ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
- PAOKevolution
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
@Fossa παλικάρι μου παρεξήγησες.
Αναφέρομαι στους συγκεκριμένους παίκτες και στη συγκεκριμένη ομάδα με τους χαρακτηρισμούς μου και ο λόγος είναι, ότι βρώμικα αντιμετώπισαν το μεταξύ μας ματς. Στο οποίο ματς ήταν μονίμως πεσμένοι στο γρασίδι και έκαναν τους νεκρούς.
Κι επίσης ο Μπέκαλι ο οποίος είναι μέγας βρώμας.
Κανένας ρατσισμός.
Αναφέρομαι στους συγκεκριμένους παίκτες και στη συγκεκριμένη ομάδα με τους χαρακτηρισμούς μου και ο λόγος είναι, ότι βρώμικα αντιμετώπισαν το μεταξύ μας ματς. Στο οποίο ματς ήταν μονίμως πεσμένοι στο γρασίδι και έκαναν τους νεκρούς.
Κι επίσης ο Μπέκαλι ο οποίος είναι μέγας βρώμας.
Κανένας ρατσισμός.
Το να λέμε ότι έπεφταν κάτω με βρίσκει απόλυτα αδιάφορο...ο καθένας προσπαθεί να κερδίσει με τον τρόπο του....υπάρχουν ομάδες που παίζουν για το 1-0....κάνουν τους τραυματίες...τους πεθαμένους...
Οι δικοί μας τι έκαναν σε ματς που προηγηθήκαμε ...και αντί να σκοτώσουμε τον χρόνο...τρέχαμε να τους δώσουμε τη μπάλα να εκτελέσουν το πλάγιο άουτ...τους δίναμε πάσα....και πολλά άλλα...
Μέσα σε ένα παιχνίδι πρέπει να αξιολογείς σωστά τις στιγμές.
Εμείς είμαστε συνήθως αφελείς.
Οι δικοί μας τι έκαναν σε ματς που προηγηθήκαμε ...και αντί να σκοτώσουμε τον χρόνο...τρέχαμε να τους δώσουμε τη μπάλα να εκτελέσουν το πλάγιο άουτ...τους δίναμε πάσα....και πολλά άλλα...
Μέσα σε ένα παιχνίδι πρέπει να αξιολογείς σωστά τις στιγμές.
Εμείς είμαστε συνήθως αφελείς.
-
- Mr Ξερόλας 2019
ΑποστόληςΑ έγραψε:Είσαι σίγουρος; Γιατί εγώ δεν είμαι. Άλλωστε παίξαμε με αυτούς και τον ήπιαμε.theo-drama έγραψε:Πάμε με Στεαουα, γιατί αν έρθει ο αζαξ, ξέρουμε την τύχη μας.
Εξάλλου την Στεαουα σε 2 αγώνες την έχουμε.
Δλδ θεωρεις ότι με Αγίαξ, είμαστε καλύτερα για την πρόκριση;
Κι όχι ότι φοβάμαι παικτικα, αυτόν τον φετινό Αγίαξ, αλλά λόγω παράδοσης.
Τώρα με Στεαουα, θεωρώ ότι έχουμε παραπάνω πιθανότητες, σε 2 παιχνίδια, έχει μάθει ο Λουτσε, το τι θα κάνει για να πάρει την προκριση.
Εγώ θεωρώ ότι θα προκριθούμε με Στεαουα, βασικά είμαι σίγουρος σε 2 ματς.
Πραγματικά δεν με φοβίζει κι ούτε με έδειξε ότι είναι καλύτερη από εμάς.
Λίγη τύχη να έχουμε, να σκοράρουμε πρώτοι κι όλα θα έρθουν θετικά.
Εδώ θα είμαστε, να τα σχολιάσουμε.
με αφορμή το παραπάνω μήνυμα αφήνω τώρα που τελείωσε η πρώτη φάση τη δουλειά που σας χρωστάω. Σας θυμίζω ότι η λίστα βγαίνει ως εξής:PAOKevolution έγραψε:Ο γαύρος την κλήρωση που είχε στο league phase , δεν την είχε ούτε η Γιουνάιτεντ.
Τόσο ευνοϊκή κλήρωση, ενώ έχει να τύχει τόσο καλές ομάδες, ούτε στον γιο του Θεοδωρίδη να το πει.
Στα δικά μας. Φέρε ρε μαλακισμένη κλειρωτίδα τους βρωμιάρηδες τους Ρουμάνους! Άντε κάνε μας τη χάρη!
