70. Mbwana Ally Samatta
-
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
Το οτι οχι μόνο παίζει στον ΠΑΟΚαλλα είναι και ο καλύτερος επιθετικός μας με ξεπερνάει..
-
Για να καταλάβουμε την κατάντια αυτήν την στιγμή του μεταγραφικου σχεδιασμού, αυτός εδώ ο τύπος από την Τανζανία που έχει κάνει όλη την Ελλάδα να γελάει μόλις ακούει το όνομα του. Αυτός λοιπόν ο τύπος είναι το καλύτερο ΦΟΡ του ΠΡΩΤΆΘΛΗΤΗ Π.Α.Ο.Κ. Μια φορά τους πιάσαμε κοτσους, είχαμε την τύχη, είχαμε ολοκληρωμένη ομαδα και το πήραμε χωρίς ΦΟΡ αφού τον καλύπταν οι υπόλοιποι αυτό δεν γινόταν να κρατήσει για πολύ. Η εμφανής απουσία κανονικού ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ φαίνεται και κοστίζει
-
- Επικοινωνία:
Ιεροσυλία να συγκρίνεις τον Φρούσο και τον Ζουμπούλη με αυτόν εδώ.Και επειδή είναι ξένος ( εντάξει Prijo δεν ξαναβρίσκουμε) έναν Musli,έναν Miecel,έναν Bociek, έστω έναν Luhovy! Κανονικά φορ που αν ήταν απέναντι στον τερματοφύλακα έγραφε. Πώς τους βρίσκαμε τότε και τώρα μας φέρνουν τον ένα χειρότερο από τον άλλο;TylerDurden έγραψε:Ανοίγει διαδρόμους αδερφέ, σε παρακαλώ.-keeper- έγραψε:Εδώ πανηγυρίζουμε άμα κάνει κοντρόλ και συ περιμένεις γκολ ρε φίλε ;
Φέρε ρε Θεέ αν υπάρχεις έναν Φρούσο έστω στον ΠΑΟΚ να ξεφύγουμε από τα bloopers.
-
Ο εστω ενας Λουχοβι που ειπες ξέρεις βεβαια οτι πετυχε 15(5 λιγοτερα απο οτι ο Μουσλι σε 3) γκολ σε μια χρονια χωρις να εκτελεσει πεναλτυ κατι που δεν πετυχε κανενας απο τους αλλους που ανεφερες. Παικτης με 1 γκολ ανα 2,5 αγωνες στη Λα Λιγκα που την πρωτη του χρονια στη Χιχον εγραψε 16 γκολ. Διεθνης και μουντιαλικος με εθνική Τσεχοσλοβακιας που ειχε την ατυχια να πεσει πανω στον παιχταρα τον Σκουχραβι. Φορ με τετοιο βιογραφικο και στην ηλικια που ηρθε δεν εχει ερθει επι Ιβαν(εκτος σπο Μπερμπα που ρθε στα 35). Αν ερχοταν επι Ιβαν θα τον συγκριναμε μονο με Πριγιο και πολλοι μπορει να τον βγαζαμε καλύτερο.
-
Καλο ειναι να μην παραθετουμε σχολια χρηστη που εχει μπαναριστει για να μπορει να απαντησει.
Οπως εφαγα μπαν κι εγω, ας αποφυγουμε μπηχτες και αντεγκλησεις που απλα κουραζουν το φορουμ.
Οπως εφαγα μπαν κι εγω, ας αποφυγουμε μπηχτες και αντεγκλησεις που απλα κουραζουν το φορουμ.
-
Ολα αυτα τα ονοματα που αναφερθηκαν ειναι μια κλαση ανωτεροι απο τον συμπαθεστατο Σαματα ο οποιος πλεον ειναι ενα meme δυστυχως.boogeyman77 έγραψε:Ιεροσυλία να συγκρίνεις τον Φρούσο και τον Ζουμπούλη με αυτόν εδώ.Και επειδή είναι ξένος ( εντάξει Prijo δεν ξαναβρίσκουμε) έναν Musli,έναν Miecel,έναν Bociek, έστω έναν Luhovy! Κανονικά φορ που αν ήταν απέναντι στον τερματοφύλακα έγραφε. Πώς τους βρίσκαμε τότε και τώρα μας φέρνουν τον ένα χειρότερο από τον άλλο;TylerDurden έγραψε:Ανοίγει διαδρόμους αδερφέ, σε παρακαλώ.-keeper- έγραψε:Εδώ πανηγυρίζουμε άμα κάνει κοντρόλ και συ περιμένεις γκολ ρε φίλε ;
Φέρε ρε Θεέ αν υπάρχεις έναν Φρούσο έστω στον ΠΑΟΚ να ξεφύγουμε από τα bloopers.
