Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
-
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Ναι, το θέμα είναι κατά πόσο οχυρώνεις την ομάδα. Ε όταν έχεις αντιπρόεδρο τύπο σαν τον Κυριάκο, είναι σα να ανοίγεις την κερκόπορτα, άποψή μου.
- smoothcriminal1926
tolis14 έγραψε:Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από τα γραφόμενα εδώ μέσα είναι ότι ακόμη και ο ήλιος να γίνει σούπερ νόβα, θα φταίει ο Ιβαν και η ΠΑΕ που είναι άχρηστη, κοιμάται, κλπ. Το ότι μας στήνουν συνεχώς από το μπ@υρδέλο του λεκανοπεδίου (όπως έκαναν και θα κάνουν πάντα γιατί η ελλάδα διοικείται από τους βρυκόλακες που ζουν και αποφασίζουν εκεί) δεν παίζει.
Το πρόβλημα φίλε μου είναι ότι τους αφήνεις να κάνουν ό,τι θέλουν και λες ότι γίνεσαι σοφότερος ενώ σε πηδάνε. Αυτο δεν είναι ΠΑΟΚ... Αυτή η παθητικότητα είναι κόντρα στο DNA σου.
1 μηνα λογαριασμο
«Τους αφηνεις να σε πηδανε»
Ωραιες εκφρασεις απο τους συνοπαδους
«Τους αφηνεις να σε πηδανε»
Ωραιες εκφρασεις απο τους συνοπαδους
- smoothcriminal1926
Άτοπο είναι αυτό που λέω αδερφέ μου; Τι κάνεις; Διαφώτισε με εσύ που δεν έχεις ένα μήνα λογαριασμό...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Και τι να κάνουν; Οι άλλοι κάνουν λάστιχο ότι κανόνα και νόμο διέπει το ποδόσφαιρο. Πως θα αντιδράσεις; Αυτοδίκια θες; Πες. Κάνε μια πρόταση.
Το πρόβλημα φίλε μου, και λυπάμαι που δεν το βλέπεις ενώ είσαι πρόθυμος να κράξεις την ομάδα μας, είναι ότι αυτοί έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι και αποφασίζουν ότι γουστάρουν με την ανοχή των κέντρων αποφάσεων. Εδώ έχουν συγκαλυφθεί τεράστια σκάνδαλα, έχουν στηθεί οι πάντες και τα πάντα, στο να στήσουν τον ΠΑΟΚ και τους πολίτες δεύτερη κατηγορίας της βόρειας ελλάδας θα μασούσαν; Τα λόγια είναι πολύ εύκολα, το θέμα είναι τι μπορείς να κάνεις στην πραγματικότητα
Δηλαδη ρε παιδια το να συμβαίνουν και τα δυο ταυτόχρονα δεν παιζει; Ή το ενα ή το αλλο μονο; Ασπρο ή μαυρο;tolis14 έγραψε:Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από τα γραφόμενα εδώ μέσα είναι ότι ακόμη και ο ήλιος να γίνει σούπερ νόβα, θα φταίει ο Ιβαν και η ΠΑΕ που είναι άχρηστη, κοιμάται, κλπ. Το ότι μας στήνουν συνεχώς από το μπ@υρδέλο του λεκανοπεδίου (όπως έκαναν και θα κάνουν πάντα γιατί η ελλάδα διοικείται από τους βρυκόλακες που ζουν και αποφασίζουν εκεί) δεν παίζει.
Πολεμο τρωμε απο τοτε που ιδρυθηκε η ομαδα βρε αδερφε. Χαιρω πολυ. Αυτο δεν αλλαζει, ουτε θα αλλαξει. Αυτο που μπορει και πρεπει να αλλαξει ειναι να τους πολεμησει και η δικη μας μπαντα στα ισια. Τον Σαββιδη εχουμε πρόεδρο, οχι καναν τυχάρπαστο παραγοντισκο, ωστε να δικαιολογειται το οτι μας δενει κουβαρι καθε φορα ο καθε Βενγκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Παρ 07 Φεβ 2025, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτή την ιστορία με την παλαιότητα αφήστε την . Υπάρχουν άτομα που παρακολουθούν το φόρουμ 10+ χρόνια κ δε γραφουν η απλά άλλαξαν όνομα . Δεν ήμαστε στρατό να μετραμε τις έσο. Όσο για παε, ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος . Μείγμα αεργων , πρώην μπάτσων, βετεράνων διαιτητών κ 45ρηδων βλαχογκομενων της Αριστοτέλους . Μας έχει κάνει κομπολόι ένας χθεσινος όπως ο ραλιστας κ μεις κατεβάζουμε τους τόνους . Και λίγα λέμε .
Ναι ατοπο και προσβλητικο για την ομαδαsmoothcriminal1926 έγραψε:Άτοπο είναι αυτό που λέω αδερφέ μου; Τι κάνεις; Διαφώτισε με εσύ που δεν έχεις ένα μήνα λογαριασμό...
- smoothcriminal1926
Εγώ φίλε δεν είμαι νομικός και ούτε ξέρω όλες τις λεπτομέρειες σε τέτοιες καταστάσεις, οπότε ό,τι και να πώ μπορεί να μπάζει απο κάπου. Δεν μπορούσες όμως να κάνεις μήνυση για το ντου του ''αγάπα με'' στα αποδυτήρια; Μήνυση που βρέθηκαν αυτοί τόσο κοντά στο πούλμαν ενώ είναι υπεύθυνη η αεκ και η αστυνομία για την ασφάλεια της αποστολής; Θα μπορούσες εξαρχής να μην στείλεις απροστάτευτη την ομάδα εκεί μέσα; Θα μπορούσες. Και μπορεί να υπάρχουν κιάλλα πράγματα που δεν γνωρίζω γιατί όπως είπα, δεν είμαι νομικός. Τέτοιους έχει η ομάδα, αλλά προφανώς η εντολή είναι να κρατάμε χαμηλά τους τόνους. Θες να μου πείς ο Ολυμπιακός αν ήταν στη θέση μας δεν θα αντιδρούσε καθόλου; Θα το άφηνε έτσι; ( αναφέρομαι ξεκάθαρα στις αντιδράσεις και όχι στις γενικές πολιτικές του γαύρου για να προλάβω μερικούς).
Οταν ενα ατομο που ειναι νεο Ή ΠΑΛΙΟ στο φορουμ γραφει οτι ΠΗΔΑΝΕ την ομαδα εγω θα το καυτηριασω. Νταξει ειμαστε;olienin έγραψε:Αυτή την ιστορία με την παλαιότητα αφήστε την . Υπάρχουν άτομα που παρακολουθούν το φόρουμ 10+ χρόνια κ δε γραφουν η απλά άλλαξαν όνομα . Δεν ήμαστε στρατό να μετραμε τις έσο. Όσο για παε, ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος . Μείγμα αεργων , πρώην μπάτσων, βετεράνων διαιτητών κ 45ρηδων βλαχογκομενων της Αριστοτέλους . Μας έχει κάνει κομπολόι ένας χθεσινος όπως ο ραλιστας κ μεις κατεβάζουμε τους τόνους . Και λίγα λέμε .
- smoothcriminal1926
Ακριβώς σε αυτό αναφέρομαι. Ανέκαθεν σε κυνηγούσαν. Αλλά δεν γίνεται να μην βγάζεις αντίδραση και να δείχνεις σε όλα ανοχή. Δεν είσαι καθόλου αδύναμος.Daskalos_4 έγραψε:Δηλαδη ρε παιδια το να συμβαίνουν και τα δυο ταυτόχρονα δεν παιζει; Ή το ενα ή το αλλο μονο; Ασπρο ή μαυρο;tolis14 έγραψε:Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από τα γραφόμενα εδώ μέσα είναι ότι ακόμη και ο ήλιος να γίνει σούπερ νόβα, θα φταίει ο Ιβαν και η ΠΑΕ που είναι άχρηστη, κοιμάται, κλπ. Το ότι μας στήνουν συνεχώς από το μπ@υρδέλο του λεκανοπεδίου (όπως έκαναν και θα κάνουν πάντα γιατί η ελλάδα διοικείται από τους βρυκόλακες που ζουν και αποφασίζουν εκεί) δεν παίζει.
Πολεμο τρωμε απο τοτε που ιδρυθηκε η ομαδα βρε αδερφε. Χαιρω πολυ. Αυτο δεν αλλαζει, ουτε θα αλλαξει. Αυτο που μπορει και πρεπει να αλλαξει ειναι να τους πολεμησει και η δικη μας μπαντα στα ισια. Τον Σαββιδη εχουμε πρόεδρο, οχι καναν τυχάρπαστο παραγοντισκο, ωστε να δικαιολογειται το οτι μας δενει κουβαρι καθε φορα ο καθε Βενγκα.
- PAOK_Antarctica
Στράτος δεν είμαστε, αλλά δεν ξέρουμε και ποιος είναι ποιος.olienin έγραψε:Αυτή την ιστορία με την παλαιότητα αφήστε την . Υπάρχουν άτομα που παρακολουθούν το φόρουμ 10+ χρόνια κ δε γραφουν η απλά άλλαξαν όνομα . Δεν ήμαστε στρατό να μετραμε τις έσο. Όσο για παε, ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος . Μείγμα αεργων , πρώην μπάτσων, βετεράνων διαιτητών κ 45ρηδων βλαχογκομενων της Αριστοτέλους . Μας έχει κάνει κομπολόι ένας χθεσινος όπως ο ραλιστας κ μεις κατεβάζουμε τους τόνους . Και λίγα λέμε .
Δεν έχει την ίδια βαρύτητα ο λόγος του καθενός εδώ μέσα. Όταν κάποιος αποδείξει ότι είναι ΠΑΟΚ ας λέει ο,τι θέλει. Μέχρι τότε να προσέχει τα λόγια του.
Και στην τελική δεν μπαίνεις σε μια παρέα σαν καινούριος και κάνεις αστειακια για τις μανάδες των άλλων ούτε επιδεικνύεις υπερβολική οικειότητα.
Έτσι και ο καινούριος στην παρέα μας να αποφεύγει τις οικειότητες.
- smoothcriminal1926
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π
Μόνο καυτηριάζεις εσυ φίλε. Δεν κάνεις κάτι άλλο. Εσύ δηλαδή θεωρείς οτι δεν σε κυνηγάνε ( γιατί μάλλον στο πηδάνε είσαι αλλεργικός) οι κάτω;aivas19 έγραψε:Οταν ενα ατομο που ειναι νεο Ή ΠΑΛΙΟ στο φορουμ γραφει οτι ΠΗΔΑΝΕ την ομαδα εγω θα το καυτηριασω. Νταξει ειμαστε;olienin έγραψε:Αυτή την ιστορία με την παλαιότητα αφήστε την . Υπάρχουν άτομα που παρακολουθούν το φόρουμ 10+ χρόνια κ δε γραφουν η απλά άλλαξαν όνομα . Δεν ήμαστε στρατό να μετραμε τις έσο. Όσο για παε, ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος . Μείγμα αεργων , πρώην μπάτσων, βετεράνων διαιτητών κ 45ρηδων βλαχογκομενων της Αριστοτέλους . Μας έχει κάνει κομπολόι ένας χθεσινος όπως ο ραλιστας κ μεις κατεβάζουμε τους τόνους . Και λίγα λέμε .
Η αντιπαράθεση πρέπει να γίνετε θεσμικά , οχι αυτοδικίες και παπαρ... Ο Π.Α.Ο.Κ πρεπει να αρνηθεί να μην γίνει το παιχνίδι και την δυτερα να θέσει θέμα ΓΚΡΕΧΙΤ λόγω παρέμβασης κρατους στην Λιγκα όπως είπε σοφα ο Μπρούτο.Ολα τα άλλα ειναι να είχαμε να λέγαμε...smoothcriminal1926 έγραψε:Ακριβώς σε αυτό αναφέρομαι. Ανέκαθεν σε κυνηγούσαν. Αλλά δεν γίνεται να μην βγάζεις αντίδραση και να δείχνεις σε όλα ανοχή. Δεν είσαι καθόλου αδύναμος.Daskalos_4 έγραψε:Δηλαδη ρε παιδια το να συμβαίνουν και τα δυο ταυτόχρονα δεν παιζει; Ή το ενα ή το αλλο μονο; Ασπρο ή μαυρο;tolis14 έγραψε:Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από τα γραφόμενα εδώ μέσα είναι ότι ακόμη και ο ήλιος να γίνει σούπερ νόβα, θα φταίει ο Ιβαν και η ΠΑΕ που είναι άχρηστη, κοιμάται, κλπ. Το ότι μας στήνουν συνεχώς από το μπ@υρδέλο του λεκανοπεδίου (όπως έκαναν και θα κάνουν πάντα γιατί η ελλάδα διοικείται από τους βρυκόλακες που ζουν και αποφασίζουν εκεί) δεν παίζει.