Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
- figurehead4
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Φίλε smoothcriminal1926 εγώ δεν θέλω να σταθώ στο μας πηδανε που γράφεις, αν και ανήκω σε αυτούς που τους καθησε βαριά. Όπως και να το πεις όμως, δεν παύει να είναι απλώς μια ακόμη πούστικη προσπάθειά τους να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Δεν έχει ολοκληρωθεί το.. πηδημα και πως να γίνει με τέτοιους ανίκανους; Άρα προσπαθούν να σε πηδηξουν, αλλά συνήθως πηδανε τον κωλο τους.
Εσείς θέλετε να προστατεύει την ομάδα όπως λέτε, αλλά ουσιαστικά εννοείτε να προβλέπει το μέλλον και τις αδιανόητες πουστικες διαδρομές των μυαλών τους. Αυτό δεν γίνεται. Ας παραδεχθουμε ότι οι... αθηνιάνοι είναι μανούλες στο να βρίσκουν πουστιες να κάνουν.
Το θέμα είναι τι κάνεις μετά; Μετά την πουστια του αφραγκουζου τα πρώτα χρόνια, έπεσαν μυθικά φράγκα κι έκανες ομάδα να ξεφύγεις και τον πηδουσες κυριολεκτικά παντού. Μετά τη φυγή του γαυρου και τον πουστοκομινη πήρες αήττητο και έβγαλες για τη χάρτινη το ΘΕΝΕΜ, ενώ τον γαύρο τον έστειλες εκτός κέντρων αποφάσεων μετά το παραμύθι πολυιδιοκτησίας και τον άφησες για τα δεδομένα του καιρό εκτος.
Τον ξαναέβαλες εσύ μετά τις πουστιες μελισσανιδη και άφησες αυτόν εκτός κέντρων αποφάσεων και τώρα κάνει διακοπές με τους χαρτινους να έχουν φορτωθεί έναν καραγκιοζη που θα τους διαλύσει εντελώς.
Όλα αυτά είναι αληθινά πηδηματα, μαζί με τους τίτλους φυσικά. Αλλιώς δεν θα ήταν τίποτα.
Πριν λοιπόν μας βγάλεις πάλι πηδημενους, περίμενε λίγο να δούμε την απάντηση μας
Προσωπικά εγώ έλεγα πάντα πως στα 100 χρόνια θα ζήσουμε όμορφα πράγματα. Τώρα το κυκλωσα που λέμε και στο στοίχημα. Είμαι βέβαιος πλέον για ένα καλοκαιρινό all in.
Θα δείξει βέβαια, αλλά το παρελθόν είναι οδηγός, δεν μπορείς να το αρνηθείς.
Εσείς θέλετε να προστατεύει την ομάδα όπως λέτε, αλλά ουσιαστικά εννοείτε να προβλέπει το μέλλον και τις αδιανόητες πουστικες διαδρομές των μυαλών τους. Αυτό δεν γίνεται. Ας παραδεχθουμε ότι οι... αθηνιάνοι είναι μανούλες στο να βρίσκουν πουστιες να κάνουν.
Το θέμα είναι τι κάνεις μετά; Μετά την πουστια του αφραγκουζου τα πρώτα χρόνια, έπεσαν μυθικά φράγκα κι έκανες ομάδα να ξεφύγεις και τον πηδουσες κυριολεκτικά παντού. Μετά τη φυγή του γαυρου και τον πουστοκομινη πήρες αήττητο και έβγαλες για τη χάρτινη το ΘΕΝΕΜ, ενώ τον γαύρο τον έστειλες εκτός κέντρων αποφάσεων μετά το παραμύθι πολυιδιοκτησίας και τον άφησες για τα δεδομένα του καιρό εκτος.
Τον ξαναέβαλες εσύ μετά τις πουστιες μελισσανιδη και άφησες αυτόν εκτός κέντρων αποφάσεων και τώρα κάνει διακοπές με τους χαρτινους να έχουν φορτωθεί έναν καραγκιοζη που θα τους διαλύσει εντελώς.
Όλα αυτά είναι αληθινά πηδηματα, μαζί με τους τίτλους φυσικά. Αλλιώς δεν θα ήταν τίποτα.
Πριν λοιπόν μας βγάλεις πάλι πηδημενους, περίμενε λίγο να δούμε την απάντηση μας
Προσωπικά εγώ έλεγα πάντα πως στα 100 χρόνια θα ζήσουμε όμορφα πράγματα. Τώρα το κυκλωσα που λέμε και στο στοίχημα. Είμαι βέβαιος πλέον για ένα καλοκαιρινό all in.
