11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
novito

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από novito »

ρε συ Realcon σ άλλη πόλη ζούνε οι άνθρωποι της ΠΑΕ? Ότι χρειάζονται να ξέρουν, το ξέρουν....
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

και ειδικά στη θεσσαλονίκη που τα περισσότερα μαγαζιά είναι ιδιοκτησίας του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ (ξέρετε εσείς αυτού που ήθελε τα κυλικεία της τούμπας ντε)... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Realcon έγραψε:Θα παρακαλούσα τα αδέρφια... Αυτοί που γνωρίζουνε για την νυχτερινή ζωή του Μούσλι... Να στείλουνε e-mail στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με όνομα και επίθετο. Το να γράφουμε στο φόρουμ δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω που να ρίχνούμε οι ίδιοι μας το κασέ του ποδοσφαιριστή. Σκέψου ως μεγαλομέτοχος γιατί εσύ με τα λεφτά σου κρατάς όρθια αυτήν την ομάδα.

Αδερφικά πάντα
Realcon.
Αδερφέ, το μαγαζί (στέκι του) που τον έχω πετύχει ΚΑΙ εγώ, αλλά και ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ, είναι το... Χότελ! Που αν δεν κάνω λάθος ανήκει στον... Βιολίδη! Λετε να μην το ξέρουν???
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Για όσους λένε για την εξωγηπεδική ζωή του Ζλάταν.:
Ρε μάγκες γιατί δε του τα λέτε από κοντά και απλώς τα ανακυκλώνετε στο φόρουμ...Δηλαδή ο Βιολίδης που ξέρει το χώρο δεν έχει κάνει κάτι νομίζετε εσείς ή μήπως κοιμάται όρθιος και αυτός...
Δε γουστάρετε να τον βλέπετε εκεί, μιλήστε του...όχι μόνο φρου φρου και αρώματα από πληκτρολόγια και διαδίκτυο;
Δεν είναι δουλειάς σας θα μου πείτε...Ε τότε δεν είναι ούτε δουλειά σας να υποδείξετε στη διοίκηση πως θα του φερθεί...

Σόρρυ για το ύφος αλλά από τη μία έτσι και από την άλλη Ζλάταν αλάνι....
Εμένα δε με ενδιαφέρει τι κάνει...Προχωράει ο καιρός και ευτυχώς πάλι πρόεδρο πρώην παίκτη έχουμε...
Ή μήπως ο Βρύζας δεν ξενύχτησε ποτέ με τον Contreras στο Βίγκο ή δεν έπαιξε χαρτιά με το Ζαγοράκη και τον Φραντέσκο και τον Πουρλιωτόπουλο (τυχαία τα ονόματα) σε ξενοδοχείο πριν από ματς....
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

οχι μια ετσι και μια Ζλαταν Αλανι...εγω παντα τον βριζω :D
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

τα Ζλάταν-αλάνι σαν να έχουν μειωθεί ιδιαίτερα τελευταία....
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

τον εχετε δει πριν απο ματσ να ξενυχταει??κ να το κανει δεν ειναι κ τοσο τραγικο τα ματσ ειναι απογευμα προλαβαινει ο οργανισμοσ να ξεκουραστει..αλλωστε ο πρωιν προεδροσ μας ο νυν κ πολλοι αλλοι παιχτες ηξεραν κ ξερουν καλα απο ξενυχτια κ επειζαν μπαλαρα...δεν ειναι κ τοσο μεγαλο προβλημα..οι αγγλοι ποδοσφαιριστες πινουν ολοι γινονται κομματια κ τα μεγαλα ονοματα Τζεραρντ Τερι Λαμπαρτν ποσεσ φορεσ εχουμε ακουσει οτι εχουν κανει κ φασαριες μεθυσμενοι σε μπαρ??χαλαρωστε λιγο.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

δεν παει να ειναι και μπεκρης,δεν παει να δουλευει και σε σκυλαδικο?εμενα στο γηπεδο με νοιαζει τι κανει...και στο γηπεδο.....τα παει ΧΑΛΙΑ
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Alienaras έγραψε:
Dj_timo έγραψε:
xrhstos4 έγραψε:ακουσα στο λιμπερο οτι θα προσπαθησουμε να τον πουλησουμε/αποδεσμευσουμε τον γεναρη........ :shock: :nairepaok:

Ε αμα το ακουσες στο λιμπερο στανταρ ισχυει... :lol: :lol: :lol:

Ρε μαγκες, βρηκαμε φορ περιοχης για πρωτη φορα μετα απο χρονια. Εγω βλεπω λιγο πιο μακρια και λεω οτι εαν παρουμε τον καταλληλο επιτελικο χαφ, ο Ζλαταν θα βγαλει ματια και θα χτυπιομαστε!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πολύ καλόοοο.........

