ΠΑΟΚ-αεκ 1-2 Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ-αεκ 1-2 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πρωτόγνωρα πράγματα.
Ο ΠΑΟΚ μετράει ήττες και αποτυχίες μέσα στην Τούμπα και δεν κουνιέται φύλλο.Σαν να μην τρέχει τίποτα.
Η μεγαλύτερη ζημιά που έχει προκληθεί στον ΠΑΟΚ μας. Να έχουμε πλέον συνηθίσει ήττες από μικρούς μεγάλους.
Έχω μια εξήγηση για τα φετινά.
Πιστεύω ότι ο Σαββίδης που αγαπά τον ΠΑΟΚ μας, κάνει φέτος συντήρηση ώστε του χρόνου που ο ΠΑΟΚ μας γίνεται 100 ετών να κάνει ALL IN !!!
Να μαζέψει τα εκατομμύρια από
(α) πώληση τζιόλη
(β) πώληση γιαννούλη
(γ) πώληση κουλιεράκη
(δ) παραχώρηση (??) τζίμα
(ε) πώληση (???) Κοτάρσκι
(στ) πώληση (??) Ντέλια
(ζ) έσοδα από τις περήφανες πορείες στην ευρώπη τα τελευταία χρόνια
(κάθε χρόνο αρκετά όπως μας ενημερώνει με περισσή περηφάνεια η παε)
και να τα επενδύσει για ΑΓΟΡΕΣ μεγάλων παικτών χωρίς φυσικά να γίνονται παζάρια για 100.000 ευρώ, χωρίς να κοιτάει για δανεισμούς, χωρίς να ανανεώνει τα συμβόλαια σαμάτα, τόμας, ότο, σβάμπ, ντεσπότοφ, οζντόεφ, τάισον.
Ναι ο Σαββίδης αυτό θα κάνει. Η μεγάλη του αγάπη για τον ΠΑΟΚ μας θα τον οδηγήσει σε αυτή την πολιτική για του χρόνου !!!!
Ν
Ο ΠΑΟΚ μετράει ήττες και αποτυχίες μέσα στην Τούμπα και δεν κουνιέται φύλλο.Σαν να μην τρέχει τίποτα.
Η μεγαλύτερη ζημιά που έχει προκληθεί στον ΠΑΟΚ μας. Να έχουμε πλέον συνηθίσει ήττες από μικρούς μεγάλους.
Έχω μια εξήγηση για τα φετινά.
Πιστεύω ότι ο Σαββίδης που αγαπά τον ΠΑΟΚ μας, κάνει φέτος συντήρηση ώστε του χρόνου που ο ΠΑΟΚ μας γίνεται 100 ετών να κάνει ALL IN !!!
Να μαζέψει τα εκατομμύρια από
(α) πώληση τζιόλη
(β) πώληση γιαννούλη
(γ) πώληση κουλιεράκη
(δ) παραχώρηση (??) τζίμα
(ε) πώληση (???) Κοτάρσκι
(στ) πώληση (??) Ντέλια
(ζ) έσοδα από τις περήφανες πορείες στην ευρώπη τα τελευταία χρόνια
(κάθε χρόνο αρκετά όπως μας ενημερώνει με περισσή περηφάνεια η παε)
και να τα επενδύσει για ΑΓΟΡΕΣ μεγάλων παικτών χωρίς φυσικά να γίνονται παζάρια για 100.000 ευρώ, χωρίς να κοιτάει για δανεισμούς, χωρίς να ανανεώνει τα συμβόλαια σαμάτα, τόμας, ότο, σβάμπ, ντεσπότοφ, οζντόεφ, τάισον.
Ναι ο Σαββίδης αυτό θα κάνει. Η μεγάλη του αγάπη για τον ΠΑΟΚ μας θα τον οδηγήσει σε αυτή την πολιτική για του χρόνου !!!!
Ν
- Μπαρκαρούτσος
Ρε ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ, πότε πούλησε Τζιόλη ο ΠΑΟΚ;; Ελεύθερος δεν έφυγε;

Γιατί ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ; Δεν έχει νόημα, αφού η χρονιά τελείωσε όπως είπες.
