95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
embuji

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από embuji »

εκτος απο οφ τοπικ ειναι και λαθος να ριχνετε στον λουτσεσκου το κομματι Τζολης. Ο Τζολης ηθελε να φυγει πριν καν γυρισει ο Λουτσεσκου. Σε καμια περιπτωση δεν εχει ευθυνη σε αυτο ο ρασβαν.

Εδω ειμαστε για τα του τζιμα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ααααα και βρείτε μου μια δουλειά που όταν κάνω "λάθος" να παίρνω 20 εκατομμύρια...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

embuji έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Ναι 23 συμμετοχες εκανε στα 17. Φετος γιατι να μην κανει 35; Ο κοουτς ειπε οτι τον ηθελε εδω, εγω ειπα για τριτος φορ. Δε χρειαζεται να το χωραει το κεφαλι σου, τα παραπονα στη διοικηση. Εκτος αν λες οτι δεν τον εστειλε αυτη συστημενο στο Ρεμπε οποτε οκ παω πασο
Αμφιβαλλω οτι εαν ο Λουτσεσκου μπορουσε να αναγνωρισει οτι εχει ενα φορ επιπεδου πρεμιερ λιγκ στα χερια του δε θα τον ειχε βασικο και θα ελεγε στην διοικηση α ναι βεβαιως δωστε δανεικο τον βασικο μου στραικερ. Δεν υπαρχει περιπτωση. Απλα ο τυπας απετυχε να αναγνωρισει το μεγεθος του ταλεντου του και σαν εμμονικος να παιζει με μπραντον και σαματα.
Μπορεις να αμφιβαλλεις οσο θες. Δημοκρατια εχουμε. Ξαναλεω, εσυ πες οτι δεν πηγε ο μικρος συστημενος στο Ρεμπε.

ΥΓ: η αποχωρηση του Σαματα εχει παραγγελθει εδω και ενα χρονο. Η διοικηση το ηξερε και εφερε αλλους 2 φορ χωρις να διωξει τον Σαματα. Μαντεψε ποιον εδιωξε
embuji

Δημοσίευση από embuji »

aivas19 έγραψε:
embuji έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε:Θα σας πω ειλικρινά πως ο Στέφανος είναι ένα ταλέντο, χρειάζεται χρόνο, δεν είναι ακόμη ένας ολοκληρωμένος φορ, χρειάζεται να προοδεύσει όχι μόνο σε ότι αφορά φυσική κατάσταση ή δύναμη αλλά και στην τακτική. Αν έχεις μια ομάδα στην οποία δεν έχεις να ρισκάρεις τίποτε, ναι τότε τον βάζεις μέσα και παίζει. Αλλά αν έχεις μια ομάδα με καθαρούς και ξεκάθαρους στόχους όπως η ευρωπαϊκή πορεία, η κατάκτηση τίτλων δηλαδή το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι δύσκολο να αγωνιστεί αφού δεν είναι ακόμη έτοιμος...

Δηλώσεις Ραζβαν Λουτσεσκου καλοκαίρι 2024.

Οι Άγγλοι που τρέχουν για να τον πάρουν και σφάζονται με άλλες 10 ομάδες λογικά είναι χαζοί,για premier league μπορεί να κάνει για το ροστερ του ΠΑΟΚ που έχει μέσα μπραντον και σαματα σίγουρα όχι.
Ενω αληθεια δε το πιστευα, εχω αρχισει να πιστευω οτι Ντελιας και Κουλιερακης ανεβηκαν και αναδειχθηκαν στην ομαδα επειδη επεμεινε ο μποτο οπως ακουγοταν τοτε. Ενω τον τυπα τον θεωρουσα μεγαλο καρχαρια ειναι τοσο τρομακτικη αστοχια Τζιμα απο Λουτσεσκου που πλεον δεν ειμαι σιγουρος. Καταλαβαινετε τι θα πει ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ; ΦΟΡ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ. ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΣΑΜΑΤΑ. Δε μπορω να εκφραστω οπως θελω θα φαω μπαν παλι.
Ο Μποτο εφερε τον Κουαλιατα ενω ειχαμε Ντελια. Εφερε Νασμπεργκ Καργα (Λολ) ενω ειχαμε Κουλιε. Δε χρειαζονται παραμυθια. Μετα πηγε να πουλησει τον Κοταρσκι χωρις να το πει πουθενα και για αυτο εφυγε
Γιαυτο και τον θεωρουσα τεραστιο καρχαρια. Δαγκωμα κανονικο. Απλα δε μπορω να πιστεψω το μεγεθος αστοχιας με τον Τζιμα.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

