Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Με τη πώληση Τζημα τελείωσε κάθε δικαιολογία για του χρόνου
Ρίχνεις χρήμα σοβαρό με παίκτες που τους επιλέγουν άτομα που ξέρουν και όχι χομπιστες κολλητοί που δε γουστάρουν συγκεκριμένα πρόσωπα.
Δουλεύετε σαν ομάδα για να πάει η ομάδα μπροστά
Αν αρχίσουμε τα αυτάρκεια έμεινε η ομάδα εκτός Ευρώπης να κάνω προπονητικό και δε ξέρω γω τι άλλο θα πέσει γιούχα στη καλύτερη
Κανονίστε
Ρίχνεις χρήμα σοβαρό με παίκτες που τους επιλέγουν άτομα που ξέρουν και όχι χομπιστες κολλητοί που δε γουστάρουν συγκεκριμένα πρόσωπα.
Αν αρχίσουμε τα αυτάρκεια έμεινε η ομάδα εκτός Ευρώπης να κάνω προπονητικό και δε ξέρω γω τι άλλο θα πέσει γιούχα στη καλύτερη
Κανονίστε
Τι να τους κάνεις τους παίκτες χωρίς υποδομές και τι να τις κάνεις τις υποδομές χωρίς παίκτες.
Συμφωνώ 100%sn0ufel4 έγραψε:Με τη πώληση Τζημα τελείωσε κάθε δικαιολογία για του χρόνου
Κανονίστε
Αλλά ξαναλέω, τι ακριβώς ζητάμε; Να κάνει πέρα ο Ιβάν το γιο του από την ομάδα;
Και έπεσε γιούχα, οκ. Και;
- Kabamaru11
Στην φιεστα κ οταν πανηγυριζαμε,πεταγομαι κ λεω στα φιλαρακια μου,αντε μαγκες,το επομενο πρωταθλημα στην Νεα Τουμπα,κ ας μη παρω μεχρι τοτε αλλο τιτλο.Γυρισαν καμια δεκαρια ατομα κ μου ειπαν "απο στο στομα σου κ στου Θεου το αυτι αδερφε".
Ξαναλεω το ιδιο,Νεα Τουμπα κ προπονητικο κ παιδια ακαδημιων κατα μεγαλο ποσοστο (20-40%) στο ροστερ.Αργα η γρηγορα το ιδιο το ποδοσφαιρο θα σε ανταμειψει.
Το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι διοικητικο,ηταν δεν ηταν ο Ιβαν εδω,απο την πρωτη μερα εχουμε δυσλειτουργια,καθε 6 μηνες αλλαγ φιλοσοφιας,πολλους Δ/Υ,πολλους "καριεριστες" στις πλατες της ομαδας,ε νυσαφι.Μονο ο Ιβαν μπορει να το λυσει,αν θελει.
Ξαναλεω το ιδιο,Νεα Τουμπα κ προπονητικο κ παιδια ακαδημιων κατα μεγαλο ποσοστο (20-40%) στο ροστερ.Αργα η γρηγορα το ιδιο το ποδοσφαιρο θα σε ανταμειψει.
Το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι διοικητικο,ηταν δεν ηταν ο Ιβαν εδω,απο την πρωτη μερα εχουμε δυσλειτουργια,καθε 6 μηνες αλλαγ φιλοσοφιας,πολλους Δ/Υ,πολλους "καριεριστες" στις πλατες της ομαδας,ε νυσαφι.Μονο ο Ιβαν μπορει να το λυσει,αν θελει.
-
Υπάρχει η χλιαρή και η πολύ έντονη γιούχαbane1980 έγραψε:Συμφωνώ 100%sn0ufel4 έγραψε:Με τη πώληση Τζημα τελείωσε κάθε δικαιολογία για του χρόνου
Κανονίστε
Υπάρχει η έντονη γιούχα και υπάρχει και η παρέμβαση με άλλους τρόπους.
Και βέβαια (το χειρότερο) υπάρχει η μαζική αποστασιοποίηση διότι ο κόσμος δεν έχει υπομονή να ανέχεται μετά από ένα πρωτάθλημα, να υφίσταται κοροϊδια.