Όχι, ήμουν σπίτι μου, βαριόμουν να πάω γήπεδο σήμερα.TylerDurden έγραψε:Ήσουν γήπεδο;
Υποδείξεις στο σκύλο σου να κάνεις, όχι σε εμένα.

Γιατί ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ; Δεν έχει νόημα, αφού η χρονιά τελείωσε όπως είπες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Κυρ 02 Φεβ 2025, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BlackMagicPAOK
Συμφωνώ.van rooy έγραψε:Ποιες είναι οι δύσκολες στιγμές που θα έχει;
Λουτσεσκου στον πάγκο.
Πιο πλήρες ρόστερ.
Ίσως χωρίς Ευρώπη.
Τα δύσκολα είναι τώρα.
Δυστυχώς φέτος όλα πήγαν στραβά γιατί στραβά στρώσαμε.
Στα πλέι οφ η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη από ότι τώρα.
Δεν θα έχει άγχος, θα είναι ξεκούραστη, δεν θα μας υπολογίζουν.
Να κερδίσει το σκουλήκι και να μειώσουμε τη διαφορά.
Το όνειρο της 2ης θέσης πρέπει να γίνει ο στοχος μας.
Αρκεί να μην διαλυθούμε μέχρι τότε.
Δηλ, να μαζέψουμε τους πόντους που χρειάζονται για να είμαστε στη 4αδα.
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι να γίνει! Δεν το πιστεύω όμως. Εδώ βγήκαμε Ch.L. και κατάφεραν οι ανίκανοι να φέρουν πολύ χειρότερους παίκτες, παρόλα τα λεφτά της μεταγραφής Κουλιε.bane1980 έγραψε:... Και το καλοκαίρι, πραγματικά, θέλει γερό χώσιμο. Ημίμετρα, παζάρια, καθυστερήσεις και διαφωνίες δεν μας παίρνει πια.
- TylerDurden
Για να ρωτάς εν μέσω ειρωνικών σχολίων βρε καρτούν.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ρε ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ, πότε πούλησε Τζιόλη ο ΠΑΟΚ;; Ελεύθερος δεν έφυγε;
Όχι, ήμουν σπίτι μου, βαριόμουν να πάω γήπεδο σήμερα.TylerDurden έγραψε:Ήσουν γήπεδο;
Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο μπαμπα δεν έχει αντικαταστάτη.
Δουλειά του Λουτσεσκου να μπαλωσει το κενό.
Στα μάτια μου το κυριότερο πρόβλημα δεν βρίσκεται στον φορ αλλά στη προσέγγιση των ντέρμπι.
Η ομάδα μας είναι φτιαγμένη για να παίζει στο χώρο έτσι πήραμε το πρωτάθλημα και φέτος έχουμε σταματήσει να το κάνουμε.
Επίσης δεν πιέζουμε με την ίδια τακτική όπως πέρσι...πχ με Φερεντσβάρος το κάναμε υποδειγματικά.
Η προσθήκη του μειτε είναι το δικό μου αποκουμπι, είναι το κομμάτι που πίστευα ότι λείπει .
Όμως τώρα έχω άλλον φόβο , πως η ομάδα θα ξεπεράσει την φοβία της στο παιχνίδι.
Χρειαζόμαστε δύο τρία συνεχόμενα καλά παιχνίδια με νίκη.
Χρειαζόμαστε μια σπίθα.
Να μην ξεχνάμε την απουσία του Λουτσεσκου από τον πάγκο.
Τα φορ μας δεν πρέπει να παιζουν σαν πίβοτ . Πρέπει όλες οι μπαλιές να είναι στο χώρο και οι επιθετικοί μας να έχουν το σώμα έτοιμο για να τρέξουν και όχι να κατεβάσουν τη μπάλα , να την κρατήσουν και να την σπάσουν.
Ούτε μπόξερ να ήταν , θυμάμαι τον ακπομ και ακόμα τον λυπάμαι για το ξύλο που είχε φάει.