aivas19 έγραψε:
embuji έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Ναι 23 συμμετοχες εκανε στα 17. Φετος γιατι να μην κανει 35; Ο κοουτς ειπε οτι τον ηθελε εδω, εγω ειπα για τριτος φορ. Δε χρειαζεται να το χωραει το κεφαλι σου, τα παραπονα στη διοικηση. Εκτος αν λες οτι δεν τον εστειλε αυτη συστημενο στο Ρεμπε οποτε οκ παω πασο
Αμφιβαλλω οτι εαν ο Λουτσεσκου μπορουσε να αναγνωρισει οτι εχει ενα φορ επιπεδου πρεμιερ λιγκ στα χερια του δε θα τον ειχε βασικο και θα ελεγε στην διοικηση α ναι βεβαιως δωστε δανεικο τον βασικο μου στραικερ. Δεν υπαρχει περιπτωση. Απλα ο τυπας απετυχε να αναγνωρισει το μεγεθος του ταλεντου του και σαν εμμονικος να παιζει με μπραντον και σαματα.
Μπορεις να αμφιβαλλεις οσο θες. Δημοκρατια εχουμε. Ξαναλεω, εσυ πες οτι δεν πηγε ο μικρος συστημενος στο Ρεμπε.

ΥΓ: η αποχωρηση του Σαματα εχει παραγγελθει εδω και ενα χρονο. Η διοικηση το ηξερε και εφερε αλλους 2 φορ χωρις να διωξει τον Σαματα. Μαντεψε ποιον εδιωξε
Δεν διαφωνω καθολου σε αυτο. Και σε καμια περιπτωση δε βγαζω λαδι την διοικηση που τα εχει κανει σε γενικο πλαισιο μη πω τι. Δεν ειναι ΟΛΑ ευθυνη Λουτσεσκου. Οτι δεν αναγνωρισε ομως το ταλεντο του Τζιμα και δεν βασιστηκε σε αυτον του το πιστωνω. Φορ πρεμιερ λιγκ ειχαμε παιδια...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

embuji έγραψε:εκτος απο οφ τοπικ ειναι και λαθος να ριχνετε στον λουτσεσκου το κομματι Τζολης. Ο Τζολης ηθελε να φυγει πριν καν γυρισει ο Λουτσεσκου. Σε καμια περιπτωση δεν εχει ευθυνη σε αυτο ο ρασβαν.

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παράγει παίκτες και να συνδυάσει ταυτόχρονα και την κατάκτηση τίτλων:

“Η κατάσταση του Τζόλη υπήρξε και ο παράγοντας τύχη. Ακόμα δεν είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, αυτή είναι η ευκαιρία του εκεί στο υψηλότερο επίπεδο και εκεί να πιεστεί, να μάθει, να είναι ταπεινός και να χτίσει μια διαφορετική καριέρα. Η τύχη αφορά στο ότι ο ΠΑΟΚ ήταν εκτός στόχων την περσινή σεζόν και είχε την ευκαιρία να παίξει. Δόθηκε ευκαιρία να παίξει ο ίδιος και ξεχώρισε.

Νομίζω ότι η προτεραιότητα θα πρέπει να ειναι να φτιάξει την νοοτροπία του νικητή και να πάρει τίτλους. Αυτό αργότερα θα ανεβάσει και ευρωπαϊκά τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τους νέους παίκτες, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει μια ομάδα νικήτρια θα του δώσει τυην δυνατότητα να φέρει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όχι όμως 5 ή 10 γιατί αυτό χαλάει την ποιότητα και την δουλειά των προπονήσεων, αλλά 1 ή 2 να είναι στην πρώτη ομάδα, να είναι εκεί και θα πρέπει κάθε μέρα να παλεύουν, να ονειρεύονται να είναι στην ομάδα. Αυτή είναι η στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσουμε, δεν γίνεται η τύχη να καθορίζει την στρατηγική μιας ομάδας”.

Δηλώσεις του Lucescu στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με Bohemians το 2021
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

psykoman έγραψε:Ααααα και βρείτε μου μια δουλειά που όταν κάνω "λάθος" να παίρνω 20 εκατομμύρια...
Γούστα είναι αυτά. Εγώ όταν έχω υποτίθεται πρόεδρο δισεκατομμύριουχο θέλω η ομάδα μου να είναι δυνατή και πανίσχυρη. Αν γουσταρα να πουλάει κάθε χρόνο ότι καλό έχει δεν θα υποστήριζα ποδοσφαιρική ομάδα αλλά σούπερ μάρκετ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

renegade έγραψε:Τί έγινε ρε.... πωλήθηκε?
Μα πως , αφού κάποιοι μας διαβεβαίωναν με απόλυτη σιγουριά ότι του χρόνου θα είναι πίσω σε εμάς.

Μα αφού έγραφαν να μην τρελενομαστε,μάνατζερικα κόλπα ήταν και ότι σιγά μωρέ στην 11η της β γερμανιας τα κάνει.

Ήταν λέει ανέτοιμος ακόμα για το επίπεδο του ΠΑΟΚ και της διαγαλαξιακής ελληνικής λίγκας.
Τι δούλεμα έχουμε φάει θεέ μου.
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι το " μάτι" που έκρινε ανέτοιμο τον Τζίμα συνεχίζουν και τον αφήνουν να παίρνει ποδοσφαιρικες αποφάσεις.

