστό ότι συνομιλεί μόνο με τις ομοσπονδίες και κινείται με ρυθμούς χελώνας, δηλαδή από την επόμενη χρονιά.

Ούτε στα κάγκελα είμαι, ούτε τρελαίνομαι που δεν μας βγήκαν οι μεταγραφές για μια χρονιά. Το ξαναλέω, έχω ζήσει εποχές βουλινών, μπατατούδηδων, γουμενοπαγώνιδων που μου πουλούσαν σανό ότι θα καταγγείλουμε όλο το ποκ σε επο, ουεφα, φιφα, cas ό,τι θες είχε τότε ο μπαξές του σανού.

Έχω εμπιστοσύνη στον Ιβάν ότι πήρανε με το Γιώργο το μάθημα τους με τις μεταγραφές του καλοκαιριού και θα αντιδράσουν, όπως αντέδρασαν μετά τον πονόματο τελικό με την αεχ, που πήραμε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας μας!!
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Σε έχει ξεχρεωσει ώστε το το σύμβολο ΠΑΟΚ να έχει εξασφαλισμένη την ιστορική του συνέχεια και το ένδοξο παρελθόν του ( και όχι ως οπαοκ η παοκ2014 η και εγώ δεν ξέρω τι....)

Σου έχει φέρει κύπελλα

Σου έχει φέρει αήττητο και το πιο μάγκικο πρωτάθλημα

Σε βάζει κάθε χρόνο στους 32 και πάνω ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Σου έχει δώσει την ευκαιρία να βλέπεις την ομάδα σου δύο φορές την εβδομάδα και να την απολαμβάνεις σε ορισμένα από τα σπουδαιότερα γήπεδα της Ευρώπης

Ετοιμάζεται να σου κάνει δώρο το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο της νοτιοανατολικής Ευρώπης

Σε έχει κάνει αυτοδύναμο ώστε να μην είσαι αναγκασμένος να γλύφεις την εκάστοτε κυβέρνηση να σου χαρίσει χρέη, γήπεδα και γω δεν ξέρω τι άλλο ώστε να μην διαλυθεις.....

Και εσύ..... κάθεσαι και ασχολείσαι με κλόουν, γλυφτες του συστήματος, απατεωνισκους που βρίσκουν υπόσταση στο τικ τοκ στο ινστα και στα σάιτ από κονδυλοφορους του εικοσαευρου.....

Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο.....εσύ;;;
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Πάμε όλοι μαζί για τον μεγάλο Ευεργέτη μας.
- Σε υμνούμεν , σε ευλογούμεν , σε ευχαριστούμεν !!! για οτι έκανες για τον Π.Α.Ο.Κ. μας και ότι θα κάνεις !!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Pellaios έγραψε:Σε έχει ξεχρεωσει ώστε το το σύμβολο ΠΑΟΚ να έχει εξασφαλισμένη την ιστορική του συνέχεια και το ένδοξο παρελθόν του ( και όχι ως οπαοκ η παοκ2014 η και εγώ δεν ξέρω τι....)

Σου έχει φέρει κύπελλα

Σου έχει δώσει την ευκαιρία να βλέπεις την ομάδα σου δύο φορές την εβδομάδα και να την απολαμβάνεις σε ορισμένα από τα σπουδαιότερα γήπεδα της Ευρώπης

Ετοιμάζεται να σου κάνει δώρο το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο της νοτιοανατολικής Ευρώπης

Σε έχει κάνει αυτοδύναμο ώστε να μην είσαι αναγκασμένος να γλύφεις την εκάστοτε κυβέρνηση να σου χαρίσει χρέη, γήπεδα και γω δεν ξέρω τι άλλο ώστε να μην διαλυθεις.....

Και εσύ..... κάθεσαι και ασχολείσαι με κλόουν, γλυφτες του συστήματος, απατεωνισκους που βρίσκουν υπόσταση στο τικ τοκ στο ινστα και στα σάιτ από κονδυλοφορους του εικοσαευρου.....