Πρέπει να ξαναγυαλισει το μάτι μας, να υπάρχει λύσσα για κάθε μπάλα.
Να γίνουμε επιθετικοί, να μην αποδεχόμαστε την ροή ενός παιχνιδιού αλλά να την φέρνουμε στα μέτρα που θέλουμε.
Θα πω ότι η ομάδα φέτος εγκλωβίστηκε ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι του κωνσταντελια εξαιτίας της απουσίας χαφ ικανών να παράγουν παιχνίδι.
Όποτε όλοι τι κάνουν ; Κλείνουν τον κωνσταντελια και τέλος ο ΠΑΟΚ.
Δουλειά του Λουτσεσκου να μπαλωσει το κενό.
Στα μάτια μου το κυριότερο πρόβλημα δεν βρίσκεται στον φορ αλλά στη προσέγγιση των ντέρμπι.
Η ομάδα μας είναι φτιαγμένη για να παίζει στο χώρο έτσι πήραμε το πρωτάθλημα και φέτος έχουμε σταματήσει να το κάνουμε.
Επίσης δεν πιέζουμε με την ίδια τακτική όπως πέρσι...πχ με Φερεντσβάρος το κάναμε υποδειγματικά.
Η προσθήκη του μειτε είναι το δικό μου αποκουμπι, είναι το κομμάτι που πίστευα ότι λείπει .
Όμως τώρα έχω άλλον φόβο , πως η ομάδα θα ξεπεράσει την φοβία της στο παιχνίδι.
Χρειαζόμαστε δύο τρία συνεχόμενα καλά παιχνίδια με νίκη.
Χρειαζόμαστε μια σπίθα.
Να μην ξεχνάμε την απουσία του Λουτσεσκου από τον πάγκο.
Τα φορ μας δεν πρέπει να παιζουν σαν πίβοτ . Πρέπει όλες οι μπαλιές να είναι στο χώρο και οι επιθετικοί μας να έχουν το σώμα έτοιμο για να τρέξουν και όχι να κατεβάσουν τη μπάλα , να την κρατήσουν και να την σπάσουν.
Ούτε μπόξερ να ήταν , θυμάμαι τον ακπομ και ακόμα τον λυπάμαι για το ξύλο που είχε φάει.
Πρέπει να ξαναγυαλισει το μάτι μας, να υπάρχει λύσσα για κάθε μπάλα.
Να γίνουμε επιθετικοί, να μην αποδεχόμαστε την ροή ενός παιχνιδιού αλλά να την φέρνουμε στα μέτρα που θέλουμε.
Θα πω ότι η ομάδα φέτος εγκλωβίστηκε ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι του κωνσταντελια εξαιτίας της απουσίας χαφ ικανών να παράγουν παιχνίδι.
Όποτε όλοι τι κάνουν ; Κλείνουν τον κωνσταντελια και τέλος ο ΠΑΟΚ.
- Μπαρκαρούτσος
Καθρεφτάκι.TylerDurden έγραψε:Για να ρωτάς εν μέσω ειρωνικών σχολίων βρε καρτούν.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ρε ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ, πότε πούλησε Τζιόλη ο ΠΑΟΚ;; Ελεύθερος δεν έφυγε;
-
Η αλήθεια είναι ότι είχαμε 4 ευκαιρίες στο δεύτερο που θα μπορούσαμε να είναι μέσα . Να μαζέψουμε τα μυαλά μας και να πάμε παρακάτω ,απαίτηση είναι η ομάδα να εμφανίζεται καλύτερη κάθε εβδομάδα . Δεν αξίζει σε κανέναν αυτή η ομάδα να δείξει σημάδια διάλυσης.
Μια χρονιά ας παει χάλια ειδικά εμείς οι παλαιότεροι ζήσαμε πολλές. Αλλά η τέταρτη θέση πρέπει να κατακτηθεί πάση θυσία. Ας σοβαρευτουνε όλοι μέσα στην ομάδα.
