95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ιάσονας

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Λεμεσος4 έγραψε:Εδω ο προπονητης του ΠΑΟΚ δεν εβαζε τον Τζιμα για να παιζει ο Σαματα και σας φταινε οι προπονητες της εθνικης; Οταν εμεις οι ιδιοι δεν του δωσαμε ευκαιρίες θα του δωσουν οι κατω. Το φταίνε ολοι οι αλλοι για τη μοιρα μας και ποτε εμεις ειναι πολυ επικίνδυνο.
Τώρα σοβαρά μιλάς?
Στο πρωτο παιχνίδι του Γιοβανοβιτς έπαιξε ο Χατζηγιοβάννης και ο Ντόι και όχι οι Κουλιερακης Κωνσταντελιας.
Στο δεύτερο βασικός ο Κουλιερακης (μολις πήρε μεταγραφή).
Ο Τζίμας είναι ταλεντάρα.
Περυσι πήρες πρωτάθλημα.
Ξεκολλήστε με το μίσος για τον Λουτσέσκου που σας τυφλώνει.

Υ.Γ. Συμφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό με την αναλυση του VS40 και απόλυτα με San4.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

San4 έγραψε:Μπορεί να έχουμε και γω κάποιους ενδοιασμούς για λουτσεσκου και πιτσιρικάδες με τον Τζιμα να είναι το πιο βασικό επιχείρημα εναντίον του σε θέση που πονάμε τόσο πολύ, αλλα στο ότι ο ΠΑΟΚ έχει 30ρηδες αντί για 25-27ρηδες το μόνο που παίζει ρόλο είναι το πορτοφόλι και η πολιτική της διοίκησης. 27ρηδες με current ability 125 είναι πολύ πιο ακριβοί από 30ρηδες με το ίδιο ability για τους λόγους που εξηγείς περί χρόνων που θα είναι ακόμα στο prime τους και δεν θα είναι βαρίδιο για την ομάδα.
Εχεις εν μέρει δίκιο, αλλά η φτήνια τρώει τον παρά.

Πάντως δεν νομίζω ότι με 1 μύριο συμβόλαιο δεν μπορούσες να φέρεις επιθετικό 25-27 χρονών, όπως και χαφ με 1,2 αντι του Μπακαγιόκο. Το ίδιο ισχύει και για Κόλει και για Τισσού.
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Ο Λουτσέσκου φταίει που οι χαρτάκηδες προπονητές της Εθνικής και o εκάστωτε Πρόεδρος της ΕΠΟ, δεν βάζουν παίκτες του ΠΑΟΚ να παίζουν.

Ενώ με τον Φερέιρα (που οι περισσότεροι βρίζατε), Σάντος, Μπάγιεβιτς, Άγγελο η Εθνική ήταν γεμάτη με παίκτες του ΠΑΟΚ. Τρέχανε στα λιβάδια της Εθνικής τα ΠΑΟΚτσάκια υπο της οδηγίες των Μαέστρων Φαν Σιπ, Πολυχρονίου, Δανιήλ κλπ.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας, πυλώνες της Εθνικής που κέρδισε το Ευρωπαϊκό του 2004, γίνανε βασικοί αφού φύγανε απο τον ΠΑΟΚ, και φυσικά με Προπονητή που δεν καταλάβαινε οχι απο χαρτάκια, αλλά ούτε τους έβλεπε όλους αυτούς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι σας έπιασε ρε και ποστάρετε μανιωδώς στο συγκεκριμένο τόπικ;
Άβαταρ μέλους
aivas19

95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από aivas19 »

Ειναι λογω στεναχωριας που ο Ιβαν χαλασε το αφηγημα για πληρες ροστερ
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Για το γεγονός ότι μοιάζει εντελώς διαφορετικός παίκτης τώρα: «Ναι, αυτό είναι απολύτως σωστό. Οφείλεται κυρίως στον κόουτς Κλόζε, ο οποίος άλλαξε εντελώς την άποψη μου για το ποδόσφαιρο. Βλέπω και κάνω πολλά πράγματα διαφορετικά τώρα. Πώς κινούμαι, πώς σκέφτομαι τώρα, μικρές συμβουλές από αυτόν μέχρι μεγαλύτερα πράγματα - βασικά τα πάντα. Είμαι εντελώς διαφορετικός παίκτης τώρα. Επιπλέον, με βοηθάει το ότι παίζω στους αγώνες, κάτι που συμβαίνει πλέον πολύ συχνά, καθώς στον ΠΑΟΚ δεν έπαιζα σχεδόν καθόλου. Με κάθε παιχνίδι και γκολ η αυτοπεποίθησή μου δυναμώνει. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να παίζεις ποδόσφαιρο υπό τον Κλόζε εδώ στη Νυρεμβέργη».

Για τα περιθώρια βελτίωσης που έχει ως παίκτης που τώρα αρχίζει την καριέρα του: «Πραγματικά πάντα θέλω να βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς. Πάνω από όλα, η τεχνική μου πρέπει να γίνει ακόμα καλύτερη».

Μια φορα να δειτε την πραγματικότητα
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Μιλάς για μια ομάδα που είναι 11τη - 12τη στην Β Γερμανίας που το μόνο άγχος της είναι μη πέσει στην Γ κατηγορία.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Λεμεσος4 έγραψε:Για το γεγονός ότι μοιάζει εντελώς διαφορετικός παίκτης τώρα: «Ναι, αυτό είναι απολύτως σωστό. Οφείλεται κυρίως στον κόουτς Κλόζε, ο οποίος άλλαξε εντελώς την άποψη μου για το ποδόσφαιρο. Βλέπω και κάνω πολλά πράγματα διαφορετικά τώρα. Πώς κινούμαι, πώς σκέφτομαι τώρα, μικρές συμβουλές από αυτόν μέχρι μεγαλύτερα πράγματα - βασικά τα πάντα. Είμαι εντελώς διαφορετικός παίκτης τώρα. Επιπλέον, με βοηθάει το ότι παίζω στους αγώνες, κάτι που συμβαίνει πλέον πολύ συχνά, καθώς στον ΠΑΟΚ δεν έπαιζα σχεδόν καθόλου. Με κάθε παιχνίδι και γκολ η αυτοπεποίθησή μου δυναμώνει. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να παίζεις ποδόσφαιρο υπό τον Κλόζε εδώ στη Νυρεμβέργη».

Για τα περιθώρια βελτίωσης που έχει ως παίκτης που τώρα αρχίζει την καριέρα του: «Πραγματικά πάντα θέλω να βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς. Πάνω από όλα, η τεχνική μου πρέπει να γίνει ακόμα καλύτερη».

Μια φορα να δειτε την πραγματικότητα
Τώρα που ανοίξαμε παρτίδες, να δίνουμε κάθε χρόνο και από ένα φορ στον Κλόζε. Σειρά ο Γκιτέρσος ή ο Ουρτάδο αν αποκτηθεί. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πράγματι, πρέπει να είναι πολύ fun να είσαι αμυντικός και να παίζεις υπό τις οδηγίες του κοουτς Κλοζε, και να είσαι 11ος στη Β εθνική
San4

Δημοσίευση από San4 »

Χθες είδα το δεύτερο ημίχρονο και είναι προφανές ότι ο τζιμας είναι παίχτης ανώτερου επιπέδου από β γερμανίας. Μπορουσε να νικήσει τους αμυντικούς με κάθε τρόπο. Τριπλές και προωθητικά κουβαλήματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, ξεπεραγμα μες την περιοχή που αφήνει τον αμυντικό κόκκαλο, υποσχόμενη αντίληψη σε τελικές πάσες. Για το μόνο που δεν είμαι σίγουρος και ειναι και λογικό εν μέρει ηλικίας, είναι κατά πόσο είναι έτοιμος να αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο της επίθεσης όσο και του πρεσινγκ σε ολόκληρο παιχνίδι και όχι ανά διαστήματα, γιατί η νυρεμβεργη έψαχνε πολύ το τρανζίσιν και υπήρχαν διαστήματα που ο τζιμας δεν ακουμπούσε μπάλα,

Κατά τα άλλα, οι αποστάσεις είναι μικρές στη β γερμανίας οπότε δεν θεωρώ ότι αυτά που κάνει ο τζιμας μπορούν να αποδοθούν στο ότι παίζει στην 11η της γερμανίας και αφετέρου λαμβάνοντας υπόψιν τι ιμπακτ ειχε ο ναρει και ο μπράντον προερχόμενοι απο β κατηγορίες και την ηλικία του τζιμα, θα πω ότι νιώθω ότι αν αυτή την στιγμή ήταν στον ΠΑΟΚ θα ειχε πάρει φανέλα βασικού σπίτι του και ότι είναι παίχτης επιπέδου εθνικής ελλάδος ήδη.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

San4 έγραψε:Χθες είδα το δεύτερο ημίχρονο και είναι προφανές ότι ο τζιμας είναι παίχτης ανώτερου επιπέδου από β γερμανίας. Μπορουσε να νικήσει τους αμυντικούς με κάθε τρόπο. Τριπλές και προωθητικά κουβαλήματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, ξεπεραγμα μες την περιοχή που αφήνει τον αμυντικό κόκκαλο, υποσχόμενη αντίληψη σε τελικές πάσες. Για το μόνο που δεν είμαι σίγουρος και ειναι και λογικό εν μέρει ηλικίας, είναι κατά πόσο είναι έτοιμος να αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο της επίθεσης όσο και του πρεσινγκ σε ολόκληρο παιχνίδι και όχι ανά διαστήματα, γιατί η νυρεμβεργη έψαχνε πολύ το τρανζίσιν και υπήρχαν διαστήματα που ο τζιμας δεν ακουμπούσε μπάλα,