Με τα χρήματα από τζίμα, κουλιεράκη και δεν ξέρω ποιόν άλλο (Κοτάρκσι, Ντέλια ??) το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που μπορεί να απαιτήσει ή πιο ήπια να ελπίζει ο κόσμος είναι 5 παίκτες των 5.000.000 (δεξιό μπάκ, αριστερό μπακ, φορ, εξτρέμ, και δεκάρι)
-
Δε θα σου κανει το χατηρι.nikos ioannidis έγραψε:Δύο δρόμοι υπάρχουν:
1) Αλλάζεις τον Άγιο σου με έναν σοβαρό άνθρωπο που ξέρει από ποδόσφαιρο, την Γκοντσάρεβα με έναν σοβαρό οικονομολόγο και τους λοιπούς αργόμισθους και τους χασοδίκες δικηγόρους.
2)Πουλάς
-
Στησε μια ομαδα με Βιερινια, Κρεσπο, Ματος, Λινο και Σβαμπ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ειναι αυτοι οι ανθρωποι εκτος οργανογραμματος και να ειναι μεσα οι Θωμαρεηδες.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ειναι αυτοι οι ανθρωποι εκτος οργανογραμματος και να ειναι μεσα οι Θωμαρεηδες.
-
Το πρώτο σκέλος είναι 100% ορθό. Οχύρωσε την ομάδα και την Τούμπα με κατάλληλους ανθρώπους που όχι μονο θα την προστατεύουν αλλά και θα προωθούν επιθετικά και συγκροτημένα τις θέσεις της ομάδας. Παντού εικόνα εγκατάλειψης.TransferMania έγραψε:Δε θα σου κανει το χατηρι.nikos ioannidis έγραψε:Δύο δρόμοι υπάρχουν:
1) Αλλάζεις τον Άγιο σου με έναν σοβαρό άνθρωπο που ξέρει από ποδόσφαιρο, την Γκοντσάρεβα με έναν σοβαρό οικονομολόγο και τους λοιπούς αργόμισθους και τους χασοδίκες δικηγόρους.
2)Πουλάς
Σχετικά με το δεύτερο σκέλος, προφανώς είναι δική του απόφαση. Εμείς θέλουμε τον δυνατό και ΠΑΡΟΝΤΑ Ιβάν Σαββίδη.
Σουίτα σβηστό φως.
Ούτε καν κάποιος αναπληρωτής πρόεδρος ξέρω γω.
Κάποιος ρε παιδί μου.
Έρχεται το χαρτί και για να κατουρήσει ο άλλος κλείνουν οι τουαλέτες της Τούμπας.
Μια Τούμπα που θυμίζει ασφάλεια περισσότερο.
Ποιά έδρα;
Μόνο ο κόσμος;
Αγωνιστικά κοιτάξτε να βγείτε πέμπτοι και να εξαρτώμαστε απ'το αποτέλεσμα του τελικού από ομάδες που θα ήθελαν να σε πετάξουν εκτός Ευρώπης, να γελάει ο κάθε ανύπαρκτος...
Ούτε καν κάποιος αναπληρωτής πρόεδρος ξέρω γω.
Κάποιος ρε παιδί μου.
Έρχεται το χαρτί και για να κατουρήσει ο άλλος κλείνουν οι τουαλέτες της Τούμπας.
Μια Τούμπα που θυμίζει ασφάλεια περισσότερο.
Ποιά έδρα;
Μόνο ο κόσμος;
Αγωνιστικά κοιτάξτε να βγείτε πέμπτοι και να εξαρτώμαστε απ'το αποτέλεσμα του τελικού από ομάδες που θα ήθελαν να σε πετάξουν εκτός Ευρώπης, να γελάει ο κάθε ανύπαρκτος...
