ΠΑΟΚ-αεκ 1-2 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
nouk_

Re: ΠΑΟΚ-αεκ 1-2 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από nouk_ »

για όσους υποστηρίζουν ότι πρέπει να φύγει ο Λούτσε:

1. λεφτά σταγονόμετρο από Ιβάν λόγω πολέμου
2. νέος προπονητής σημαίνει θέλω 10 παίκτες
3. αν δεν αγοράσεις προπονητής θα έχει δικαιολογία να χάνει
4. αν αγοράσεις προπονητής θα λέει χτίζουμε ομάδα άρα ξεχνάς 2025-2026

στηρίζουμε Λούτσε τουλάχιστον,
1. για φέτος που χτίζει σωστά από Ιανουάριο ομάδα αλλά και
2. για 2025-2026 για να χτυπήσει πρωτάθλημα τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

φέτος οι ρεαλιστικοί στόχοι είναι
1. μια καλή πορεία στο europa
2. μια θέση που να με βγάλει ευρώπη

δεκτό και το θαύμα για φετινό πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Στηρίζουμε Λουτσε αλλά το επιχείρημα «λεφτά με το σταγονόμετρο λόγω πολέμου» πάλιωσε ρε παιδιά. Φτάνει.

Πρώτον μια χαρά ρευστότητα έχει ο Ιβαν όσον αφορά τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του εν Ελλαδι και δεύτερον φέτος η ομάδα έχει 50Μ έσοδα μόνο από δύο πωλήσεις παικτών και την Ευρώπη.

Συν διάρκειας, συν μεμονωμένα εισιτήρια, συν τηλεοπτικό, κλπ.

Φέτος τα έσοδα πρέπει να «χαϊδεύουν» τα 70Μ, για ποια λεφτά με το σταγονόμετρο μιλάμε ακριβώς;
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Εγώ πάντως απορώ,πως ξέρετε σχεδόν όλοι,τι ζητάει ο λουτσε,την κανει ο Ιβάν,τι προτάσεις γίνανε,και γενικά τον μηχανισμό που λέγετε ΠΑΟΚ...

Εγώ πιστεύω ότι όλα είναι μια φαρσοκωμωδία στο κομμάτι του βρίσκω παίκτες,στο κομμάτι του επιλέγω ενδεκάδα και στο κομμάτι δεν έχω λεφτά για μεταγραφές...

Σήμερα το παιχνίδι ήταν,μια υποχρέωση που βγάλανε οι παίκτες,και μια υποχρέωση που έβγαλε ο προπονητής...ειμασταν ανευροι...και μόνο σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού ,ένα 20λεπτο που νευρίασανε μερικοί παίκτες είδαμε λιγο μπάλα ...

Ερώτηση..εσείς που τα ξέρετε όλα ..όταν ο λουτσε λέει να βγάλουμε αυτόν και να βάλουμε αυτόν.οταν ανακοινώνει ενδεκαδα.παίρνει κανενος την γνώμη ;η όλα μόνος του τα αποφασίζει;
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τι σημασία έχει αν έπαιζαν Αστέρας και Λαμία τη Δευτέρα; Η ερώτηση ήταν αν η ΠΑΕ ζήτησε να γίνει Δευτέρα ο αγώνας και αν της το αρνήθηκαν.
Αυτο θελω να μαθω και εγω
Άβαταρ μέλους
dikomou01

Δημοσίευση από dikomou01 »

Εγω αυτα που θέλω να δω, και να κρατήσω είναι
α) Φαγαμε δυο φκολ ενα πολύ δυσκολο, και ενα κολοφαρδο. Η ΑΕΚ δεν είχε αλλη καθαρη ευκαιρια.
β) Χάσαμε τουλάχιστον δύο τεράστιες ευκαιρίες απο το μίσο μέτρο.
γ) δεν υπολογίζουμε ότι εμείς είχαμε αγώνα την Πέμπτη , αυτοί όχι και πάλι πιέζαμε πολύ στο τέλος
δ) Στηρίζουμε τον προπονήτη όχι γιατί έιναι ο Λουτσέσκου , αλλά γιατί είναι στην ομάδα του ΠΑΟΚ , και φυσικά τον θέλει ο Ιβάν.
ε) Η αγάπη για τον ΠΑΟΚ, καντάει αρώστια και δεν βοηθάει την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

Επίσης θελω να μαθω ποιος ειναι αρμοδιος για το προγραμμα? Η επο ή η superleage?
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Για το ματσ νομίζω τα έχετε πει όλα , εγώ θέλω να καταγράψω ότι ο ΠΑΟΚ πάει πάλι να μείνει πίσω σε σχέση με τους 3 της Αθήνας. Πέρυσι τα κατάφερε και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά πήρε το πρωτάθλημα ήταν η ευκαιρία να μείνει σε top επίπεδο αντ αυτού κατάφερε διάλυσε την περσινή ομάδα, όταν οι αντίπαλοι ανέβασαν τα συμβόλαια. Και στις 3 ομάδες υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 παίχτες με συμβόλαια κοντά στα 2μυρια ,όταν έδω το ταβάνι είναι του Ζιφκο 1.5.
Οι 2 ομάδες έχουν ήδη καινούριο γήπεδο ενώ σύμφωνα με τον ΑΛΦΖ ο βαζελος θα έχει τέλη του 26. Ενώ και ο Μαρινακης σκέφτεται για ανακαίνιση.
Φέτος που λόγω των δικών μας επιτυχιών 2 ομάδες θα βγουν CL η έστω προκριματικά εμείς τους κάναμε δώρο και τις 2 θέσεις ,ενώ ακόμα και κονφερενσ να καταλήξουμε τα λεφτά έστω με το europa league είναι πολύ λιγότερα. Και ενώ ξέρουμε ότι αυτοί ο καθένας για διαφορετικούς λόγους θα τα επενδύσουν στην ομάδα, ο μαρινακης γιατί είναι γαυρος, ο αλφζ γιατί θέλει να πουλήσει ομάδα με γήπεδο και καλούς παίχτες ώστε να βγάλει κερδος και ο Ηλιόπουλος γιατί τώρα μπήκε στο παιχνίδι και πρέπει να τους πείσει.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Το παιχνίδι το έβλεπα από το κινητό στο αεροδρόμιο όποτε το είδα κάπως αποσπασματικά. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι βλέποντας την ενδεκάδα μας, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ο Λουτσέσκου ήπιε τον κώλο του από κρασιά στο Σαν Σεμπαστιάν και ήταν ακόμη μεθυσμένος.

Δηλαδή ρε Ράσβαν, τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε παίξει ένα σωρό ματς με την ΑΕΚ, τι ακριβώς περιμένες να άλλαζε χθες και να δώσει κάτι ο Μπράντον;

Ο Ντεσπότοφ από τότε που τραυματίστηκε ο Ζίβκοβιτς δεν μπορεί να κάνει ούτε κοντρόλ, το να περιμένω μια σέντρα ένω σε όλη τη διάρκεια του αγώνα παίζουμε 10 παίχτες δεν έχει νόημα.

Μένει εκτός ο Πένια για να μπει αποστολή ο Μειτέ, που έχει να παίξει από πέρυσι τον Μάιο, και μάλιστα μπαίνει κιόλας.

Ο Τάισον πάλι βασικός.

Είμαι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Λουτσέσκου άλλα φτάνει με αυτές τις εμμονές.
Αν δε θέλουν στη διοίκηση να χαθεί η τέταρτη θέση ας πάρουν τα μέτρα τους.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Η ομάδα μας δεν κερδίζει ντέρμπι με τίποτα, τι να το κάνω να κερδίζουμε τους <μικρούς>...

Τα ντέρμπι σου δίνουν το μέταλο , την αυτοπεποίθηση και την δίψα.

Πρέπει να κυνηγήσουμε με κάθε τρόπο τη 2η θέση.

Επιμένω ότι προτιμώ να χάσει ο βάζελος απο τα σκουλήκια, να παραμείνουμε κοντά στη βαθμολογία.

Η τιμωρία τελικά του Λουτσέσκου μας έχει στοιχίσει πανάκριβα.

Κουράστηκα να ακούω για εμμονές κτλ...μέχρι να τραυματιστεί ο αντρίγια έλεγαν ο δεσποτοφ είναι σε φόρμα δεν τον βάζει..τραυματίζεται...τον βάζει...και πάλι ανάθεμα....

Ο τάισον...ο μπράντον...κτλ...για όλους μια καλή κουβέντα. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ οπότε όλοι τους φαίνονται χειρεότεροι απ ότι είναι.

Δεν ξέρω τι προπόνηση κάνουν αλλά στα μαρκαρίσματα όλοι οι παίκτες μας πέφτουν σαν τα πούπουλα.

Σούτ ξεψυχισμένα .

Τρεξίματα χωρίς ένταση.

Λανθασμένη τακτική προσέγγιση στο πως θα επιτεθούμε.

Νομίζω ότι οι στόχοι εντός ομάδας δεν είναι ξεκάθαροι τουλάχιστον αυτό εισπράττω απο την εικόνα τους στα ντέρμπι και γενικότερα σε όλα τα ματς. Όταν μας μπεί το αυγό στον κ....λο...τρέχουμε να προλάβουμε να σώσουμε την παρτίδα.

Αυτό το πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι είναι μια απάτη για μένα, ο στόχος πρέπει να οριοθετείται να είναι ξεκάθαρος προς όλους και η προσέγγιση ανάλογη.

Δηλαδή ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα και βλέπει ότι δεν έχει αριστερό μπακ και φορ που δεν σκοράρει αποφασίζει ότι δεν θα κάνει άλλες μεταγραφές.

Ποιανου ήταν η απόφαση ? Της διοίκησης ή του προπονητή ή και των δυο?

Όταν ακούω ότι δεν μπορούμε να παίζουμε ανα τρεις μέρες μου γυρνάνε τα μυαλά. ΌΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Δημιουργείς αρχικά το ρόστερ, βλέπεις το πρόγραμμα και κάνει την ανάλογη προπονήση...χρόνος ξεκούραασης κτλ...

Να δεχτώ ότι υπάρχει και η κακιά μέρα και η κούραση κάποιες φορές, φέτος όμως το μοτίβο είναι επαναλαμβανόμενο.

Ο σχεδιασμός όλος έχει πέσει έξω. Ρόστερ, προπόνηση , προγραμματισμός φορμαρίσματος.

Το σήμερα απαιτεί αποφάσεις, ΓΕΝΝΑΙΕΣ.

Πρέπει όλοι μαζί να καθίσουν μέσα σε ένα δωμάτιο και να ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Αν δεν το κάνουν και η επόμενη χρονιά χαμένη θα είναι.

Πυροβολούμε τα πόδια μας.

υγ. Τα χανούμια χθες μας κέρδισαν χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα εκτός απο το να καταφέρουν να χαλάσουν το παιχνίδι μας με σκληρά μαρκαρίσματα . ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ!!!!

Επι μια ολόκληρη ώρα είχαμε ακριβώς την ίδια προσέγγιση...τη μπάλα στον τόμας..κάτω ο τόμας..κερδισμένη μπάλα..σπάσιμο ρυθμού...χάλασμα μυαλού...όταν δεν μπορείς να ρίξεις ένα τοίχο..περνάς απο δίπλα του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος van rooy την Δευ 03 Φεβ 2025, 11:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

dikomou01 έγραψε:Εγω αυτα που θέλω να δω, και να κρατήσω είναι
α) Φαγαμε δυο φκολ ενα πολύ δυσκολο, και ενα κολοφαρδο. Η ΑΕΚ δεν είχε αλλη καθαρη ευκαιρια.
β) Χάσαμε τουλάχιστον δύο τεράστιες ευκαιρίες απο το μίσο μέτρο.
γ) δεν υπολογίζουμε ότι εμείς είχαμε αγώνα την Πέμπτη , αυτοί όχι και πάλι πιέζαμε πολύ στο τέλος
δ) Στηρίζουμε τον προπονήτη όχι γιατί έιναι ο Λουτσέσκου , αλλά γιατί είναι στην ομάδα του ΠΑΟΚ , και φυσικά τον θέλει ο Ιβάν.
ε) Η αγάπη για τον ΠΑΟΚ, καντάει αρώστια και δεν βοηθάει την ομάδα.
Πρόσθεσε και το ότι δεν είχαμε τον προπονητή στον πάγκο.
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

ειμαστε και γκαντεμηδες , τετοια γκολ δεν μπαινουν ουτε να τα προσπαθησεις 100 φορες. οκ Πρεπει να αλλαξει και λιγο την τακτικη του ο ρουμανος , παιξε με 3 χαφ η παιξε με 2 σεντερφορ κανε μια προσαρμογη ρε μεγαλε!!! αφιυ δεν τραβαει η ομαδα!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

0χ0=0 :redcard:
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Ο Λουτσέκου φταίει;
Τον έφεραν τους παίχτες που ήθελε; ΟΧΙ
Τον έφεραν ΤΟΥΣ παιχταράδες; ΟΧΙ
Τον έφεραν καλούς παίχτες. νεαρούς, τεχνίτες απο προηγμένα πρωταθλήματα; ΟΧΙ
Τον έφεραν λιμά; ΝΑΙ
Έχασε τον Κουλιεράκη; Ναι
Έχασε τον Μειτέ; Ναι
Είχε σέντερφορ; Σαμάτα(εδώ μπορείς μόνο να γελάσεις) Τισουντάλι, που προέρχονταν απο τραυματισμό και όχι σέντερφορ και τον Τσάλοφ που ακόμη ούτε κοντρόλ δεν μπορεί να κάνει. ΟΧΙ
Δηλ. ο άξονας άμυνα, κέντρο, επίθεση ΔΕΝ υπήρχε.
Γιατί τότε φταίει; επειδή προσπάθησε με τους παίχτες που είχε στην διάθεσή του να κάνει αυτό που νόμιζε αυτός, ότι ήταν σωστό; Ναι
Ε, τότε φταίει.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

rouki έγραψε:Ο Λουτσέκου φταίει;
Τον έφεραν τους παίχτες που ήθελε; ΟΧΙ
Τον έφεραν ΤΟΥΣ παιχταράδες; ΟΧΙ
Τον έφεραν καλούς παίχτες. νεαρούς, τεχνίτες απο προηγμένα πρωταθλήματα; ΟΧΙ
Τον έφεραν λιμά; ΝΑΙ
Έχασε τον Κουλιεράκη; Ναι
Έχασε τον Μειτέ; Ναι
Είχε σέντερφορ; Σαμάτα(εδώ μπορείς μόνο να γελάσεις) Τισουντάλι, που προέρχονταν απο τραυματισμό και όχι σέντερφορ και τον Τσάλοφ που ακόμη ούτε κοντρόλ δεν μπορεί να κάνει. ΟΧΙ
Δηλ. ο άξονας άμυνα, κέντρο, επίθεση ΔΕΝ υπήρχε.
Γιατί τότε φταίει; επειδή προσπάθησε με τους παίχτες που είχε στην διάθεσή του να κάνει αυτό που νόμιζε αυτός, ότι ήταν σωστό; Ναι
Ε, τότε φταίει.
Συμφωνώ, αλλά μάλλον φταίει και για τον Τζίμα
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

tsaousila1234 έγραψε:ειμαστε και γκαντεμηδες , τετοια γκολ δεν μπαινουν ουτε να τα προσπαθησεις 100 φορες. οκ Πρεπει να αλλαξει και λιγο την τακτικη του ο ρουμανος , παιξε με 3 χαφ η παιξε με 2 σεντερφορ κανε μια προσαρμογη ρε μεγαλε!!! αφιυ δεν τραβαει η ομαδα!!!!!!!!!!!
Η εικόνα μας ήταν πολύ κακή σε όλο το 90λεπτο.
Διαφωνώ με όσους λένε ότι είχαμε καλή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομαδική λειτουργία ήταν εξίσου προβληματική. Το ότι ο Αλμέιδα μας έκανε δώρο και έβγαλε τον Πινέδα και μπορέσαμε να αναπνεύσουμε σε συνδυασμό με το ότι μπήκε ο Πέλκας που έδωσε νεύρο στην μπροστινή γραμμή δεν αναιρεί ότι η ομαδική λειτουργία ήταν κάτω του μετρίου. Για να χαρακτηρίσουμε την εικόνα της ομάδας πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Με πάο εντός, με άρη εντός και με άεκ στο κύπελλο εντός, ναι, αυτές ήταν καλές εικόνες συνοδευόμενες από ισορροπία και επιβολή απέναντι στους αντιπάλους.
Αντίστοιχα όμως πρέπει να πούμε πως η διπλή ευκαιρία του μετά από την πάσα του Πέλκα και η διπλή ευκαιρία μετά το φάουλ του Αντρέ είναι αδιανότητο πως δεν κατέληξαν γκολ. Ειδικά αυτή του Βιετέσκα είναι μήνυμα πως φίλε σήμερα δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα. Δε γίνεται να μπαίνει γκολ σαν το 2ο της άεκ και να μη μπαίνει του Βιετέσκα. Ξαναβλέπω το ριπλέι και δεν μπορώ να καταλάβω πως η μπάλα χώρεσε κάτω από το πόδι του Πολωνού. Είναι λες και και με ένα μαγικό τρόπο μίκρυνε στιγμιαία η μπάλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”