Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Έγκλημά η μη απόκτηση μπακ. Είτε δεξιού, είτε αριστερού. Είναι βέβαιο ότι θα το πληρώσουμε.
Αυτό ακριβώς, έγκλημα.deathmassious έγραψε:Έγκλημά η μη απόκτηση μπακ. Είτε δεξιού, είτε αριστερού. Είναι βέβαιο ότι θα το πληρώσουμε.
Αυτό ακριβώς, έγκλημα.deathmassious έγραψε:Έγκλημά η μη απόκτηση μπακ. Είτε δεξιού, είτε αριστερού. Είναι βέβαιο ότι θα το πληρώσουμε.
-
Το καλοκαίρι πολλή δουλειά
Πρώτα παραχώρηση Κοτάρσκι, ίσως Κωνσταντέλια, και λεφτά από Τζίμα.
Παίρνεις τα ευρώ (πόσα δεν ξέρω πάντως αρκετά για να έχεις για κάποια μεταγραφή)
Και μετά ψάχνεις να πάρεις παίκτες οπότε αρχίζει το γνωστό τρίμηνο θρίλερ με τις επαφές, τις διαπραγματεύσεις, τα είμαστε κοντά, τα δεν μας προτίμησε, τα στρέφουμε αλλού το ενδιαφέρον, τα έδωσε το πράσινο φως ο Σαββίδης, και με αυτά και με αυτά θα φτάσουμε εκεί τέλη Αυγούστου να κοιτάμε για δανεικούς κι αγύριστους.
Για να αξιζει να ασχοληθούμε και να μη χαλάμε την υγεία μας πρέπει να ανοίξει η κάνουλα αποφασιστικά και να πάρεις όσους χρειάζεσαι, αυτούς που χρειάζεσαι και στο χρόνο που απαιτείται για να χτίσεις έγκαιρα την ομάδα.
Διαφορετικά, στο ίδιο έργο. Μπαλώματα, λύσεις τελευταίας στιγμής, πυροτεχνήματα.
Μια φορα ρε πούστη μου να ακούσουμε ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε οπωσδήποτε αυτούς τους παίκτες, τα έχωσε, τους πήρε και τέλος.
Παίρνεις τα ευρώ (πόσα δεν ξέρω πάντως αρκετά για να έχεις για κάποια μεταγραφή)
Και μετά ψάχνεις να πάρεις παίκτες οπότε αρχίζει το γνωστό τρίμηνο θρίλερ με τις επαφές, τις διαπραγματεύσεις, τα είμαστε κοντά, τα δεν μας προτίμησε, τα στρέφουμε αλλού το ενδιαφέρον, τα έδωσε το πράσινο φως ο Σαββίδης, και με αυτά και με αυτά θα φτάσουμε εκεί τέλη Αυγούστου να κοιτάμε για δανεικούς κι αγύριστους.
Για να αξιζει να ασχοληθούμε και να μη χαλάμε την υγεία μας πρέπει να ανοίξει η κάνουλα αποφασιστικά και να πάρεις όσους χρειάζεσαι, αυτούς που χρειάζεσαι και στο χρόνο που απαιτείται για να χτίσεις έγκαιρα την ομάδα.
Διαφορετικά, στο ίδιο έργο. Μπαλώματα, λύσεις τελευταίας στιγμής, πυροτεχνήματα.
Μια φορα ρε πούστη μου να ακούσουμε ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε οπωσδήποτε αυτούς τους παίκτες, τα έχωσε, τους πήρε και τέλος.
-
Το καλοκαίρι πολλή δουλειά
-
Τι επενδύσεις γίνανε στις ομάδες της Αθήνας? Εκτός ολυμπιακού η αεκ δεν πήρε κανέναν εχει 2 κακά αριστερά μπακ 2 μέτρια δεξια και στο κέντρο μόνο πινεδα γιονσον την παλεύουν. Ο παναθηναικος δεν έχει αριστερό μπακ επιπέδου Μπαμπά δεν πήρε άλλον ενώ για το κέντρο πήρε Σιωπη ενώ εμείς μειτε. Ενώ για επίθεση πήρε τον μέτριο Σβιντερσκι που αν άκουγοταν για εμάς θα κράζαμε σαν να μην υπάρχει αύριο.-Paoktzis έγραψε:Φίλε μου τι κατανόηση να δείξω; αρης είμαστε; έχουμε πάρει ένα σκασμό εκατομμύρια από Ευρώπη και πωλήσεις και δεν μπορούμε να κλείσουμε ένα αριστερό μπακ. Αλήθεια έχετε καταλάβει οι άλλοι της Αθήνας πόσα λεφτά έχουν επενδύσει;
Δεν γίνεται ο πρωταθλητής Ελλάδας να έχει τέτοιες ελλείψεις. Δεν το δέχομαι. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο μπαμπα δεν μπορεί άλλο;
Μπαααα μαλλον τσιμπησε ο Παπαδημητριου και τον εκλεισε. Ετσι λενε οι φημες.joshua έγραψε:Το ανησυχητικό είναι ότι το καλοκαίρι θα ανανεωσει ο Μπραντον...