-
Οσο ο Ιβαν βολευεται με τον Λουτσεσκου προπονητη και ασπιδα, οσο βολευεται με ολους τους ασχετους γιες μεν στην ΠΑΕ και γυρω απο αυτην, οσο αφηνει τον Γιωργη να λυνει και να δενει κανοντας και αυτος τα λαθη του,
Τοσο περισσοτερο αρχιζει και ο κοσμος να ΞΕΒΟΛΕΥΕΤΑΙ με ολη αυτην την κωμωδια.
Τοσο περισσοτερο αρχιζει και ο κοσμος να ΞΕΒΟΛΕΥΕΤΑΙ με ολη αυτην την κωμωδια.
Ο χοντρός πως έχει αφήσει το γιο του στο περιθώριο στο γαυρο? Πως τρέχει 3 (προσεχώς 4) ομάδες?bane1980 έγραψε:sn0ufel4 έγραψε:Με τη πώληση Τζημα τελείωσε κάθε δικαιολογία για του χρόνου
Κανονίστε
Συμφωνώ 100%
Έχει ενδιαφερθεί ο Ιβάν δώδεκα χρόνια τώρα να βρει άτομα που ΞΕΡΟΥΝ να οργανώσει την ομάδα να μοιράσει αρμοδιότητες? Η έχουμε Μαράκι Κυρκυρ και Μάκη τρία άτομα για τα πάντα και ξεβγηκαμε?
Υπάρχει ΤΔ? Είναι δυνατόν να είναι σε αυτή τη θέση τόσο ψηλά ο Καρυπίδης! Και ταυτόχρονα να είναι και ο αυτοφωρακιας του πάγκου? Γενικός αρχηγός υπάρχει?
Τα 60 εκατομμύρια έσοδα αυτής της χρονιάς ποιος θα τα επενδύσει? Ποιος θα επιλέξει τους παίκτες? Ο Κωστικος ο Γιώργης και ο Θωμαρεης?
Είναι δυνατόν να λέμε πως ο πρόεδρος - μεγαλομετοχος και ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ πρέπει να κάνει την εταιρεία να έχει έσοδα τρομακτικά για τα ελληνικά δεδομένα για να φτιάξει ένα προπονητικό?
Αυτό λέγεται διαχείριση όχι επένδυση
Ξαναλέω οι δικαιολογίες τελείωσαν.
Το ότι φταίει για όλα ο Ράζβαν κάποτε θα τελειώσει είτε αυτό το καλοκαίρι είτε το επόμενο. Οι ασπίδες πέφτουν.
Να δούμε τι μας περιμένει και τι ζητάμε για να είμαστε ξεκάθαροι
Επίσης να μη το ξεχάσω
Είχες τον Ακκα σκαουτερ που σε παράτησε για να πάει στη Φεγενορντ
Γύρισε Ελλάδα για το γαυρο. Εσύ μείνε με τους ανύπαρκτους
Ο Ιβάν δεν ήρθε χθές για να τον θεωρούμε διαχειριστή και όχι επενδυτή. Οι μεταγραφές του χοντρού έχουν το ίδιο ποσοστό επιτυχίας με του ΠΑΟΚ, δεν είναι πρότυπο ο γαυρος
-
Το μεγαλυτερο προβλημα του Ιβαν ειναι οτιδεν εμαθε ποτε ποδοσφαιρο και ο εγωισμος του σαν Ποντιος αυθεντικος, δεν του επετρεψε να βαλει ποδοσφαιρανθρωπους στην παε.sn0ufel4 έγραψε:Επίσης να μη το ξεχάσω
Δεν ξέρω αν είναι δικαιολογίες ή πραγματικά προβλήματα.
Συγνώμη που δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι ισχύει στη Ρωσία στο πόλεμο με την Ουκρανία παρά μόνο όσα διαβάζουμε γύρω γύρω.
Το μόνο που ξέρω και με ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΟΚ. Να είναι ανταγωνιστικός κάθε χρόνο και περισσότερο, να χτίζει επάνω στο ρόστερ που φέρνει επιτυχίες, να διεκδικεί κάθε πρωτάθλημα.
Δεν αντέχω να κάνω τον λογιστή και τον σύμβουλο επενδύσεων ενός δισεκατομμυριούχου.