Φίλε μου με όλο τον σεβασμό, κανένας μας δεν έχει γίνει ΠΑΟΚ για τους τίτλους. ΠΑΟΚ ήμασταν και χωρίς αυτούς, ΠΑΟΚ θα είμαστε και χωρίς αυτούς. Η εικόνα που έχει το γήπεδο σήμερα, με την εικόνα που είχε το γήπεδο το 2007, δεν έχει καμία σχέση και αυτό είναι αποτέλεσμα του Ιβαν. Έφερε τίτλους, αλλά χάθηκε η καυλα. Θυμάσαι το Περηφάνια Αντίσταση Όνειρο Κατάκτηση; Που είναι η περηφάνεια όταν ανεβαίνεις στο ίδιο άρμα με τον Μαρινάκη και σε εκπροσωπεί ο Κουγιας; Που είναι η αντίσταση όταν σε πηδάνε όπου σε βρίσκουν και σκύβεις το κεφάλι ενώ πριν μερικά χρόνια έβλεπες τον πρόεδρο να μην κατεβάζει την ομαδα παρά τις όλες συνέπειες; Που είναι το όνειρο όταν ότι ταλέντο βγαίνει από τις ακαδημίες μας κοιτάμε να το πουλήσουμε πριν καν παίξει με την ομάδα μας; Μια κατάκτηση μας έμεινε να κυνηγάμε κι αυτή συγκυριακά. Ξενερα είναι το επικρατέστερο συναίσθημα. Τίποτα από αυτά δεν αναιρεί όλα τα καλά που έχει κάνει ο Ιβαν αλλά από την χρόνια του αήττητου μέχρι σήμερα, από την χρόνια που ο Ιβαν απέχει, έχουμε μπει στον λάθος δρόμο.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

gika έγραψε:
Pellaios έγραψε:Σε έχει ξεχρεωσει ώστε το το σύμβολο ΠΑΟΚ να έχει εξασφαλισμένη την ιστορική του συνέχεια και το ένδοξο παρελθόν του ( και όχι ως οπαοκ η παοκ2014 η και εγώ δεν ξέρω τι....)

Σου έχει φέρει κύπελλα

Φίλε μου με όλο τον σεβασμό, κανένας μας δεν έχει γίνει ΠΑΟΚ για τους τίτλους. ΠΑΟΚ ήμασταν και χωρίς αυτούς, ΠΑΟΚ θα είμαστε και χωρίς αυτούς. Η εικόνα που έχει το γήπεδο σήμερα, με την εικόνα που είχε το γήπεδο το 2007, δεν έχει καμία σχέση και αυτό είναι αποτέλεσμα του Ιβαν. Έφερε τίτλους, αλλά χάθηκε η καυλα. Θυμάσαι το Περηφάνια Αντίσταση Όνειρο Κατάκτηση; Που είναι η περηφάνεια όταν ανεβαίνεις στο ίδιο άρμα με τον Μαρινάκη και σε εκπροσωπεί ο Κουγιας; Που είναι η αντίσταση όταν σε πηδάνε όπου σε βρίσκουν και σκύβεις το κεφάλι ενώ πριν μερικά χρόνια έβλεπες τον πρόεδρο να μην κατεβάζει την ομαδα παρά τις όλες συνέπειες; Που είναι το όνειρο όταν ότι ταλέντο βγαίνει από τις ακαδημίες μας κοιτάμε να το πουλήσουμε πριν καν παίξει με την ομάδα μας; Μια κατάκτηση μας έμεινε να κυνηγάμε κι αυτή συγκυριακά. Ξενερα είναι το επικρατέστερο συναίσθημα. Τίποτα από αυτά δεν αναιρεί όλα τα καλά που έχει κάνει ο Ιβαν αλλά από την χρόνια του αήττητου μέχρι σήμερα, από την χρόνια που ο Ιβαν απέχει, έχουμε μπει στον λάθος δρόμο.
Και ο Ομηρός νέος έγραψε την Ιλλιάδα και πιο μεγάλος την Οδήσεια... Οταν ήμαστε πιο νέοι βλέπουμε την ομάδα με μεγαλύτερη Γκαύλα οσο Μεγαλώνουμε σκεφτόμαστε περισσότερες παραμέτρους και καταστάσεις και συμβιβαζόμαστε. Οι πιο πιτσιρικάδες έχουν μεγαλύτερη γκαύλα απο εμάς γιατι έχουν μετατραπεί σε διεκδηκητές του Τίτλου σχεδόν κάθε χρονιά ...άλλο το Ντι εν ει Π.Α.Ο.Κ το δικό μας και άλλων της Νέας Φρουράς!!! Εγω τους θαυμάζω... και όλο αυτό είναι δημιούργημα σε μεγ΄΄αλο βαθμό του ΙΒΑΝ!!!
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

gika έγραψε:

