Αν αναφέρεσαι στον Μπράντον Γουίλιαμς της Γιουνάιτεντ , μιλάμε για παίκτη με μεγαλύτερο ταβάνι από Γιαννούλη. Τον έχω ψάξει γιατί σίγουρα θα είχε ρόλο σε εμάς ακόμα και τώρα. Ψάχνοντας την καρτέλα του στο φιφα υπάρχουν σχόλια για χρήση ουσιώνΙάσονας έγραψε:Γνωρίζει κανείς γιατί αυτός ο παίκτης είναι ελευθερος?
Τον είχα δει 2 -3 φορές όταν ήταν προπερσυ δανεικός στη νοριτς και μοιραζόταν την θέση με τον Γιαννούλη.
Ηταν πολυ ταχυδυναμικός, ξερω πως είχε ένα τρακάρισμα αλλά δεν τραυματίστηκε.
Αν δεν υπάρχει κάποιο τρελο κουσούρι ο Γουίλιαμς είναι τεράστια ποδοσφαιρική ευκαιρία.
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
-
Σιγα την υπερδυναμη την αμερικη, ο παικτης ειναι κακος ακομη και για την ηλικια τουpanpangr77 έγραψε:τον έχετε δει τον παίκτη ? μια χαρά παίκτης είναι για Μπακ πολύ καλή τεχνική έχει χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια ,η σέντρα του είναι πολύ καλύτερη από του Μπαμπα ,από ταχύτητα ,αν δεν ήταν Γρηγόρος δεν θα έπαιζε στο Usa . Ας τον βάλει να παίξει με κανονικούς συμπαίκτες δίπλα του .
- episimos73
Κρίμα για Τισουνταλι. Καλός παίκτης αλλά κάτι δεν κόλλησε αγωνιστικά ή στα αποδυτήρια. Ας ελπίσουμε να ανεβάσουν την αποτελεσματικότητα τους οι υπόλοιποι μπροστά τώρα που η ομάδα ενισχύθηκε στον άξονα. Ο Μπάμπα μάλλον θα ξεψυχήσει στο γήπεδο αφού και ο Αντρέ δεν υπολογίζεται για εκεί. Άλλο πάλι και τούτο με τον Άντρέ στα γεράματα. Ξαφνικά μόνο μπροστά.
Ναι στον Μπράντον Γουίλιαμς αναφερόμουν και ξέχασα να βάλω όνομα.Timelord έγραψε:Αν αναφέρεσαι στον Μπράντον Γουίλιαμς της Γιουνάιτεντ , μιλάμε για παίκτη με μεγαλύτερο ταβάνι από Γιαννούλη. Τον έχω ψάξει γιατί σίγουρα θα είχε ρόλο σε εμάς ακόμα και τώρα. Ψάχνοντας την καρτέλα του στο φιφα υπάρχουν σχόλια για χρήση ουσιώνΙάσονας έγραψε:Γνωρίζει κανείς γιατί αυτός ο παίκτης είναι ελευθερος?
Τον είχα δει 2 -3 φορές όταν ήταν προπερσυ δανεικός στη νοριτς και μοιραζόταν την θέση με τον Γιαννούλη.
Αν δεν υπάρχει κάποιο τρελο κουσούρι ο Γουίλιαμς είναι τεράστια ποδοσφαιρική ευκαιρία.

Ευχαριστώ
-
- Επικοινωνία:
Η ουσία που έκανε χρήση ήταν το επονομαζόμενο " αέριο γέλιου" το οποίο διώκεται στην Μεγάλη Βρετανία.Timelord έγραψε:Αν αναφέρεσαι στον Μπράντον Γουίλιαμς της Γιουνάιτεντ , μιλάμε για παίκτη με μεγαλύτερο ταβάνι από Γιαννούλη. Τον έχω ψάξει γιατί σίγουρα θα είχε ρόλο σε εμάς ακόμα και τώρα. Ψάχνοντας την καρτέλα του στο φιφα υπάρχουν σχόλια για χρήση ουσιώνΙάσονας έγραψε:Γνωρίζει κανείς γιατί αυτός ο παίκτης είναι ελευθερος?
Για ένα παιδαριώδη λόγο κατέστρεψε την καριέρα του
Μόλις διάβασα ένα άρθρο στο yahoo sports για αυτό.