Τι βλέπω; Βλέπω τρομερές πωλήσεις και αδιανόητα λάθος αγορές - προσθήκες παικτών.
Όταν για κάθε Κουλιεράκη και 15 εκατομμύρια έσοδα, μου φέρνουν τον κάθε Κόλεϊ ελεύθερο στα 31 του, για μένα η πρόθεση είναι 100% λάθος. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Δεν με νοιάζει αν μπαίνει μέσα ο Ιβάν. Ειλικρινά δεν με νοιάζει. Όπως πιστεύω πως δεν νοιάζει κανέναν βάζελο αν μπαίνει μέσα ο Αλαφούζος, κάθε γαύρο αν μπαίνει μέσα ο Μαρινάκης και κάθε χάρτινο αν μπαίνει μέσα ο Ηλιόπουλος.
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Μόνο ο ΠΑΟΚ με νοιάζει. Και ο ΠΑΟΚ με Σαμάττα, Κόλεϊ, Μπακαγιόκο, Μουργκ, Μπράντον κλπ δεν μεγαλώνει.
Θα κάνει μια χρονιά και άλλες 5-10 θα παλεύει να πιάσει τους άλλους.
Ειδικά τώρα που οι άλλοι ρίχνουν πολύ περισσότερα χρήματα απ' ότι έριχναν παλιά, δεν μπορείς να τη βγάλεις καθαρή με ελεύθερους και δανεικούς.
Το καλοκαίρι που έρχεται, με πάνω από 50(!!) εκατομμύρια έσοδα σε μια χρονιά, δεν υπάρχει ούτε μισή δικαιολογία για να μην ρίξουν στην αγορά ΚΕΡΑΤΑ για να χτίσουν ομάδα πρωταθλητισμού.
Συγνώμη που δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι ισχύει στη Ρωσία στο πόλεμο με την Ουκρανία παρά μόνο όσα διαβάζουμε γύρω γύρω.
Το μόνο που ξέρω και με ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΟΚ. Να είναι ανταγωνιστικός κάθε χρόνο και περισσότερο, να χτίζει επάνω στο ρόστερ που φέρνει επιτυχίες, να διεκδικεί κάθε πρωτάθλημα.
Δεν αντέχω να κάνω τον λογιστή και τον σύμβουλο επενδύσεων ενός δισεκατομμυριούχου.
Τι βλέπω; Βλέπω τρομερές πωλήσεις και αδιανόητα λάθος αγορές - προσθήκες παικτών.
Όταν για κάθε Κουλιεράκη και 15 εκατομμύρια έσοδα, μου φέρνουν τον κάθε Κόλεϊ ελεύθερο στα 31 του, για μένα η πρόθεση είναι 100% λάθος. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Δεν με νοιάζει αν μπαίνει μέσα ο Ιβάν. Ειλικρινά δεν με νοιάζει. Όπως πιστεύω πως δεν νοιάζει κανέναν βάζελο αν μπαίνει μέσα ο Αλαφούζος, κάθε γαύρο αν μπαίνει μέσα ο Μαρινάκης και κάθε χάρτινο αν μπαίνει μέσα ο Ηλιόπουλος.
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Μόνο ο ΠΑΟΚ με νοιάζει. Και ο ΠΑΟΚ με Σαμάττα, Κόλεϊ, Μπακαγιόκο, Μουργκ, Μπράντον κλπ δεν μεγαλώνει.
Θα κάνει μια χρονιά και άλλες 5-10 θα παλεύει να πιάσει τους άλλους.
Ειδικά τώρα που οι άλλοι ρίχνουν πολύ περισσότερα χρήματα απ' ότι έριχναν παλιά, δεν μπορείς να τη βγάλεις καθαρή με ελεύθερους και δανεικούς.
Το καλοκαίρι που έρχεται, με πάνω από 50(!!) εκατομμύρια έσοδα σε μια χρονιά, δεν υπάρχει ούτε μισή δικαιολογία για να μην ρίξουν στην αγορά ΚΕΡΑΤΑ για να χτίσουν ομάδα πρωταθλητισμού.