Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από obanebane »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ο Ψύχρας εκφράζει όσα νιώθουν η πλειοψηφία των αγνών πραγματικών ΠΑΟΚτσήδων που έχουν μάθει ακόμα και χωρίς τίτλους, τουλάχιστον να είναι περήφανοι για τον ΠΑΟΚ.
Και ναι η αναφορα στη μεταχείριση του ΠΑΟΚ του Βουλινου (!!) στον καραγκιόζη πρόεδρο τότε του γαύρου τον σαλιάρελη, είναι τόσο χαρακτηριστική του τι ήταν η ΤΟΥΜΠΑ τότε και πως είναι σήμερα.
Τότε ο σαλιαρέλης δεν ανέβαινε κερκίδες γιατί ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ και τον έσερναν δεξιά αριστερά για να γλιτώσει, ενώ τώρα ο κάθε ηλιόπουλος με ύφος χιλίων καρδιναλίων βγάζει γούστα στα ιερά τσιμέντα της Τούμπας μας.

Δηλαδή εσύ τι ακριβώς θέλεις, να πάει κόσμος φυλακή για να βγεις και να πεις εγώ είμαι ΠΑΟΚτσης και τα @@ μου είναι τόσο μεγάλα που τα ξύνω με τα πόδια;
Αίσθηση του τι γίνεται γύρω σας έχετε ή έτσι πετάμε την εξυπνάδα μας;
Είναι δυνατόν να μιλάμε το 2025 για καταστάσεις μιας άλλης εποχής;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτό το σουργελο με τα τρία γράμματα το έχετε αφήσει και έχει δηλητηριάσει όλο το φόρουμ.
Καλά το πάτε.
Aed

Δημοσίευση από Aed »

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aed την Παρ 07 Φεβ 2025, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

aivas19 έγραψε:
fidel έγραψε:θα συμφωνήσω μσου δεν πρέπει να κάνει τίποτα...όλα οκ όπως έγραψα νωρίτερα...
Κανεις δεν ειπε ολα οκ αλλα καταλαβαινω οτι προτιμας να λουφαξεις οταν καποιος σου λεει οτι δεν προτεινεις κατι
εγώ λέω αντίδραση, ένα non paper μια διαρροή που πάμε που βαδίζουμε...εσύ παρόλαυτα δεν τοποθετήθηκες με το τι προτείνεις?
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Εσύ βλέπεις ΠΥΓΜΗ από τον ΠΑΟΚ σε κάποιο ζήτημα που τον στήνουν από παντου ??
Τα στησίματα πάνε κι έρχονται, τα χαστούκια που τρώμε είναι αλλεπάλληλα και δεν ακούγεται κιχ ....
Δεν μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος με πυγμή, με κύρος και με μυαλό να εκφράζει αυτή την οργή όλων μας από τις αδικίες ?
Έπρεπε να βγει ο μαρινάκης και μετά ακολούθησε η προεδράρα της επο που έχει εξαφανιστεί, ο μάκαρος...
Είναι δυνατό να εκφράζει τις θέσεις μας και να εντοπίζει ο μαρινάκης με συγκροτημένα επιχειρήματα το παρ'άλογο των τιμωριών ?
Αντί να κάνουμε κινήσεις εμείς, έρχεται και τις κάνει αυτός ??
ΕΛΕΟΣ
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Ουτε κιχ ο προεδρος αλλα παλι οι γκρινιαρηδες θα φταινε

Εγω ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να με υπερασπιζεται περισσοτερο ο Βουβαλος και ο Μπεος απο οτι ο ιδιοκτητης μου!
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Εσύ βλέπεις ΠΥΓΜΗ από τον ΠΑΟΚ σε κάποιο ζήτημα που τον στήνουν από παντου ??
Τα στησίματα πάνε κι έρχονται, τα χαστούκια που τρώμε είναι αλλεπάλληλα και δεν ακούγεται κιχ ....
Δεν μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος με πυγμή, με κύρος και με μυαλό να εκφράζει αυτή την οργή όλων μας από τις αδικίες ?
Έπρεπε να βγει ο μαρινάκης και μετά ακολούθησε η προεδράρα της επο που έχει εξαφανιστεί, ο μάκαρος...
Είναι δυνατό να εκφράζει τις θέσεις μας και να εντοπίζει ο μαρινάκης με συγκροτημένα επιχειρήματα το παρ'άλογο των τιμωριών ?
ΕΛΕΟΣ
Αν θέλει ο πρόεδρος μπορεί η δεν μπορεί?
Με τον ΟΛΘ έδειξε πυγμή που πήγαν να τον στήσουν?
Με τον ΠΑΟΚ μας τι γίνεται Πρόεδρε?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

fidel έγραψε:
aivas19 έγραψε:
fidel έγραψε:θα συμφωνήσω μσου δεν πρέπει να κάνει τίποτα...όλα οκ όπως έγραψα νωρίτερα...
Κανεις δεν ειπε ολα οκ αλλα καταλαβαινω οτι προτιμας να λουφαξεις οταν καποιος σου λεει οτι δεν προτεινεις κατι
εγώ λέω αντίδραση, ένα non paper μια διαρροή που πάμε που βαδίζουμε...εσύ παρόλαυτα δεν τοποθετήθηκες με το τι προτείνεις?
Για τη σιωπη στον ΑΣ ειπες τπτ;

