Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Προχθές είχα γράψει για την περίπτωση του Ιταλού φορ Andrea Compagno,που είναι ελεύθερος και έχει πολύ καλά νούμερα. Επίσης κυκλοφορεί ελευθερος ένας φορ με,πολύ καλά νούμερα ο Harold Preciado που πέρσι στην σκληρή λιγκα του Μεξικού έκανε σε 25 συμμετοχές 16 γκολ και γενικα στην καριερα του παστελωνει ...κάπως έτσι είχε βρεθεί ο Ελ Κααμπι παο τον Ολυμπιακο αλλά τι λέω...εμείς δεν ξέρουμε...πάλι θα έρθει κανένα συμμετοχικο ταγάρι με 1 γκολ ανά 8 συμμετοχές το καλοκαίρι και θα θεωρείται και επιτυχία. Πραγματικά σε πιάνει αηδία. Δεν είναι λαϊκισμός αυτό που λέω, μας πουλάνε τρελλα .
Να χωθώ ; Εννοείται ότι οταν φέρνουν σιωπή ή σβιντερσκι είναι καλές μεταγραφές και θα τους βοηθήσουν απλά το καλό για εμάς είναι ότι θα μπορούσαν με το χρήμα που ρίχνουν να έρθουν καλύτεροι παίχτες που ακούστηκαν τύπου Λιούμπισιτς ,Μειτε ή ξέρω γω Ακπομ ή μορον .Οπότε για αυτό είμαστε λίγο χαρούμενοι
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μη το δένεις κόμποjoshua έγραψε:Το ανησυχητικό είναι ότι το καλοκαίρι θα ανανεωσει ο Μπραντον...
- john4serres
-
DamoN έγραψε:Να χωθώ ; Εννοείται ότι οταν φέρνουν σιωπή ή σβιντερσκι είναι καλές μεταγραφές και θα τους βοηθήσουν απλά το καλό για εμάς είναι ότι θα μπορούσαν με το χρήμα που ρίχνουν να έρθουν καλύτεροι παίχτες που ακούστηκαν τύπου Λιούμπισιτς ,Μειτε ή ξέρω γω Ακπομ ή μορον .Οπότε για αυτό είμαστε λίγο χαρούμενοι
Δεκτο Damon. Εγω εστίασα σε Σβιντερσκι επειδη παιζει σε μια απο τις 2 θέσεις που ποναμε , ειναι παικτης που γενικα στην καριέρα του αν εξαιρέσεις το περασμα απο Ιταλία εχει το 1 γκολ ανα 3 αγώνες και σε συνάρτηση με αυτους που εχουμε.
Να κάνω ερώτηση υπόθεσης εργασίας?
Εντελώς φιλολογικά αλλά έτσι κι αλλιώς αφού έκλεισε εδώ το μαγαζί, κάτι να λέμε.
Να πάρουμε 2-3-4η επιλογή τώρα για αριστερό μπακ με το Γιονι να μην έχει απαντήσει εάν θα μείνει ή κάνουμε κράτει και καλοκαίρι έρχεται πχ Γιαννούλης και MG?
Εντελώς φιλολογικά αλλά έτσι κι αλλιώς αφού έκλεισε εδώ το μαγαζί, κάτι να λέμε.
Να πάρουμε 2-3-4η επιλογή τώρα για αριστερό μπακ με το Γιονι να μην έχει απαντήσει εάν θα μείνει ή κάνουμε κράτει και καλοκαίρι έρχεται πχ Γιαννούλης και MG?
-
Ο παραγκωνισμός του Τισουνταλι κατ εμε είναι λάθος αλλά ίσως παίζει κάποιο πειθαρχικό πίσω από αυτόν.
Παρά τη διαρροή μέχρι το τέλος και επίσημα τίποτα δεν αποκλείεται..
Παρά τη διαρροή μέχρι το τέλος και επίσημα τίποτα δεν αποκλείεται..
προσωπικά με γιαννούλη το καλοκαίρι θα μουν υπερευχαριστημένος, αλλά δεν είναι νωρίς γι αυτόν να επιστρέψει ελλάδα?
mg = Mario Gomez?
mg = Mario Gomez?
