4. Sergio Peña
- ΑποστόληςΑ
Re: 4. Sergio Peña
Σε παιχνίδια όπως αυτό που έρχεται στο πρωτάθλημε με Λαμία θα είναι πολύ χρήσιμος στην οργάνωση του παιχνιδιού με όποιο παρτενέρ δίπλα του...Μειτέ χρειάζεται δίπλα του στα ντέρμπι όπου και πάλι το καλύτερο είναι Μειτέ -Καμαρά
-
Ναι έχει πολύ καλή τεχνικήnikos ioannidis έγραψε:Έχει τεχνικη
Στις μονομαχίες μειονεκτεί
Γι' αυτό και του πηγαίνει περισσότερο ένα σύστημα με 3 χαφ ή στη χειρότερη με παρτενέρ ένα 6αρι με πολλά κιλά @@, όπως ο Μεϊτέ
Πολύ καλός.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι Αμυντικό Χαφ.
Απο εκεί και πέρα οι πάσες του είναι εξαιρετικές, βλέπει γήπεδο, δεν τρέχει όπου να'ναι. Ζητάει τη μπάλα και οργανώνει.
Δίπλα στον Μειτέ μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι Αμυντικό Χαφ.
Απο εκεί και πέρα οι πάσες του είναι εξαιρετικές, βλέπει γήπεδο, δεν τρέχει όπου να'ναι. Ζητάει τη μπάλα και οργανώνει.
Δίπλα στον Μειτέ μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aed την Κυρ 09 Φεβ 2025, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στα παιχνίδια με ομάδες κάτω από το 5 πιθανότατα να έχει πολύ επιδραστικο ρόλο. Στα ντέρμπι και με το επίπεδο να έχει ανέβει αισθητά θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να είναι χρήσιμος
Στο 4-2-3-1 που αρέσκεται ο προπονητής μας υπάρχει ένα τρικ ουσιαστικά το έκανε κι ο Σαντος με ιβιτς ή Σορλεν όπως κι ο λουτσεσκου με τον αγκουστο αλλα κι τον άλλο τον Κοντούλη πέρσι Η χρησιμοποίηση δηλαδή κι ενός ‘ελαφρού’ χάφ στην πρώτη τριάδα . Ένας παίκτης δηλαδή που μπορεί να παίξει ένα διπλό ρόλο σε αγώνες με ομάδες που έχουν υπεροπλία πχ σοσιεδαδ . Πάντως τώρα με 5 επιλογές ακόμα κι ο γερό Σβαμπ μπορεί να εμφανιστεί σταθερά βελτιωμένος αν καλείται να δώσει σποραδικά ποιοτικά 30 λεπτά . Εγώ πιστεύω ότι ο παίκτης είναι καλός κι σε ένα σύνολο που θα δομείται ε ποδοσφαιρικούς όρους κάθε μέρα θα γίνεται καλύτερος.
Όταν μπήκε λίγα πράγματα, μετά τις αλλαγές που πήγε πιο πίσω δίπλα στον Meite
έδειξε πραγματάκια
έδειξε πραγματάκια
Ο παίκτης έχει αρκετά μειονεκτήματα για χαφ, όπως ότι δεν είναι ταχυδυναμικος, υστερεί στις μονομαχίες (κοινώς δεν ... δαγκώνει), όμως έχει καλή αντίληψη του χώρου, βλέπει και τις δύο πλευρές και φαίνεται να αφομοιώνει γρήγορα τον τρόπο παιγνιδιού της ομάδας.
Αυτό όμως που εμένα μου έδειξε χθες είναι η διάθεση για να παλέψει για μία θέση στο ροτεισον.... και το θεωρώ το σημαντικότερο από όλα.
Αυτό όμως που εμένα μου έδειξε χθες είναι η διάθεση για να παλέψει για μία θέση στο ροτεισον.... και το θεωρώ το σημαντικότερο από όλα.
αυτές οι ψηλοκρεμαστές πασούλες που έκανε όταν έπαιξε στη θέση του Σβάμπ δε μου άρεσαν καθόλου.
Ήταν μεν εύστοχες αλλά καθυστερούν πολύ το παιχνίδι μας.
Ήταν μεν εύστοχες αλλά καθυστερούν πολύ το παιχνίδι μας.
- ΑποστόληςΑ
Δεν βιαζόμασταν σε εκείνο το σημείο του αγώνα. Ούτε υπήρχε διάθεση για να ασελγήσουμε πάνω στο σώμα του ΟΦΗ που έπαιζε με δέκα. Και τόσα γκολ που βάλαμε ήταν πολύ και έγινε γιατί πρωτίστως εμείς το χρειαζόμασταν