9. Fedor Chalov
- PAOKevolution
Re: 9. Fedor Chalov
Ο Τσάλοφ είναι 26 χρονών. Στα δικά μου μάτια, είναι ένας πολύ ωραίος παίκτης, με καλές επαφές και τις πρώτες φορές που τον είδα, ήταν σε πολλές φάσεις μέσα. Έπειτα, τον βλέπω μονίμως εκτός περιοχής και στα άκρα να ζητάει μπάλα.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ, επιμένω να λέω, πως δεν είναι ΠΑΝΤΑ το εκάστοτε φορ. Είναι ο ρόλος που τους δίνει ο Ραζβάν μέσα στο παιχνίδι. Τραβάει μεγάλη ανάλυση αυτό, αλλά ας τα γράψουν τα παιδιά που το έχουν περισσότερο με τα γραπτά.
Στα του Τσάλοφ, τον παρατηρώ να είναι αναιμικός φουλ φλύαρος και περπάτημα (γιατί δεν τρέχει) κουρασμένου. Μου θυμίζει τον εαυτό μου, που αν τύχει να πάω για 5χ5 κάνω ένα σπριντ και μετά απλά περιφέρομαι πιάνοντας τη μέση μου.
Για να το κλείσω, μου βγάζει αδιαφορία σα να μη θέλει να είναι εδώ, σα να ξενερώνει με την διαχείρισή του.
Ελπίζω να βγει σύντομα από αυτό το σκεπτικό και να αποδόσει, διότι από τους 4, είναι ο πιο ολοκληρωμένος.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ, επιμένω να λέω, πως δεν είναι ΠΑΝΤΑ το εκάστοτε φορ. Είναι ο ρόλος που τους δίνει ο Ραζβάν μέσα στο παιχνίδι. Τραβάει μεγάλη ανάλυση αυτό, αλλά ας τα γράψουν τα παιδιά που το έχουν περισσότερο με τα γραπτά.
Στα του Τσάλοφ, τον παρατηρώ να είναι αναιμικός φουλ φλύαρος και περπάτημα (γιατί δεν τρέχει) κουρασμένου. Μου θυμίζει τον εαυτό μου, που αν τύχει να πάω για 5χ5 κάνω ένα σπριντ και μετά απλά περιφέρομαι πιάνοντας τη μέση μου.
Για να το κλείσω, μου βγάζει αδιαφορία σα να μη θέλει να είναι εδώ, σα να ξενερώνει με την διαχείρισή του.
Ελπίζω να βγει σύντομα από αυτό το σκεπτικό και να αποδόσει, διότι από τους 4, είναι ο πιο ολοκληρωμένος.
-
Της πλακας είναι γενικα. Το λιμπερταδορες ειναι χαμηλότερο επιπεδο απο Κόνφερενς.van rooy έγραψε:Τόσο χαμηλό το επίπεδο του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ?
-
Φιλε μου ο τσαλοφ δεν ηταν ποτε σκορερPAOKevolution έγραψε:Ο Τσάλοφ είναι 26 χρονών. Στα δικά μου μάτια, είναι ένας πολύ ωραίος παίκτης, με καλές επαφές και τις πρώτες φορές που τον είδα, ήταν σε πολλές φάσεις μέσα. Έπειτα, τον βλέπω μονίμως εκτός περιοχής και στα άκρα να ζητάει μπάλα.
Στα 26 του σε ΟΛΗ του την καριερα εχει μολις 47 γκολ αν βγαλεις τα πεναλτι, σε 200 εμφανισεις..
Ε δεν τον λες και κιλερ
Τωρα γιατι περιμενουμε να κανει σε εμας 20 γκολ την σεζον, τι να σου πω..
