ΛΑΒΑ
8. Soualiho Meïté
-
aspro mavro
Re: 82. Soualiho Meïté
Ωραίος παίκτης ο φούστης τον χάρηκε η ψυχή μου. Σκύλος, έξυπνος , τεχνίτης, βλέπει γήπεδο. δεν πουλάει μπάλα, ζωγράφιζε σήμερα και με τόσους μήνες εκτός αγώνων. Φτου , φτου, φτου.
Λουτσεσκου σε φαντάζομαι να πετάς το τραπέζι στον αέρα που σου στερησανε αυτόν τον παιχταρα
Μειτε πόσο μου είχες λείψει.
Φοβερές τοποθετήσεις, δεν κρύβεται.
Τα ωραία να συνεχιστούν .
Μειτε πόσο μου είχες λείψει.
Φοβερές τοποθετήσεις, δεν κρύβεται.
Τα ωραία να συνεχιστούν .
-
nikos ioannidis
Η βλακεία του καλοκαιριού παραλίγο να μας στοιχήσει το πρωτάθλημα.
Και ακόμα είναι στο 30%.
Και ακόμα είναι στο 30%.
Αυτή η περιστροφή.... αυτή η άμεση πάσα. Εσύ εναντίον παιδιών.
Έλειψες ρε. Πόσο έλειψες!
Έλειψες ρε. Πόσο έλειψες!
Εισαι αλητης.... Εε συγγνωμηsn0ufel4 έγραψε:Είναι χΩνΤροΣ κΕ δε Θα πΕξΗ
ΕνΑΣ ΠεκΤΥς δΑι ΚανΙ ΤεΙ δΥαφΩρα
Ισε αλιτοις
Τι σκατα;
Τι εμφανισαρα ήταν αυτή λες και έχει τον τέλειο Ρυθμό;
Συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι τέτοια εμφάνιση πέρυσι όλη τη σεζόν. Προφανώς είχε καλά ματς αλλά σήμερα έμοιαζε με τον Ζεεντορφ απέναντι ξερωγω στον Πλατανιά
Τι εμφανισαρα ήταν αυτή λες και έχει τον τέλειο Ρυθμό;
Συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι τέτοια εμφάνιση πέρυσι όλη τη σεζόν. Προφανώς είχε καλά ματς αλλά σήμερα έμοιαζε με τον Ζεεντορφ απέναντι ξερωγω στον Πλατανιά
- Σουριναμέζος
- figurehead4
Εκπληκτικό παιχνίδι του Σου. Κορυφαίος μακράν (σόρρυ Άλι).
Έβγαλε μια γκαυλα που είναι φυσιολογική γιατί του έλειψε το ποδόσφαιρό, αλλά όχι φυσιολογική στο βαθμό που σκύλιασε. Εγώ βλέπω πως αγαπά τον ΠΑΟΚ κι έπαιξε και φορτισμένος. Όσο για ποιότητα, τι να λέμε πάλι.
Αυτός ο πιο μπλαζέ παίχτης που έχει έρθει, ο περσινός ψυχρός επαγγελματίας, έγινε ένας από μας.
Θυμίζει σε όλα τον Μπέρι. Ακόμη και σε αυτό, γιατί ό Ουολτερ είχε παίξει και αλλού, αλλά εμάς αγάπησε.
Έβγαλε μια γκαυλα που είναι φυσιολογική γιατί του έλειψε το ποδόσφαιρό, αλλά όχι φυσιολογική στο βαθμό που σκύλιασε. Εγώ βλέπω πως αγαπά τον ΠΑΟΚ κι έπαιξε και φορτισμένος. Όσο για ποιότητα, τι να λέμε πάλι.
Αυτός ο πιο μπλαζέ παίχτης που έχει έρθει, ο περσινός ψυχρός επαγγελματίας, έγινε ένας από μας.
Θυμίζει σε όλα τον Μπέρι. Ακόμη και σε αυτό, γιατί ό Ουολτερ είχε παίξει και αλλού, αλλά εμάς αγάπησε.
- Jean Valjean