95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από obanebane »

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν,έχει ξεφύγει η κατάσταση στο ποδόσφαιρο.
Στο καλό μικρέ,τι ΠΑΟΚ και @@,το παιδάκι με 5 μήνες ποδόσφαιρο, εξασφάλισε το μέλλον του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Ο 19χρονος επιθετικός, που έχει προκαλέσει κρότο στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, καθώς σε 17 ματς έχει απολογισμό 10 γκολ και δύο ασίστ, εξαργύρωσε τα νούμερα αυτά με τη μεγάλη μεταγραφή του στην Μπράιτον, η οποία τον αγόρασε από τη Νυρεμβέργη με ορίζοντα το καλοκαίρι του 2025, προσφέροντας στους Γερμανούς ένα ποσό που φτάνει τα 26.400.000 ευρώ.

Παράλληλα, η μεταγραφή του έκανε τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να τρίβουν τα χέρια τους για τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία τους.

Κι αυτό, διότι το καλοκαίρι ο Δικέφαλος παραχώρησε τον Τζίμα με δανεισμό και οψιόν αγοράς ύψους 18 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν συμπεριλάβει στη συμφωνία και μπόνους άλλων δύο εκατομμυρίων ευρώ, εφόσον ο παίκτης πωληθεί.

Όλα αυτά για την παραχώρηση του 85% των δικαιωμάτων του, καθώς ο ΠΑΟΚ θα διατηρεί ένα 15% στις τάξεις του σε πιθανότητα μεταπώλησης.

Η Μπράιτον δίνει 22 εκατομμύρια λίρες (26.4 εκατομμύρια ευρώ) στη Νυρεμβέργη, οπότε ο ΠΑΟΚ αναμένεται να εισπράξει 24 εκατομμύρια: 18 από τη ρήτρα, δύο από την μπόνους και 3.96 από το 15% της μεταπώλησης.

Ρε παιδια πως θα παρουν αυτοι 22 μυρια; Δανεικος δεν ηταν δεν καταλαβαινω
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Ακυρο το ξανα διαβασα ειμαι χαζος απλα
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Στενάχωρη είδηση για τον οποιοδήποτε υγειώς σκεπτόμενο φίλαθλο του ΠΑΟΚ... Απ' ότι φαίνεται ο προπονητής θεώρησε ότι Σαμάτα, Τόμας και σία είναι πολύ καλύτεροι του και η διοίκηση ήθελε να πάρει όσα περισσότερα λεφτά μπορούσε από την πώληση του παίχτη. Κανείς δεν ασχολήθηκε σοβαρά στο να δουλευτεί ένα τόσο μεγάλο ταλέντο όπως πρέπει και να ήταν η βασική μας επιλογή στα φορ από την φετινή χρονιά. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε... Και όποιος θέλει ας ελπίζει ότι αυτά τα λεφτά θα αξιοποιηθούν κατάλληλα, η ιστορία ως τώρα έχει δείξει το αντίθετο.
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Τις δηλώσεις του παίκτη διάβασα , δεν είδα κάποια ερώτηση..και φυσικά δεν είναι ο σκοπός μου να δημιουργήσω κανένα θέμα αλλά η φόρτιση είναι μεγάλη τον τελευταίο καιρό. Ζητώ συγνώμη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παίζανε μαζί με τον Γκιτέρσο, θυμάμαι στην Κ17 και ήταν αχτύπητο δίδυμο.
Ο Γιάννης ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος και στο final-4 που τους είδα (δεν μπορούσα να τους δω αλλού), με εντυπωσίασε πιο πολύ από τον Στέφανο. Στη συνέχεια ο Στέφανος κλήθηκε (επί PG) στον ΠΑΟΚ Β και στην πρώτη του εμφάνιση έβαλε δύο γκολ!
Αυτό ήταν!
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Dillinger έγραψε:Τις δηλώσεις του παίκτη διάβασα , δεν είδα κάποια ερώτηση..και φυσικά δεν είναι ο σκοπός μου να δημιουργήσω κανένα θέμα αλλά η φόρτιση είναι μεγάλη τον τελευταίο καιρό. Ζητώ συγνώμη

Τζίμας: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα το σπίτι μου»
Το «αντίο» του νεαρού στον ΠΑΟΚ.
Ποδοσφαιριστής της Μπράιτον είναι και… με τη βούλα ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους «Γλάρους» και ανακοινώθηκε από τον Αγγλικό σύλλογο.

Ο 18χρονος επιθετικός αποχαιρέτησε μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον ΠΑΟΚ, που αποτέλεσε όπως γράφει το σπίτι και η οικογένεια του για 12 ολόκληρα χρόνια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Τζίμα:

«Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις έτσι ώστε να αποχαιρετήσω μια ομάδα που μου έχει δώσει τόσα πολλά. Για 12 χρόνια, ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, η οικογένεια μου και το περιβάλλον μέσα στο οποίο διαμορφώθηκα από ένα παιδί γεμάτο όνειρα, σε ένα πρωταθλητή και τον ποδοσφαιριστή που είμαι σήμερα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου όλα αυτά τα χρόνια στις ακαδημίες και την πρώτη ομάδα, όλους τους προπονητές μου, τους ανθρώπους που εργάζονται ασταμάτητα στην ομάδα και τα γραφεία για να μας τα παρέχουν όλα και κυρίως τους φανταστικούς οπαδούς μας! Τελευταίο αφήνω τον ΚΥΡΙΟ Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του που στάθηκαν πάντα δίπλα μου και μου έδωσαν τη δυνατότητα να ανοίξω τα φτερά μου.