Για κάθε ομάδα αθροίζουμε τις θέσεις στις οποίες βρέθηκαν οι αντίπαλοί της. Επομένως, όσες ομάδες έχουν μεγαλύτερο άθροισμα έπαιξαν με "ευκολότερες" ομάδες. Είναι φυσιολογικό ομάδες που τερμάτισαν πιο πάνω στη βαθμολογία να έχουν μικρότερο άθροισμα. Αυτή είναι η σειρά των ομάδων με πρώτες αυτές που έπαιξαν με χειρότερες ομάδες, δηλαδή αυτές που είχαν την καλύτερη κλήρωση. Ξεχωρίζει η αποτυχία της Μάλμε και η επιτυχία της Πόρτο και της Μάντσεστερ.
Μπόντο/Γκλιμτ
Λάτσιο
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Άντερλεχτ
Άγιαξ
Γαλατασαράι
Λυών
Μίντιλαντ
Άιντραχτ
Μάλμε
Τότεναμ
Φερεντσβάρος
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ
Ολυμπιακός
Μακάμπι Τελ Αβίβ
ΦΚΣΒ
Τβέντε
Έλφσμποργκ
Σλάβια Πράγας
Ρίγας Φουτμπόλα
Ρόμα
ΠΑΟΚ
Άλκμααρ
Μπράγκα
Ντιναμό Κιέβου
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Χόφενχαϊμ
Φενερμπαχτσέ
Βικτόρια Πίλζεν
Ρέιντζερς
Νις
Μπεσίκτας
Πόρτο
Καραμπάγ
Λουντογκόρετς Ραζγκράντ
Για να προκριθεις θα πρειπει να σκοραρεις πριν φας γκολ. Γιατι με τετοιες ομαδες αν το φας ΔΕΝ θα σου δωθει η ευκαιρια να το γυρισεις μετα. Οπως εγινε και στον ομιλο δηλαδη
-
- Mr Ξερόλας 2019
Πόσες αλλαγές γίνονται, στην Ευρωπαϊκή λιστα 3;
1.Τισουνταλι με Πελκα
2.Μπακαγιοκο Με Μειτε ή Πενια
3.Κολει με Βιετεσκα.
1.Τισουνταλι με Πελκα
2.Μπακαγιοκο Με Μειτε ή Πενια
3.Κολει με Βιετεσκα.
δεν κρατιέμαι να σχολιάσω τη γενική προτίμηση να κληρωθούμε με ομάδα που μας κέρδισε στην Τούμπα με 10 παίκτες. ΠΑΟΚ είσαι.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εσείς προτιμήστε Αγίαξ, τι να πω.
Εξάλλου το παρελθόν, μας δικαιώνει!
Έχουμε διαφορετική σκέψη κ οπτική.
Εξάλλου το παρελθόν, μας δικαιώνει!
Έχουμε διαφορετική σκέψη κ οπτική.
- thomas Murg
Έτσι όπως κύλισαν τα πρώτα παιχνίδια του ομίλου είναι πραγματικά άθλος το ότι η ομάδα μας συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία.
Game by game.
Πολλά τα σημαντικά γκολ αλλά αυτό της ισοφάρισης σε 2 2 με την Πλζεν ήταν το κορυφαίο!
Game by game.
Πολλά τα σημαντικά γκολ αλλά αυτό της ισοφάρισης σε 2 2 με την Πλζεν ήταν το κορυφαίο!
-
Η ομάδα θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα δώσει προτεραιότητα στην Ευρώπη ή στο να τα παίξει όλα για όλα για αντεπίθεση στο πρωτάθλημα.
Εάν δεν κάνω λάθος, το ένα ευρωπαϊκό ματς, θα είναι ακριβώς πριν το γαύρο, όταν αυτός θα ξεκουράζεται.
Τώρα μεταξύ των δύο, πραγματικά δεν ξέρω, δεν έχω προτίμηση.
Εάν έπρεπε να επιλέξω οπωσδήποτε, ίσως διάλεγα τη Στεάουα παρόλο που με 10 παίκτες μας είχε από κάτω, γιατί τότε η ομάδα ήταν σε χειρότερη (ακόμα) φάση από τώρα.
Με το στυλ παιχνιδιού και ταχύτητες των βορειοευρωπαικών ομάδων, φοβάμαι οτι δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε.
Εάν δεν κάνω λάθος, το ένα ευρωπαϊκό ματς, θα είναι ακριβώς πριν το γαύρο, όταν αυτός θα ξεκουράζεται.
Τώρα μεταξύ των δύο, πραγματικά δεν ξέρω, δεν έχω προτίμηση.
Εάν έπρεπε να επιλέξω οπωσδήποτε, ίσως διάλεγα τη Στεάουα παρόλο που με 10 παίκτες μας είχε από κάτω, γιατί τότε η ομάδα ήταν σε χειρότερη (ακόμα) φάση από τώρα.
Με το στυλ παιχνιδιού και ταχύτητες των βορειοευρωπαικών ομάδων, φοβάμαι οτι δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε.