28.Mateusz Wieteska
-
Re: 28.Mateusz Wieteska
Να το έβαζες θα ήσουν από τους καλύτερους. Αψυχολόγητη ενέργεια αυτό που έκανες, ευτυχώς δεν μάσησε ο διαιτητής παρά τις συστάσεις του βαρ
-
Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι θα ζητήσει ο προπονητής να γίνει αγορά, γιατί θα το ζητήσει σίγουρα, δεν βάζει σπάνια ο Ραζβαν παίκτη με 5 προπονήσεις βασικό με 2 90λεπτα. Και θα γίνουν τα κλασσικά, οποτε δεν μπορώ να αισιοδοξώ ιδιαίτερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Δευ 03 Φεβ 2025, 02:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Αν έβαζες την εκπληκτική ευκαιρία που σου δόθηκε στο τέλος, θα γινόσουν ήρωας.
Φαίνεται δυνατός στις μονομαχίες,με σωστές τοποθετήσεις μακάρι να συνεχίσει έτσι
Δεν ξέρω αλλά εμένα μου φάνηκε ένα επίπεδο πάνω σε ευκινησία και γρήγορη πάσα από Κεντζιόρα και σε παρόμοιο επίπεδο άνεσης με την μπάλα με Μιχαηλίδη.
Ποιος εκανε copy paste τον Κετζιορα ρε σεις; Τους βγαζουν απο συγκεκριμενο εκμαγειο στην Πολωνια;
Φέρτε ρε 1-2 πολωνούς ακόμα .. οι άνθρωποι είναι μηχανές !!
Πιατεκ το καλοκαίρι ο πρώτος ..
Πιατεκ το καλοκαίρι ο πρώτος ..
- kataramenos5
Τοσο καιρο τα λεμε .Demir έγραψε:Φέρτε ρε 1-2 πολωνούς ακόμα .. οι άνθρωποι είναι μηχανές !!
..
Μακάρι να θέλει να μείνει ( δεν μου πολύ άρεσε έτσι όπως το επικοινώνησε στην συνέντευξη του) γιατί ταιριάζει πάρα πολύ με την ομάδα