Δε μπορω να αποδεχτω το γεγονος οτι επι Γουμενο ειχαμε φορ τον γκολτζη Ζουμπουλη και τον Λουχοβι και με Σαββιδη εχω 2 χρονια φορ τον Σαματα που ειναι κατωτερος μεχρι και απο τον παλαιμαχο Μικι Κουιν.
Ειμαι σοκαρισμενος πως περασε αλλη μια μεταγραφικη περιοδος και δε σηκωσαν μανικια να ξεφορτωθουν τα 3 φορ Τισου, Σαματα, Τομας και να βρουν 2 ακομα.
Ο Ρασβαν εκανε μαγικα και πηρε πρωταθλημα περσι παρα τους ανυπαρκτους φορ, η διοικηση νομιζε οτι και φετος θα γινει μαγος του Οζ.
- theodorsalonika
Εσύ θα το σηκώσεις και φέτος λιοντάρι μου...μην τους ακούς..σκύψε το κεφάλι και δούλεψε...πάμε γερά...υπάρχει ακόμα ελπίδα
Βασικός και αναντικατάστατος...το αξίζεις!!
Βασικός και αναντικατάστατος...το αξίζεις!!
- hasio_john
Ο άνθρωπος παραλίγο να τραυματιστεί στο κοντρόλ!
Φιλότιμος ναι, παίχτης επαγγελματικού ποδοσφαίρου... Όχι δυστυχώς!
edit ,τώρα κατάλαβα την τρολιά, όπως την ίδια που μας έκαναν οι Τούρκοι όταν τον ξεφορτώθηκαν!
Φιλότιμος ναι, παίχτης επαγγελματικού ποδοσφαίρου... Όχι δυστυχώς!
edit ,τώρα κατάλαβα την τρολιά, όπως την ίδια που μας έκαναν οι Τούρκοι όταν τον ξεφορτώθηκαν!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 03 Φεβ 2025, 08:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Τρολαρει ο άνθρωπος ρε συ...
Εκεί στο πλάγιο μας έδωσε ανεξίτηλη στιγμή γέλιου
Εκεί στο πλάγιο μας έδωσε ανεξίτηλη στιγμή γέλιου
-
τρολ ξετρολ, καποιοι πιστευουν πραγματικα οτι ειναι ποδοσφαιριστης, και που αξιζει να παιρνει ενα εκατομμυριο και να εχει θεση στην ενδεκαδα μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billpaok666 την Δευ 03 Φεβ 2025, 10:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- theodorsalonika
Εγώ άμα ήμουν Σαματα θα ζητούσα 2 μύρια για ανανέωση...βλέποντας τους άλλους παντως
Αλι γράψε ένα βιβλίο ρε φίλε...πιστεύω θα γίνει χαμός από πωλησεις
Αλι γράψε ένα βιβλίο ρε φίλε...πιστεύω θα γίνει χαμός από πωλησεις
Δηλαδή ο Ουρτάδο του ΠΑΟΚ Β, θα ήταν χειρότερος από αυτό το θέαμα που είμαστε αναγκασμένοι να υπομένουμε κάθε, μα κάθε φορά με τον Σαμάτα?
-
Για να είμαστε δίκαιοι το τελείωμα εκεί μία χαρά το έκανε. Και προφανώς σωματικά ταιριάζει περισσότερο απέναντι στα στόπερ της αεχ. Αλλά ναι, είναι λυπηρό το γεγονός ότι παίζουμε ακόμα με αυτόν.
Όσο θα κοιτάζουμε να παίρνουμε τα λιμά απο Τουρκία 32,33 , και βάλε ετών ή κάτι 35άρηδες πρώην μεγάλα ονόματα μόνο και μόνο για να δείξουμε κάτι(;), όσο θα κοιτάζουμε να πάρουμε παίχτες αμφιβόλου κατάστασης ή αξίας χωρίς κανονικό σκάουτινγκ με κάτι ακταλαβίστικες επιλογές, που κάποιος ειδήμων δεν θα τις έκαμνε ποτέ, όσο θα υπάρχει ασυννενοησία μεταξύ της διοίκησης(που δίνει τα χρήματα) και του προπονητή(να αγοράζονται παίχτες που δεν χρειάζονται) όσο κυριαρχούν προσωπικές αντεγκλήσεις και μικροπρέπειες, τόσο θα πηγαίνουν όλα στραβά.
Όλος ο οργανισμός που λέγεται Π.Α.Ο.Κ. νοσεί κάτω από τέτοιες συνθήκες και δεν καταλαβαίνω ή μάλλον δεν ξέρω, αν αυτό το έχει κατανοήσει η οικογένεια Σαββίδη.
Όλος ο οργανισμός που λέγεται Π.Α.Ο.Κ. νοσεί κάτω από τέτοιες συνθήκες και δεν καταλαβαίνω ή μάλλον δεν ξέρω, αν αυτό το έχει κατανοήσει η οικογένεια Σαββίδη.