Εσείς γράψτε ότι μας 'πήδηξαν΄γιατί έτσι το βλέπετε. Εγώ πάλι βλέπω έναν μικρό άνθρωπο, πρόεδρο μιας μικρής πούστικης ομάδας να κρύβεται και να μην έχει το σθένος ούτε να ψηφήσει γι'αυτο που το γελοίο μυαλό του θεωρεί σωστό. Και οι αστείοι οπαδοί αυτής της ομαδούλας να πανηγυρίζουν. Το ποιος 'πηδήχτηκε' θα φανεί στο εγγύς μέλλον και δεν νομίζω να είμαστε εμείς.
Ρε παιδια, μη μενετε στη λεξη οπως σωστα επισημαινει ο φιλος Smoothcriminal. Ξερω πως ακουγεται βαρια. Αλλα δεν γνωριζω πώς αλλιως να θεσω το οτι μας εκαναν την ομαδα παντελως ανω κατω με το ετσι θέλω και μας εκτροχιασαν απο τους στοχους μας στο αψε σβησε, με την αντιδραση μας να είναι το λιγοτερο παθητικη. Μας εξοντωσαν κυριολεκτικα, αφήνοντας μας να κυνηγαμε μια τεταρτη θεση. Και εμεις βγαζουμε copy paste ανακοινωσεις.
Και αναρωτιεμαι καμια φορα: τοσα εκατομμυρια χαμενα, τοσοι κοποι να κλεισουμε τον εναν ή τον αλλον παίχτη, τοσα πλανα, σχεδια, όνειρα κλπ, πώς ειναι δυνατόν οταν έρχονται και σου λενε πως ολα αυτα σ' τα κλεβω ετσιθελικα και πουστικα απλα επειδη ειμαι μαγκας και νταης, πώς ειναι δυνατον να τα δεχομαστε με ολυμπια ψυχραιμία; Σε διοικητικό επίπεδο αναφερομαι προφανως. Σε επιπεδο αγωνιστικού τμηματος ειδαμε το αναμενομενο: εξαλλους, τρομερα θιγμενους απο την αδικια ανθρωπους να εκφράζονται και να αντιδρουν αυθόρμητα με τσαμπουκα. Το λογικο δηλαδη.
Και αναρωτιεμαι καμια φορα: τοσα εκατομμυρια χαμενα, τοσοι κοποι να κλεισουμε τον εναν ή τον αλλον παίχτη, τοσα πλανα, σχεδια, όνειρα κλπ, πώς ειναι δυνατόν οταν έρχονται και σου λενε πως ολα αυτα σ' τα κλεβω ετσιθελικα και πουστικα απλα επειδη ειμαι μαγκας και νταης, πώς ειναι δυνατον να τα δεχομαστε με ολυμπια ψυχραιμία; Σε διοικητικό επίπεδο αναφερομαι προφανως. Σε επιπεδο αγωνιστικού τμηματος ειδαμε το αναμενομενο: εξαλλους, τρομερα θιγμενους απο την αδικια ανθρωπους να εκφράζονται και να αντιδρουν αυθόρμητα με τσαμπουκα. Το λογικο δηλαδη.
- smoothcriminal1926
figurehead4 έγραψε:Φίλε smoothcriminal1926 εγώ δεν θέλω να σταθώ στο μας πηδανε που γράφεις, αν και ανήκω σε αυτούς που τους καθησε βαριά. Όπως και να το πεις όμως, δεν παύει να είναι απλώς μια ακόμη πούστικη προσπάθειά τους να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Δεν έχει ολοκληρωθεί το.. πηδημα και πως να γίνει με τέτοιους ανίκανους; Άρα προσπαθούν να σε πηδηξουν, αλλά συνήθως πηδανε τον κωλο τους.
Ρε φίλε καλημέρα καταρχάς. Γιατί τα συγχέεται όλα; Προφανώς και εντελώς διαφορετικό κομμάτι το αγωνιστικό. Εκεί ο πρόεδρος έχει δείξει πως αν τον πιάσει το ''Ποντιακό'' του δεν τον αγγίζει κανένας. Ναι μεν κάνει λάθη όπως φέτος. Και πολλά μάλιστα. Αλλά έχει ανεβάσει την ομάδα πολλά επίπεδα αγωνιστικά. Σου βγήκε όλη η χρονιά λάθος φέτος (εγχώρια), αλλά αν όχι του χρόνου, σε 2-3 χρόνια πάλι πρωταθλητής θα είσαι έχοντας πάει τους πάντες καροτσάκι. Αργά ή γρήγορα δηλαδή θα άρχισουν πάλι τα αγωνιστικά τσοσκάμπιλα στους σιχαμένους, που είναι και τα πιο σημαντικά άλλωστε. Γιαυτό δεν αμφιβάλλω καθόλου.