Υγ μακάρι επιτέλους το ρόστερ να πλημμυρίσει από ανάλογους ανέτοιμους παίκτες
Όχι ρε. Όνειρο είναι. Αύριο θα γυρίσει για το οφη ΠΑΟΚ
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Εχω καταντησει να χαιρομαι περισσοτερο οταν βλεπω στην τηλεοραση τα παιδια μας στο εξωτερικο παρα τον ΠΑΟΚ των παλαιμαχων και ξαναζεσταμενες σουπες.Ενας Ντελιας μας εμεινε.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

boogeyman77 έγραψε:
embuji έγραψε:εκτος απο οφ τοπικ ειναι και λαθος να ριχνετε στον λουτσεσκου το κομματι Τζολης. Ο Τζολης ηθελε να φυγει πριν καν γυρισει ο Λουτσεσκου. Σε καμια περιπτωση δεν εχει ευθυνη σε αυτο ο ρασβαν.

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παράγει παίκτες και να συνδυάσει ταυτόχρονα και την κατάκτηση τίτλων:

“Η κατάσταση του Τζόλη υπήρξε και ο παράγοντας τύχη. Ακόμα δεν είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, αυτή είναι η ευκαιρία του εκεί στο υψηλότερο επίπεδο και εκεί να πιεστεί, να μάθει, να είναι ταπεινός και να χτίσει μια διαφορετική καριέρα. Η τύχη αφορά στο ότι ο ΠΑΟΚ ήταν εκτός στόχων την περσινή σεζόν και είχε την ευκαιρία να παίξει. Δόθηκε ευκαιρία να παίξει ο ίδιος και ξεχώρισε.

Νομίζω ότι η προτεραιότητα θα πρέπει να ειναι να φτιάξει την νοοτροπία του νικητή και να πάρει τίτλους. Αυτό αργότερα θα ανεβάσει και ευρωπαϊκά τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τους νέους παίκτες, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει μια ομάδα νικήτρια θα του δώσει τυην δυνατότητα να φέρει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όχι όμως 5 ή 10 γιατί αυτό χαλάει την ποιότητα και την δουλειά των προπονήσεων, αλλά 1 ή 2 να είναι στην πρώτη ομάδα, να είναι εκεί και θα πρέπει κάθε μέρα να παλεύουν, να ονειρεύονται να είναι στην ομάδα. Αυτή είναι η στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσουμε, δεν γίνεται η τύχη να καθορίζει την στρατηγική μιας ομάδας”.

Δηλώσεις του Lucescu στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με Bohemians το 2021
Δε το θυμομουν αυτο.... Ω Θεε μου...
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Καλή τύχη στον πιτσιρικά!!! Ευτυχώς έφυγε και θα κυνηγήσει τα όνειρα του όπως του αρμόζει! Ένα ταλέντο που το βλέπαμε να διαπρέπει για χρόνια στις μικρές εθνικές και τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ αλλά τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση για τους δικούς τους λόγους ο καθένας δεν τον στήριξαν όσο έπρεπε… Τουλάχιστον τα λεφτά να επενδυθούν σε νέους Σαμάτα, Μουργκ, Μπακαγιόκο και Κόλεϊ για να μην πάει χαμένη η πώληση… Και θα χαρούν μερικοί λες και μπαίνουν στις τσέπες τους…
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ούτε ως το καλκαίρι δεν περιμέναμε. Αν είναι να γίνει πώληση η Γκοτζάρεβα τις κάνει πριν καν έρθει η μεταγραφική περίοδος. Το αντίθετο ποτέ θα γίνει να κλείσουμε κάνα παίκτη με προοπτική και όχι ΚΑΠΗ;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

vs40 έγραψε:Ούτε ως το καλκαίρι δεν περιμέναμε. Αν είναι να γίνει πώληση η Γκοτζάρεβα τις κάνει πριν καν έρθει η μεταγραφική περίοδος. Το αντίθετο ποτέ θα γίνει να κλείσουμε κάνα παίκτη με προοπτική και όχι ΚΑΠΗ;
Δεν ηταν στο χερι του ΠΑΟΚ τιποτα. Ρητρα ειχε. ΠΛηρωθηκε.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

vs40 έγραψε:Ούτε ως το καλκαίρι δεν περιμέναμε. Αν είναι να γίνει πώληση η Γκοτζάρεβα τις κάνει πριν καν έρθει η μεταγραφική περίοδος.
Η γυναίκα είναι χρόνια μπροστά στη δουλειά της, πριν πεινάσει μαγειρεύει.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Καλή επιτυχία Στέφανε στην καριέρα σου. Δεν είχαμε τη χαρά να σε απολαύσουμε στην ΠΑΟΚάρα δυστυχώς. Διπλή η στενοχώρια σήμερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”