Κατά τα άλλα, οι αποστάσεις είναι μικρές στη β γερμανίας οπότε δεν θεωρώ ότι αυτά που κάνει ο τζιμας μπορούν να αποδοθούν στο ότι παίζει στην 11η της γερμανίας και αφετέρου λαμβάνοντας υπόψιν τι ιμπακτ ειχε ο ναρει και ο μπράντον προερχόμενοι απο β κατηγορίες και την ηλικία του τζιμα, θα πω ότι νιώθω ότι αν αυτή την στιγμή ήταν στον ΠΑΟΚ θα ειχε πάρει φανέλα βασικού σπίτι του και ότι είναι παίχτης επιπέδου εθνικής ελλάδος ήδη.
Ο Γκάνταλφ διαφωνεί οριζοντίως και καθέτως :mrgreen: Για μπροστά μόνο πεναλτίδης :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

dragon έγραψε:
Kevin έγραψε:Το παιδί είναι φοβερό ταλέντο που τόσο καιρό στον ΠΑΟΚ ούτε δουλεύτηκε όπως έπρεπε, ούτε πήρε τον χρόνο που του άξιζε, αντιθέτως βλέπαμε και εξακολουθούμε να βλέπουμε για φορ Σαμάτα, Μπράντον κλπ. Καλύτερα να πουληθεί γιατί έτσι θα κλείσουμε οικονομικά ανοίγματα, θα ανανεώσουμε παίχτες τύπου Σαμάτα, Μουργκ, Τάισον και θα φέρουμε καμία ευκαιρία όπως Μπακαγιόκο, Γκόμεζ και Κόλεϊ… Α ναι και φυσικά θα χαρούν οι απανταχού λογιστές λες και θα μπουν στην τσέπη τους…
Πως ο ΠΑΟΚ βγάζει χρόνια τα περισσότερα ταλέντα χωρίς να τα δουλεύει?
Μίλησα συγκεκριμένα για τον Τζίμα, στο τόπικ του Τζίμα είμαστε εξάλλου. Το ότι βγαίνουν κάποια ταλέντα όμως γενικά από μικρές ηλικίες και δουλεύονται μέχρι ενός σημείου στις ακαδημίες δεν μου λέει κάτι. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν ο παίχτης είναι στα πρόθυρα της αντρικής ομάδας όπως ο Τζίμας. Με το να μπαίνει για παράδειγμα κάτι σκοτωμένα 5λεπτα ή να παίρνει περισσότερο χρόνο ο Σαμάτα κι ο Τόμας όχι δεν θεωρώ ότι βοηθάει στην εξέλιξη του. Για τα υπόλοιπα πάνω στην ατομική βελτίωση του τα είπε κι ο ίδιος πρόσφατα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

«Μαθαίνεται» η θέση του σέντερ φορ, ειδικά όταν έχεις ως μέντορα έναν άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία ως επιθετικός; «Πιστεύω πρέπει να το έχεις και λίγο, αλλά υπάρχουν και κάποια tips που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι σου. Κάνω πολλά ιδιαίτερα με τον Κλόζε. Μετά την προπόνηση, δουλεύουμε μαζί, βλέπουμε βίντεο, κάνουμε αναλύσεις. Τα πάντα.

Έχω αλλάξει πολύ αυτούς τους μήνες. Κατά 90% θα έλεγα. Είμαι ένας τελείως διαφορετικός παίκτης, αλλά αυτό προέρχεται από την πολλή δουλειά. Όταν ήρθα εδώ, ήμουν πολύ πίσω, μου το είχε πει και ο Κλόζε αυτό. Σε φυσική κατάσταση, αγωνιστική, σε όλα. Με δούλεψαν εδώ, ατομικά, με εξτρά προπονήσεις, δηλαδή ήξερε πότε ήταν το κατάλληλο timing για να με βάλει να παίξω».

Αυτα δηλωσε ο Τζιμας .Αλλαξε κατα 90% συμφωνα με οσα ειπε.
Αν εμενε εδω ποιος προπονητης πιστευετε οτι θα μπορουσε να του μαθει οσα του εμαθε ο Κλοζε,ποιος μπορουσε να τον δουλεψει τοσο καλα οσο αυτος?Υπαρχει εδω αντιστοιχο μεγεθος ενος απ τους κορυφαιους φορ παγκοσμιως που να δουλευει με τους μικρους?Μονο καλο εκανε ο δανεισμος του και στον ιδιο και στην ομαδα οποτε τι το συζηταμε?
Για το οτι θα επρεπε να παρει περισσοτερο χρονο ,ειδικα σε παιχνιδια που ειχαμε μεγαλες διαφορες γκολ μαζι σας.Δε νομιζω ομως ακομα και διπλασιο χρόνο να ειχε περσι οτι θα γινοταν εστω 30% καλυτερος.
Απο ποιον να μαθει?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Εδώ θα μάθει να κάνει πρωταθλητισμο που δεν θα μάθει στη Νυρεμβέργη. Όλα χρειάζονται. Ο δανεισμός ήταν σωστός εξ του αποτελέσματος είναι φανερό
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από δω λοιπόν έφυγε απροπόνητος; Με την πρώτη ομάδα προπονούνταν. Να υποθέσω ότι και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι πίσω σε φυσική κατάσταση;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”