Και άλλο αυτό που γίνεται έξω αγωνιστικά, απο αυτο το κράτος των Αθηνών που κάνει με το έτσι θέλω κακό στον ΠΑΟΚ, επειδή βλέπουν ότι έχει γιγαντωθεί και κάθε χρόνο μεγαλώνει κιάλλο. Προφανώς και δεν γίνεται να προβλέψεις το μέλλον. Μπορείς όμως να στελεχώσεις και προστατέψεις την ομάδα όσο περισσότερο μπορείς. Να βγάλεις μια αντίδραση ρε φίλε και να τους πας κόντρα όπως και είναι στο DNA σου. Και αν παρόλα αυτά πάλι σε τιμωρήσουν, γιατί τέτοια πούστικα όντα είναι, θα δείξεις τουλάχιστον ότι έβγαλες αντίδραση και ότι δεν ανέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές. Όταν απλά αναφέρεις ότι δεν θα κάνεις εσύ μηνύσεις επειδή έγινε σοφότερος, αυτοί λένε ''εδώ μας παίρνει βάρα'' και γίνεται ένας φαύλος κύκλος. Δυστυχώς, ζούμε σε μια κοινωνία που εσένα εδώ πάνω σε βλέπουν σαν δεύτερης κατηγορία πολίτη. Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος, η πολιτική αυτή που ακολουθούμε είναι αψεγάδιαστη, σύγχρονη και Ευρωπαική. Εδώ όμως, στο βόθρο, είναι άλλη ιστορία.
Κλείνοντας, προφανώς και ο κλόουν είναι καραγκιόζης και θα οδηγηθεί μόνος στην ''καταστροφή'' με αυτά που κάνει. Αλλά μην τα λέμε όλα άσπρο και όλα μαύρο. Η στάση σου σαν ΠΑΟΚ είναι άκρως παθητική, κάτι που είναι κόντρα στο ποιόν σου.
η ομαδα καταφερε να θεσει την σουπερλιγκα, την επο και πιθανοτατα και την ουεφα ανοιχτα εναντια στην κυβερνηση και το παρακράτος χωρις να βγάλει κιχ (οκ, η νεροβραστη ανακοινωση του κυρκυρ δε μετραει).Daskalos_4 έγραψε:Ρε παιδια, μη μενετε στη λεξη οπως σωστα επισημαινει ο φιλος Smoothcriminal. Ξερω πως ακουγεται βαρια. Αλλα δεν γνωριζω πώς αλλιως να θεσω το οτι μας εκαναν την ομαδα παντελως ανω κατω με το ετσι θέλω και μας εκτροχιασαν απο τους στοχους μας στο αψε σβησε, με την αντιδραση μας να είναι το λιγοτερο παθητικη.
Μπορει για εσενα να μη ειναι αρκετο, και στη δουλειά σου να πετυχαίνεις τα πάντα "εδω και τωρα" αλλά παθητική στάση σιγουρα δεν ειναι. Ολα αυτά δεν έγιναν από μόνα τους και ουτε οφείλει κανεις να τσιρίζει δημόσια για τις κινησεις του.
Καταλήξαμε να εχουμε απο τη μια πλευρά τον ΠΑΟΚ και ολο το ποδόσφαιρο και από την άλλη το παρακράτος και το απόβλητο που απομονώθηκαν και εκτέθηκαν.
Τι κέρδισαν? Πρόσκαιρη χαρά για τους χάχες κομπλεξικούς ρατσιστές οπαδούς τους. Οσους χαρτινους γνωρίζω που τυχαινει να ειναι και κανονικοι ανθρωποι (και οχι καρικατουρες των σοσιαλ), το μονο που λένε απο την αρχη ειναι "δε θα παει καλά αυτό".
Δεν ξερω που και πως θα καταλήξει όλο αυτό μακροπρόθεσμα, αλλά ωρες ωρες νομιζω ξεχνάμε τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής ελλαδας, πόσο δυσκολο ειναι και ποση δουλειά και υπέρβαση χρειάζεται σε όλους τους τομείς.