Διοίκηση και προπονητικό επιτελείο που ανακοινώνει 31/01 ότι θα βγουν από τα πλάνα της ομάδας και θα προπονούνται μόνοι τους
Πόσο δύσκολο να το έκαναν έντιμα αυτό από τέλη Δεκέμβρη, να ψάξουν οι ποδοσφαιριστές αυτοί και οι μάνατζέρ τους τον κατάλληλο προορισμό και να ξέρουν ότι αν δεν πάνε σε άλλη ομάδα, θα προπονούνται μόνοι τους; Τώρα 31/01 που το ανακοινώνουν, θα δικαιώσουν τους ποδοσφαιριστές αυτους, που δημόσια θα δηλώνουν ότι το μάθανε 31 Γενάρη, ενώ πριν λίγο αγωνίζονταν (Τισσουντάλι έπαιξε βασικός πχ).

Πόσο δύσκολο να το έκαναν έντιμα αυτό από τέλη Δεκέμβρη, να ψάξουν οι ποδοσφαιριστές αυτοί και οι μάνατζέρ τους τον κατάλληλο προορισμό και να ξέρουν ότι αν δεν πάνε σε άλλη ομάδα, θα προπονούνται μόνοι τους; Τώρα 31/01 που το ανακοινώνουν, θα δικαιώσουν τους ποδοσφαιριστές αυτους, που δημόσια θα δηλώνουν ότι το μάθανε 31 Γενάρη, ενώ πριν λίγο αγωνίζονταν (Τισσουντάλι έπαιξε βασικός πχ).
Ο σούπερ Μάριο περισσότερα θα πρόσφερε...
Grujic
Εν γένει εγώ δεν έχω θέμα εάν μπηκε φρένο τώρα για χάρη του καλοκαιριού. Πχ δεν θα χαλαλιζα μια μέτρια ή βιαστική κίνηση τώρα εις βάρος σωστής του καλοκαιριού.
Η ομάδα του 2025-26 είναι πιο σημαντική από το να παίξουμε τα ρέστα για ένα 20% πιθανότητες για τίτλο και πολλές λέω.
Για Ευρώπη ήδη έχουμε πετύχει και πάνω από 4 αγώνες δεν πρόκειται να έχουμε, σίγουρα δεν γίνονται μεταγραφές για αυτά τα ματς.
Grujic
Εν γένει εγώ δεν έχω θέμα εάν μπηκε φρένο τώρα για χάρη του καλοκαιριού. Πχ δεν θα χαλαλιζα μια μέτρια ή βιαστική κίνηση τώρα εις βάρος σωστής του καλοκαιριού.
Η ομάδα του 2025-26 είναι πιο σημαντική από το να παίξουμε τα ρέστα για ένα 20% πιθανότητες για τίτλο και πολλές λέω.
Για Ευρώπη ήδη έχουμε πετύχει και πάνω από 4 αγώνες δεν πρόκειται να έχουμε, σίγουρα δεν γίνονται μεταγραφές για αυτά τα ματς.
- ΑποστόληςΑ
Χωρίς αριστερό μπακ η χρονιά πάει στράφι. Παίζουμε Πέμπτη Ευρωπαϊκό αγώνα και Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Ποιος θα παίξει; Ο Gomez; Ή μήπως ο Όττο που θα είναι κι αυτός πτώμα;
Τέοια ανικανότητα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου!
Τέοια ανικανότητα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου!
Έχεις δίκιο, το ξέρω ότι ο Σβιντέρσκι είναι αποτελεσματικός και γενικά καλός φορ, αλλά προσωπικά δεν αντέχω τόσο άμπαλους παίκτες και τους θεωρώ και καταστροφείς επιθέσεων και ροής της ομάδας.Maezono Masakiyo έγραψε:Ο Σβιντέρσκι όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ το πρώτο 6μηνο έβαλε 6 γκολ σε 15 ματς. Ανέφερε ένα απο τα υπάρχοντα φορ που πιστεύεις οτι μπορεί να σκοράρει 6 γκολ στα επόμενα 15 ματς χωρίς να είναι παιχνίδια κυπέλλου με Παναχαϊκή που διώχνει τη μπάλα το σεντερ μπακ και αυτή χτυπάει πάνω του και μπαίνει.
- Σουριναμέζος
Αφού δεν θα πάρουμε Μπακ ( αριστερό ή δεξί) δεν είναι λογικό να ανέβει ένας παίκτης από ΠΑΟΚ Β, η Κ19 στην ομάδα?