-
Τι επενδύσεις γίνανε στις ομάδες της Αθήνας? Εκτός ολυμπιακού η αεκ δεν πήρε κανέναν εχει 2 κακά αριστερά μπακ 2 μέτρια δεξια και στο κέντρο μόνο πινεδα γιονσον την παλεύουν. Ο παναθηναικος δεν έχει αριστερό μπακ επιπέδου Μπαμπά δεν πήρε άλλον ενώ για το κέντρο πήρε Σιωπη ενώ εμείς μειτε. Ενώ για επίθεση πήρε τον μέτριο Σβιντερσκι που αν άκουγοταν για εμάς θα κράζαμε σαν να μην υπάρχει αύριο.-Paoktzis έγραψε:Φίλε μου τι κατανόηση να δείξω; αρης είμαστε; έχουμε πάρει ένα σκασμό εκατομμύρια από Ευρώπη και πωλήσεις και δεν μπορούμε να κλείσουμε ένα αριστερό μπακ. Αλήθεια έχετε καταλάβει οι άλλοι της Αθήνας πόσα λεφτά έχουν επενδύσει;
Δεν γίνεται ο πρωταθλητής Ελλάδας να έχει τέτοιες ελλείψεις. Δεν το δέχομαι. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο μπαμπα δεν μπορεί άλλο;
Επιβεβαιονομαστε όσοι είχαμε εκφράσει την άποψη ότι παρά τη σαφή εντολή του Ιβάν να δοθούν τα κλειδιά στον Λουτσεσκου, το παραμαγαζο εντός της ΠΑΕ θα παράκουε και θα συνέχιζε τα δικά του. Φαίνεται πως άλλες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνονται οι μεταγραφές και δεν είναι τα θέλω του προπονητή μας.
Αυτό το "άνοιγμα" στα οικονομικά που γράφετε κάποιοι, είναι ένα ακόμη αβάσιμο κουτσομπολιό που συζητείται απο συγκεκριμένες κουρ*δες ΑΡΔ, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά.
Δεν προκύπτει απο ΠΟΥΘΕΝΑ άνοιγμα στα οικονομικά. Ο ΠΑΟΚ έχει τη φθηνότερη ομάδα απο τους ΤΟΠ 4 στην Ελλάδα, κέρδισε όμως το Πρωτάθλημα, έφθασε στα Προημιτελικά του Europa League, υπάρχουν αυξημένα διαρκείας, η ομάδα έχει χορηγίες, ενώ στη Μπουτίκ γίνεται το αδιαχώρητο τις καθημερινές, τις ημέρες των αγώνων απλά δεν πλησιάζεις απο τον κόσμο.
Επιπλεόν πωλήθηκε παίκτης για 12εκ ευρώ.
Οι μισθολογικές ανισορροποίες όταν αφορουν για παράδειγμα τον Κωνσταντέλια ή τον Κουλιεράκη που πληρώνονται/νταν ψίχουλα με βάση την αξία τους, την προσφορά τους και την προσφορά άλλων στην ομάδα.... τότε όλα ΟΚ. Σιωπή.
Όταν είναι να πληρώσεις το Μειτέ όσο σου ζητάει και αξίζει, τότε.... ε τότε δε γίνεται για να μη χαλάσουν οι ισορροπίες.
Τρώς στη Μάπα τώρα τον Μπακαγιόκο. Αναμενόμενα όλα αυτά. Τα γράφαμε το καλοκαίρι.
Δεν προκύπτει απο ΠΟΥΘΕΝΑ άνοιγμα στα οικονομικά. Ο ΠΑΟΚ έχει τη φθηνότερη ομάδα απο τους ΤΟΠ 4 στην Ελλάδα, κέρδισε όμως το Πρωτάθλημα, έφθασε στα Προημιτελικά του Europa League, υπάρχουν αυξημένα διαρκείας, η ομάδα έχει χορηγίες, ενώ στη Μπουτίκ γίνεται το αδιαχώρητο τις καθημερινές, τις ημέρες των αγώνων απλά δεν πλησιάζεις απο τον κόσμο.
Επιπλεόν πωλήθηκε παίκτης για 12εκ ευρώ.