πσ: είμαι σιγουρος οτι μπορεις να βρεις πολύ καλύτερες λέξεις

Με καθαρό μυαλό πλέον, ο Ηλιοπουλος μας έχει στο 3-0. Μακάρι να το γυρίσουμε αλλά ο Ιβαν δεν φαίνεται και πολύ δραστήριος. Το ότι μας υπερασπίζεται ένας πρεζεμπορας που εκπροσωπεί όλη την βρωμια αυτής της χώρας είναι επιπλέον ήττα. Το ότι συμπορευόμαστε μαζί του, αγγίζει τα όρια της ντροπής. Κι όλα αυτά λίγες εβδομάδες μετά την χρησιμοποίηση Κουγια.
Για το αγωνιστικό δεν έχει πολλά να πούμε. Σε όσα παιχνίδια είναι ο Ραζβαν στον πάγκο, τα στατιστικά μας είναι απείρως καλύτερα. Έγιναν τραγικά τα λάθη το καλοκαίρι, κάποια διορθώθηκαν και κάποια ελπίζω να διορθωθούν το καλοκαίρι. Μακάρι να κερδίσουμε σήμερα, γιατί το ολοκληρωτικό χτύπημα θα ήταν να μείνουμε πίσω από τον Αρη και εκτός πλέι οφ. Δεν ξέρω αν θα παίρναμε το πρωτάθλημα χωρίς τα παρατράγουδα, αλλά η ομάδα θα ήταν σίγουρα πολύ πιο πάνω.
Εχω πάρα πολλά παράπονα για τον Ιβαν. Από τον διοικητικό/μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού, το ότι είναι άφαντος τόσο σε φυσική παρουσία όσο και στα τεκταινόμενα, τις πωλήσεις οποίου καλού παίκτη βγάζουμε, τις ντροπιαστικές συναναστροφές με Μαρινάκη και Κουγια και πόσα άλλα.
Δεν είναι της παρούσης. Πρεπει να κερδίσουμε σήμερα.
Για το αγωνιστικό δεν έχει πολλά να πούμε. Σε όσα παιχνίδια είναι ο Ραζβαν στον πάγκο, τα στατιστικά μας είναι απείρως καλύτερα. Έγιναν τραγικά τα λάθη το καλοκαίρι, κάποια διορθώθηκαν και κάποια ελπίζω να διορθωθούν το καλοκαίρι. Μακάρι να κερδίσουμε σήμερα, γιατί το ολοκληρωτικό χτύπημα θα ήταν να μείνουμε πίσω από τον Αρη και εκτός πλέι οφ. Δεν ξέρω αν θα παίρναμε το πρωτάθλημα χωρίς τα παρατράγουδα, αλλά η ομάδα θα ήταν σίγουρα πολύ πιο πάνω.
Εχω πάρα πολλά παράπονα για τον Ιβαν. Από τον διοικητικό/μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού, το ότι είναι άφαντος τόσο σε φυσική παρουσία όσο και στα τεκταινόμενα, τις πωλήσεις οποίου καλού παίκτη βγάζουμε, τις ντροπιαστικές συναναστροφές με Μαρινάκη και Κουγια και πόσα άλλα.
Δεν είναι της παρούσης. Πρεπει να κερδίσουμε σήμερα.
Ο Ιβάν νομίζω ότι έχει επιλέξει να διαβεί το δυσκολο δρόμο. Αυτόν με τα μακροπρόθεσμα οφέλη. Δε θα μπει στο λάκκο με τα σκατά επειδή μπήκε ο Ηλιόπουλος και τον προσκαλεί να μπει κι αυτός. Δε θα κατσει να δωροδοκήσει διαιτητή. Δε θα κάνει κρυφή συνάντηση με δικαστή. Ό,τι κανει πρεπει να ειναι με το σταυρό στο χέρι. Δεν γινεται διαφορετικά γιατί το παρασύστημα θα μας καταπιεί. Οπότε καλό είναι να τον κρίνουμε με αυτό ως γνώμονα.
Η σοβαρή αστοχία είναι στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Εκεί θελουμε δουλειά.
Η σοβαρή αστοχία είναι στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Εκεί θελουμε δουλειά.
- thomas Murg
Δες λίγο με ποιον φωτογραφιζόταν χθες ο κλόουν και θα δεις ότι ο δίπλα του είναι αυτός που μας έχει στο 5 0.gika έγραψε:Με καθαρό μυαλό πλέον, ο Ηλιοπουλος μας έχει στο 3-0. Μακάρι να το γυρίσουμε αλλά ο Ιβαν δεν φαίνεται και πολύ δραστήριος. Το ότι μας υπερασπίζεται ένας πρεζεμπορας που εκπροσωπεί όλη την βρωμια αυτής της χώρας είναι επιπλέον ήττα. Το ότι συμπορευόμαστε μαζί του, αγγίζει τα όρια της ντροπής. Κι όλα αυτά λίγες εβδομάδες μετά την χρησιμοποίηση Κουγια.