Σου έχει φέρει κύπελλα

Θυμάμαι κάθε φορά, μετά τον τελικό με το βάζελο που χάσαμε 1-0 να με ρωτάει ο 7χρονος γιος μου με γεμάτη αφέλεια και απορία : μα μπαμπά πως είναι δυνατόν να τελειώσει η χρονιά χωρίς να πάρουμε τίτλο και στιγμιαία σκέφτηκα : πλάκα με κάνεις μικρέ, ξέρεις εγώ πόσα χρόνια έκανα να δω τίτλο και άλλα πόσα για να ξαναδώ πρωτάθλημα (ό,τι θυμόμουν τελοσπάντων) από το 1985. Γρήγορα όμως του έσκασα ένα χαμόγελο και του είπα: θα πάρουμε του χρόνου αγόρι μου (οκ έπεσα έξω 1 χρόνο).

Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να του πω για επαναστάσεις. Τελείως άλλες εποχές. Δεν έχει χαθεί καμία γκάβλα. Δεν έχουν περάσει 10 μήνες που αυθόρμητα στην Τούμπα μαζεύτηκαν 50 χιλ. κόσμος, για να πανηγυρίσουν το πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας μας!

Χίλιες φορές να βγάζουμε κωνσταντέλιες, τζίμες, κουλιαράκηδες, πέλκες, τζόληδες και να μας εκπροσωπούν περήφανα στην Ευρώπη από το να καθόμαστε στη μιζέρια μας με τους Έλληνες παίκτες που είχαμε τις δεκαετίες των 90-00 (δεν θέλω να πω ονόματα γιατί πολύ από αυτούς αυτό που είχαν να δώσουν το έδιναν για τη φανέλα).

Δυστυχώς λόγω απόστασης δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο, αλλά με όσους μιλάω και έχουν διαρκείας, μου λένε καμία γκάβλα δεν χάθηκε, απλά έχουν κοπεί οι τζαμπατζήδες από την κυβέρνηση (όχι από την ομάδα) και τώρα όσοι πληρώνουν και πάνε, πάνε για να υποστηρίξουν την ομάδα και μόνο. Αντιθέτως έχει κοπεί η μίρλα, η γκρίνια και κυρίως τα επεισόδια. Δεν είναι τυχαίο πως φέτος δεν έχουμε τιμωρία έδρας.

Όσο για την αντίσταση που λες, δεν μπορείς να καταλάβεις πως δεν νοείται αντίσταση όταν είσαι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
Φέτος και με δικά μας λάθη, μας τη φέραν, αλλά όπως είπε και ένας συμφορουμίτης προηγουμένως, ο Ιβάν παίζει σκάκι 3 κινήσεις μπροστά. Ποτέ ο Ιβάν δεν κάνει κινήσεις πυροτεχνήματα και άνευ απολύτως ουσίας για να "υπνωτισει" τα πλήθη. Αυτά τα κάναν παλαιότεροι παράγοντές μας και γρήγορα ερχόταν η σκληρή πραγματικότητα στο χορτάρι και ξυπνούσαμε. Ο Ιβάν μαθαίνει κάθε φορά και επανέρχεται δριμύτερος.

Τρανή απόδειξη η περσινή χρονιά που υπήρχαν αγώνες που τσιμπιόμουν με φίλους μου για τη ΜΠΑΛΑΡΑ που βλέπαμε.