Καλα φιλε παιξε με τον Φιλομενο καλυτερα
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

ναι ρε pablo οτι τα παει χαλια τα παει αλλα δεν φταιει το ξενυχτι υποχρεωτικα κ επεισης οποιος ξενυχτα δεν ειναι κ μπεκρης..ο Τζορτζεβιτς εκανε 2 πακετα μαλμπορο τη μερα αλλα ηταν αλογο..ο Ζαγορ πηγαινε στη προπονηση κατεειαν απο τα μπουζουκια..εγω αυτο θελω να πω οχι οτι παιζει καλα..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλός μπουζουκόβιος ήταν στα καλά του ο Ζαγορ... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano:
kos

Δημοσίευση από kos »

παλι σκοραρε με την εθνικη.
σκοραρει με την εθνικη του και δεν σκοραρει με την ομαδα του.
περιεργα πραγματα?
οχι και τοσο. μηπως τελικα δεν φταει ο παικτης αλλα η ομαδα?
μηπως δεν τον τροφοδοτει σωστα?
ενταξει, μισιμοβιτς δεν μπορει να παρει ο ΠΑΟΚ για να δινει γκολακια στον ζλαταν.
μηπως ομως πρεπει να παρει ενα παικτη που θα τον βοηθησει?
γιατι απο αλανι τον βγαλαμε τοργκελε και δεν λεει.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

+1 kos...Μπράβο! Το παρατηρησα και εγω και ηθελα να το σχολιασω...περιεργα πραγματα...

...εισαι πολυ κοντα στην λύση...

...Δεν νομιζω οτι φταιει ομως ο παιχτης με τις assist...Αν ειχαμε εναν παιχταρα βεβαια ισως να ηταν καλυτερα...Αλλά ειναι η συνολικη επιθετικη λειτουργια της ομαδος αυτη που προβληματιζει, οχι ο παιχτης σαν μοναδα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σα να αρχιζει να λυνεται το αινιγμα της σφιγγας με το ζλανταν...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η άποψή μου, που την έχω εκθέσει πολλές φορές και στην μεταγραφολογία, είναι ότι ο επιθετικός μπορεί να αναστηθεί όταν υπάρχει καλή συνεννόηση με τα χαφ. Όταν ξέρει δηλαδή, πως μόλις το χαφ έχει τη μπάλα να κάνει αμ'έσως την κίνηση και να πάρει την assist που θα του δώσει το χαφ. Αυτό προϋποθέτει ότι ο πάικτης του κέντρου θα μπορέι να τον βλέπει έγκαιρα και να του πετάσει σωστά τη μπάλα. Όπως έγινε πέρυσι, μερικές φορές, μεταξύ Βερόν - Μουσλι, ή όπως φέτος στον ΠΑΟ μεταξύ Καραγκούνη - Σαλπι και Νίνη - Σισέ. Θεωρώ ότι ο Μουσλι είναι καλός πάικτης, έχει την κίνηση, αλλά δεν έχει την τροφοδότηση. Πιστεύω ότι με έναν καλό assisteur μπορεί να κάνει πολλά σπουδαία πράγματα (και όχι μόνον αυτός).
Το πρόβλημα βέβαια είναι να βρεθεί ο assisteur. ΕΚΕΙ, θεωρώ, ότι πρέπει να ρίξει το βάρος (και τα χρήματα) η ομάδα μας. Δεν νομίζω ότι η αγορά ενός ακόμη επθιθετικού θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα θα τον ζημιώσει, γιατί θα στερήσει χρήματα που θα μπορούσαν να δοθούν για την αγορά ενός αξιοπρεπούς επιτελικού χαφ. Αν είχαμε τέτοιον παίκτη θα είχαμε πολύ λιγότερη αγωνία για το άν θα παίξει (ή όχι) ο Μουσλι, ο Lucio, ή ο Βιεϊρίνια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”