Με το καλημέρα προσπάθησε να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ. Και άκουγα συνοπαδούς να λένε μην μπλέκετε την πολιτική με το ποδόσφαιρο και ξερνάω ακόμη. Η φωτογραφία που ανέφερα δύο λόγοι παραπάνω για να συνεχίσω το ξερατό πάνω της.
διαβάζω ορισμένα σχόλια και νομίζω πως διαβάζω πολιτική ανάλυση.
Δεν μου αρέσει έτσι το ποδόσφαιρο.
Οσο πιο μακριά απο τέτοιες καταστάσεις στεκόμαστε, τοσο πιο καλά για εμάς και την ψυχική μας υγεία.
Δεν μου αρέσει έτσι το ποδόσφαιρο.
Οσο πιο μακριά απο τέτοιες καταστάσεις στεκόμαστε, τοσο πιο καλά για εμάς και την ψυχική μας υγεία.
Οι κουλες δεν εβαλαν μυαλο απο την τουρνε στην επαρχια. Οταν ξυπνησουν θα ειναι αργα. Ειναι πλεον μικροσκοπικοι και ανυπαρκτοι. Το οτι πουληθηκαν στο διαολο για ενα πρωταθλημα το 18 θα τους ακολουθει μια ζωη.
Νομιζουν ειναι ισα και ομοια με τους αλλους δυο του ΠΟΚ. Δεν καταλαβαινουν/αποδεχονται οτι στο βρωμερο σιχαμα που ειναι το ΠΟΚ, ο γαυρος ειναι το κεφαλι, ο βαζελος το σωμα και αυτοι ειναι ο κ@λος.
Ως ποτε θα σκουπιζει τον κ@λο του ενα βρωμερο σιχαμα οπως το ΠΟΚ?
Νομιζουν ειναι ισα και ομοια με τους αλλους δυο του ΠΟΚ. Δεν καταλαβαινουν/αποδεχονται οτι στο βρωμερο σιχαμα που ειναι το ΠΟΚ, ο γαυρος ειναι το κεφαλι, ο βαζελος το σωμα και αυτοι ειναι ο κ@λος.
Ως ποτε θα σκουπιζει τον κ@λο του ενα βρωμερο σιχαμα οπως το ΠΟΚ?
-
AN αν ο ΠΑΟΚ λόγω της αναστάτωσης και της έλλειψης πολλων παικτών, χάσει σήμερα, τότε θα έχει μπει ένα ακόμα λιθαράκι στον στόχο όλων των εμπνευστών αυτής της κωμωδίας που λέγεται αιλλινικό ποδόσφαιρο και πρωτάθληα, στόχος που είναι να μείνει εκτός ευρώπης ο ΠΑΟΚ.
Τότε, εφόσον ισχύει ότι με μια καταγγελία στην Ουέφα, υπάρχει ενδεχόμενο να αποκλειστούν όλες οι ομάδες της χώρας της πουστιάς, ΔΕΥΤΕΡΑ πρωί η παε κάνει επίστημη καταγγελία και να πάνε όλοι να γαμηθούν.
Επιτέλους, να παψουμε να είμαστε μονο εμείς τα θύματα. Η και εμείς ή κανείς. Και να δούμε ποιός θα αντέξει χωρίς ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τη μπάζα του με τις πωλήσεις και τα φετινά έσδοα.
Τότε, εφόσον ισχύει ότι με μια καταγγελία στην Ουέφα, υπάρχει ενδεχόμενο να αποκλειστούν όλες οι ομάδες της χώρας της πουστιάς, ΔΕΥΤΕΡΑ πρωί η παε κάνει επίστημη καταγγελία και να πάνε όλοι να γαμηθούν.
Επιτέλους, να παψουμε να είμαστε μονο εμείς τα θύματα. Η και εμείς ή κανείς. Και να δούμε ποιός θα αντέξει χωρίς ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τη μπάζα του με τις πωλήσεις και τα φετινά έσδοα.
Αν υπάρχει χώρος για τέτοια καταγγελία τότε πρέπει να γίνει ακόμα κ πρώτοι να ήμασταν.
Χέστηκαν για την ΟΥΕΦΑ και αυτοί και οι βαζελοι. Θέση 200 είναι στο ranking όσο ήταν και όταν γύρισαν από τα χωράφια
- Amsterdamer_87
Ευχομαι ολοψυχα καλο αφανισμο στις Δικεφαλες Κοτες..