Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cannibalfrag

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από cannibalfrag »

Απο την στιγμη που οντως ισχύει η αποφαση αυτη να μην κανουν μεταγραφη,ηρθε η ώρα να γραψω την γνωμη μου...

Δεν θα παμε ποτέ μπροστά...δηλαδη αν περάσουμε την Στεάουα,μετά τι?θα κλατάρει η ομάδα και θα λέμε ας κοιτάξουμε την Ελλαδα μην χασουμε και εκεί την δεύτερη προνομιούχο θεση...

Για τον Μπακαγιόκο δεν με νοιάζει,αλλα ελπίζω τον Μαροκινό να τον βαζουν εκτος γιατι θα δωθεί εστω και λίγο αργότερα...

Θέλω να γραψω πιο πολλα αλλα δεν είναι οτι φοβάμαι το ban,ουτως η αλλως σπανια γράφω...ισως η σωστότερη εκφραση ειναι οτι δεν εχω λογια για αυτους που χειριζονται τα μεταγραφικα στην ΠΑΕ...για εμενα πλεον αν δεν παει κατι καλα φταει και ο Ρουμανος...τελος η περιοδο χαριτος απο εμενα...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μαλλον πιεση για να φυγουν ειναι,η μεταγραφικη περιοδο σε Αραβια κ Βραζιλια θα ειναι ανοικτη για αρκετες μερες ακομα.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Μας εξηγούν τον λόγο παραγκωνισμού ...είχαν προτάσεις και δεν δέχτηκαν να φύγουν ενώ η ομάδα τους είχε ενημερώσει να βρουν ομάδες.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τουλάχιστον να μην έχουμε άγχος σήμερα.

Καλά το πηγαίναμε μεταγραφικά αλλά δυστυχώς κάποια κενά μείνανε..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδή από τους 4 της επίθεσης επιλέχθηκε ο Τισουνταλι που έχει και 3ετες συμβολαιο να μπει στο περιθώριο αντί του Σαματα η του Μπράντον που φεύγουν το καλοκαίρι...Α ρε Ραζβαν,ρε Ραζβαν.... Που είναι ο GINOLA να μου πει τι εννοούσε όταν είπε ότι κάναμε λάθος το καλοκαίρι με Σαματα...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Jim_Chatz έγραψε:Δεν βρίσκω λογική στην περιθωριοποίηση του Τισσουνταλι και όχι του Σαματα. Ο Σαματα το καλοκαίρι μας χαιρετάει. Στον Τισσουνταλι έχεις κάνει 2+1. Έχεις δώσει χρήματα για αυτόν, του δίνεις συμβόλαιο πάνω από το εκατομμύριο.
Προφανώς η περιθωριοποίηση των Τισουντάλι και Μπακαγιόκο στοχεύει στο να τους κάνει να φέρουν πρόταση και να φύγουν. Η μεταγραφική περίοδος σε Τουρκία και Αραβία δεν τελειώνει σήμερα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ είμαι ικανοποιημένος από τις κινήσεις του Γενάρη, προφανώς δεν γίνεται σε μια μεταγραφική ενός μήνα να διορθωθούν όλες οι παθογένειες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου των τριών μηνών.

Να είμαστε ρεαλιστές.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ακροβασια σε τεντωμενο σχοινι μοιαζει η αποφαση. Ειδικα για ΤΤ. Εκτος και αν εχουν γινει πραγματα που δεν ξερουμε.
Διαφορετικα η "εικονα" και το μηνυμα που στελνουμε προς τα εξω σε μελλοντικες συνεργασιες με παικτες ποιο ειναι;
Αν δεν αποδιδεις θα κανεις ατομικες προπονησεις;
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο Ακπομ δανεικος στην Λιλ.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

JohnDag έγραψε:Εγώ είμαι ικανοποιημένος από τις κινήσεις του Γενάρη, προφανώς δεν γίνεται σε μια μεταγραφική ενός μήνα να διορθωθούν όλες οι παθογένειες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου των τριών μηνών.

Να είμαστε ρεαλιστές.
Συν οτι ουτως η αλλως η λιστα της ευρωπης χωραει 3 αλλαγες ολες κ ολες
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

ΤΔ δεν έχεις και περιμένεις κάθε φορά την καλή διάθεση του Ιβάν αν και εφόσον...

Το καλοκαίρι τα γνωστά, καμιά δεκαριά παίχτες θα ψάχνουμε και θα ξεκινήσουμε μετά τις 20 Αυγούστου τις κινήσεις, αν έχουμε εξασφαλίσει όμιλο στην Ευρώπη
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Στόχος να αποφύγουμε την 4η θέση.
Με το παρόν ροστερ ο τίτλος είναι απλά όνειρο άπιαστο.
Για άλλη μια φορά μια τρύπα στο νερό
Και περιμένουμε τώρα αυτοί να δομήσουν το ροστερ σωστά το καλοκαίρι με.καμια δεκαριά κινήσεις που απαιτούνται
Καμία ελπίδα..
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

JohnDag έγραψε:Εγώ είμαι ικανοποιημένος από τις κινήσεις του Γενάρη, προφανώς δεν γίνεται σε μια μεταγραφική ενός μήνα να διορθωθούν όλες οι παθογένειες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου των τριών μηνών.

Να είμαστε ρεαλιστές.
Και ποιος σου λέει ότι θα διορθώσουν πράγματα πολλά το καλοκαίρι και δεν θα αφήσουν κενά και πάλι; Τα ίδια δεν κάνουν σε κάθε μεταγραφική περίοδο;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

απο τα 4 φορ που δεν σκοραρουν ο τισου ηταν ο πιο ακινδυνος συν οτι ειχε κ προταση συν την χθεσινη "σχετικη" αναρτηση
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Η λύση παραγκωνίζοντας παίχτη με συμβόλαιο για ακόμα 2,5 έτη και αφήνοντας Σαματα με πολύ λιγότερα λεπτά συμμετοχής φέτος και έξι μήνες ακόμα συμβόλαιο με ξεπερνάει, που ξεκάθαρα αν κάποιος έκατσε πάνω στο συμβόλαιο του είναι ο τανζανος, τώρα αφού πληρώνει ο Ιβάν τέτοια επιτελεία γούστο του και καπέλο του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”