Οι μισθολογικές ανισορροποίες είναι μια ακόμη δικαιιολογία που χρησιμοποιείται απο τους Κουρ*δο-Χαρτάκηδες ΑΡΔ για τις μεταγραφικές αποτυχίες.sic-4 έγραψε:bane1980 έγραψε:Φρονώ οτι το "παπαριά" είναι για τη γενική χρήση των μισθολογικών ανισορροπιών ως επιχείρημα...
Το οτι το αναφέρω, δεν σημαίνει οτι το υιοθετώ, αλλά το οτι πιστεύω οτι σίγουρα λειτουργούν έτσι μέσα στην ομάδα.
Πχ, μην φέρω φορ με 2,5 γιατί μετά θα ζητήσει τόσα και ο πχ μειτέ ή ο Ζίλε.
Το να φέρεις ένα πχ Ελ Κααμπι με 2,2μ πχ και να γκρινιάξει ο πχ Μπράντον δεν σημαίνει οτι θα ζητήσει και αυτός 2,2μ, αλλά θα θελήσει να πάει από τα πχ 600 στα 900 (όπως και κάνει νομίζω, ασχέτως ποσών, αφού πέρσι σου έβγαλε το φίδι από την τρύπα). Υπάρχει πάντα βέβαια και η απάντηση "βάλε 20 γκολ και το συζητάμε".
Γενικά και επιγραμματικά, "φοράκλα" θελει 2μ τουλάχιστον και δεν νομίζω ούτε οτι θέλουμε ούτε οτι μπορούμε να ανεβάσουμε εκεί το επίπεδο συμβολαίων. Τουλάχιστον όχι με τη μία.
ναι, δεν πηγαινε σ' εσενα το "παπαρια". Ολοι το εχουμε αναφερει κατα καιρους και συμφωνω πως μαλλον το υιοθετουν στην ομαδα. Οκ, εχει καποια βαση, πχ αν παιρνει 1.5 μυριο ενας που δεν προσφερει τιποτα και ο αλλος που βγαζει τα καστανα απ τη φωτια στη θεση του παιρνει 300Κ. Ομως δεν μπορει να ειναι ευαγγελιο. Δεν μπορει να θεωρειται προβλημα το να παιρνει 2 ή 2.5 καποιος που ειναι 3 level πανω απο τους αλλους.
Οι μισθολογικές ανισορροποίες όταν αφορουν για παράδειγμα τον Κωνσταντέλια ή τον Κουλιεράκη που πληρώνονται/νταν ψίχουλα με βάση την αξία τους, την προσφορά τους και την προσφορά άλλων στην ομάδα.... τότε όλα ΟΚ. Σιωπή.
Όταν είναι να πληρώσεις το Μειτέ όσο σου ζητάει και αξίζει, τότε.... ε τότε δε γίνεται για να μη χαλάσουν οι ισορροπίες.
Τρώς στη Μάπα τώρα τον Μπακαγιόκο. Αναμενόμενα όλα αυτά. Τα γράφαμε το καλοκαίρι.
-
Δεν ξέρω για παραμάγαζα εντός της παε.
Για άχρηστους είμαι σίγουρος.
Για όλους όμως την Κυριακή έχει σημαντικό ντέρμπυ. Για να δούμε τι θα δούμε.
Για άχρηστους είμαι σίγουρος.
Για όλους όμως την Κυριακή έχει σημαντικό ντέρμπυ. Για να δούμε τι θα δούμε.
Η αλήθεια είναι ότι εάν ςφερναν και μπακ σοβαρό τώρα, θα είχε γίνει απίστευτο upgrade το οποίο δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε σε 2 εβδομάδες.
Θα κρατήσω τις κινήσεις που έγιναν ελπίζοντας ότι θα είναι ο κανόνας για το καλοκαίρι και δεν θα σταθώ στο αριστερό μπακ, γιατί πρώτη φορά ξανάγινε τέτοιο σκηνικό.
Ο Μπάμπα πρέπει να προφυλαχθει αλλιώς δεν το βγάζει το Φεβρουάριο. Όσοι πήραν την απόφαση μη απόκτησης μπακ ελπίζω να το έχουν λάβει αυτό υπόψη τους.
Αντε να συγκεντρωθούμε στην Κυριακή.
Θα κρατήσω τις κινήσεις που έγιναν ελπίζοντας ότι θα είναι ο κανόνας για το καλοκαίρι και δεν θα σταθώ στο αριστερό μπακ, γιατί πρώτη φορά ξανάγινε τέτοιο σκηνικό.
Ο Μπάμπα πρέπει να προφυλαχθει αλλιώς δεν το βγάζει το Φεβρουάριο. Όσοι πήραν την απόφαση μη απόκτησης μπακ ελπίζω να το έχουν λάβει αυτό υπόψη τους.
Αντε να συγκεντρωθούμε στην Κυριακή.