Ας βγαλουν οτι θελουν, αν δεν ερθει αυτο που λεω, η αγωνιστικη νικη επι των κατω δε θα εχει και τοση σημασια. Χαθηκε η χρονια; Οχι, δε χαθηκε. Οποτε εφοσον παρεμεινε ο Λουτσε και φεραν καποιους παικτες που ζητησε, προτεραιοτητα εχει το αγωνιστικο. Η ομαδα να κερδιζει. Κι αν δεν γινει φετος (γινονται αυτα) να γινει την επομενη. Με σωστη διαχειριση. Να κανουμε συλλαλητηριο για αυτο; Τι θελεις;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Nikodiai έγραψε:Ουτε κιχ ο προεδρος αλλα παλι οι γκρινιαρηδες θα φταινε

Εγω ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να με υπερασπιζεται περισσοτερο ο Βουβαλος και ο Μπεος απο οτι ο ιδιοκτητης μου!
Ενταξει εσυ μονο αυτο λες, δεν πειραζει θα περασει η ντροπη οπως περσι
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

fidel έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Εσύ βλέπεις ΠΥΓΜΗ από τον ΠΑΟΚ σε κάποιο ζήτημα που τον στήνουν από παντου ??
ΕΛΕΟΣ
Αν θέλει ο πρόεδρος μπορεί η δεν μπορεί?
Με τον ΟΛΘ έδειξε πυγμή που πήγαν να τον στήσουν?
Με τον ΠΑΟΚ μας τι γίνεται Πρόεδρε?
Πως θα έδειχνε πυγμή κατά την άποψη σου? Ποια θα ήταν η πιο πυγμερή κίνηση αυτή τη στιγμή?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Νέο συμβόλαιο σε Λουτσέσκου, Ντέλια κ να κλείσουμε 3 παιχταράδες που θα του πει ο προπονητής από τώρα. Εκεί θα δεις εγκεφαλικα.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Δεν απαιτείται πάντα να βγαίνει ο Ιβάν μπροστά.
Την κατεύθυνση πρέπει να δώσει. Να δώσει το σύνθημα για μετωπική.
Υπάρχει το στελεχιακό δυναμικό να ακολουθησει ??
Όχι. Ανύπαρκτοι. Δημοσιοσχεσίτες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Α ρε δρακο, στο μυαλο μου εισαι
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

aivas19 έγραψε:
fidel έγραψε:
aivas19 έγραψε:θα συμφωνήσω μσου δεν πρέπει να κάνει τίποτα...όλα οκ όπως έγραψα νωρίτερα...
Για τη σιωπη στον ΑΣ ειπες τπτ;

Ας βγαλουν οτι θελουν, αν δεν ερθει αυτο που λεω, η αγωνιστικη νικη επι των κατω δε θα εχει και τοση σημασια. Χαθηκε η χρονια; Οχι, δε χαθηκε. Οποτε εφοσον παρεμεινε ο Λουτσε και φεραν καποιους παικτες που ζητησε, προτεραιοτητα εχει το αγωνιστικο. Η ομαδα να κερδιζει. Κι αν δεν γινει φετος (γινονται αυτα) να γινει την επομενη. Με σωστη διαχειριση. Να κανουμε συλλαλητηριο για αυτο; Τι θελεις;[/quote]

ΑΣ ευνουχιισμενος .... Προτεραιότητα πάντα σε μια εταιρεία είναι σωστή λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο αγωνιστικό στην περίπτωση μιας ΠΑΕ...κάθε τμήμα πρέπει να αποδίδει στο μέγιστο για να λειτουργεί η εταιρεία με μέγιστη αποδοτικότητα....αν κάτι δεν λειτουργεί τι κάνεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Παρ 07 Φεβ 2025, 16:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

aivas19 έγραψε:
Nikodiai έγραψε:Ουτε κιχ ο προεδρος αλλα παλι οι γκρινιαρηδες θα φταινε

Ενταξει εσυ μονο αυτο λες, δεν πειραζει θα περασει η ντροπη οπως περσι
Περυσι καυλωναμε στην Κηφισια πριν τις διακοπες,1οι και "πωπω λαος και τι ομαδα 2 φορες την εβδομαδα", η καλυτερα μπαλα στην Ελλαδα κλπ

Μονο αμα δεν βλεπεις μπαλα στο ελαχιστο μπορεις να τα συγκρινεις με τα φετινα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”