ΠΑΟΚ - Λαύριο 69-74 σχόλια & παραλειπομενα
- BlackMagicPAOK
Re: ΠΑΟΚ - Λαύριο 69-74 σχόλια & παραλειπομενα
Κλαταραμε...
Μας έφαγαν και τα ταξίδια, και τα συνεχόμενα ματς, μόνο με 6-7 παικτες...
Δεν βγαίνει έτσι Μάσιμο!
Και έχουμε και την Ντιζόν μπροστά μας..
Δεν βγαίνει έτσι Μάσιμο!
Χρειάζεται ένας παίχτης φρέσκος να τραβήξει μπροστά την ομάδα. Έχουμε κλατάρει. Θέλουν τα παιδιά, προσπαθούν αλλά δεν μπορούν. Τα έχουν φτύσει. Φαίνεται από τις άστοχες προσπάθειες και επιλογές.
Όταν όλοι σου οι Έλληνες (πέρα από τον Κατσιβελη) είναι επιπέδου Α2 και δεν πηγαίνεις και παίρνεις 7ο ξένο που έχουν όλες οι ομάδες δεν σου φταίει κανένας. Ο Χατζόπουλος νομίζει ότι ο Κανσελιερι είναι ο μάγος που βγάζει λαγούς από το καπέλο του. Αμ δε
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο Μάσιμο φταίει; Ποιον να βάλει;BlackMagicPAOK έγραψε:Κλαταραμε...
Δεν βγαίνει έτσι Μάσιμο!
- Maurice_Escargot
Καθαρη ηττα, συνεχιζουμε.
Στοχος της ομαδας ειναι η πλαισιωση στην 6αδα, ενας στοχος που ηρθε με το καλο χτισιμο.
Στοχος εχει βγει και η Ευρωπη.
Παιδια, ειμαστε μερικους μηνες μεσα στις πληρωμες, περιμενουμε τα λεφτα του στοιχηματος.
Σημερα κοπηκαν 500 εισιτηρια, οσο σχεδον κοβονται τα τελευταια 3-4 παιχνιδια.
Τι ακριβως μεταγραφη γραφουμε?
Στοχος της ομαδας ειναι η πλαισιωση στην 6αδα, ενας στοχος που ηρθε με το καλο χτισιμο.
Στοχος εχει βγει και η Ευρωπη.
Παιδια, ειμαστε μερικους μηνες μεσα στις πληρωμες, περιμενουμε τα λεφτα του στοιχηματος.
Σημερα κοπηκαν 500 εισιτηρια, οσο σχεδον κοβονται τα τελευταια 3-4 παιχνιδια.
Τι ακριβως μεταγραφη γραφουμε?
Θα πρέπει να στηρίξει και ο κόσμος. Πέρα από την κακή εμφάνιση σήμερα, ήταν αποκαρδιωτική η εικόνα στις κερκίδες.
Και μιλάμε για μια ομάδα που έχει τρυπήσει το ταβάνι, είναι άδικο να μη στηρίζεται η προσπάθεια.
Στα αγωνιστικά δεν μπορούμε να πούμε πολλά, με ενεργό ρόστερ 9 ατόμων με μεσοβδόμαδα παιχνίδια και ταξίδια στην Ευρώπη δυστυχώς δεν βγαίνει.
Μακάρι να βρεθεί η λύση να έρθει ένας αξιόλογος ψηλός για να παλέψουμε την 6άδα και να αποφύγουμε τα play-in.
Συνεχίζουμε. ΠΑΟΚΑΡΑ
Και μιλάμε για μια ομάδα που έχει τρυπήσει το ταβάνι, είναι άδικο να μη στηρίζεται η προσπάθεια.
Στα αγωνιστικά δεν μπορούμε να πούμε πολλά, με ενεργό ρόστερ 9 ατόμων με μεσοβδόμαδα παιχνίδια και ταξίδια στην Ευρώπη δυστυχώς δεν βγαίνει.
Μακάρι να βρεθεί η λύση να έρθει ένας αξιόλογος ψηλός για να παλέψουμε την 6άδα και να αποφύγουμε τα play-in.
Συνεχίζουμε. ΠΑΟΚΑΡΑ
-
Με την ήττα αυτή καρφί για 7οι πηγαίνουμε
Εγώ δε λέω να κάνει μεταγραφή, εγώ λέω να μη δήλωνε την ομάδα στο FEC.Δεν είχε καμία λογική αυτή η κίνηση, αγωνιστικά και οικονομικά.
