8. Soualiho Meïté
Re: 82. Soualiho Meïté
Ελπίζω να μπορέσει να βγάλει ένα 20λεπτο με την Κούλα. Θα χρειαστούμε κάθε ξεκούραστο παίχτη εκεί
- nikos_algio
Εγώ για την πουλενάρα μου ξέρω ότι πέρσι όσο έλειψε δεν μπορούσαμε να σηκώσουμε κεφάλι. Ομοίως και φέτος μέχρι να μπει να παίξει.
Μόλις μπει όμως και σε συνδυασμό με τον Καμαρά.... θα πέσει κλάμα στο λεκανοπέδιο.
Μόλις μπει όμως και σε συνδυασμό με τον Καμαρά.... θα πέσει κλάμα στο λεκανοπέδιο.
- ΑποστόληςΑ
Ο Χριστός και η Παναγία ρε Σουαλιχο...Τι έκανες 7 μηνες; Εγώ στα 50 μου είμαι πιο φιτ...Θα βγει η χρονιά μέχρι να αποκτήσει εικόνα ποσοσφαιριστη.
-
Ρε παιδιά έχει ένα Instagram γεμάτο φωτογραφίες απο ταξίδια.Όποτε θέλει να ανεβάσει κάτι σχετικό με ποδόσφαιρο βγάζει στόρυ απο τα περσινά play off. Σε τι κατάσταση ακριβώς περιμένατε να είναι. Να κάνει 6-7 προπονήσεις και να έχει αισθητή παρουσία;
Σνουφ υπάρχουν δύο φάσεις που πρέπει να τρέξει για τη μπάλα και ασθμαίνει σαν 60ρης παλαίμαχος και ο μόνος λόγος που στέκομαι σε αυτο είναι γιατί ήταν η μόνη ελπίδα να δούμε κάτι διαφορετικό μέχρι το τέλος της χρονιάς.sn0ufel4 έγραψε:Τουλάχιστον υπερβολικός
Εγώ από το γήπεδο τον είδα μια χαρά γέμισε το κέντρο μας κατευθείαν. Κάνω τολμηρή πρόβλεψη ότι με αυτόν μέσα η ομάδα θα γυρίσει στα περσινά στάνταρ αλλά δυστυχώς μάλλον είναι πλέον αργά
-
Ήρθες από παρατεταμένη απραξία για να κάνεις μία παρατεταμένη προετοιμασία ενόψει της επόμενης χρονιάς, αν βέβαια αποφασίσεις να μείνεις και αν η ομάδα αποφασίσει να δώσει στην Μπενφίκα αυτά που έχει συμφωνηθεί να δώσει.
Mόλις μπήκε ανέβηκε η κατοχή, οι ευκαιρίες, τα σούτ, και η ακρίβεια πασών του ΠΑΟΚ.
Κέρδισε κάποιες μονομαχίες, κυρίως έστρωσε τη μπάλα κάτω και κάλυψε τον χώρο πίσω αφήνοντας ακόμη και τον Κετζιόρα να βγει μπροστά.
Έγινε μια προσπάθεια με αυτόν και τον Πέλκα μέσα να έχουμε οργανωμένες επιθέσεις.
Ο άλλος στο 'Α ημίχρονο κλοτσούσε τη μπάλα στον αέρα και ορμούσε στους αντιπάλους.
Κέρδισε κάποιες μονομαχίες, κυρίως έστρωσε τη μπάλα κάτω και κάλυψε τον χώρο πίσω αφήνοντας ακόμη και τον Κετζιόρα να βγει μπροστά.
Έγινε μια προσπάθεια με αυτόν και τον Πέλκα μέσα να έχουμε οργανωμένες επιθέσεις.
Ο άλλος στο 'Α ημίχρονο κλοτσούσε τη μπάλα στον αέρα και ορμούσε στους αντιπάλους.
Είναι ξεφτίλα για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ να παίζεις μπάλα ,δεν μπορούσαν να βρουν έναν κανονικό αθλητή!!!πάντως εσύ μην πτόησε κάνε τις προπονησουλες σου ,πάρε κ μερικά 30 λεπτά προετοιμασίας κ το καλοκαίρι ξανακλασε μας .και κάτι ακόμη ελπίζω το παιδί μην πάθει κανένα σοβαρό τραυματισμό γιατί είναι που είναι βαρύ σκαρί τώρα έχει γίνει σαν μαουνα
Λογικό με την εικόνα του παίχτη να ευχαριστεί ο προπονητής τον πρόεδρο και το Γιώργη που δέχτηκαν να τον πληρώσουν για 6 μήνες.
Πολύ δύσκολα θα επανέλθει ποδοσφαιρικά σε αυτό το διάστημα.
Πολύ δύσκολα θα επανέλθει ποδοσφαιρικά σε αυτό το διάστημα.
-