Ψυχραιμία λοιπόν και εμπιστοσύνη, ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ τη τελευταία δεκαετία+ φυτρώνουν παντού, αυτό είναι γκάβλα!
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Eagle1980 έγραψε:
gika έγραψε:

Σου έχει φέρει κύπελλα

Και ο Ομηρός νέος έγραψε την Ιλλιάδα και πιο μεγάλος την Οδήσεια... Οταν ήμαστε πιο νέοι βλέπουμε την ομάδα με μεγαλύτερη Γκαύλα οσο Μεγαλώνουμε σκεφτόμαστε περισσότερες παραμέτρους και καταστάσεις και συμβιβαζόμαστε. Οι πιο πιτσιρικάδες έχουν μεγαλύτερη γκαύλα απο εμάς γιατι έχουν μετατραπεί σε διεκδηκητές του Τίτλου σχεδόν κάθε χρονιά ...άλλο το Ντι εν ει Π.Α.Ο.Κ το δικό μας και άλλων της Νέας Φρουράς!!! Εγω τους θαυμάζω... και όλο αυτό είναι δημιούργημα σε μεγ΄΄αλο βαθμό του ΙΒΑΝ!!!
Φίλε gika το αξιακο σύστημα του καθενός σε μεγάλο βαθμό είναι προσωπική υπόθεση. Όπως και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται έννοιες όπως περηφάνεια και αντίσταση. Όπως και διαφορετικά είναι τα όνειρα του καθενός, που φυσικά καθορίζονται από το αξιακο του σύστημα.
θα συμφωνήσω και με τον eagle, ότι διαφορετικό είναι το αξιακο σύστημα των νεαρών με αυτών μεγαλύτερης ηλικίας, που όμως είναι εμπειροτεροι καθώς έχουν δει περισσότερα....
Αυτό όμως που καθορίζει την πορεία ενός οργανισμού είναι η κυρίαρχη κουλτούρα ανάμεσα στα μέλη του.
Φυσικά δεκτές όλες οι απόψεις το brainstorming είναι άλλωστε κυρίαρχη τακτική για την δημιουργικότητα ενώ το προσωποκεντρικο μοντέλο διοίκησης αφορά δικτατορίες και στρατιωτικούς οργανισμούς....
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Που και πού να ακούς και τους Ειδικούς (Λουτσέσκου), όχι μόνον τους Συγγενείς και τους Φίλους.

Με τον Μειτέ θα ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα, τουλάχιστον αγωνιστικά.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Σου έχει φέρει κύπελλα

ΟΛΑ ξεκινησαν απο αυτον ολα....ολα.....να ειναι γερος αρχηγος μπροσταρης στον μεγαλο ΠΑΟΚ..... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Aed έγραψε:Ο Μήλιος στα άρθρο του στο βαζελοσάιτ αφήνει να εννοηθεί οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα προβεί σε επίσημη καταγγελία στην UEFA, για την αισχρή, δικαστική παραβίαση του Αυτοδιοίκητου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου τη Δευτέρα το Πρωϊ ως οφείλει απέναντι στα συμφέροντά του, την Ιστορία και το Λαό του.

Ελπίζω οτι δεν είναι έτσι, και οτι θα σταλεί επίσημη καταγγελία γραμμένη απο κάποιο σοβαρό Δικηγόρο που εξειδικεύεται στα θέματα και ο οποίος μιλά ξένες γλώσσες.

Αν δε γίνει αυτό, θα είναι η τελευταία απόδειξη πλέον οτι ο Μεγαλομέτοχος απλά δεν πολυενδιαφέρεται. Έχουν γίνει πολλά, δεν είναι μόνον η μια αναέωση Μειτέ, είναι τα 70εκ των Πωλήσεων και οι πωλήσεις νέων Ελλήνων, οι μη ανανεώσεις συμβολαίων όπως του Κωνσταντέλια, το οτι τη χάρισε 3-4 φορές στη Χάρτινη και στον αλήτη που έπιασε απο το λαιμό τον αστυνομικό μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, οι θλιβερές ανακοινώσεις με υπογραφή ΠΑΟΚ για μέγεθος της χάρτινης, η σιωπή απέναντι στη ζωοτροφή η οποία βγάζει χρήματα απο το καθεστώς Ερντογάν και απο την εισαγωγή Ρωσικού Πετρελαίου παρακάμπτοντας κυρώσεις της οποίας ο πρόεδρος βγάζει ανακοινώσεις για τον Λουτσέσκου κάθε εβδομάδα.