- potamda
- Bet Guru 2023
Η ομάδα πληρώνει τα χοντρά λάθη που έγιναν ξανά το καλοκαίρι και την κόντρα προπονητή - διοίκησης. Ποιος φταίει πιο πολύ νομίζω λίγο μας ενδιαφέρει στην παρούσα.
Για αρχή πρέπει να εξασφαλιστεί η είσοδος στην 4αδα. Αυτά που γράφονται για το τι θα κάνουμε στα πλέι οφ ή ότι μείναμε χωρίς στόχους, πρέπει να βγουν από το μυαλό όλων. Η ομάδα δεν έχει σίγουρη ακόμα θέση στα πλέι οφ κι όσο κι αν μας πονάει αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος για τον οποίο επιβάλλεται να σκυλιασει.
Η 5η θέση πέρα της ντροπής ενδέχεται να μην οδηγήσει και στην Ευρώπη, κάτι που κανένας δε θέλει ούτε να σκέφτεται.
Ας μπούμε 4αδα, ας βγούμε Ευρώπη και μετά με τα 6 παιχνίδια ας προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτουμε το αλληλοσπαραγμο του ΠΟΚ.
Για αρχή πρέπει να εξασφαλιστεί η είσοδος στην 4αδα. Αυτά που γράφονται για το τι θα κάνουμε στα πλέι οφ ή ότι μείναμε χωρίς στόχους, πρέπει να βγουν από το μυαλό όλων. Η ομάδα δεν έχει σίγουρη ακόμα θέση στα πλέι οφ κι όσο κι αν μας πονάει αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος για τον οποίο επιβάλλεται να σκυλιασει.
Η 5η θέση πέρα της ντροπής ενδέχεται να μην οδηγήσει και στην Ευρώπη, κάτι που κανένας δε θέλει ούτε να σκέφτεται.
Ας μπούμε 4αδα, ας βγούμε Ευρώπη και μετά με τα 6 παιχνίδια ας προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτουμε το αλληλοσπαραγμο του ΠΟΚ.
Re: ΠΑΟΚ-αεκ 1-2 Σχόλια & Παραλειπόμεναι
Γιατί όμως οι ευκαιρίες μονίμως δεν είναι μέσα;
Γιατί η κεφαλιά πχ δεν πάει λίγο γωνία αλλά εκεί που είναι ο τερματοφύλακας ή έξω;
Ευκαιρίες που δεν πάνε μέσα έχουν κι οι αντίπαλοι.
Μιλάμε για γκαντεμιές συνέχεια αλλά αν δεν ήταν ο Κοτάρσκι, εκεί να δείτε πόσα θα τρώγαμε φέτος.
Γιατί η κεφαλιά πχ δεν πάει λίγο γωνία αλλά εκεί που είναι ο τερματοφύλακας ή έξω;
Ευκαιρίες που δεν πάνε μέσα έχουν κι οι αντίπαλοι.
Μιλάμε για γκαντεμιές συνέχεια αλλά αν δεν ήταν ο Κοτάρσκι, εκεί να δείτε πόσα θα τρώγαμε φέτος.
-
Αύριο κι όλας θα πρέπει να κλείσουν 2 παίκτες που είναι στόχοι για το καλοκαίρι και μένουν ελεύθεροι , 22 εκατ ευρώ. πήραμε.
κριμα, πολυ κριμα
μολις γυρισα απο τουμπα
μετρια κερκιδα, οχι η συνηθισμενη
χαλια η ομαδα χωρι φορ δεν πας πουθενα
χαλια οι κλεφτες επεφταν συνεχεια κατω κανοντας καθυστερησεις
δεν υπαρχει ελπιδα για φετος
μολις γυρισα απο τουμπα
μετρια κερκιδα, οχι η συνηθισμενη
χαλια η ομαδα χωρι φορ δεν πας πουθενα
χαλια οι κλεφτες επεφταν συνεχεια κατω κανοντας καθυστερησεις
δεν υπαρχει ελπιδα για φετος