Εγώ δε λέω να κάνει μεταγραφή, εγώ λέω να μη δήλωνε την ομάδα στο FEC.Δεν είχε καμία λογική αυτή η κίνηση, αγωνιστικά και οικονομικά.
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Μάλλον αναφέρεται στην άρνηση του Massimo να ενισχυθεί η ομάδα περαιτέρω.nikos ioannidis έγραψε:Ο Μάσιμο φταίει; Ποιον να βάλει;BlackMagicPAOK έγραψε:Κλαταραμε...
Δεν βγαίνει έτσι Μάσιμο!
- Μπαρκαρούτσος
Θα ξεκινήσει συντονισμένη εκστρατεία από τα ασπρόμαυρα ΜΜΕ για να φύγει ο Cancellieri και να έρθει Έλληνας προπονητής, γιατί με τα αγγλικά ζορίζονται...
[youtube]ae02g-nABco[/youtube]
[youtube]ae02g-nABco[/youtube]
Αυτήν την "άρνηση" του Κανσελιερι για ενίσχυση την βλέπω σαν την "άρνηση" του Αλμευδα για αριστερό μπακ πάντωςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Μάλλον αναφέρεται στην άρνηση του Massimo να ενισχυθεί η ομάδα περαιτέρω.nikos ioannidis έγραψε:Ο Μάσιμο φταίει; Ποιον να βάλει;BlackMagicPAOK έγραψε:Κλαταραμε...
Δεν βγαίνει έτσι Μάσιμο!
-
Αμάν πια αυτοί οι προπονητές του ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα που δεν θέλουν να ενισχυθεί η ομάδα τους.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μάλλον αναφέρεται στην άρνηση του Massimo να ενισχυθεί η ομάδα περαιτέρω.nikos ioannidis έγραψε:Ο Μάσιμο φταίει; Ποιον να βάλει;BlackMagicPAOK έγραψε:Κλαταραμε...
Δεν βγαίνει έτσι Μάσιμο!
- BlackMagicPAOK
Ο Μάσιμο φατει επειδή δεν κάνει rotation, βάλε 5 λεπτά και Αλεξ, Ιατρίδη.
Στην Ρουμανία έπρεπε να πάμε χαλαρά, όχι να τα δώσουμε όλα.
Δεν αντέχει η ομάδα τα συνεχόμενα ματς. Και τα ταξίδια στα... βάθη της Ρουμανίας
Μεγάλη επιτυχία είναι η πορεία μας στην Ευρώπη, και μακάρι να γεμίσουν οι μπαταρίες για την Ντιζόν.
Για την ενίσχυση, με 7ο ξένο κλπ, δεν είμαι και στο πορτοφόλι του προέδρου. Αυτός ξέρει, τι περιθώριο υπάρχει. Αλλά, είπαμε, τα έσοδα είναι ελάχιστα.
Στην Ρουμανία έπρεπε να πάμε χαλαρά, όχι να τα δώσουμε όλα.
Δεν αντέχει η ομάδα τα συνεχόμενα ματς. Και τα ταξίδια στα... βάθη της Ρουμανίας
Μεγάλη επιτυχία είναι η πορεία μας στην Ευρώπη, και μακάρι να γεμίσουν οι μπαταρίες για την Ντιζόν.
Για την ενίσχυση, με 7ο ξένο κλπ, δεν είμαι και στο πορτοφόλι του προέδρου. Αυτός ξέρει, τι περιθώριο υπάρχει. Αλλά, είπαμε, τα έσοδα είναι ελάχιστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlackMagicPAOK την Σάβ 01 Φεβ 2025, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Κόβω τον πούτσο μου ότι σήμερα μπήκαμε μέσα οικονομικά.
Ζημιωθήκαμε ΚΑΙ βαθμολογικά ΚΑΙ οικονομικά.
Κάτσε μην έπαθε και τίποτα ο Upson...
Ωραίο Σάββατο για την ομάδα.
Ζημιωθήκαμε ΚΑΙ βαθμολογικά ΚΑΙ οικονομικά.
Κάτσε μην έπαθε και τίποτα ο Upson...
Ωραίο Σάββατο για την ομάδα.