Εξακολουθώ να τον θεωρώ ένα ρίσκο που κρύβει μία τεράστια ευκαιρία αν ασχοληθούμε
Εξακολουθώ να τον θεωρώ ένα ρίσκο που κρύβει μία τεράστια ευκαιρία αν ασχοληθούμε
- Kabamaru11
Δεν εκανε απλα χρηση του αεριου,αλλα οδηγησε κ τρακαρε κιολας!Μιλαμε για πανιβλακα!Σαν παικτης μου αρεσε ειναι η αληθεια,αλλα ειναι ελευθερος εδω κ πολλους μηνες,δεν ξερουμε σε τι ψυχοσωματικη κατασταση ειναι κυριως.Αν το εριξε στο ποτο πχ....
Ο Γκόμεζ είναι ένας καλός νέος παίκτης, όχι κανένα υπερταλέντο τύπου Κουλιεράκη. Έχει 2 σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο πιο πάνω από τον ΠΑΟΚ Β ως βασικός, εχει κάποια προτερήματα στο επιθετικό κομμάτι αλλά και εμφανείς αδυναμίες στην άμυνα, οι οποίες συνήθως είναι θέμα συγκέντρωσης και εμπειρίας. Αν πάρει χρόνο συμμετοχής σε μια λειτουργική ομάδα θα βελτιωθεί αλλά δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να του προσφέρει χρόνο συμμετοχής ο ΠΑΟΚ γιατί τα λάθη κοστίζουν και κυνηγάμε στόχους.
Με άλλα λόγια, ασχετά αν είναι ξένος και μεταγραφή, είναι ακριβώς το είδος του παίκτη (πιθανότατα καλύτερος) που όλοι αυτοί που λένε για τις ακαδημίες δεν ξέρω αν έχουν το στομάχι να αντέξουν.
Με άλλα λόγια, ασχετά αν είναι ξένος και μεταγραφή, είναι ακριβώς το είδος του παίκτη (πιθανότατα καλύτερος) που όλοι αυτοί που λένε για τις ακαδημίες δεν ξέρω αν έχουν το στομάχι να αντέξουν.
-
- Επικοινωνία:
Για την άλλη ευκαιρία που έχει στους ελεύθερους τον Mauassa ξέρουμε για ποιόν λόγο είναι ελεύθερος;Kabamaru11 έγραψε:Δεν εκανε απλα χρηση του αεριου,αλλα οδηγησε κ τρακαρε κιολας!Μιλαμε για πανιβλακα!Σαν παικτης μου αρεσε ειναι η αληθεια,αλλα ειναι ελευθερος εδω κ πολλους μηνες,δεν ξερουμε σε τι ψυχοσωματικη κατασταση ειναι κυριως.Αν το εριξε στο ποτο πχ....
- Kabamaru11
Που την ειδατε ρε παιδια την καλοτητα ή το ταλεντο του Γκομες; Στα 2 παιχνίδια που επαιξε ηταν εξαιρετικα αρνητικος. Αμυντικα ιδιος για έμφραγμα.
Εδω δεν εχουμε σχηματισει καλα καλα αποψη για τον Σορετιρε που εχει παιξει αρκετα περισσοτερα ματς.
Ακομα και ο Τσαουσης, που σωματικα/αθλητικά τον θεωρω ανεπαρκή, έδειξε πολυ περισσοτερα προσόντα οποτε αγωνιστηκε.
Εδω δεν εχουμε σχηματισει καλα καλα αποψη για τον Σορετιρε που εχει παιξει αρκετα περισσοτερα ματς.
Ακομα και ο Τσαουσης, που σωματικα/αθλητικά τον θεωρω ανεπαρκή, έδειξε πολυ περισσοτερα προσόντα οποτε αγωνιστηκε.
Εγώ πάντως θα έστελνα στη Β ομαδα τον Σαματα και θα ανέβαζα τον Ουρταδο στην Α.
- Montrealiotis
Έχεις δει ολόκληρο παιχνίδι τον ουρταδο? Φυσικά προσόντα κ μέχρι εκεί. Καθόλου κοντρολαρισμενος παίχτης.joshua έγραψε:Εγώ πάντως θα έστελνα στη Β ομαδα τον Σαματα και θα ανέβαζα τον Ουρταδο στην Α.
Ναι έχω δει και μια χαρα κοντρολαρισμενο τον βρίσκω. Έχει βάλει γκολ στα οποία έχει τρέξει με τη μπάλα στα πόδια 20 μέτρα. Ειναι δηλαδή κοντρολαρισμενος ο Σαματα και ο Μπραντον;