Που το ειδες αυτο;; Ρωταω γιατι δεν το προσεξα και δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να εκανε λαθος ο ΤσαλοφAfanas έγραψε:Πολλά νεύρα χτες ο ραζβαν με τον Τσαλοφ
Το παρατηρησα κι εγω σε αρκετες φασεις, οπου ο Ρασβαν ζητουσε απο τον Τσαλοφ να καλυψει συγκεκριμενους χωρους. Εκανε ιδιαίτερα εντονες κινησεις με τα χερια του. Επισης, εχω την αισθηση οτι ο Τσαλοφ δεν μπορει να χαρει ιδιαιτερα το παιχνιδι, γιατι αλλον τροπο παιχνιδιου εχει μαθει να παιζει γενικα κι αλλον του αναγκαζεται να εφαρμοσει τον ΠΑΟΚ. Πραγμα που δεν σημαινει οτι καποιος απο τους δύο κανει κατι λαθος. Απλως ενδεχομενως να μην ειναι συμβατες οι δυο φιλοσοφιες.Kaizen έγραψε:Που το ειδες αυτο;; Ρωταω γιατι δεν το προσεξα και δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να εκανε λαθος ο ΤσαλοφAfanas έγραψε:Πολλά νεύρα χτες ο ραζβαν με τον Τσαλοφ
Κι εγω αν ημουν φορ δεν θα το χαιρομουν. Οταν εχω μαθει μια ζωη οτι η θεση που παιζω εχει σαν πρωτο στοχο το να βαζει γκολ, θα ενιωθα ευνουχισμενος σε μια ομαδα που βασικες μου ευθηνες ειναι να πιεζω και να τραβαω παικτες και να μην συμμετεχω καθολου στις επιθεσεις. Γιατι ουσιαστικα δεν συμμετεχουν οι επιθετικοι οταν παμε μονο στο πλαι την μπαλα και ΟΤΑΝ/ΑΝ κανουμε σεντρα δεν σημαδευουμε ποτε το φορ. Πραγματικα νιωθω οτι οι επιθετικοι μας εχουν ρολο κομπαρσου.Daskalos_4 έγραψε:Επισης, εχω την αισθηση οτι ο Τσαλοφ δεν μπορει να χαρει ιδιαιτερα το παιχνιδι, γιατι αλλον τροπο παιχνιδιου εχει μαθει να παιζει γενικα κι αλλον του αναγκαζεται να εφαρμοσει τον ΠΑΟΚ.Kaizen έγραψε:Που το ειδες αυτο;; Ρωταω γιατι δεν το προσεξα και δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να εκανε λαθος ο ΤσαλοφAfanas έγραψε:Πολλά νεύρα χτες ο ραζβαν με τον Τσαλοφ
Ναι λογικο. Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα βεβαια και αν αυτο βοηθαει την ομαδα, οπως εγινε πέρυσι, τότε πασο. Αλλα αν το δουμε ατομικα ειναι οντως ευνουχισμος για τον παιχτη.
-
Μόλις τελειωσε και τον Τσαλοφο Ραζβαν. 2 30λεπτα και τώρα εκτός αποστολής. Μετά απορείτε γιατί δεν παίζει μπάλα. Με 60λεπτα και 30λεπτα θέλετε φορ. Ευτυχώς δεν πήραμε κι άλλον να τον καταστρέψει κι αυτόν
Θλάση έχει ρε φίλε. Πριν γράψετε ο,τι ναναι μπείτε και δείτε το training report
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Σάβ 01 Φεβ 2025, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kabamaru11
- PAOK_Antarctica
Psagmenos4 έγραψε:Μόλις τελειωσε και τον Τσαλοφο Ραζβαν. 2 30λεπτα και τώρα εκτός αποστολής. Μετά απορείτε γιατί δεν παίζει μπάλα. Με 60λεπτα και 30λεπτα θέλετε φορ. Ευτυχώς δεν πήραμε κι άλλον να τον καταστρέψει κι αυτόν
Αντικειμενική κριτική

- Μπαρκαρούτσος
Του έκανε τάκλιν ο Ρουμανόγυφτας.Jim_Chatz έγραψε:Θλάση έχει ρε φίλε. Πριν γράψετε ο,τι ναναι μπείτε και δείτε το training report
- Kabamaru11