Γνωρίζουν οτι αν γίνει καταγγελία, η UEFA υπάρχει πιθανότητα να επιβάλει κυρώσεις, γιατί αν δε βάλει θα διαμαρτυρηθούν άλλες Ομοσπονδίες και ομάδες. Ο Μαρινάκης γι'αυτό έβγαλε ανακοίνωση υπερ του ΠΑΟΚ και συγκάλεσε σύσκεψη τη Δευτέρα. Γι'αυτό το βούλωσαν βάζελος και Παπαναστασίου.

Αν δε γίνει η καταγγελία τη Δευτέρα, δεν έχει και μεγάλο νόημα απο εδώ και πέρα να συζητάμε πολλά για τη Διοίκηση.
Καλά τι ζητάτε να τιμωρήσει ο ΠΑΟΚ...τον ΠΑΟΚ; Δεν είμαστε σε εποχές 2000 που δεν μας ένοιαζε και ο γαύρος πήγαινε Τσάμπιονς λιγκ νταηλικι και οι υπόλοιποι παίζανε διπλά παιχνίδια χωρίς έσοδα.
Πρώτον σιγά η ΟΥΕΦΑ να μην έφτανε σε τόσο σοβαρή τιμωρία, αν μιλάμε για αποκλεισμό της Ελλάδας.
Δεύτερον ο χαμένος θα ήταν ο ίδιος ο ΠΑΟΚ.
Με ομάδα που βρίσκεται γύρω στις 50 της Ευρώπης, με ομάδα που χτυπάει τα τελευταία χρόνια προημιτελικά Ευρώπης, με 20-30 εκατομμύρια έσοδα συν τις πωλήσεις που κάνει μέσω Ευρώπης. Με λαό που κάνει μεγάλες εκδρομές στην Ευρώπη, με διαρκείας κλπ και πιστεύετε ότι ο ΠΑΟΚ θα τα πετάξει όλα αυτά και θα πάει πίσω τουλάχιστον 5 χρόνια; Ούτε μία στο εκατομμύριο.
Bianconer0

Δημοσίευση από Bianconer0 »

Όταν άκουγες από τους παππούδες και τους γονείς σου ιστορίες για την Πατρίδα.
Όταν σου έλεγαν με τι δυσκολίες κατάφεραν να κρατήσουν ψηλά το φρόνημα και την εθνική τους συνείδηση. Όταν σου έλεγαν ότι είναι χρέος σου και συ με την σειρά σου να τα μεταλαμπαδεύσεις στα παιδιά σου και στα εγγόνια σου.
Περνούσε Γιάννη τοτε από το μυαλό σου ότι κάποτε θα ερχόσουν στα Άγια χώματα της Πατρίδας και οι "Έλληνες" που τόσο αγαπούσες θα σου φαίρονταν με αυτόν τον τρόπο;
...
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πάει σε καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ.
Ο Ιβάν δεν πρόκειται να το κάνει.
Οι έξυπνοι άνθρωποι γνωρίζουν που πρέπει να σταματήσουν.
Κι ο Ιβάν είναι έξυπνος, μην τον συγκρίνετε και μην τον υποβιβάζετε στην κατηγορία του Ηλιόκωλου.
Η ζημιά που έχουν πάθει οι ξεφτίλες της Νέας Φιλαδέλφειας είναι πολύ μεγαλύτερη απ'όση μπορείτε τώρα να φανταστείτε. Θα φανεί καθώς θα ξετυλίγεται αργά-αργά.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Jean Valjean έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πάει σε καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ.
Ο Ιβάν δεν πρόκειται να το κάνει.
Οι έξυπνοι άνθρωποι γνωρίζουν που πρέπει να σταματήσουν.
Κι ο Ιβάν είναι έξυπνος, μην τον συγκρίνετε και μην τον υποβιβάζετε στην κατηγορία του Ηλιόκωλου.
Η ζημιά που έχουν πάθει οι ξεφτίλες της Νέας Φιλαδέλφειας είναι πολύ μεγαλύτερη απ'όση μπορείτε τώρα να φανταστείτε. Θα φανεί καθώς θα ξετυλίγεται αργά-αργά.
Γιατι να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω απο το χαλί εμείς πάντα.Απο την στιγμη που παρεμβαίνουν στο αυτοδοιηκητο γιατί να μην το καταγκείλουμε.Απο την στιγμή που και η ομάδα μας στοχοποιητε σε καθημερινή βάση απο όλους...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”