Ήρθε η ώρα για μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου, αλλά ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα σπίτι μου. Ενθουσιασμένος για όσα φέρνει το μέλλον αλλά πάντα ευγνώμων για τις αναμνήσεις.

Ένας από εσάς,
Στέφανος»
https://www.paokmania.gr/podosfairo/met ... -spiti-moy

που το διαβασες?
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Για όσους κράζατε στις προηγούμενες σελίδες ότι ο προπονητής (κλάμα) και η διοίκηση φταίει που έδιωξε τον μικρό ας πάει να ρωτήσει τον Ιβάν πως είναι σήμερα και αν στεναχωρηθηκε με τη χθεσινή ήττα και τη σημερινή πώληση του μικρού

Πριμ μπόνους αύξηση και προαγωγή θα δώσει σε όποιον έκλεισε το δανεισμό
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

<<Όσο για το μεγάλο πρωταγωνιστή, Στέφανο Τζίμα; Όπως δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το όνειρό μου να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ θα γίνει πραγματικότητα αυτό το καλοκαίρι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Νυρεμβέργη για την ευκαιρία που μου έδωσαν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Προς όλους τους οπαδούς της Νυρεμβέργης: Ανυπομονώ για τα υπόλοιπα παιχνίδια και θα ήθελα να συνεισφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ σε μια επιτυχημένη σεζόν».>>

Ένα ξερό ευχαριστώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

van rooy έγραψε:<<Όσο για το μεγάλο πρωταγωνιστή, Στέφανο Τζίμα; Όπως δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το όνειρό μου να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ θα γίνει πραγματικότητα αυτό το καλοκαίρι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Νυρεμβέργη για την ευκαιρία που μου έδωσαν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Προς όλους τους οπαδούς της Νυρεμβέργης: Ανυπομονώ για τα υπόλοιπα παιχνίδια και θα ήθελα να συνεισφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ σε μια επιτυχημένη σεζόν».>>

Μην πετας την μπαλα στην κερκιδα..Τι τον ρωτησε ο Αγγλος ρεπορτερ? Δεν βλεπω να γραφεις την ερωτηση...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

van rooy έγραψε:<<Όσο για το μεγάλο πρωταγωνιστή, Στέφανο Τζίμα; Όπως δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το όνειρό μου να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ θα γίνει πραγματικότητα αυτό το καλοκαίρι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Νυρεμβέργη για την ευκαιρία που μου έδωσαν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Προς όλους τους οπαδούς της Νυρεμβέργης: Ανυπομονώ για τα υπόλοιπα παιχνίδια και θα ήθελα να συνεισφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ σε μια επιτυχημένη σεζόν».>>

«Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις έτσι ώστε να αποχαιρετήσω μια ομάδα που μου έχει δώσει τόσα πολλά. Για 12 χρόνια, ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, η οικογένεια μου και το περιβάλλον μέσα στο οποίο διαμορφώθηκα από ένα παιδί γεμάτο όνειρα, σε ένα πρωταθλητή και τον ποδοσφαιριστή που είμαι σήμερα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου όλα αυτά τα χρόνια στις ακαδημίες και την πρώτη ομάδα, όλους τους προπονητές μου, τους ανθρώπους που εργάζονται ασταμάτητα στην ομάδα και τα γραφεία για να μας τα παρέχουν όλα και κυρίως τους φανταστικούς οπαδούς μας! Τελευταίο αφήνω τον ΚΥΡΙΟ Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του που στάθηκαν πάντα δίπλα μου και μου έδωσαν τη δυνατότητα να ανοίξω τα φτερά μου.

Ήρθε η ώρα για μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου, αλλά ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα σπίτι μου. Ενθουσιασμένος για όσα φέρνει το μέλλον αλλά πάντα ευγνώμων για τις αναμνήσεις.

Ένας από εσάς,
Στέφανος»
Ναι οντως....ενα ξερο ευχαριστω

Καλη επιτυχια Στεφανε
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Αυτό ήταν σε δηλώσεις στην Αγγλία, έχει κάνει το παιδί instagram post πρώτα από όλους για τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

12 χρόνια στον ΠΑΟΚ, ένα παιδί που μεγάλωσε, άνοιξε τα φτερά του και έκανε... άλματα. Στο «αντίο» του, ο 19χρονος φορ ευχαρίστησε τους πάντες αλλά και την οικογένεια Σαββίδη, υπογραμμίζοντας πως ο ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα το σπίτι του.

Ένας από εσάς,
Στέφανος»

Είπα και γω ξερό ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ .
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Ανύμποροι να χτίσουμε πάνω στις επιτιχίες των δύο πρωταθλημάτων και στην χρυσή φουρνιά των ακαδημιών της ομάδας!

Το επίπεδο στην ελλάδα είναι τέτοιο που ένα ταλέντο μπορεί να κάνει άμεσα την διαφορά και να κρίνει ένα πρωτάθλημα! Μόνο απο την είσοδο στο ch.l θα ήταν σαν να πουλούσαμε 2 φορές τον Τζίμα σε έσοδα και θα μας είχε μείνει και ο τζίμας . Το ίδιο και με τον κουλιεράκη , το ίδιο και με τον τζόλη.

Ίδιες ιστορίες ίδιες αντιπαραθέσεις στο forum για το πια είναι η σωστή προσέγγιση.
Δεν έχει σημασία ποιος έρχεται και ποιος φέυγει, να γίνονται οι μεταγραφές να τσουλάει το χρήμα και να κονομάνε οι μανατζερς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackchaos την Δευ 03 Φεβ 2025, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”